Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérsédem lenne, hogy milyen (esetleg kipróbált) megoldásokról tudtok, ami a fényszóró belső tisztítását illeti?
Vettem bontóból 2 fényszórót, sajna az egyikbe bejutott 1-2 pók egy üres izzólyukon át és jól összesz@ák a búrát belülről.Köszönöm előre is a segítséget!
-
d4d
tag
RainX témához, az Intersparban is szokott lenni belőle.
-
FIREBLADE78
addikt
Sikerült meghúzni a dögöt. Nem hiszem el ok van casco,de akkor is. Szegeden tudtok ajánlani valakit vagy inkább márka szerviz?
Gondolom ez már nem lesz soha a gyári fényezés. Szemmel látható lesz? Soha sem csináltam ilyet azelőtt.[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #32655 üzenetére
Látni kellene a hibát. Ha alapozóig lejött akkor nincs mit tenni, újra kell fújni. Viszont ha nem akkor egy jó políros ki tudja belőle szedni.
iPhone 13 Pro Max
-
Formaster
addikt
válasz FIREBLADE78 #32655 üzenetére
Ha normális helyen csináltatod akkor nem lesz gond, az resprayt max rétegmérővel lehet majd megmondani. Hol érte a "becsapódás"?
-
erikke17
őstag
válasz weres78 #32647 üzenetére
Köszi akkor pusztán megy fel Még valami ilyen időbe mennyi száradás időt adjak neki? 5 perc? Tetőt alatt fogom csinálni, szóval nap közvetlenül nem éri.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
FIREBLADE78
addikt
Kérek járati ív felett. Amikor fordultam ki a beálló helyemről. Oszlopot kaptam el. Éreztem hogy nem kell vezetni. Egész nap fostam,fejem fáj, gyenge vagyok,hidegrázás. De anyámat vinni kellett drhez. Szerintem elviszem márka szervizbe. Ha a casco fizeti. Olyat hallottam,hogy direkt nagyobb összeget írnak a végén,hogy az önerőt eltűntessük. Casco utólag fizet?
-
Formaster
addikt
válasz FIREBLADE78 #32660 üzenetére
Melyik kerékjárati? Első vagy hátsó? Ha első akkor teljes elemcsere.
-
weres78
senior tag
válasz erikke17 #32659 üzenetére
A száradás a környezet hőmérsékletétől és a páratartalomtól függően változik.
Nagyon vékonyan vidd fel az anyagot, akkor nem tud ráégni, nem lesz probléma ha hagyod kicsit tovább. Percre nem tudom megmondani Neked pontosan mennyi időre van szükség.
Ha visszatörlésnél nem kapsz azonnal gyönyörű fényes felületet, hanem kicsit olajos, maszatos marad, akkor nem vártál eleget. Ilyenkor tisztítsd le teljesen az adott elemet, majd kendd fel újra.
Ha nagyon nehéz törölni, fehét cucc marad a lakkon amit csak igen izaadósan tudsz leszedni, na akkor tólszáradt illetve vastag volt a wax. Ilyenkor vagy ledörzsölöd mikroszálassal, vagy ha abszolút nem megy lepolírozod róla és újra kened.
Ilyen szempontból a Fusso kicsit nehezebb mint a Carnabua waxok, de bőven megéri "szenvedni" vele a tartóssága miatt.Ui: Ha jól csinálod egyáltalán nem "szenvedős" cucc, semmivel sem nehezebb mint egy Collonite, viszont ezt el lehet szúrni, emiatt kicsit nagyobb odafigyelést igényel.
-
Formaster
addikt
válasz FIREBLADE78 #32664 üzenetére
Ez már fényezős. Viszont ha nincs horpadás jo lenne, ha nem sértenék meg a gyári galván réteget.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Formaster #32665 üzenetére
:/
Ehhez sajnos nem értek. Úgy sem tudom ezt ellenőrizni. Csak azon agyalok,hogy kihez vigyem. Van ismerős szerelő,de ő csak szerel. Vagy vihetem bmw szervizbe. Legszebb hogy velük akartam megvetetni amikor kijön a facelift :/
Ilyenkor az egész hátsó ajtót festik plusz másik elem? Horpadás nincs.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz weres78 #32663 üzenetére
Remek köszi szépen a kimerítő választ! Időm van egész nap otthon vagyok szabin. Előtte csinálok egy alapos mosást szépen.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz weres78 #32668 üzenetére
Teljesen zsír meg mindenféle wax mentes, mivel tavaly volt utoljára Autgolym SRP-vel kezelve. Ez max 1-2 hónapot bírt azóta nem volt rajta semmi olyan dolog
Szóval alapjában véve tiszta, max poros lesz mosás után de azt fusso előtt mikro kendővel letörlöm óvatosan.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
-
Formaster
addikt
válasz FIREBLADE78 #32666 üzenetére
Szerintem velük intéztesd, főleg ha garanciális az autó, nehogy valamit elkúrjon egy külsős. Ez nem számít törésnek, utána a kutya se mondja meg h sérült volt. Sokszor már szállításnál van olyan sérülés ami miatt fényezni kell és a tulaj nem is tud róla hogy az új autója már fújva volt.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
ezek a termékek jók lehetnek? Szeretném egy helyről megrendelni őket.-műanyag részek waxolására (lámpa, díszlécek): SONAX 201100 Xtreme Brilliant Wax Phase 1
-mosás: SONAX 314300-512 Gloss Shampoo Konzentrat
-gumikéder: 210141-SON SONAX 210141 Kunststoff Gel Xtreme, műanyagápoló (külső), Nano Pro
-fémpor és hasonlók eltávolítása a lakkról: 430341-SON SONAX 430341 FelgenReinigerA többi felületre fusso van, meg SONAX 202100 Xtreme Polish + Wax Phase 3. Kellhet még valami? Van mikroszálas szivacs, meg rengeteg mikroszálas kendő.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #32676 üzenetére
Mérlegeld azt is, hogy ugrik a casco-bónuszod; 2 elem fújását én inkább zsebből rendezném. Jó szakembernél sem kerül többe 100, max. 150 ezernél.
-
forceberg
veterán
Ezek az ilyesféle nedvesített kendők érnek valamit?
[Sheron Műszerfalápoló kendő]
Pontosabban a leülepedett por letörlésére alkalmasak, okoznak-e kárt valamilyen formában?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szabi325
tag
válasz Ununqatrium #32634 üzenetére
Nekem Finish Kare 118SC samponom van, jól habzik, jól tisztít, 10 literhez 55ml tettem, egy bajom van csak vele, hogy nagyon gyorsan szárad. Most vagy én voltam a béna és túl sok lett a vízbe a sampon vagy ez ilyen
-
Kleroo
veterán
válasz forceberg #32679 üzenetére
Nekem mas, hasonlo szintu kendok okoztak meglepetest.
Belterben a muszerfal festett muanyagjait attorolve szedett le a szinebol. a muanyagon nem latszodott, de a kendo szinezodott. valamint pl motorterben par dolgot attorolve, a feliratos matricakrol elkezdte leszedni a szoveget.
Summ: lehet h tul eros hatoanyag van bennuk, esszel kell hasznalni emiatt, kb mint egy foltbenzines kendo.persze ettol ez meg lwhet jo, csak erdemes tesztelni valamin elotte
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
ReFleXx
addikt
alufelnin vannak sotet barna pottyok amik normal samponos mosassal nem jonnek le, kb mintha fekpor lenne "beleégve" de fogalmam sincs mi. mivel lehetne ezeket eltavolitani? essek neki higitott sosavval van valami perfect megoldas erre?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
d4d
tag
Egy kis vizes körkép. Mai infók, 5 literes kiszerelések,
Aldi desztillált víz (német termék) 410ft (akció nélkül 450ft).
Interspar S-Budget ioncserélt víz (jász plasztikos flakonban alul ott a logojuk) normál ára 330 ft (akcióban 200 szokott lenni, de emeltek egy harmincast, szóval inkább 230 lesz majd)
Auchan saját márkás ioncserélt viz, szintén jász plasztikos flakonban érkezik, ugyanúgy ott van alul a logo, 240ft (és ez nem akciós ár)
Auchan Kovald (magyar termék) desztillált víz minőségű többszörösen ioncserélt víz 480 ft, ezt rendes kis kannában árulják.Homasitában Sonax 1:100-as ablakmosó koncentrátum 1620 Ft, almás és citromos volt belőle Törökbálinton. Drágább mint a neten, de ott még rájönne a postaköltség is. Ezzel le van tudva egy darabig az ablakmosó folyadék kérdés, 25 liternyit lehet kikeverni belőle.
Nekem is sikerült meghúzni egy kicsit a jobb elején a lökhárítót, de különösebben nem érdekel.. 20 éves a gép, ami önmagában nem indokolja persze hogy ne sajnáljam, de látott már ezt azt úgyhogy ez van. sokkal jobban bosszant, hogy valahol csöpög az olaj belőle jobb elöl és öntenem kell bele a drága Motult, amit eredetileg a következő olajcseréhez vettem. Holnap irány a szerelő.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz szabi325 #32682 üzenetére
Köszi az infót. Pont erről a samponról van szó, vagyis ezt néztem ki. Ami nagyon érdekelne még, hogy a viaszt nem bántja? Oké, hogy pH neutral, de olvasom, hogy valamiféle savas eső elleni és vízlágyító adalék van benne, így gondoltam, a tapasztalat többet mond.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #32675 üzenetére
Ilyen rosszak ezek, vagy ennyire nincs velük tapasztalat?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Speeedfire #32689 üzenetére
Nem nagyon használunk Sonaxot, így tapasztalat sincs vele.
Mi a cél?
-
Speeedfire
félisten
válasz MunezXBK #32690 üzenetére
Nagymosás lenne kívülről. Régi fusso leszedése, esetleges fékpor, retek lemosása. Utána fusso.
Műanyag elemek (lámpa, díszléc) waxolása, gumi (pl kéder) részek ápolása.
A belső ápolás megvolt múlt héten.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
d4d
tag
ilyet látott már valaki áruházi szinten vagy csak netről lehet rendelni?
-
szabi325
tag
válasz Ununqatrium #32687 üzenetére
Nem bántotta a waxot, ugyanúgy pergette a vizet mint samponozás előtt.
-
FIREBLADE78
addikt
Forduló május 1.,bónusz c1
Várják májusig?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
senior tag
Hali!
Ma gyorsan kipróbáltam 2 előmosót:
Egyik a Shiny garage pink snow foam, isteni gyümölcsös illattal. Kb. 1,5 decit öntöttem az MJJC-be belőle. Nagyon jól leszedett minden koszt az autóról.
Másdik a Valetpro sima neutral snow foam, ebből többet, 3 decit öntöttem az MJJC-be, brutál sűrű habot veretett a kocsira.
Mind a kettő termék nagyon jó!
Your car, your life ;)
-
erikke17
őstag
Fusso fel került, nagyon tetszik érzeni fényezésen, hogy ezen van valami jó cucc! Kapott a felni is belőle, hogy élvezze
Így röviden, nem volt komolyabb gondolom felvitellel, 1-2 helyen véletlenül sikerül picit többet ott hagyni nem kentem el rendesen. De alapjába véve egész jól ment 2 óra alatt meglett felnikkel együtt. Legközelebb már ügyesebben fog menni, a tégelyből meg mint ha nem is hiányozna.
Valamelyik nap még bőrüléseknek neki esek, tisztítás+ápolás.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ioncserélt vízből mindegy milyet vegyek igaz? Jó a teszkos is?
Your car, your life ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest