Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy hatásos és fényezést kímélő rovaroldó terméket?Előre is köszi!
-
szabi325
tag
Sziasztok!
ezt mivel tudnám szépen megtisztítani?
Egy másik kérdésem hogy van-e tapasztalatotok abban hogy van érdemi különbség pl egy autoglym / sonax rovareltávolító és egy 800 Ft-os Tescoban kapható Turtle Wax rovareltávolító között (spricnis)?Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
Én erre az emailre írtam és úgy rendeltem info[kukac]auto-borfestes[pont]hu vagy ebay
9k volt 1 szett, amiben van tisztító,impregnáló,ápoló.
Az intenzív tisztító tényleg nagyon jó, a többi is mert szép lesz tőle a bőr és nem vettem észre hogy kopott volna. Ha valami újabb autód van akkor szerintem az impregnálót kihagyhatod. Ha esetleg bőrfestéket is venni akarsz és nem sima fekete, akkor azt semmiképp se tőlük...
Viszont szerintem a sonax habbal (tisztítani) es az ápolóval (ez nem hab) ár/teljesítmény/mennyiség arányban jobban jársz.[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Nem ismertek olyan webshopot (külföldi is lehet ha paypalos) ahonnan relatíve jó áron lehet rendelni Autoglym / Turtle Wax / Meguiar's / Sonax motyókat?
Amazon / Ebayről szoktam , néha vannak elég jó akciók pl: autoglym 50% még postaköltséggel is)
Előre is köszi a válaszokat! -
szabi325
tag
válasz M_o_g_y_i #20255 üzenetére
amazon.de, amazon.co.uk és én itt csak az amazon raktárakra szoktam szűrni.
Kb 2 hónapja vettem SRP 6 fontért (500ml) UDP (500ml) 7,2 fontért az adó és a postaköltség röhejes 5 font körül volt, ez itthon kb 14k lett volna postaköltséggel együtt
Tényleg eredeti leplombált uk gyártmány, viszont azóta se láttam ekkora mértékű akciót sajna Gondolom valami megmaradt készlet kisöprés...[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz kavarc #20344 üzenetére
Samponból én Sonax ilyet használok nyáron, télen ezt.
De még sok más sonax terméket is használok pl belső tisztításra, nagyon megvagyok velük elégedve eddig egyikben sem csalódtam.
Szivaccsal nem lehet szerintem mellé lőni, a lényeg h valami finom tapintású legyen és ne legyen rajta műanyag ilyen olyan bizbasz. A felni tisztítót és a bogároldót sajna még nem próbáltam sonaxból.
Mivel új autód van én tuti ilyennel kenegetném vagy van az autoglym HD Wax, illetve a sonaxnak is van valami prémium carnauba wax de azt itthon még nem is láttam sehol...
Amit írtam linkek, itt szerintem elég jó áron adják a sonax cuccokat, viszont ha tudsz jobbat azt megköszönöm ha megosztod velem[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
Hát a facebook oldalukon található képek alapján én tuti nem vinnék oda egy trabantot sem...
Nemrég óta olvasom ezt a fórumot de ha jól vettem ki, itt többen is foglalkoznak nem hobbi szinten autókozmetikával és a képek amiket kitesznek ezerszer igényesebb munkáról adnak számot mint ami a linken lévő cégéDe ha ők nem is szimpatikusak neked akkor a google-el [link] találtam pl ezt, ha megnézed az árakat ez sem vészes... és azért a képek szerintem beszédesek
-
szabi325
tag
válasz molnarpeter #20502 üzenetére
DM - koszradír, bevizezed (azért ne tocsogjon) és megdörgölöd, nálam bevált
-
szabi325
tag
Milyen szerrel lehetne víz nélkül ilyen csinivé varázsolni a motorteret?
[link]
pl.: autoglym Vinyl & Rubber Care ? Sonaxnak van hasonló terméke?
Előre is köszi a segítséget! -
szabi325
tag
Sziasztok
Az alábbi apró karcokra van valamilyen polír paszta ami kézzel felvíve is hatásos tud lenni?
Előre is köszönöm a tanácsokat! -
szabi325
tag
Sziasztok!
Lakktisztítóból tudnátok ajánlani valamit? Esetleg ez jó lehet?Gondolok én arra amit pl se a bogároldó nem hozott, se mosás után nem tűnt el, apróbb kosz foltokra jó?
-
szabi325
tag
válasz Motion_Blur #20778 üzenetére
Ezt a TurtleWaxos tyre dressinget hol lehet kapni? Már régóta vadászok rá....
Előre is köszi -
szabi325
tag
válasz Motion_Blur #20915 üzenetére
Ez jobb wax mint a Wolfos Moon széria?
Előre is köszi a segítséget -
szabi325
tag
válasz KaiotEch #20960 üzenetére
Szerintem teljesen jó, kb 1,5-2 havonta áttörlöm vele (lehet ilyen sűrűn sem igényelné, inkább csak megszokás). Közben meg ha sokat járok lehúzott ablakkal akkor meg csak áttörlöm sima mikroszálas és simán lejön a szösz, szóval jól taszítja a szöszt/port.
Hát nem tudom mire gondolhatott a fószer, de néha megesik a sonax nál hogy a csomagolást évente megcserélik, pl amit linkeltem tavaly volt belőle 500ml es verzió [link] (még talán Ebayen lehet kapni) de a tartalma ugyanaz mint amit linkeltem. -
szabi325
tag
Próbálta már valaki a Wolf-os felnitisztítókat? Melyik lehet a jobb (neutrális vagy nano)? Árban mind 2 ugyanannyi...
-
szabi325
tag
válasz jozsi252 #21212 üzenetére
Nekem is ilyen sonax bogároldó van, de nekem jobban bevált hogy mosás után egy mikroszálasra fújok belőle (kicsit tocsogósra) és azzal áttörölgetem finoman, majd újra leöblítem vízzel amit áttöröltem.
Ha csak ráspricceltem és hagytam rajta mosás előtt pár percet a vérfoltok nem jöttek le. -
szabi325
tag
Ilyen (SONAX Profi MűanyagÁpoló és -Tisztító (belső) 1L ) már használt valaki? Jobb mint a 300ml kiporciózott spricnis vagy mint a Autoglym Vinyl & Rubber Care ?
-
szabi325
tag
Létezik olyan Wax ami taszítja a port?
Előre is köszi! -
szabi325
tag
válasz Motion_Blur #21544 üzenetére
Kézzel vitted fel? Ha igen akkor milyen applikátorral?
-
szabi325
tag
válasz customer114 #21599 üzenetére
Pont hogy az első szélvédőn van értelme, máshol nem sok.
Miután lemostad a kocsit / szélvédőt és már száraz és nem süti a nap, fogsz egy kozmetikai vattakorongot, öntesz rá a rainx-ből (azért ne tocsogjon az a korong) és körkörös egymást átfedő mozdulattal felviszed (én vízszintesen haladok a szélvédő közepéig, és persze közben mindig teszek kicsit a korongra).
Miután végeztem az egész szélvédővel kb hagyom rajta max 5 percig majd egy mikroszálassal letörlöm az egészet amíg újra szép tiszta nem lesz a szélvédő (ez a része kicsit melós lesz, ne lepődj meg rajta).
A nyári ablakmosó bogároldós azt ne használd ilyenkor mert bántja a rainx et. -
szabi325
tag
AG SRP -t hogy kell eldolgozni hogy elfedje a mikrokarcokat? Bármit csinálok megmaradnak...
Rossz az applikátor vagy csak én vagyok béna? -
szabi325
tag
A wolfos "Lakktisztító polírral" megpróbáltam egy kisebb karcot kipolírozni (kézzel), no olyan jól sikerült hogy most "ködös" nek néz ki a fényezés ott azon a 2x2 centin, ezzel mit tudok csinálni?
Előre is köszi a segítséget -
szabi325
tag
válasz Kornel #22674 üzenetére
"Polirozas után szeretném az autó fényezését valamivel konzerválni, illetve a lehető legfényesebb, leghomogénabb felületet elérni."
Mivel fogalmad sem volt róla hogy mit akarsz venni mi meg tudtuk hogy ez kb mit takar ezért még mindig változatlanul ezt vedd meg:
(és igen lesz ilyen a homasitában ha becsattogsz, csak a webshopban a képeket nem frissítik ~1000 ft)
De vehetsz Autoglym vagy Sonax -ot, de gondolom ez drága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
Ez milyen "csodaszer" lehet hogy a bőrről eltűntek a repedések és kisimult?
-
szabi325
tag
1, Collinite 915 felvitele előtt spricceljek vizet vagy quick detailert az applikátorra aztán mártsam a Coll. dobozába vagy teljesen felesleges? (külföldi fórumokon olvastam ilyen felvitelt)
2, Panelről panelra haladjak vagy kenjem le a fél autót aztán töröljem vissza? (hogy könnyebb?)
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest