Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Azért ezek komolyan tolják, mondjuk meg is kérik az árát.
-
choco01
addikt
válasz
z123456789 #32094 üzenetére
Gondolom ezek a sima Tescoban is árult autósamponok nem fognak felhabozni?
-
z123456789
addikt
válasz
choco01 #32082 üzenetére
Én próbáltam itthoni cuccot, közel nem hozta azt a habot amit a valetpro.
Azóta biztos van már, de amiket mutat lent a kolléga, szintén nem adnak olyan habot.
(Mármint a videós teszten, a másikakról nem láttam videót)
Ha van olyan ami a valetpro szintjét tudja, és itthon is elérhető, engem is érdekel.Korábban rendeltünk páran közösen, úgy megoszlott a szállítási ktsg. Én pl a múlt héten rendeltem egy havernak és egy munkatársamnak is. Nem ördögtől való, de talán már lehet itthon is kapni. VAgy esetleg a német amazonról jobban kijössz.
-
Czimby
addikt
Mjjc-hez hasonló, de kompresszorra rakható habosító nem létezik?
Az előbb linkelt videóban a kézi pumpás cucc jó, csak ahogy nézem 1-2 kasznielemre elég csak anyomás, egy nagyobb autón felér egy edzéssel mire körbefújja az ember
-
hun114
újonc
válasz
choco01 #32082 üzenetére
Akcióban habosítóval:
Alta foam szett -
choco01
addikt
válasz
z123456789 #32080 üzenetére
Esetleg olyan ami itthon is kapható?
-
1stVikman
senior tag
válasz
Petyyyyy #32037 üzenetére
Szia!
Eddig csak a kormányt csináltam meg.
Nem volt koszos, épp csak kicsit, és szép matt lett tisztítás után. (Szivacsot és nedves mikroszálast használtam ehhez.)
Majd másnap felkentem a balzsamot szivaccsal.
Ma, majdnem egy nap után még fényes, nem mattult vissza.
Mit csináltam rosszul? -
z123456789
addikt
válasz
choco01 #32079 üzenetére
MJJC-hez ezt használom.
Sima samponnak meg ilyet vettem.De miután felkerült a Fusso a kocsira, csak a kézi mosóba jártam.
-
choco01
addikt
És milyen mosószer ajánlott ehhez a habositos dolgohoz? Esetleg a sima mosashoz?
-
jozsi252
veterán
válasz
choco01 #32075 üzenetére
A rézt vegyed mindenképpen, tartósabb! Volt akinek tört már el olyan ami műanyagból volt. Pardise volt talán Nilfisk-es fittinggel. De mielőtt rendelnél mindenképp bizonyosodj meg róla hogy tuti ez a jó-e neked!!
Hab tovább fent marad a felületen, és így oldja fel a koszt a legjobban a karosszériáról. -
weres78
senior tag
-
-
Kereplő
csendes újonc
RIWAX márkát ismeri valaki? A hétvégi AMTS-en beszélgettem a tulajjal kicsit: svájci márka, több évtizedes, stb., stb. de neten nem sok nyomát leltem, online boltokban nem nagyon kínálják...
Másik márka az AutoFinesse. Ez egy tót cég, szimpatikusnak tűnő felhozatallal, kérdés, minőségben hol vannak, mik ezek. Vszonylag gyakran járok Felvidékre, még el is hoznám, de szívesen fogadnám tapasztaltabbak véleményét.
Érdemes kipróbálni őket?
-
-
jozsi252
veterán
válasz
choco01 #32065 üzenetére
Nekem a LIDL-s re hasonlít a feje, de így ilyen képről nem merem tutira mondani egyáltalán. Kellene majd valami közvetlen kép közelről ha meglesz a szerkezet.
Amúgy ez való a LIDL-s géphez. -> MJJC Brand 2017 Snow Foam Lance for Lavor Parkside Foreman Sterwins Hitachi Sorokin Copokin Hammer Elitech Champion Foam Cannon(#32064) Attix70
Ahogy említettem K2 gépem volt ami picit még erősebb is annál amit a fórumtárs nézett. Tudom miről beszélek.. nagy kertes házban lakok, sok mindenre használtam. Tisztában vagyok a korlátaival, időigényes volt vele a meló. Ki tudtam mosni a kerékjárati ívet szennymaró fejjel. De az a gép a K2-nél is gyengébb. Legyen szerencséje vele ha mégis mellette dönt!
-
Attix70
aktív tag
válasz
jozsi252 #32063 üzenetére
Majd ha már használtál ilyen készüléket akkor írjál róla véleményt! Miért ne lehetne vele nagyobb szennyeződéseket tisztítani? Lehet tovább tart mint egy 150Bar-os nyomással bíró géppel viszont jóval kíméletesebb, pl. nem kell félni a hűtőlamellák elgörbülésekor (motormosásnál a bemosásoktól).
-
jozsi252
veterán
válasz
ReFleXx #32062 üzenetére
Hiába van 3x ára a LIDL-s gépnek, de azért a Parkside gépek ár érték aránya igen csak kiemelkedő. Ha én vennék akkor tuti hogy a Parkside-os mosót venném. De persze te döntésed, de azt te is belátod szerintem hogy az a magasnyomású mosó ami 10k környéke, nem épp a tartósság meg erő mintájára épülnek.
Olvastam így gyorsba egy cikket róla, mezőgazdasági gépet is mostak vele, aztán teljesen meg volta vele elégedve. Na jó persze, hagyjuk már... vicc kb.(#32061) choco01
Sokan használjuk, nagyon meg vagyunk vele elégedve! Próbálj keresni egy képet a csatlakozásról (hogy megy rá a fej a markolatra) aztán megpróbáljuk kitalálni hogy melyik lehet jó.
-
ReFleXx
addikt
válasz
jozsi252 #32060 üzenetére
Volt itt par tapasztalat ahogy lattam tobbnyire pozitiv, arahoz kepest. Ezen kategoriaban a muanyag szivattyu az elterjedt ez meg fém, talan ez ad valamit a tartossaghoz. Az a LIDL-s mindenben sokkal jobbnak tunik, csak az ara is 3x-os, annyibol mar evekre megoldva a kocsimosas kezimoson, meg ugye nem csak kocsimosasra hasznal az ember egy ilyet.
Csak az ara mitt gondolkoztam el, tobbet nem szannek ilyenre, viszont igy hogy relativ uj cucc keves tapasztalattal rizikosa megvetele. -
choco01
addikt
Ezek az MJJC habosítók megérik a pénzüket, használ valaki ilyet?
Esetleg tudjátok hogy a Workzone Aldis mosóhoz melyik lenne jó?
-
jozsi252
veterán
válasz
ReFleXx #32057 üzenetére
Félek hogy túl sok választ nem fogsz kapni.
Szerintem autóhoz ez alkalmatlan. K2 gépem mikor volt akkor is megszenvedtem a durvább mocsokkal (bogarak, kerékjárati ív). Ez meg annál is gyengébb kicsivel. Ha nagyon olcsón kell akkor LIDL Parkside magasnyomású mosó, 33 333 ft. Még a Maglódi LIDL-be a múlt héten láttam jó pár db-ot kirakva. 3 év gari hozzá, szerintem verhetetlen! Amúgy 150 bar-t tud, illetve 460l/h-t.
Ha ezt nem szeretnéd akkor Karcher K3 esetleg Nilfisk C120 C125 ezek nagyjából 1 kategória. De sajnos ezeket sem hosszú távra tervezték, illetve nagy igénybevételű munkára. Ha az olcsóság a lényeg, akkor a fent említett LIDL Parkside, illetve most jut eszembe hogy ALDI-ba is lesz Workzone-os, hasonló teljesítményű gép.
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek ez a bevonat mennyire lehet tartos? Hogy tudtak elerni a chrome finisht, ha powder coatoltak?
-
ReFleXx
addikt
van itt tapasztalat errol a mosorol? MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ 1400W BLUEWATER
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Formaster #32054 üzenetére
Szép (lett)!
------------------
Nálunk a családban is van két nagy dög fekete autó. Lemosva, waxolva, mint a királyok olyan pompásan festenek/fénylenek. Mész vele 100 km-t, vagy csak állsz egy helyen, ahol több a por (pl, építkezés 500 méteres körzetben), ami aztán agyonvágja az egész munkát. Szóval, a fekete gyönyörű, de nem sokáig és ehhez nem kell szar időnek lennie sajnos...
-
MPowerPH
félisten
Most mosas es szarazolas utan atmentem az auton a Zaino Z6 -al. Keramiazaskor azt mondtak, hogy nem jo.
Passzolom, mert szerintem brutal jo, alig par spricc, es lazan lejonnek a foltok, lefolyasok, amit a kemeny viz hagy. Jo vele dolgozni, es elegge glossy finish -t hagy maga utan.
Viszont talaltam az auton 2db nem oda illo foltocskat. Majd szurok be kepet, mert nincs az inyemre.
-
RBJ
addikt
válasz
zoltan.bagi #32038 üzenetére
Én a gumiápolóját, felni tisztítóját, bogároldóját mindig veszem.
Nem rossz termék főleg negyed annyiba kerül. -
Cirmos
csendes tag
Köszönöm a vválaszokat akkor, vihetem fényezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest