Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz szabi325 #20050 üzenetére
A felület előkészítése a legfontosabb, a legtartósabb cucc is hamar lejön, ha nincs jól előkezelve. Szóval a tartósság érdekében egy enyhe polír/gyurma/alkoholos áttörlés attól függ milyen a fényezés állapota.
Én most a Bodyguardot fogom kipróbálni, ez alatt Nano Glaze lesz. Ha beválik marad, ha nem akkor valószínűleg Cquartz UK + Reload lesz helyette. Ezek kézzel is felvihetőek, de akkor 2 alapos mosás + gyurma + alkohol legyen előtte.
Persze én is tapogatózok még, merre is induljak pontosan, hallgasd meg más ajánlását is.
euzsolt
Amennyiben jó állapotú a fényezés, akkor a kék vagy a sárga chemical guys az ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
válasz szabi325 #20055 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám a Wolf Nano vonalat (jövőre én is áttérek), eléggé ár/teljesítmény bajnoknak tűnik.
Fényezés állapotától függően
NANO POLÍR - SHINE&SEAL 150ML
vagy
NANO GLAZE - THE HYBRID 150ML
és erre tennék még:
NANO KEMÉNYVIASZ - MYSTERY JUICE 150 MLEz így bőven belefér a 10000-be, a többi pénzt meg elköltheted más termékekre is.
Lion01 dolgozik ezekkel, őt még kifaggathatod. -
-cobra-
aktív tag
válasz szabi325 #20702 üzenetére
A képeken nekem egyáltalán nem tűnik vészesnek.
Én megpolírozonám kézzel valami erősebbel csak a karcokat, mondjuk Wolf Correct It (nem próbáltam még). Majd átmennék az egész kocsin a Jewel It-tel (próbáltam géppel, nagyon finom mikrokarcokat kiszedi és szép enyhén waxos felületet hagy maga után). -
kelly7
aktív tag
válasz szabi325 #20806 üzenetére
Nehogy vegyél, nem jó. Nekem amúgy a Wolfos gyurma sem jött be, a háromnegyede ott van a szekrényben, de nem is fogom használni még egyszer.
Kérdés.
Ha az autón kívül volt matrica, és leszedés után mikor a fény ott törik meg, látszik a kontúrja a matricának, azt mivel lehetne eltüntetni? 2000-es csiszolópapírral? -
BMWfan30
újonc
válasz szabi325 #20806 üzenetére
Tudom, hogy drágább, de ez legalább biztos, hogy teszi a dolgát
Én speciel ablaktisztítóval használtam (a gyártó a saját Sonax ablaküveg tisztítóját ajánlja, de megteszi egy jobb minőségű, pl Clin is). Szépen kihozta a fényezésben maradt koszt, amit a mosásnál nem sikerült eltávolítani -
Motion_Blur
félisten
válasz szabi325 #20783 üzenetére
Sajnos itt már nem, más forrást nem ismerek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz szabi325 #20948 üzenetére
Köszönöm, Te mennyire vagy megelégedve vele? Nekem valamit ráfújt a kárpittisztításnál a csóka, ez volt 3 hete és még mindig nagyon jó. Nem árulta el mit használt, de a Sonax-ot mondta, hogy az jó, ami neki van már nem kapható, a cég bezárt. Vagy csak kamu szöveg volt, mert így könnyű lerázni a vevőt
-
Formaster
addikt
-
FeRRaR1
őstag
válasz szabi325 #21501 üzenetére
Halfords Advanced All Seasons Car Cover Extra Large
Halfordsba vettem, élettartam garanciát adnak rá. 3 réteg, lélegzik, vizet lepergeti, belül puha, elöl és hátul gumis, én a pántokat is gumisra cseréltem. Sok utánajárás után vettem, még a V70-hez volt ebayes nekem is, na az egy kupac trágya volt. Ez teljesen más kategória, nagyon jó, többen is vették már itt az ajánlásomra, mindenki nagyon elégedett vele.ebayen is fent van a halfords oldalán.
Nem olcsó, de ha az ebayest évente újra kell venned, ezt meg garba cserélik, akkor már nem is olyan rossz. Az ebayes régebbit 6-7 hónap alatt mállósra szívta a nap, repedezett, koszolt, egy nyűg volt, de ezt kb 1 év 3 hónapja vettem, azóta is olyan mint újkorában, mert nem csak ráírva vam hogy UV álló, ha nem tényleg az, gyártó érdeke is élettartam gar mellett...
[ Szerkesztve ]
-
-
animoo
senior tag
válasz szabi325 #21942 üzenetére
Ez is nemetbol van... de jo, hogy mondod, akkor beosztom amugy ez olyan, mint a born to rockos wunderbaum... de azt talaltam mar itthoni webaruhazban is
euzsolt: engem kimondottan kikapcsol, meg valahol ez is az embert minositi, milyen allapotu az autoja. Eddigi tapasztalataim es lelkesedesem utan vettem is egy igazi dzsuvamagnes autot, kivul fekete belul bezs
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
j.bravo
addikt
válasz szabi325 #22071 üzenetére
Mintha olvastam volna egy korábbi hsz-ben higy valakinek foltos lett, és a szélvédő egy pontján működött, egy másik pontján meg nem.
Motion Blur: ha lekopik mert mondjuk lassan megyek, kell az ablaktörlő, lekoptatja itt-ott, akkor is le kéne vakarni? Mert ez esetben egy flakon rainx beszerzési ár alatt 10%-kal eladó.
MunezXBK: Te használsz ilyet a család tobb autóján is, ugye? Tényleg ilyen gáz?
Vagy ne parazzak, kenjem fel, csak jó lesz?[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz szabi325 #22576 üzenetére
Farécla G3 ilyen kézi polírozásra jobb. Nem is lesz ködös a felület. Esetleg mepróbálhatnád a meglevő wolfosal úgy hogy előtte bevizezed a felületet, és mégegyszer átmenni.
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
-
törölt tag
-
senior tag
válasz szabi325 #23934 üzenetére
A kipufogóba mit fúj bele, mivel lehet belőle kihozni a retket és belül szárazra törölni? Sima rongyot beledugdosok és valahogy leszárazolom? Kívül P21S Polishing Soapal lehet megtisztítai szépen ahogy látom.
Új Ford Focusom van. Annyira nem retkes, de valahogy gondoltam lehetne ápolni a kipufogót.
Your car, your life ;)
-
senior tag
válasz szabi325 #23974 üzenetére
Igen, úgy szoktam, hogy mosás után megyek vele, de akkormeg felhordja a reket általában. Múltkor is így volt, hiába este csináltam. Most -8 van, benéztem a garázsba, ott jó idő volt. Se fagyás se semmi, szóval király Reggel is -8 szokott lenni.
Your car, your life ;)
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest