Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Nem vagyok egy autó szaki, ezért fordulok hozzátok.
Szerelőm most cserélt volna olajat meg szűrőt, viszont lebetegedett, nekem meg kell a kocsi hétvégén.
Mivel a min. értéken van az olajszint nem akarok vele így menni. Kérdésem az, hogy ha öntök bele hozzá való olajat, akkor kibírja ezt a kb. 50km-t amit mennék vele, vagy ne keverjem a benne lévő régivel?
Köszönöm előre is! -
MaTpr0F
senior tag
válasz Winner_hun #28426 üzenetére
Rendben, akkor töltök rá.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
MaTpr0F
senior tag
Karistolt oldalablak/szélvédővel milyen szakit kell keresenem? 1-2 mélyebb rovás is van sajnos.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Winner_hun #28459 üzenetére
Szélvédőn pont nincs, csak apróbb hajszálkarcok. Az oldalsón van pár mélyebb. Én autóüvegesre gondoltam, de akkor megpróbálom először a polírozó mestert.
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Szeretnék pár kopottas belső műanyag elemet rendbetenni. Gyári gumibevonat már itt-ott ragad, illetve foltokban hiányzik.
2 kérdésem lenne, az egyik, hogy milyen szerrel érdemes leszedni ezeket a ragacsos gumi bevonatokat, a másik pedig, hogy van valami bevált festékpray márka ezekere a beltéri műanyag elemekre? Ismerek pár márkát amit már használtam korábban, de itt másabb az igénybevétel azért.Köszönöm előre is!
-
MaTpr0F
senior tag
Pladtidip-nek van valami bevált alternatív márkája? Én a Dupli color, car-rep, illetve foliatec márkákat néztem.
Van esetleg itt tapasztalat valamelyikkel? -
MaTpr0F
senior tag
Aki már próbálta:
Hammerite kibírja a féknyergen? Nem pattog le a hőtől? Kicsit csúnyácskák már az enyémek plusz a felnitől látszik is, gondoltam rendbe szedem kicsit. -
MaTpr0F
senior tag
-
MaTpr0F
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy a water transfer (hydro dip) festést mivel lehet leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérsédem lenne, hogy milyen (esetleg kipróbált) megoldásokról tudtok, ami a fényszóró belső tisztítását illeti?
Vettem bontóból 2 fényszórót, sajna az egyikbe bejutott 1-2 pók egy üres izzólyukon át és jól összesz@ák a búrát belülről.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest