Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ezek a 8-10ezer ft-os krokodil emelők amiket a Tesco-Praktiker stb áruházakban lehet kapni mennyire használhatóak?
Gumis szokta cserélni a kerekeket de az ősszel már 3000ft-ot kért, meg alig lehet bejutni mert annyian vannak, kicsit meg sokallom ezt az összeget kb 10perces munkáért. -
veterán
válasz Intruder A 6 #25554 üzenetére
Használhatóak, azzal nincs is gond, a gond a centírozással van hogy azt hogy oldod meg?
iPhone 13 Pro Max
-
Mi5u
tag
válasz Intruder A 6 #25554 üzenetére
Nekem LIDL-ből van.Most pont van is. Évek óta használom, évente akár 8-10 alkalommal is...bírja.
jozsi252: Szerintem felesleges évente centíroztatni, ha ráz vagy rezonál azt úgyis érzi az ember.
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz focvis #25553 üzenetére
Látom a tied is beige, szóval leírom az én bőrös storymat h mérlegelj előtte
Én a fentebb emlegetett Colourlock javító kittett (tisztító ápoló, impregnáló, festék) vettem, ráadásul úgy hogy odamentem személyesen és a gyári színkód alapján + ránézésre hozzáigazítva keverték ki a festéket (nem kevés pénzért). Hát ahogy linken lévő kép mutatja ez nem sikerült túl jól: [link] .
Szóval gondolom ha otthagyom az autót és hagyom hogy ő csinálja akkor is ilyen színűre fújja...Második körben vettem Ebayen UK ból festéket, gyári színkód alapján és újra nekiestem, ez már azért jobb lett .
Amúgy amit UK ból vettem festék az 2,5 éve bírja, pedig napi használatban van az autó. Az ülés peremén kipróbáltam ezt a colourlockosat ott kb 3 havonta lekopik...
Közben beszéltem egy másik sráccal aki egy másik colourlockos helyen dolgozik ott azt mondta hogy a festékbe tesznek még "edzőt" amikor festik.
De akkor nem értem az enyémhez miért nem kevert vagy miért nem mondta hogy kéne az is bele? Na mindegy. csak gondoltam szólok h festés terén nincs túl sok pozitív élményem velük.
Ha fested is akkor inkább hagyd ott és ne te otthon hátha akkor addig festegeti amíg eltalálja a színt[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabi325 #25558 üzenetére
Az ebay-es nagyon szép lett! Azt mondanám 95%-os. Az első tényleg gáz.
Első körben a Victor's Customhoz tervezem vinni, de szívesen kipróbálnám magam is.Hol keverték ki a színt neked, melyik colourlocknál?
@Norbi696: igen tisztítottam, kb. 10 óra melóm van benne; Wolf's bőrápolóval 3x átkentem utána. Illetve a legvégén tettem rá bőrimpregnálót (bőrkabátra és cipőre valót, ez volt itthon ).
@lord_devil: a tűzésnél (díszvarrásnál) kikopott lukasra a bőr és az oldalsó műbőr is; ezt még tudja reparálni az egyik bőrös úgy, hogy beljebb vesz az anyagból, mert nyúlik annyit. Így nem kell cserélni a bőr paneleket.
[ Szerkesztve ]
-
szabi325
tag
válasz focvis #25562 üzenetére
Hát nekem BMW van ott a színek mellé oda volt írva hogy Beige-ből melyik kód szerint, ha jól emlékszem neked SAAB van? Ott mondjuk tényleg nem látom a kódokat mellette, nem lehet hogy ott nem volt olyan sok árnyalat?
Ez a cég volt, viszont ahogy nézem már megszűnt a vajda péter utcai kozmetikájuk, én anno ott voltam...
-
veterán
válasz MunezXBK #25565 üzenetére
Igen sajnos, de amikor vettem az autót, már akkor láttam, így nem volt meglepetés.
A fehérvári csókát felkerestem egy hónapja kb., túl sokat kamuzott, meg színészkedett. Megpróbálom s.k. vagy viszem a Victor's Customhoz.
Ne akarj lebeszélni!
Szerk: Vele találkoztam. 2-kor azt mondta, hogy csak 4-ig lesz a műhelyben, addig érjek oda, mert megy haza építkezni; fél 4-kor hívtam az autópályáról, akkor azt mondta, hogy most indult el autóért Almádiba, mégis én ertem hamarabb Almádiba. Ott azt mondta, hogy ezt nem is akarja vállalni, aztán 35 ezer... egy hónapra előre be van táblázva... öreganyjakínját.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Autó mosás után milyen mikroszálasat ajánlotok szárazra törléshez?
-
zolikaDB
veterán
válasz Magnum_ #25484 üzenetére
En akkor vettem Lidl kerektisztitot, amikor megjelent naluk.
Nem tudom, h ez a mostani egyezik-e azzal. A szaga borzaszto, de megintcsak azt tudom mondani, hogy a Wolfos nekem annyival nem jobb, h megerje. Szepen dolgozik, de a Lidl-s is le tudja szedni az odaegett fekport, persze hagyni kell azni.
Megint vettem, ha kerekcsere lesz, kiprobalom, mert a Wolf elfogyott. -
do3om
addikt
válasz BigBlackDog #25577 üzenetére
[link]
Nekem ez jobban bejött, van az is amit linkeltél.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
zolikaDB
veterán
Zsanerok tisztitasahoz tudtok ecsetet ajanlani?
-
mihione
őstag
Sziasztok!Tud valaki ajánlani jó autokozmetikát vagy maszek embert dunaharaszti/taksony környékén,csak a két első ülést kellene kitakarítani,de nekem nincs hozzá gépem.
Köszi!Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz MunezXBK #25586 üzenetére
Szépen meglehet csinálni házilag is?Ha van valami tipp/trükk ne tartsd magadban!
Egyik haveromék most vettek nemrég valami komoly takarítógépet majd lehet rákérdezek nem akar-e ő is egy belső tisztítást aztán nálunk lenyomjuk mindkét kocsitLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
pincer01
csendes tag
Sziasztok!
Lehet láma lesz a kérdésem de felteszem.
Véletlenül Wolf nano gyorsfényt vásároltam és a kocsimon nincs nano réteg.Viaszos gyorsfényt szerettem volna egyábként.
Használhatom normál fényezésre vagy ne próbálkozzak vele?
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Betondzsungel
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
Győr/vonzáskörzetében létezik olyan profi lámpapilírozó aki UV-védő lakkal is megfújja a lámpatestet?A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...