Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Most az EZ Wash gőzös mosásról van valakinek tapasztalat?
a bemutató videó alapján jónak tűnik. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Féktárcsa és Fékbetét csere előtt vagyok, valószinű a jövőhéten meg is érkeznek, szeretném lefesteni a nyergeket, ki mit ajánl?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Hullik a fákról az akác virág, a szél meg hordja a kocsira, a nagy melegben néhány darab ráégett a fényezésre, nem akartam nagyon erőltetni ugy-hogy inkább hagytam egyenlőre, mivel tudnám eltávolítani úgy hogy se sérüljön meg a fényezés?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Izzókat szeretném lecserélni a helyzetjelzőben és a távolságiban valami fehérebb szinűre, mert ezek a sárgás izzók nemigen passzolnak, a tompítottban a xenonhoz.
azt tudom hogy a távolságiba H1 foglalatú kell a helyzetjelzőbe meg 5W.
tud valaki valamit ajánlani?
Ja és még valami,lassan itt lesznek a hidegek, téli szélvédőmosóból milyet érdemes venni? -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Bőrápolásra tudtok ajánlani valami jót?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Mivel fekete az autóm így elég nehéz foltmentesen szárazra törölni, eddig csak szarvasbőr kendőt használtam de valószinüleg ebből is vannak jobb minőségűek, ez kb 2000ft volt ha jól rémlik,
Nézegettem Autoglym oldalán videókat, ez a szilikonos vízlehúzó felkeltette az érdeklődésemet, bár 8000ft-ot kicsi sokallom érte láttam már Sonaxot 4000körül, mennyire használhatóak ezek?
Valamint egy komolyabb törlőruhára szeretnék még beruházni, és valami gumiabroncs ápoló is kellene.
Autoglym oldalán néztem ezt a mikorszálas törölközőt és a gumiabroncs ápolót, van valakinek ezekkel tapasztalat? -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok, Kerékcserénél széttört a kerékőrös anya a jobb első kerékben.
Most nem lehet leszedni a kereket.
Gumisnál azt tanácsolták keressek valakit aki ráhegeszt egy csövet a letört csonkra, és akkor meg lehet lazítani, bár ekkor szinte biztos sérül a felni.
Volt már valakinek hasonló? -
Intruder A 6
aktív tag
Értem,hát akkor én is kukázom őket, sajnos már megvan a baj,
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg tudja mire használni, 4db Continental TS810 205/55 R16 H téli 2007-es gyártású 3,5-4mm-es gumiabroncs elvihető 3tábla natúr Milka csokiért.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
A csomagtér rólóra ráment egy kis víz, és elég foltos maradt száradás
után, van valami szer amivel ki lehet szedni a foltot? -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Autoglym SRP és EGP-t használtam eddig, szeretnék valami jobbat, tartósabbat, de a HD Wax árát már kicsit sokallom, néztem ezt a CarPro kerámiás cuccot, elég meggyőző, vagy esetleg valami mást tud valaki ajánlani?
Wolf termékeit néztem árban igen kedvezőek, de nemigen olvastam róla tapasztalatokat.
Amire még szükségem lenneőrápoló,gumiápoló,tiszíitó gyurma,műszerfal ápoló. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Gyurmából milyet érdemes venni?
Néztem párat elég nagy a szórás árban Wolf van már 2500ft-ért is de van 14000ft-ért is, nedvesíteni mivel érdemes, kell hozzá gyári nedvesítő, vagy van valami más megoldás? -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ki mivel szokta felvinni az Autoglym EGP-t az autóra, legutóbb mikroszálas kendővel csináltam de elég sokat beszív magába és nem túl gazdaságos vele dolgozni.
Szivaccsal kb ugyanez lehet szerintem. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Cserélni szeretném a rendszámtábla kereteket, tud valaki valami minőségi darabot ajánlani?
Valami vékony keretes kellene, esetleg aluminium vagy krómozott. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap reggel sajnos bekövetkezett a nem várt esemény, elütöttem egy őzet.
A lökháritó alul középen szét van törve több darab is kiesett belőle, bal oldali lámpamosó fedél elveszett, rendszámtábla kuka, bal oldali sárvédő enyhén behorpadt.
valamit a fényszóró mosóról is letört két pici pöcök amire a fedél csatlakozik.
Tanácsot szeretnék kérni mit tegyek? van az autón casco de vadkárra tuti nem jó.
Ami biztosnak kell:új lökháritó,1 lámpamosó fedél, rendszámtábla+keret,bal oldali sárvédő, bár ezt lehet horpadásjavítással ki tudják javítani, nem vészes, valamit ezeket mind fényezni kell. -
Intruder A 6
aktív tag
válasz Laca1212 #19905 üzenetére
Szia!
Lopás,törés,elemi,üveg ez van leírva a szerződésben, jövőhéten beviszem az Ivanincshoz kiváncsi vagyok mit mondanak.
Sajnos ahol jártam pont kit van a vadveszély tábla, valami mást kell mondani a biztositónak, nemtudom faág vagy valami volt az úton és későn vettem észre. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken kiszedték a sárvédőből a horpadásokat amit az Őz okozott, az ajtóban is volt egy pici amit észre sem vettem.
Hamarosan megjön a lökháritó is, szerintetek árban mi a reális ha a festéket én viszem, ennek a fényezéséért?
Illetve tudtok-e jó fényezőt Fehérvár környékén? lökháritó+2db fényszórómosó fedél lenne. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ezek a 8-10ezer ft-os krokodil emelők amiket a Tesco-Praktiker stb áruházakban lehet kapni mennyire használhatóak?
Gumis szokta cserélni a kerekeket de az ősszel már 3000ft-ot kért, meg alig lehet bejutni mert annyian vannak, kicsit meg sokallom ezt az összeget kb 10perces munkáért. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ezekről az ArmorALL-os cuccokról tud valaki valamit?
jártam ma a Tescoban és egész paletta kint van nekik, igen borsos áron vesztegetik őket, azért egy mikroszálas kesztyüt és egy bőrápolót elhoztam
Sampont néztem még nagyon de van még Autogylm-os. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Fehérvár környékén keresek valakit aki megpolírozná a motorháztetőmet.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Felnitisztitot keresek, eddig az Autoglym-ost használtam de havonta elhasználok kb1 flakonnal, elég jó, de árban talán a legdrágábbak között van, van esetleg valami ajánlott?
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Már egy ideje nem követem mik az ajánlott szerek, lassan kifogyok a legtöbb autoápolási termékből, Autoglym termékeit használom, de hátha azóta van valami jobb termék is a piacon esetleg ami árban is kedvezőbb.
ezekre lenne szükségem:
Sampon,műszerfal tísztitó,műszerfal ápoló,bőr tísztitó,bőr ápoló,felnitisztító,gumiápoló -
Intruder A 6
aktív tag
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok! Szeretném az autót kicst rendbe tenni kivülröl, kellene valami szállórozsda eltávolitó és egx alapos mosás után szeretnėm lekezelni valami vaxal vagy kerámiaval! Hazai webáruházból rendelném, eddig Autohlym termékekkel dolgoztam SRP és EGP tud valaki ajánlani valamit? Vax kellene vagy kerámia meg szállórozsdára valami!
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Autó szárító törölközőből van valami ajánlott darab?
Jelenleg 1 Autoglymot használok, meg vagyok vele elégedve, de a világos színe miatt minden folt meglátszik rajta, valami sötétebb szín kellene! -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán követem pár éve a kozmetikai árakat, kb milyen árban van most egy polír és egy kerámia kezelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.