- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Pepe87
tag
Hi all!
Van egy Sapphire HD 4870-es kartyam es mostansag elkezd elfagyni a game toltes kozben ugy hogy apro negyzetek jelennek meg a keprnyon nem tudom h miert van ez. A jatekban meg nem fagyottle vagy csak ritkan. A kartya allandoan 70 fokos lehet h tul magas?
-
Auratech
őstag
Azén célom nem a játékok fizikája. Bár, ha az működik, plusz eredmény.
Szeretném működésre bírni a Badaboom konvertálót, a power director7-et, meg az nv support oldalán lévő egyéb cuda támogatású programokból egy-kettőt az ATI kártyám működése mellett. A CUDA működése a fő cél. Ha egyátalán elindul, akkor tűzök ki következő célt. -
twine
veterán
válasz
Auratech #45689 üzenetére
Igazán örülök hogy vannak vállalkozó kedvű topiclakók, akik 'törik az utat", mert régóta foglalkoztat, az Nvidia,és a Physx.....tehát letörni nem akarlak, és legyen szerencséd de tegnap olvasgattam a Physx topicot, és találtam egy ilyet !
De a fejleményeket mindenképp várjuk -
Auratech
őstag
Megvan a 4850 mellé a CUDAr nv."mankó". A hűtője olyan, mint egy grillrács
állítólag majdnem annyira forró is, ha nem fúj rá a szél. Délután bepőccintem a másodhegedűs helyére.
-
twine
veterán
Annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy teljes mértékben egyet értek veled,,,,soha nem használtam semmiféle driver cleanert, és hasonló okosságot....a friss driver setupját elinditom majd kiválasztom az eltávolitást,és szépen hiba nélkül teszi a dolgát.....majd telepítem a frisset...DE:
Azt észrevettem az utóbbi időben hogy tavaly december óta mióta a TFT-m van, azóta éna CCC-ben alacsonyab értékre állitottam a kontrasztot, fényerőt,stb...
Namost hiába az eltávolitás...miután feltelepitem az uj CCC-t azokra az értékekre áll be (sőt tovább megyek azokat az értékeket veszi azóta alapnak) amiket én beállitottam...
Nekem ezzel semmi gond, sőt még kényelmes is...de mint ahogyan pár hónapja meglepődtem hogy az ATT is ugyhagyja a zsugát uninstall után ahogyan beállitottam a progi alól,,,,a CCC is képes ilyet csinálni..ergo valami cuccokat fent hagy a rendszeren...
Pusztán csak érdekességképpen gondoltam megemlíteni! -
HSM
félisten
Valakinek volt pedig belőle gondja, hogy Ati driverfrissítés előtt nem a saját progijával, hanem ezzel törölte, és utána meg szidta az ATI-t, hogy milyen szar a driver, nem akar rendesen felmenni.... Én még nem használtam ezt a progit és még sose volt gondom Ati driverfrissítéssel.... Viszont Nvidia kari után segíthet.... De az Ati rendesen leszedi a driverét, ha arra kéred, szóval felesleges.....
-
HSM
félisten
válasz
Depose #45680 üzenetére
Nem kell semmi ilyesmi... Simán Windóz, és a vezérlőpultban van az Ati-nak valami install manager, vagy uninstaller, az kitűnően letakarítja, én a driver cleanert nem használnám.
Felesleges, inkább árthat, mint javíthat. Viszont az új driver előtt fontos az újraindítás.
-
Daffni2
addikt
válasz
old gray #45675 üzenetére
Semmi baj a VRM-ek hőmérsékletével.
Simán bírja az újjam.Ráadásul nálam fordítva van fenn a hűtő, tehát a másik oldalon,mert nem szabad a kártya melletti slot.
Bordák vannak a VRM-ken elég nekik a ráfújt friss levegő.
Holnap lekapom az oldalát a háznak,és készítek egy fényképet.
-
HSM
félisten
válasz
Depose #45672 üzenetére
Próbáld meg uninstallálni az ATT-t, majd a catalyst-et is, (és minden programot, amivel a VGA órajeleit, stb. lehet piszkálni) majd újra feltenni a komplett drivert (a matatós progikat ne). Ha ez sem segít, akkor igen valószínüleg memóriahibás a karid. Amúgy Ipon-ban elég normálisak gari terén, szóval no para....
(GTA4-ben nálam Anti aliasing nélkül egy textúrahibám volt, néha a köd bohóckodott 32 bites vistán. Mindent elnyelt.
64bites Vistán még nem volt ilyen....
)
-
Auratech
őstag
A mai hibridizációt megette a túlóra. Sebaj. Holnap lesz a mai nap. Addig legalább okosodom.
Igazán frusztráló nézni az nvidia cuda suport oldalát. Ha nem lenék ATI párti, nem haboznék beruházni valami izomvidiára. Valami gond lehet az ATI háza táján, hogy ennyire mellőzik a témát. Szerintem a processzoraikat féltik, hiszen sok gpgpu alkalmazás elveszi a kenyerét a cpu-knak. Játszani is nagyon jó, de ez kevés ehez az izmos vashoz. Általános grafikai gyorsítás, video, VST hangeffektek(ez lenne a fizika!) támogatás. Ha nem lennék olyan sötét barom a profi programozáshoz, már ezen dolgoznék.
Bocs az offolásért, de ez is a kedvelt videokártyám miatt van. -
old gray
addikt
válasz
Daffni2 #45661 üzenetére
És hol van a VRM hőmérséklet? Addig ok, hogy a gpu-t szépen hűti de mi van a fesz.szabályozó áramkörökkel? Azok a kis bordák + a venti által keltett légáramlat elég lenne? Nehéz elhinni. A Scythe Musashi-val is az a baj (fórumozók tapasztalatai az alapja a kijelentésnek), hogy a gpu-t szépen lehűti de egyes részei a vga-nak 90-100fokot is elérnek
Én ilyen megoldást keresnék, ami teljesen eltakarja a vga-t és mindent hűt. Van ilyen a vízhűtésen kívül a 4870-re?
-
Depose
tag
válasz
Pierre75 #45665 üzenetére
Hogy az a jóélet...
Megvan mi okozza a hibát...
ATT-ben levettem a memók sebességét 850 Mhz-re...és voilááá...megszüntek a problémák..
Ezt nem értem amúgy...alapból GPU 685 Mhz MEM 1000 Mhz....(ez van a biosba..)
Esetleg ez a kártya nem bírja az alap beállítást??, vagy szarok a memóriák??
Tudom, hogy vannak gondok a catalyst-el, ill. az empire is még csak egy béta állapot, meg a GTA 4 is tele van graf. problémákkal....de amit az Empire-ben művelt csata alatt...
össze vissza húzott textúrák,vonalak a képernyőn stb...
Most levettem a mem órajalet 850-re, eddig úgy tünik jó az Empire...csak pár apró hibát láttam most, de az elenyésző...
Amúgy ennek a kártyának mennyi lenne az alap órajele??, dobozon nem látom kiírva..
Palit Hd 4850 sonic 1 gb ddr3, és úgy láttam, hogy samsung memói vannak..
-
Harti
senior tag
válasz
finest #45669 üzenetére
Ez a kettő ami a problémához kapcsolódik:
"The entry <C:\USERS\PUBLIC\DOCUMENTS\TIMEGATE STUDIOS\FEARXP\SAVE\PROFILE000\SINGLEPLAYER\CHECKPOINT\WORKING> in the hash map cannot be updated.
Context: Application, SystemIndex Catalog
Details:
A device attached to the system is not functioning. (0x8007001f)""Fault bucket X64_0x3B_nt!KiSystemServiceHandler+7c, type 0
Event Name: BlueScreen
Response: None
Cab Id: 0" -
Harti
senior tag
Sziasztok!
Épp a FEAR Extraction Point-al játszottam majd hirtelen kékhalál és restart.
Lehet ez a következménye annak, hogy a VGA túl van húzva?
700/1005-ön vannak az órajelek, 1 óra játék után történt ez a hiba tehát nem azonnal ahogy az lenni szokott.
-
leviske
veterán
válasz
Salvador20 #45638 üzenetére
Ez leginkább az AMD-n múlik... Elvileg nem lesznek komolyabb változások a RV790 és az RV770 közt. Csak annyi, hogy az RV790 jóval tuningbarátabb lesz.
Értelme nem hiszem, hogy volna egy HD4870/90 CFX-nek, miután a 70-es visszahúzná. Az 50-es meg még inkább.
Érdemes lehet inkább egy tiszta 50-es, vagy tiszta 70-es CFX-be benevezni.
-
Depose
tag
Sziasztok!
Segítséget ill. tanácsot szeretnék kérni Tőletek...:
Tehát adott egy Ati 4850 1mb-os VGA, Palit gyártmány, decemberi vétel az Ipon-ban..
Mostanában elkezdtem játszani az Empire Total War-al...és k. sok textúra hibát észlelek a játékban..ill. a GTA 4 -ben is...Sőt, ha nem veszem le az anti alisinget (vagy mit..
), akkor csomó világoskék csillagocskák jelennek meg a képernyőn..( csak 3d-ben játokok alatt)...
Próbálkoztam már tőbb catalyst-al is, de semmi változás..
Volt már fent a CCC is, most per pillanat az ATT van fent..
Az ATT-nak van hibakereső funkciója, és ha elindítom, már alap beállításoknál is hibákat ír ki...( 40 pixel nem megfelelő, 50 pixel stb..)Sőt, ha elindítom a hibakereső funkciót akkor hirten a kártya felől pict halk sípolás hallható..( nem venti, mert kézzel lefogva is megvan a hang ), ez a hang csak a hibakeresésnél jön elő, máskor nem halottam..
Ötlet, hogy ilyenkor mi a teendő??
A tesztprogram mennyire függ a catalys-tól??Van valami jó általános teszter progi??
Ha valóban xar a kártya, garizott már valaki Ipon-ban?
Konfigom: c2d E7300, gigabyte ep43. 4G ram, VX 450...jah, vista 64-bites Op.
Please Help Meeeeeee...
-
Daffni2
addikt
válasz
old gray #45645 üzenetére
Ez egy brutális hűtő:
[link]Nálam egy 92 mm-es Scythe Kama Flex 2000rpm venti van rajta,még a max fordulaton sem lehet hallani a hangját.
A FurMark szemét izzasztó stabilitás tesztjén a képen láthatóan teljesít.
A ház elejéből kap egy 92 mm-es Scythe Kama PWM fuvallatot.1000 fordulaton ment a teszt alatt.Hangtalan.
Még rá lehet erszteni a maxot is azt azért már lehet hallani,bár az sem vészes és akkor már 55 CFM-el tolja a levegőt. -
kaoszpapja
aktív tag
válasz
Salvador20 #45656 üzenetére
nem fog, jó találmány az a hybrid crossfire
ha pl az egyes slotba rakod a kissebb karit akkor csak a kisebb karit fogja hajtani, ha nincs szükség a nagyobb karira.
nagy ötlet amúgy
-
okay
aktív tag
Hello!
Nem huztam még vga-t,nem nagyon értek hozzá csak ati overdrie-ban probálkoztam ami nem nagy szám.Használtam itt keresöt de nem nagyon találtam a válaszokat.
Sapphire 4870 512MB silent efficiency (fekete plexis) ref hütös.
Kb mennyire lehet tuhuzni MHz-ban a gpu és mem-eket?És mennyi feszt lehet neki adni ezekkel a körülményekkel,sztem a gépem rendben van,elbirja a tulhajtást.És meik teszttel lehet jol megizzasztani amivel megtudom hogy stabil lesz-e.
Legujabb ATT fel van telepitve.
Régebbi verzioknál láttam h külön lehet feszt adni ,ebben a verzioban már csak a gpu-nak lehet?Még van egy problémám,Pci-e2.0 8X-ban megy a kártya,miért van ez?Bios frissités volt.
Köszönöm! -
Auratech
őstag
Köszi az infokat! Utánanéztem, mik a lehetőségek, persze. A lényeg. hogy ne döglődjön miatta alkalmazás és be tudjam állítani segédkártya funkcióba. Ma este. Tervem szerint a telepítés után a video drivereket leszedem(?) csak a cuda és a physics működne, de majd kiderül.
Van egy szűz xp insallom ghostbsban. Arra építem rá a két kártyát, ha másképp el sem indul. A sorrend, meg a többi macera majd elválik. Persze dokumentálom.
Először úgy teszek, mintha a legtermészetesebb lenne. Bedugom a kártyát az ATI mellé, fel a drivert aztán teszt, ami lesz -
Zájec
veterán
válasz
Svájcinéger #45649 üzenetére
"Olvastam a tesztet, de ezek csak 512-esek nem ?"
itt van egy kis külföldi info az 1gb 4870 szerepléséröl :: [link]
ha már a COD-ot hoztad szóba....
de ahogy elnézem elég lesz nekem a 9800GTX+.. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Svájcinéger #45651 üzenetére
Elég oda a 4870 is bőven, bika egy kártya az fix csak egy hasonló nV ráver mert arra van optimalizálva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Auratech #45644 üzenetére
Én anno szintén 8x portban használtam 8600GT-t fizikázásra, annak elégséges volt a teljesítménye számomra.
P43-as is PCI-E 2.0-ás, tehát akkora a sávszélessége mint egy 16x PCI-E 1.1-es slotnak, abba már ha kihasználod van értleme pl 9600GT-t betenni.rup1u5: Win 7 alatt is működik nem csak XP alatt, az is tud párhuzamosan több vga drivert kezelni. De a Pista az felejtős ebben az esetben, az fix.
old gray: AC szvsz ár/érték arányban a legjobb.
Svájcinéger: Igen, csak egy 1GB-os közülük. Mondjuk COD pont nV párti...
-
Svájcinéger
őstag
-
old gray
addikt
Melyik a leghatékonyabb nem referencia hűtés 4870-re? Van ugye Scythe Musashi, AC Twin Turbo, GFX Chilla és még.... ? A Musashi állítólag nem hűti hatékonyan a fesz.szabályozó áramköröket, a Chilla 2db gyári ventije elég gyenge... A Twin Turboról nem sokat tudok.
-
Auratech
őstag
p43 A második port 8x. Először ki kell derítenem, használható-e a dolog életszerűen is. MARKokra meg demókra nem gerjedek. Ha működik a cuda és a physics a 4850-em mellett, ahogy szeretném, akkor érdemes gondolkodni a megfelelő teljesítményű nv kártyáról. Korai tesztekben a 8500-at tették 2900hd mellé. Abban 16shader proc. van és néha limitált volt a fizikai számolásoknál. Elmondás szerint a dupla 32 shaderes 8600 már nem limitál a fizikai gyorsításnál. A teljesítménye meghaladja az ageia kártyáét, amihez illesztve van a driver alapból. Persze lehet feljebb menni. És a CUDA étvágya feneketlen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Auratech #45641 üzenetére
A második pci-e slotod hányszoros? Ha pl P35-ös lapod van akkor csak 4x így tök felesleges 9600GT-t beletenned mert úgy is a port sávszélessége lesz a limitáló tényező.
Ha P45-ös lapod van, akkor már esetleg van értelme 9600GT-nek.mod:
Svájcinéger:
Sapphire Edition elég halk, sztem azt vedd. MSI is jó csak lutri melyik hűtő van rajta a ref vagy a sajátjuk.
De itt egy teszt róluk. -
Auratech
őstag
Egyébként azt hiszem a larrabre színrelépéséig nem lesz meg a motiváló erő a gpu-k verszenyszerű igába hajtásához. Tök röhej, hogy a játékokban működő összes képi elem alá van rendelve a gpu működésének. Más alkalmazásokban pedig egy-egy funkció beépítése médiacsodálatot vált ki.
-
Auratech
őstag
A 4850-es sapphire karim mellé ma megkísérlek beépíteni egy nv8600-at a fizika és CUDAr számítások támogatására. Pont találtam egy passzív gigab. kártyát. Van két napom a próbára. Ha beválik, beruházok egy olcsó, passzív 9600-ra. Bár jobban szeretném, ha mindent meg tudnék oldani ATI-val. De a mostani 9.3-as driver infoját nézve még mindig szarakodik az AVIVO és a konvertáló része a drivernek. Pedig engem pont ez izgatna rettentően. Mi a francért nem bírják openGL alapokon megtámogatni a képi anyaggal dolgozó programok működését. Számoltatnak mindenféle hülyeséget, amit nem is hiszek el. Szerintem a foldingHome simán kódtörő, vagy fegyverszimulációs program is lehet az én villanyszámlámon profitálva.
-
Svájcinéger
őstag
Hali ! Szeretnék venni egy 1 GB-os 4870-et. A lényeg, hogy halk legyen. A Sapphire Vaporja szimpatikus nagyon, de ha lecserélem majd a deszkát is, akkor EPU6 miatt talán jobb lenne egy ASUS. De tökmindegy, csak halk legyen, nem azért toltam egy csomó lét a konfigba, hogy valami most visítson benne. Bár most, hogy 2 helyen is nettó 44-48-ért láttam GTX260-at, elbizonytalanodtam. De most valahogy ATI felé húz a szívem. Az X800GTO2 volt az egyetlen ATI kártyám, és szerintem sokkal jobb képe volt a Samsung940B-n, mint mondjuk a 8800GTS-nek. Most, hogy meg már 2494HS-em van, hát...
Vagy várjak még egy kicsit hátha esnek az árak ? -
Macka
veterán
válasz
Salvador20 #45638 üzenetére
Szerintem egybe lehet tenni, de szinte biztosan lesznek fagyások.
-
Salvador20
őstag
4890 még mindig 770-es lesz? vagy már nem lehet egyberakni cfbe mondjuk egy 4870/50-el?
-
rb26dett
aktív tag
válasz
foreveryoung #45633 üzenetére
fotó buhera nem lehet mert akkor EZ is az lenne?
-
rb26dett
aktív tag
üdv! továbbra sem kaptam választ hogy club3d-s 4850-ese van-e valakinek és mik a tapasztalatok, na de most egy újabb kérdésem is lenne, migpedig mi a garancia hogy ez
nem a referencia hűtős 4870? mert a képen ugyan nem az van, de ugye szeretnek a boltok a képekkel manipulálgatni. vélemény? -
FÖNÖK
tag
hi!
van egy asus glaciator 4850-em.
Ha emelem a mag órajelét 625-ről 680-ra a crysis warhead 1 óra múlva kidobja hibával.
a crysis elég kényes az ilyesmire (legalább is ezt hallotam)
A kérdésem az lenne hogy milyen programmal tesztelitek a kártyát? mikor jelenthető ki hogy stabil az adott órajelen?
egy tapasztalt mókus írhatna pár sort köszönöm. -
TOMKRAFT
csendes tag
Hi All!A közeljövőben vásárolni szeretnék egy HD 4850et de nem tudom melyik gyártótól lenne érdemes?Én Sapphire-ra gondoltam de azt olvastam hogy eléggé melegszik!Szerintetek melyik lenne jó vétel?Köszi a válaszokat
-
nixx-21
őstag
válasz
Tomate #45622 üzenetére
te miért nem alszol eme késő éjszakán?
ON:
Legujabb Vapor-X-es ATikról:ATi Radeon HD4870 Vapor-X review
(kicsit olyan feelingje van mintha GTA4verzsön lenne a maga 2gb-os VRAM-jával; kétségtelenül el is fut 2560*1600 maximumon(még a View distance is)
összevetésként a Sapphire Toxic változat tesztjével mely szintén Vapor-X technológiára épülő hűtő:
ATi Radeon HD4870 TOXIC review
(vonjon le mindenki következtetés a hűtő-vel szemben de azért tessék megnézni a tuningot is nem véletlen h a vapor-xen minőségi cuccok vannak)
kistesó szintén vapor-x köntösben(teszt érdekessége a XFX-es 4850 igen szépen teljesítő hűtője ami ugye egy pre-clocked kari de ezt a teszt is leírja):
ATi Radeon HD4850 Vapor-X review -
-
achmed
tag
hi all kerdesem a következö . a haverom fel rakta a 9.3 drivert a 4870 karihoz azota ki fagy meg ki dobja a jatek mivel a driver felulirta az orajeleket azaz nem lehet azokat visz venni na ilyet meg en sem hallotam tanacsokat varok hatha valakinek valami otlete
-
sutyi987
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az normális, ha Grid, Crysis WH közben látom, hogy rajzolódnak ki a texturák (fák, kövek, egyéb tárgyak)?? Mindez 1680*1050-ben, nem max beállításokkal?
Sapphire 4870 512MB tipusú kártyám van.
-
rb26dett
aktív tag
Club 3D 4850 van valakinek? mik a tapasztalatok? mert előző kártyám is Club 3D csak az nVidia volt aztán az még a mai napig is megy, azért kérdezem hogy azt a verzsönt érdemes-e, ahogy nézem overclocked és nem ref hűtős. (Inno3d-ből az összes, ismétlem az ÖSSZES előző kártyám meghalt kicsivel 1 év után)
-
BemAnyó
senior tag
sziasztok, egy 4850 Sapphire toxic om van, létezik az hogy a gyári 1100 nél nem megy többet a ram ? ATT szerint 1107 nél hibázik, láttam hogy van benne fesz mod, de nem mertem megpróbálni mert nem tudom hogy van e értelme, vagy nem okozok e vele kárt, akinek van ezzel tapasztalata plz help
-
mordel
csendes tag
válasz
foreveryoung #45569 üzenetére
Helo.Egy teszt szerint úgy láttam hogy az 512 mb-s változata 48-66 fok között mozog. Az 1GB-s változata ennyivel melegebben működik? Vagy a teszt helytelen ?Vagy nem evvel a változattal kapcsolatban van tapasztalatod?
-
-
Tomate
veterán
A kék nyákos és piros nyákos Sapphire 4870 között mi a különbség? A Kék kártyák az első eresztésből kerültek ki? Vagy még most is gyártanak kéket? Igaz-e az, hogy ezeknek a kártyáknak a biosukkal gyárilag van valami baj? /ha igaz mi a gond?/
-
LGabor001
tag
helo
légyszí ha tudtok segítsetek van egy giga 4870 em van rajt ugye 4 led abból nekem a 2. nem villan fel amikor bekapőcsolom a gépet. ez baj?
a másik dolog configom
intel E8400
Giga P45 ds3r
giga 4870 512 mb alap...
corsair dominator 1066mhz 2*1GBés akad rajt a HD film ez miért van?
XP SP2 van fenn
de szomszédnak meg gyengébb sokkal és neki meg viszi a HD-t -
Tomi_Sci
őstag
Hali.
Kicsit össze vagyok zavarodva a Vapor-X-en , remelem kisegitetek.
Alien oldalan lattam hogy 512-es 4870 Vapor-X-el, es 1gb-s Toxic szinten Vapor-X-el. (ugye ph-n olvastam hogy 1 meg 2 gigas verziok lesznek)
Ittenvana 1GB-s Vapor-X series : http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=295&grp=3
Nade a Toxic dobozának jobb felső sarkában szintén ott díszeleg a felirat : http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3
De arrol egy kukkot nem talaltam. (kep nagyban : http://prohardver.hu/dl/new/2008-12/45569_sapphire_hd4870toxic_1gb_03b.jpg)
Alienben :
Sapphire Radeon HD4870 Toxic
780/4000MHz, 1024MB GDDR5, PCI-E, Vapor-X hűtés, TV + Dual DVI+HDMI
2 év garanciaSapphire Radeon HD4870
512MB GDDR5, TV + Dual DVI + HDMI, PCI-E, Vapor-X hűtés
2 év garanciaAkkor most hogy is van ez? oO
Help pls. (bocsi a masolgatos linkekert, de nem tudok szogleteszarojelet irni)
-
Cholard
tag
Bocs, ha a lelkesedésemben használt rövidítések csípik a szemed, de a kedvedért leírhatom 32 éves stílusban is:
" nagyon jó volt a hűtés"Remélem így már megfelel, kedves Macka.
(Csak zárójelben zárójelben jegyzem meg, hogy épp tőled nem vártam volna ezt, mivel neked is épp Musashid van - 2x - tehát átérezhetted a frissen felszerelt minőségi hűtő által nyújtott feeleng érzését.)
-
leviske
veterán
válasz
Bikerider #45587 üzenetére
Attól függ, milyen felbontásban... Ha fullHD-ban játszol, akkor szerintem nem fogsz jelentős eltérést érzékelni, viszont 1650x1080 és az alatt érdemes inkább egy 512MB-os változatba fektetni és venni egy Phenom II-t. Mondjuk egy 710-est, vagy egy 720-ast.
(#45591) subaruwrc: HD4850 900MHz-en?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!