- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Aktív témák
-
twine
veterán
Annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy teljes mértékben egyet értek veled,,,,soha nem használtam semmiféle driver cleanert, és hasonló okosságot....a friss driver setupját elinditom majd kiválasztom az eltávolitást,és szépen hiba nélkül teszi a dolgát.....majd telepítem a frisset...DE:
Azt észrevettem az utóbbi időben hogy tavaly december óta mióta a TFT-m van, azóta éna CCC-ben alacsonyab értékre állitottam a kontrasztot, fényerőt,stb...
Namost hiába az eltávolitás...miután feltelepitem az uj CCC-t azokra az értékekre áll be (sőt tovább megyek azokat az értékeket veszi azóta alapnak) amiket én beállitottam...
Nekem ezzel semmi gond, sőt még kényelmes is...de mint ahogyan pár hónapja meglepődtem hogy az ATT is ugyhagyja a zsugát uninstall után ahogyan beállitottam a progi alól,,,,a CCC is képes ilyet csinálni..ergo valami cuccokat fent hagy a rendszeren...
Pusztán csak érdekességképpen gondoltam megemlíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest