- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
BemAnyó #48468 üzenetére
bár lehet hogy a scythe ilyen franko ragasztót használ, de ezt még nem hallottam senkitől se.
Most hallhatod tőlem
Nem annyira egyszerűen, mint a videón látható, mert olyan rövid,gyenge nyomás nem elég,de rendesen megpucolva a felületeket és erősen rányomva, rajtamaradnak.
Én a scythe külön kapható bordáit használtam,mert a Thermalrighthoz adottak nem olyan stabilak.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
BemAnyó #48468 üzenetére
bár lehet hogy a scythe ilyen franko ragasztót használ
Á dehogy... Viszont az elgondolkodtató, hogy a 3M ragasztó, amit utána rendeltem, hogy majd azzal felragasztom, még ilyen minőségű sem volt! Tehát a Scythe jobb volt, mint a 3M!
Engem az is meglepett, hogy sokan írták, simán fentmaradnak nekik a Scythe sünik elsőre, senkinél nem olvastam olyan problémát, ami ellenkezőjéről szólna...fura.
Én szétnyomós, mozgatós módszert használtam, rányomtam a sünit, majd nyomás közben mozgattam körkörösen, kicsit szétkenve ezzel a ragacsot. Érezhetően jobban beletapadt az alkatrész felülete a ragacsba...mégis lepotyogott pár sünesz...
És a tisztítás egyébként csak rontott a helyzeten...
-
katt777
félisten
válasz
BemAnyó #37337 üzenetére
Semmi gond.
De hát nem is nV-s topic.
Viszont amiért ATI-soknak az újabb jól jöhet, az az újabb ATI driverek felismerése, ill. a hibajavítások, bővítések. Sokan ezt használják hűtés-szabályozásra, és némelykor a RT elfelejti a beállításokat, ha nincs tisztában egy újabb ATI driverrel. -
kanmajom
tag
válasz
BemAnyó #34115 üzenetére
a toxicnak magasabb az órajele (675/1100) tudomásom szerint mint a ref. kariknak (625/993) meg jobb a fűtésük . ha abból indulok ki hogy az én dual hűtős sapp. 4850-en nem valami tuningbarát (még addig se leget húzni mint egy gyári toxicot) akkor azt mondom ha most vennék én toxicot vennék.
mikor én vettem a kártyát még nem nagyon találtam boltban toxicot, netről meg nem akartam rendelni.a 4870 viszont sokkal gyorsabb szerintem a ddr5 memnek köszönhetően.
nekem olyan van amit lejjeb linkeltél én 38k ért vettem bruttó, szept végén
-
HSM
félisten
válasz
BemAnyó #33478 üzenetére
Még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik nemcsak az ÁTLAG FPS-nek hisznek....
Volt 1GB-s kártyám, nem véletlen ajánlottam azt. Ráadásul tudom, milyen a Gainward Golden Sample, állítom, az egyik legjobb kapható kártya, messzi veri a referencia kártyát....
És igen az is igaz, hogy a jelenlegi játékok közül igen kevés (2-3 biztos) hálálja csak meg a plussz ramot, de ez később változni fog... (De az a pár nagyon, én próbáltam Crysis WH-et, mindkét kártyával az én beállításaim minden maxon, AA nélkül kb 20-25 FPS között volt, de sokkal élvezetesebb volt a játék az 1gb-sen, mivel pl. nem szaggatot be minden egyes alkalommal, mikor zoomoltam a puskával.... Szerintem inkább ez nagyon gáz.... Ez átlag FPS-ben bőven alig látszik, de a játékélményt szerintem nagyban befolyásolja.... És hasonlóan meghálálja a plussz VRAM-ot az FC2 és a GRID is, és még csak AA sem kell hozzá....)
És ne is beszéljünk arról, hogy később csak még több textúra és még részletesebb játékokhoz valószínüleg bőven jól fog jönni a plussz ram...
És lehet, hogy én vagyok a hülye, de én szeretek maxon játszani egy játékkal, és inkább kiadik plussz párezret, ha ezen múlik, hogy high vagy mediumon tudok játszani.És amit linkeltél Gigabyte kártya szerintem 43K-ért elég szar üzlet.... Inkább vennél Gainward Golden Sample-t 45K-ért, ha annyira az 512 ram a szempont....
-
HSM
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest