Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Departed
őstag
Egyetértek, inkább legyen ilyen hülyén lefordítva betéve magyarul, az angolul esetleg nem tudóknak. A lényeg hogy vesződik a kolléga a fordítgatással annak, akinek segít a dolog
Más meg - pl. én is - elolvassa angolul az eredeti cikkeket.
Ami pedig a Sapphire-t illeti, részemről a legjobb vga-márka, csak jó tapasztalataim vannak róla
-
Departed
őstag
válasz
Bali27
üzenetére
Ha jól tudom, a GDDR4-es Ram-ok alig számítanak valamit sebességben a GDDR3-asokhoz képest, mert nagyok a késleltetéseik. A GDDR5-ösök pedig többet számítanak, de mivel a 4770-esen 128bites memóriabuszon csatlakoznak a GPU-hoz, ezért az kábé olyan mint a GDDR3-asok 256bites csatlakozással.

-
Departed
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Egyesek vagy folyamatosan ezt nézegetik valahol, hogy mikor kerül föl bárhová (merthogy a hivatalos oldalon még nincs 9.5-ös link), vagy valami belsős osztja meg...no mindegy, remélem javították a CC aspect-beállításait Win7-en

-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Nem is próbállak meggyőzni a CF-ről, ugyanis hiába van CF lapom, komolyan meg sem fordulna a fejemben két kártyát belerakni...
Főleg hogy nekem megfelelő a 4850-es teljesítménye, egykártyás rendszer-hívő vagyok én is, főleg hogy eddig ennél csak gyengébb kártyáim voltak az adott időponthoz viszonyítva...ebben alkotott nagyot számomra is tavaly nyáron az Ati-AMD kettős
-
-
Departed
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
Hadd védjem meg a Dual Slot-os Sapphire-t, október óta ilyenem van, fix 25%-on jár a ventije, és teljesen csöndes, és normálisak a fokok is, természetesen egy AC házhűtővel megtámogatva...Szerintem nem lehet rosszul járni vele. Mondjuk az én házamba a VaporX is jó lenne, de teljesen jó ez a kártya is

-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Te ki tudsz ezekből bármit olvasni?
Ebből a szempontból sose értettem ezeknek a 3dmárkoknak a létjogosultságát, azok óriási megkötésekkel max vga-k összehasonlítását segítik...inkább amikor tuningot teszteltem, toltam előtte & utána egy-egy Crysis benchmark-ot, és máris jól látszott a különbség fps-ben...merthát az számít szvsz 
-
Departed
őstag
Új WDM driver:
[link]
Tudtok valamit róla, hogy mi is ez, satöbbi?
Mert ugye nem 9.5-ös, tehát valami RC-re gyorsba írt verzió vajon?
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Úgy bizony, Te is vethetsz pillantást az én adatlapomra, AMD cpu/crossfire chipset/vga...és 9700Pro óta nem bántam meg hogy Ati kártyákat veszek
Többek között az Nvidia élsimítást nem igazán pártoló viselkedése zavar. Számomra egyik legfontosabb a recétlenség. De mondom, többek között
Nemrég még a második legerősebb egy gpu-s kártyájuk volt, ugyanazzal a gpu-val mint a legerősebb
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Hát egyenlőre csak a szépségében gyönyörködtem, meg a sima futásban...tesztet is néztem, gyorsabban fut a CoJ DX10 mód a mi kártyáinkon, mint a háromszorannyiba kerülő GTX285-ön
Mondjuk az is beszédes, hogy míg az alapjáték setupjában ott van hogy húde összedolgoztunk az Nvidiával hogy húde jól fusson a kártyáikon, a DX10-es játék (az eredetit nem tudom) indulásakor meg ott figyel az AMD és az Ati logó egy-egy példánya...erőteljesen billen a mérleg nyelve, kiváncsi leszek mit tud alkotni az Nvidia, hogy megpróbálja visszafordítani
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Kezdesz közel járni az igazsághoz, azt nem vágtam egyáltalán, hogy miért mondtad, hogy 70%-ban a 4770 gyorsabb a 4850-nél...

Ez most hirtelen lecsökkent egyetlen tesztre, ahol az általam és sokak által használt 1680*1050-es felbontásban ugyancsak a 4850-es a gyorsabb...Tehát gyakorlatilag mindig.
Ezért nem vágtam, hogy miért írtál ilyet. Ami az ár/érték arányt illeti, ott már a 4770-es a jobb, pont ezért váltottak 40nm-re az Ati-s srácok, hogy tolhassák olcsóbban az arcunkba
De mivel nekünk már megvannak a 4850-eseink, ezért nem kérdés, hogy semmi panaszunk nem lehet, jó kis kártyák
Tegnap toltam egy kis Call of Juarez-t DX10-ben, elképesztően gyönyörű volt, és úgy futott, hogy öröm volt nézni...Szóval nincs itt gond, erősek és hosszútávon is megfelelők a 4850-esek
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Miért mondasz ilyet a saját kártyádról kolléga?
Csak most csak Neked megnéztem a Guru3D-s teszteket, egyetlen esetben sem gyorsabb az alap 4770 az alap 4850-esnél, sőt...ha pedig nem szereted a 4850-esed, cseréld le a 4770-re, és ne az ide tévedő vga-vásárlás előtt állóknak mondj nem igaz infót please.
Max respect
, általában igazat adok Neked, de ezt nem vágtam miért írtad... 
-
Departed
őstag
válasz
Badi82
üzenetére
Na így már minden világos, énis Phenom 2-t néztem ki majd utódnak, hasonlóan nem holnap mint Te
Amúgyis felesleges egyenlőre...4gigahertz-et meg mindenképp tudjon az új proci mert akkor van értelme szvsz
A legfontosabbak úgyis csodás Párjaink
Sorry az off-ért a többieknek
-
Departed
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Ja nem azt mondtam, hogy nem fog plusz fps-eket nyerni a 3 magossal, csak azt, hogy még akkor is lenne fps-növekedés, ha pl. 4gigahertzen járatott 4 magossal hajt meg Crossfire-ban két 4850-est
A kérdés mindig csak a "mennyiért mennyit nyerünk" és milyen fps-tartományban (mondjuk nem muszáj növelni az értékeket pl. 60 fölött
) -
Departed
őstag
Miért nem inkább játékkal tesztelsz, nem ilyen izével?
Nem is emlékszem mikor figyeltem utoljára ilyen 3dmarkizé eredményére...ide-oda van optimalizálva, hidd el, sokkal jobban muzsikál a két 4850-es, mint ahogy belőle tűnik.
Ja igen, két 4850-es teljes kihajtásához legalább egy 4gigán járatott 4magos kell, amikor CF-et választottál, ezzel biztos tisztában voltál, hogy nem lesz 2x-es a teljesítmény
-
Departed
őstag
Hát nem tudom, régi téma ez a proci vs vga, részemről vettem egy 22 colos LG-t, és máris inkább a vga lett a szűk keresztmetszet a legtöbb esetben...ahol meg a CPU az, ott elég az FPS amúgyis...persze minden csak pénz kérdése, lenne lóvé X3-ra vagy X4-re, de feleslegesnek tartom, így is szépen megy minden. Inkább költöm a páromra, közös nyaralásokra ugyanazt a pénzt
Teszteket viszont énis szívesen látnék, ha cseréltek és teszteltek
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
Talán nem véletlenül tervezték ilyenre, amilyen

Mellesleg én fix 25%-on járatom a ventit, és megfelelőek a hőfokok, hangja meg nincs, az egész gép csak a levegő suhanását hallatja, ahogy kell...mert ugye azt nem lehet nagyon lehalkítani, mint ahogy a szelet sem
Na jó "késő" van, mindketten itt elmés dolgokat eszmecserézünk
, pl. még erre a "felemelkedne a gép ha nem lefele lennének a vga-ventik" még nem is gondoltam
Arról nem is beszélve, hogy azért két 4850-es már egész kemény teljesítményt nyújt, nehogy lecseréld soksok hónapig/évig
-
Departed
őstag
Nekem pont ilyen van, ami a képen látható, és szerintem teljesen jó minden szemponból...szóval fosd csak le a bokád akkor is ha ilyet kapsz

Igen, énis örültem hogy az igazi bennfentes kolléga elmondta hogy ez a helyzet, hogy bőven hosszútávúbbnak bizonyulhat a méregdrága Nvidia-kártyáknál a miénk
-
Departed
őstag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb ennél. Lényegében eddigis így volt, hogy a DX10-es kódot tartalmazó játékok legnagyobb része futott dx9-es vga-n is, csak ugye néhány effekt vagy optimalizálás vagy ilyesmi nem volt használva.
A DX11 viszont jóval kevésbé különbözik majd a DX10.1-től, az előbbi által használt/tartalmazott eljárások nagy része része már a DX10.1-nek is. A DX10-től viszont sokkal jobban különbözik. Tehát egy DX10.1-et támogató kártya (ami pluszban a tesszellálást is támogatja ahogy kell) mint a miénk szinte megegyező sebességgel és képminőséggel fogja futtatni a DX11-kódot tartalmazó játékokat, mint a teljesen natív DX11-es kártyák. A DX10-es Nvidia-kártyák viszont minden valószínűség szerint nagy fps/képminőség veszteségeket könyvelhetnek majd el.
Remélem jól értettem mindannyiunk Ati-mesterének, Abu-nak szavait
-
Departed
őstag
A rejtély megoldása egyszerű: tlac kolléga HD4850-es kártyával rendelkezik, Te pedig 4870-essel. Előbbi egy plusz csatit, utóbbi kettőt használ, mert a 4870-eseknek több kakaó kell.
Ha a tápod erőlködik, akkor szerezz be egy másikat, nehogy emiatt legyen baj. Az erőlködés fagyásokat jelent?
-
Departed
őstag
válasz
Nofret
üzenetére
Világos, mindannyian erre törekszünk
Nekem Sapphire 4850-es kétslot-os hűtésűm van, teljesen jó cucc, és jóáras is
Ma újabb dologgal nőtt a szememben, hogy írta Abu kolléga, hogy DX11 esetén szinte teljesen jók a DX10.1-es kártyák is képminőségben és gyorsaságban is. Szóval plusz egy pirospont a jövőállóságnak
Ha meg szereted az AA-t mint én, akkor meg főleg válts, meghálálja a széles memóriabuszt, meg talán az összes többi paraméter javulását
-
Departed
őstag
válasz
Nofret
üzenetére
Ja tényleg, írtad a monitort, bocsi.
Neem, nincs arról szó, hogy nem érdemes hozzá ilyen karit venni, 17-essel is használtam már. A lényeg, hogy mindenképpen növekednek majd szépen az fps-ek a váltás után, főleg ha használsz élsimítást/anizo szűrést.
Lesz persze olyan játék, ami gyorsabban is futhatna erősebb procival, de szerintem bőven nem annyival, hogy ne lenne érdemes váltani.
Én javaslom a váltást, remek kártya ez
-
Departed
őstag
válasz
Nofret
üzenetére
Hogy minden előnyét ki tudod-e használni az a használt felbontástól is függ. Szvsz 1680*1050-nél már legnagyobb részét igen, ahol meg kevés lenne az fps, procitól függetlenül az lenne. (főként hogy én is ilyen cpu-t használok, és szépen megy minden)
Remélem ez volt a kérdés
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
válasz
finest
üzenetére
Hát ezaz...pont az új CCC-t vártam Win7-hez, hogy legyen benne image scaling, erre abból nincs új...vajon még ebben a hónapban jön, csak később mint a driver? Lehet hogy pont ezt a részt heggesztik

No mindegy, van 4:3 in Wide gomb a Flatron-omon, de azért mégiscsak kérjük vissza, ne legyen egy negatívuma sem Win7-nek
-
Departed
őstag
Szervusztok!
Egy kis emlékezést kérekszépen, mi volt a neve annak a tesszelláció-bemutató békás dolognak, amit most már végre Windows7 DX11-én meg tudok nézni? A legjobban esetleg egy linknek örülnék

Köszönöm a választ!

-
-
Departed
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nekem egyenlőre tökéletesen működik, ettől már nem fagyogat a cucc, mint a 9.1/9.2-től, és működik a dxva is újra. Játékok meg szaladnak szépen

-
Departed
őstag
válasz
paprika
üzenetére
Hohóó, köszi hogy szóltál, ezt el is felejtettem észrevenni
De azért tény hogy nemigen találkoztam még ilyen alacsony 260-as árral...Mondjuk ez nem változtat a nagy valószínűségén annak, hogy az előrejelzések alapján a következő kártyám is Ati lesz
Bár most Nvidia úgy tűnik ésszerűbbé teszi az ár/érték arányát. Csak így tovább, mehet a harc a kegyeinkért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Departed
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Hát igen, eddig ésszerűtlenek voltak az áraik, most meg veszteségességet generálók...persze az Ati-nak köszönhetően, akik mertek jobban gondolkodni is...
Az NV-s kollégáknak ideje lenne tüzetesebben nézegetniük azokat a wafer-eket...vagy nézegetik és nem esik le nekik a tantusz?
-
Departed
őstag
válasz
Koszta
üzenetére
Én ilyet vettem tavaly októberben:
http://www.sapphiretech.com/fc/products/products_overview.php?gpid=249
és azóta teljes megelégedéssel használom. Halk, gyors, hűs, mi kell még? Talán annyi hogy legyen plusz házventid a tápén kívül
-
Departed
őstag
válasz
danilla
üzenetére
Például az mozgathatja meg a 4850 tulajdonos fantáziáját, hogy tesztek szerint a 4850/4870 különbségekből inkább a magasabb magórajel jelent több fps-különbséget, a GDDR5 memória megléte kevésbé.
És mivel mindkettő RV770 - attól eltekintve, hogy néha (nem tudom hány százalékban jellemzően) a kevésbé jól teljesítő ilyen magokat teszik a 4850-esekre - tehát elvileg a hűtéstől függetlenül jó esetben 4870 szintre lehet felhúzni egy 4850-es magórajelét, néhány ezer forintot megspórolva...Aztán hogy ez játékélményben mennyire számít...az már tényleg játéktól és játékostól függ...

Remélem érthető voltam

-
Departed
őstag
válasz
Elitaláltaka
üzenetére
Cáfolnék kicsit, nekem Dual slot-os Sapphire-m van, és 30% körül járatva a ventit egyáltalán nem hangos, ugyanakkor jól hűt. Persze ez csak 5 hónap tapasztalata
Persze véleményezzen Gainward-ot birtokló is
-
Departed
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Nekem utóbbi van, remek kártya. A ref. meg elég forró. Persze az is kérdés hogy mennyi gari maradt rá. Bár még csak bő fél év telt el a megjelenésük óta.
Mindenesetre egy szavazat a két slot-os hűtésre
-
Departed
őstag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, nekem megy szépen a két 1 gigás DDR2-es Kingmaxom az 580x-es chipsettel karöltve
Bár ez kicsit off, csak megjegyeztem 
-
Departed
őstag
válasz
rollins
üzenetére
Arra sajnos marad a találgatás. De azért az szépen látszik szerintem, hogy egy 4850-es magját jól meghúzva közelebb lehet kerülni a 4870-eshez, mintha mondjuk a GDDR3-as ramját GDDR5-ösre cserélnénk. Utóbbi lehetetlen, előbbi viszont különböző mértékben, de megoldható.
Bár azt annyira nem tudom hogy a 4870-esek 750-en járó rv770-es magját meddig lehet húzni...
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
Nekem Dual Slot-os Sapphire van, és teljes megelégedettségemre szolgál
A Toxic verzió venti sebessége nem állítható, ezért hangos, és ezért írhatták review-kban hogy hűvös. Az én verziómat 30%-os ventivel járatom, és max 70 körülig megy fel a hőmérséklete. Ennél jobb felesleges szvsz.
De ha buherálni szeretnél, akkor választhatod az említett S1-es megoldást, rosszul elvileg azzal sem jársz
-
Departed
őstag
válasz
Daniel
üzenetére
A Sapphire saját dual slot-os 4850-ese is így néz ki (az van nekem, remek vétel volt anno, és még ma is az szerintem, remek kártya) és a 4830-asnak is ilyen a Sapphire változata.
Ámde a Toxic-nál amire mondtad hogy rendelést váltottál, ha 4850-es akkor elvileg nem lehet ventisebességet állítani. Persze ha az mindegy akkor mindegy

-
Departed
őstag
válasz
Osynho
üzenetére
Igen, fix 30%. Nekem ez meg is felel, mert így is bőven 80 alatt van mindig, nem is kell kevesebb, mert minek.
Hát hogy S1 vagy twinturbo rámegy-e azt nem tudom, elég kicsi kártya, de nem hiszem hogy a lyukak máshogy lennének mint a szabvány. Már ha van szabvány.
De nem is gondolkodtam el nagyon ezen, mert megfelel a Sapphire hűtője, igazából tökéletesen elégedett vagyok a kártyával, hűs+csendes, és gyors ahogy kell.
-
Departed
őstag
válasz
totyax
üzenetére
Egyrészt: a Sapphire Toxic verziója az, amelyiknek nem lehet állítani a venti sebességét, nekem viszont sima Dual slot van.
Másrészt: mint ahogy elmondtam, ez a két dolog jár együtt, hogy 30% körüli venti sebességnél megy fel 70 fok körülig a hőmérséklet.
Hogy mennyire egyezik a két hűtő, azt nem tudom, de elvileg az egyik Zalman a másik meg a Sapphire sajátja. Persze lehet hogy tévedek. -
Departed
őstag
válasz
totyax
üzenetére
Sapphire majdnem tök ugyanígy néz ki, de jobban teker, ezáltal hangosabb, van értelme?
Ezt nem igazán értettem, mivelhogy a felhasználó állítja a ventisebességet, és ha akarja "nem teker jobban". Nekem 30% körül van a sebesség (gondolom ugyanarra gondoltál, a Dual-slot-osra, a refhűtős más tészta), így csendes és 70 foknál nem nagyon megy följebb. Az Asus-nál is megvan biztos ez a lehetőség, az meg hogy melyiknek jobb a hangerő/hőmérséklet hányadosa, az hosszabb teszteket igényelne.
-
Departed
őstag
Hát igen, sokféle érzet lehet a dologgal kapcsolatban, nomeg a többi venti hangja is sokat nyom a latban. Én csak azt vázoltam föl, hogy nekem 28%-on megy mindig, CCC-ben állítva. Így az idő 99%-ában nem hallom, a gépindulás után valahogy amíg nem melegeszik be addig ilyen magasféle halk hangja van, de aztán pár perc után hangtalan ilyen speed-en idle-ben és 3D-ben is. De mondom, mások a többi ventijeim, csak azt mondom hogy 8 éve van gépem (C64 nem ér
), de ez most így a leghalkabb ahogy most van, ezzel a Sapphire-ral. Respect! 
-
Departed
őstag
válasz
vagamo
üzenetére
Már úgyis ezt veszed, de csatlakozom a Dual slot-os Sapphire 4850-et elégedetten használók táborához, jó kártya, jó és 28%-on jól hűtve halkan járó ventivel.
Meg most nemrég kiderült, hogy az sem természetesen jó tulajdonsága (mindnek ilyennek kéne lennie, de szinte csak ez ilyen) hogy 160/250-re veszi vissza 2D-ben az órajeleket.
A HIS lehetne jobb (persze jóval drágábban), hogy kifújja a házból a meleget, de ha van egy olcsó házventid, ugyanezt megcsinálja. Szóval jót vettem és jót veszel
-
Departed
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Szívesen megnézem. Még régebben feltettem ATT-t, de amikor próbáltam valami komolyabbat állítani benne (pl. egy kis MHz gyarapítás) szétesett a kép. Aztán inkább letöröltem és CCC.
Melyik a legújabb verza és honnan lehet letölteni? Guru3d-t szoktam nézegetni, de enyhén szólva el vannak maradva Ray bácsihoz képest
-
Departed
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Nekem hónapok óta ilyen Dual slot-os Zafírom van, és már azóta 2D-ben 160/250 mindig, fura hogy nem mindegyik gyártó így állítja be a BIOSban. Vagy lehet ebben bármi negatívum, hogy így ugrálnak a MHz értékek? Azt mivel lehet amúgy megnézni hogy a feszkó mennyi 2D/3D-ben?
Nekem fix 28%-on megy a venti, így nem hallható, load-ban így maximum ~70fokig megy fel. -
Departed
őstag
-
Departed
őstag
válasz
katt777
üzenetére
A játékot szinte mindenki szídja, hogy szaggat és ahhoz képest "nem az igazi" a grafikája, Intel-esek, AMD-sek egyaránt...azért az is beszédes, hogy PS3 konzolon tesztek szerint beszaggatott több helyen is játszhatatlanra.
Emellett semmilyen más játéknál nincs semmilyen fps-problémám, ezt meg sokkal előbb törlöm le, sokakkal egyetemben, mint hogy csak ezért cpu-t fejlesszek.
-
-
Departed
őstag
válasz
_Toka_
üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, ha van rá keret, nyugodtan vegyen a kérdező 4850-et, lesz javulás szerintem a gyengébb kártyákhoz képest, legalábbis az újabb játékokban biztosan. Aztán majd fejleszt procit is ha nem elég a speed. És ha most a gyengébb vga-k közül választ, akkor meg foghatja a fejét hogy már megint fejleszteni kell.
Mindenesetre én elvagyok a 4850 + 6000+-on futó X2-es kombómmal.

-
Departed
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Szervusz!
Nekem ilyen kártyám van, és teljesen jól teszi a dolgát. Gyors, hideg (45-idle, 70fok-load), és halk (~30%-os ventisebességen használom).
Én nem tettem plusz sünit rá, nem érzékelem hogy bármi gondom lenne ebből.
Persze csak izlés és párszáz forintos pénz kérdése
Szóval musthave kártya

-
-
Departed
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hát nem tudom, nekem az AA nagyon fontos, inkább legyen meg minden játékban a 4xAA, ha pedig valami így szaggat, lejjebb veszek mást, annyira zavaró ha nincs élsimitás és vibrálnak az élek.
Vajon egyedül vagyok ezzel a nézetemmel?
-
Departed
őstag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 4850 Dual Slot kártyám, föltettem tegnap hozzá az új 8.10-est.
Beállítottam vele a venti sebességét 30%-ra, ez így rendben is van, nem is hallom, hűvös is a kártya.
Ámde be kellett kapcsolni hozzá az Overdrive-ot, és azt látom rajta, hogy újra meg újra a 625/1000-res alapórajelről le-le ugrik 160/250-re. (Everest-ben is így történik) A játékok viszont ránézésre pörögnek rendesen.
Ez normális működés?
Köszi a választ!
Viktor
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más meg - pl. én is - elolvassa angolul az eredeti cikkeket. 

Ebből a szempontból sose értettem ezeknek a 3dmárkoknak a létjogosultságát, azok óriási megkötésekkel max vga-k összehasonlítását segítik...inkább amikor tuningot teszteltem, toltam előtte & utána egy-egy Crysis benchmark-ot, és máris jól látszott a különbség fps-ben...merthát az számít szvsz
Aziránt érdeklődtem, hogy fps-ben meglátszik-e egyáltalán a RAM-órajel emelése?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)