- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
arnocost #46528 üzenetére
ha szerencséd van,akkor egy villamossági és alkatrész üzletben találsz is hasonlót(valami maszekba menjél,ne obi meg hasonlós szerűbe, ott nem lesz ilyen)
vidd el az egyik jót, és mutasd meg, tuti lesz hasonló(ha más nem, biztos lesz olyan,aminek a menete ugyanekkora) -
Salvador20
őstag
hello,most vettem észre,hogy azt csinálja a 4850-em, hogy az órajele 500/750-en van, pedig a gyári értékek 650/(talán)1000
Hiába állítok bármit akkor is csak 500/750-et ír ki minden.(CCC, everest) Miért van ez?
Ja és az összes játékba,ha sokáig játszom kis kockák ugrálnak elő néhol, pedig max 50C-os a ram is..... -
Salvador20
őstag
4890 még mindig 770-es lesz? vagy már nem lehet egyberakni cfbe mondjuk egy 4870/50-el?
-
Salvador20
őstag
feszt egyébként még ezen a kártyán se szabad emelni, ugye? most 1,044-en van. Csak mert a régi 88GTS-emen sem volt szabad.
-
Salvador20
őstag
válasz
danilla #44292 üzenetére
megpróbáltam úgy,hogy csak a gpu-t húzom, de úgy is ezt csinálja, terhelés alatt sincs a ram sem! 50C fölött. Ha az overdrive-al csináltam,akkor ugyan ment a tuning,de alul az aktuális túlhajtásnál midig 500/750-et írt ki ebből gondoltam,hogy akkor nem is húzza igazából a karit(egyébként az everest is 500/750-et mutatott akkor)
-
Salvador20
őstag
miért van az,hogy 650/1000 ben minden megy normálisan, de ha valamin is húzok,akkor játékok közben 1-1 mp-re lefagy a játék, bevillan a win, hogy a képernyő illesztőprogi leállt, utána vissza a játékban és ugyanez, amig ki nem lépek a feladatkezelő segítségével?
-
Salvador20
őstag
a mondatod első felében rögtön fölhoztam volna a GTA IV-et, de megelőztél, gondolom azt szerekztetted bele utólag
Egyébként nem csak a vramot eszi meg nálam 100%-ban, hanem a 4gb ramomat is, ha játék közben az asztalra lépek ki,akkor everest szerint 140mb szabad memória van. -
Salvador20
őstag
válasz
Motion_Blur #43208 üzenetére
neked tökéletes lenne egy accelero1 rev.2 + 2 db ház ventilátor(4000~5000Ft + a 2 bármilyen ventilátor)
-
Salvador20
őstag
válasz
Thunderzolee #43196 üzenetére
jéé,nem is olvastam végig
-
Salvador20
őstag
válasz
Thunderzolee #43186 üzenetére
vedd meg az olcsóbbat + vegyél magadnak egy másik hűtőt rá
-
Salvador20
őstag
válasz
mokkacsoki #43173 üzenetére
üdv a club (3d)-ban!
-
Salvador20
őstag
1. Inkább vegyél egy Accelero S1 rev. 2-t + kábelkötegelővel 2 db sima 8 vagy 9,2-es ventilátort, az elég hűvösen fogja tartani.
2.Elég lesz a táp
3.Jó a ventie,de tuningra ne nagyon számíts vele, bár alapból rossz a hőmérője ezeknek a prociknak, nem a valós hőmérsékletet mutatják úgy tudom. -
Salvador20
őstag
válasz
banderasz77 #43098 üzenetére
már a 32 megás GF-ek is tudták ezt a felbontást
Az más kérdés, hogy nem lehetett semmien gammát játszani ilyen felbontással.
-
Salvador20
őstag
na dejó, ráraktam az accelerora 2 db 8 centis noctua ventit, max fordulaton, és így már terhelés alatt sem megy 50C fölé.(685/1100)
-
Salvador20
őstag
na fölszereltem ma az accelero-t. De egyelőre passzívan. Így még sajnos nincs változás idle-ben, ramok a legmelegebbek, még a bordával is. De legalább nincs hangja. Majd ma este még fölkerül az alaplapra egy TR HR-05 IFX és IFX/SLI, 2 db HR-09, meg Noctua ventilátorok mindenre
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
válasz
z0lcs1 #42955 üzenetére
az a lényeg,hogy 2X 512 mb memóriád lesz. konyhanyelvre lefordítva: mivel a 2 vga megosztja egymás között a feladatot(és nem úgy, hogy na jólvan te vagy a nagyobb, te több számítást kapsz, te meg kevesebbet.) és mivel a kisebbiken csak 512 mb memó van, hiába van a másikon 1024, mivel, ha fele fele arányban lenne a 2 akkor egyszerüen kifogyna a kisebbik kártya memoja. Továbbá azért nem lehet 1 gb-al számolni, mivel a 2 kártya együttműködik ugyan, de egymás memójából nem használnak, csak a feladatot osztják meg.
-
Salvador20
őstag
válasz
banderasz77 #42945 üzenetére
vagy megnézed,hogy lesz vége a karinak
-
Salvador20
őstag
A memóriaméretek különbözősége nem okoz galibát, de ez esetben is a kisebb memóriaméretű videokártyákhoz igazodik a teljesítmény, tehát ha összepárosítunk egy 512 és egy 256 MB-os videokártyát, akkor az 512-es is 256-osnak fog látszódni.
-
Salvador20
őstag
Röviden összefoglalva a többi résztvevőt: a 256 MB-os Radeon HD 3850-esekből összerakott CrossFire bizonyosan olcsó megoldás, de nem igazán alkalmas az 1600x1200-nál magasabb felbontásra. Egy többkártyás kiépítésnél az egyes VGA-kon elérhető memória sosem adódik össze, ezért a 256 MB-os Radeon jelentős hendikeppel indul. Ez a kis CrossFire véleményünk szerint arra jó, hogy egy-másfél év múlva az akkor megjelenő játékokat 1600x1200 alatt szépen elfuttassa.
Teljes cikk
-
Salvador20
őstag
válasz
dangerzone #42849 üzenetére
ok
-
Salvador20
őstag
válasz
dangerzone #42846 üzenetére
nincs, csak egy venti van a gpu-n.....teljesen puritán
-
Salvador20
őstag
válasz
katt777 #42844 üzenetére
nekem is ugyanolyan van , és ez egy kályha! Amint BandiT beszállítói életre kellnek, jön is vmi új hűtő rá....egyébként, kérd majd meg a barátodat, hogy a 8 db ram valamelyikén tartsa rajta az ujját 20 mp-ig mondjuk egy furmark stress alatt. Ha kibírja, akkor ő egy Jogi
-
Salvador20
őstag
válasz
Capritain #42831 üzenetére
sztem, ha gyári hűtő van a vga-n,akkor nem érdemes húzni rajta, mert mostanság úgy néz ki, hogy a videókártya gyártók gondolnak a hűtésre spec. gyárakra és barátnak tekintik egymást, ezért érdemes venni egy accelero S1 rev2-t vagy magasabb kategóriában egy hr-03GT-t, és akkor már lehet gondolkodni vga húzásban.
A procira nagyjából ugyanez vonatkozik. (Procituning viszont többet ér, mert ha egy játék procilimites lesz,akkor hiába húzod az egekbe a videókarit,akkor is beáll egy fps-en.)Jó példa erre a GTAIV, ahol a legtöbb szgépben a proci a szűk keresztmetszet, úgy tudom, hogy az a játék jobban szereti a quad procit egy kicsit meghajtva.
Sok a szó, kevés a tartalom: sosem árt egy kicsit emelni a proci feszt, de erről bővebben a core 2 tuning topicban, vagy esetleg az E8000-es topicban kaphatsz infót.
Mod: Nem lehet sajnos minden játékban elérni a 38-43 közötti fps-ekkel/game-et, mivel van ahol olyan barmok csinálják a játékot, hogy lehetetlen kiszolgálni.(megint vissza fogok térni a gta-ra, inkább abbahagyom
)
jóéjt
-
Salvador20
őstag
válasz
poc013 #42810 üzenetére
sztem ezek azok a részek,amikor valamit a winyóról tölt be(mappot, szörnyet, történeti szakaszt, vagy tudomisén, átvezető videót, akármit) és azt nem tudod megakadályozni, kivétel ha veszel mondjuk egy Velociraptort vagy egy SCSI drive-ot(esetleg SSD-t). Mindegyik 60-nál kezdődik.....
-
-
Salvador20
őstag
miért van az,hogy bármilyen szűrőt bekapcsolok,nem látszik meg a játékokon? pl 8X AA sem látszik, sőt ha játékból próbálom berakni a szűrést,akkor se csinálja. Ja és az overdrive-ot hogy lehet aktiválni?
Ez életem első ati kártyája, úgyhogy sok kérdésem van.....
Mod: ja jó,ott a kulcs
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
Az AMD kártyái jobbak mint a konkurens cég kártyái cikk.
Jó kimutatások, jót nevettem
Megy a b*szogatás.
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest