- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
sutyi987 #44785 üzenetére
Most frissítettem az ATT beállításokat, többek kérésére kibővítettem a gyári 2D és 3D beállításokkal, az én halk Glaciator hűtésem beállításai ugyanis ref. hűtések esetében néhányaknál komoly zajt okoztak, ti. azok 50%-on olyan zajosak, mint a Gl. 90-100-on. De az órajelekkel/feszekkel eddig gyártóktól függetlenül nem volt probléma (ami persze nem zárja ki, hogy lehet).
Olyan probléma előfordulhat, hogy a te VGA-d esetleg nem bírja az ATT valamelyik beállítását, erre külön felhívtam a figyelmet (ill. arra, hogy mindenki szabja testre a saját VGA-jához a túlhajtás profilokat). Próbáld meg az auto 2D/3D módba a stock 2D/3D beállításokat betenni, az annyi, mintha simán a driver dolgozna (és nem is lenne ATT), csak nem ugrálnak az órajelek és a venti. Az én 3D módom 1.203V-on dolgozik 1.263V helyett (így működött a Sapphire-nél is), mert az én VGA-mnak (és eddig másonál is így volt) ez nem jelent problémát, viszont max. terhelésen sem melegszik 60°C fölé 40-50% ventivel. Hardveresen gyengébb kártyáknál szükség lehet az 1.263V-ra (nem véletlenül ez a ref. érték, hiszen ez a szabvány, amelyen rendben kell mennie minden VGA-nak gyári órajeleken, így sokkal kisebb a selejt mennyisége, mint alacsonyabb fesz. esetén lenne), ez van a stock 3D beállításban.
Képugrálás-remegés akkor jön elő, ha biosban módosítod az órajeleket, a PP ugyanis folyton váltogatja azokat. ATT nem okozhatja a hibát, ugyanis ha valamelyik beállítása rossz, akkor rögtön hibát kapsz, nem csak egy idővel a használat megkezdése után.
Mindenesetre tisztán a VGA-t akkor tudod tesztelni, ha sem ATT, sem CCC nincs fent, csak maga az ATI driver. Ha ekkor bármiféle grafikai hiba jelentkezik, akkor bizony gázos a kari.
-
sutyi987
csendes tag
válasz
sutyi987 #44412 üzenetére
Katt!!
Tudnál erre vmi okosat mondani??(44412-es hsz)
A jelenség ATT feltelepítése után kezdődött, s azóta nem változott a helyzet!
Tegnap ismét feltelepítettem, az oldaladon található beállításokat használva, de csak rosszabb lett játék közben! Szaggat a kép, vízszintes csík jelenik meg a képernyő közepén. Van olyan beállítás az ATT-ben ami ezt okozhatja?
-
foreveryoung
tag
válasz
sutyi987 #44418 üzenetére
Ez szép! Na ez a finom az informatikában!!! Itt már csak olyanra tudok gondolni, hogy a PCI-Express, vagy az alaplap nem visz elég adatot át, vagy a táp kevés, vagy a kábel nem jó, és lekorlátozza a kártya a saját teljesítményét. De én nem vagyok igazi mágus ebben, csak szívtam már jó sokat!
-
foreveryoung
tag
válasz
sutyi987 #44416 üzenetére
Igen az a normális, ha ugrál amikor 2D-3D váltás van. De nekem driver frissítés után mindíg 500-on van a csúszka, vagyis az a felső limit, és se játék, se 3DMark, se szőrös fánk el nem mozdítja onnan. Fel kell húznom 750-760-ra és utána tökéletes, minden megy rendesen.
De akkor sajna nem ez a gond.
Esetleg ATT uninstall után egy op újrahúzás? Vagy kártya bios frissítés?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest