- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Tervezési hiba a ref 4870/4890 eseknél ? LINK
ha ez tényleg igaz, akkor honnan derül ki hogy a nem ref karin nem ref a vrm ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Daffni2 #48476 üzenetére
ennek örülök, a scythe mégis csak minőség,
old gray : szerintem vegyél Vapor X et, húzni te is tudsz, és annak úgy tudom nagyon franko a hűtője is, a toxic -nak a hűtése alapból igen gyengusz szerintem, a FET eket nem hűti semmi, csak ül rajtuk egy süni, én a 8800gt hez vettem még S1 est azt raktam fel erre is végül, én azért vettem toxic ot mert mindenhol azt írták hogy azon jobb ramok vannak és jobban lehet húzni, hát egy frászt, 1150 ig bírja a ram, igaz a proci 750 -en megy, de az nem dob rajta sokat,
-
BemAnyó
senior tag
válasz
stevve #48464 üzenetére
hát ennyitől szerintem nem maradnak fent a sünik, én már kétszer szereltem át az S1 emet, amihez TH Bga réz süniket használok (dög nehezek), nekem úgy maradtak fent hogy felhevítem őket és úgy nyomom rá (nem simán csak fentről rábigyesztem). Pontosabban : csipesz+ öngyújtóval picit hevít utána gyorsan felrak és két kézzel meg ronggyal erősen rányom, elsőre én is simán csak felraktam és nekem is lepotyogtak, ezt a módszert én is itt olvastam valahol régebben és bejött. Ez a videó nekem nem túl hiteles, bár lehet hogy a scythe ilyen franko ragasztót használ, de ezt még nem hallottam senkitől se.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
brian1974 #46178 üzenetére
Van külön ATI HDMI hang driver azt töltsd le a realtek honlapjáról, akkor lesz hang a hdmi -n
.
Egyébként nekem egy Galaxy 8800GT HDMI csinálta kb ugyan ezt, de ott csak a TV ről tünt el a kép, az gari ba ment és utána lett 4850 em, ez most jó, csak azóta átrendeztem a szobát és a kábelem meg rövid lett így
-
BemAnyó
senior tag
sziasztok, egy 4850 Sapphire toxic om van, létezik az hogy a gyári 1100 nél nem megy többet a ram ? ATT szerint 1107 nél hibázik, láttam hogy van benne fesz mod, de nem mertem megpróbálni mert nem tudom hogy van e értelme, vagy nem okozok e vele kárt, akinek van ezzel tapasztalata plz help
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Vortex07 #45098 üzenetére
az előttem szólóval egyetértve hozzátenném hogy ház oldala legyen fent,különben nyista huzat, vagy ha nincs venti a házban akkor ház oldala le és asztali venti nekitol, különben elfüstöl a kártyád,
nagy volt a kísértés hogy 2x küldjem el
Dangerzone : "polizita" topicot még nem nyitott senki te lehetnél az első
-
BemAnyó
senior tag
Én múlthét csütörtökön rendeltem tőlük egy 4850 toxic ot, majd egy 10 es olcsóbb volt mintha kiskerbe vettem volna, ma megyek érte, tehát pont egy hét volt ahogy ígérték, tényleg Franciaországból hozzák, a németeken keresztül, remélem nem lesz vele gondom, bár toxic ok -ról nem hallottam még hogy nagyon behalnának. Fél évig nem húzhatják el az esetleges garit, addig simán pert nyerek, nem éri meg nekik, persze biztos van akivel ezt büntetlenül megtehetik.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Spam123 #37971 üzenetére
Pl Yateloon 9cm ventik, nekem az alaplapra van kötve, és teljesen befedi a hűtőt, de tehetsz rá akár 2 db 12 est is de akkor azok lelógnak majd egy picit, nekem egy 12 es meg egy 8 as van fent, mert az volt otthon kéznél, de 2db 9 es az szebben lefedi, sima műanyag kábelkötegelővel tudod felrakni.
-
BemAnyó
senior tag
köszönöm újfent
meg rest-nek meg ttomax nak is
, már értek majdnem mindent , kivéve azt hogy a pvm ekre miért raktál sünit? azok is melegednek ? Azokkal egyébként nagyon vigyázz amikor majd egyszer leszeded, mert nagyon picike gyenge (két lába van elvileg) forrasztás fogja csak ami nem illeszkedik a nyákba bele, hanem csak rajta "ül" értsd könnyű letépni, már láttam ilyet, de úgy tudtam hogy az elég jelentéktelen hőtermelés szempontjából, vagyis hogy nem kell rá.. vagy mégis
-
BemAnyó
senior tag
válasz
MayerKingZ #37741 üzenetére
gratulálok
ennek mi köze bármihez is
-
BemAnyó
senior tag
válasz
katt777 #37327 üzenetére
FOURCC INTZ and RAWZ formats are no longer forcibly disabled on GeForce 6 and newer display adapters when closing the 'Textures' tab in Direct3D tweaks dialog. Please take a note that these formats are required for proper GTA IV functionality,
elvileg ez megoldhatja a textúra hiányokat a GTA4 ben, érdemes feltenni szerintem
-
BemAnyó
senior tag
Megéri esetleg +5K ért egy Toxic ? nézegettem a teszteket nem volt egyértelmű számomra hogy hol is helyezkedik el tudásszintben az alap 4850 es és a 4870 es között, de ha jól láttam akkor jobb alkatrészek vannak rajta és arányosan jobban lehet húzni mint egy sima 4850-est.... jól láttam
-
BemAnyó
senior tag
Ez 35K ért korrekt szerintetek, vagy nézzek inkább másik márkát/verziót ?
(S1 rev2 -met feldobom rá
úgyhogy a hűtés nem számít)
-
BemAnyó
senior tag
válasz
KubanitoS #33472 üzenetére
pont ezért írtam be mind2 őt, hogy szerintetek ár/értékben melyik éri meg, a különbség 4K, és csak az ipon jöhet szóba mivel ott van gariztatva a gt -m, nem találtam adatokat arról hogy az 1gb -s oc az mennyire van meghúzva gyárilag, gondolom valami nagyon minimális 20-30 Hz nyi kül lehet, viszont lehet hogy 1920*1080 ban már számít az 1gb, ezért jött ez a lehetőség, de még mindig nem tudom hogy tényleg számít e vagy megéri e,
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok most van épp gariztatáson (ipon) a 8800gt -m és 4850 -esre akarok váltani, kettő közt vacillálok link, mind2 tud hdmi -t, adnak hozzá átalakítót is, csak azt nem tudom hogy megéri az az 4k különbség, 1680*1050 ben meg 1920*1080 ban (lcd tv hdmi csatival) fogom használni.
Van tipp, vagy 5let hogy melyik éri meg jobban az árát ? -
BemAnyó
senior tag
Nah találtam egy 4850 est aminek van HDMI kimenete, Club 3d HD4850 HDMI/Displayport, tud róla valaki bővebben valamit ? vagy esetleg hogy ki forgalmazza nálunk ezeket a club 3d ket ?
-
BemAnyó
senior tag
erre valaki
-
BemAnyó
senior tag
válasz
katt777 #30277 üzenetére
nah, igen csak sok értelme nincs 10K ért fullprofi HDMI kábelt venni ha berakok a vga meg a kábel közé egy dzsunka átalakítót, most egy Galaxy 8800GT HDMI van, de azzal el - el tűnik a kép, azt olvastam hogy az ati -nak jobban sikerült a tv kimenetet megoldani, amúgy nem is váltanék, nagy kül nincs, ha meg már csak e miatt váltok nem fogok xarozni holmi átalakítókkal,
-
BemAnyó
senior tag
Van ithon olyan 4850 es aminek tényleg van HDMI csatlakozója, nem pedig csak egy átalakító a dobozában ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
horvathkrisz #20829 üzenetére
Azért az túlzás hogy nincs igazam, az oké hogy a gddr5 miatt nagyobb a sávszélesség és arányaiban jobban meg nő a teljesítmény a többlet memóriától, de szeretnék látni egy tesztet arról hogy ez számszerűleg mennyit is dob, mert nem hinném hogy egetverő különbségeket okozna az "átlag" monitorral rendelkezőknél, én továbbra is úgy gondolom hogy min 20" -tól felfele van igazán értelme az 1 gb -nek... lehet kövezni
hogy villantsak is valami (én kezellek le tőmondatban) itt egy teszt amiből tisztán látszik a 1gb fölénye.... 2560*1600 ban
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Sixkiller6 #20824 üzenetére
Csak nagy felbontásnál, 1680*1050 és fölött pl, ha van egy 42" lcd tv és kiakarod rá kötni, akkor is jól jöhet
ha 1024 ben játszol akkor semmi értelme, bár aki ilyenben gondolkozik gondolom nem 1024 játszik
-
BemAnyó
senior tag
Itt van egy elég részletes teszt az X2 ről, a Guru3D -n, ha még nem lett volna linkelve...
-
BemAnyó
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
10 - 13 ért lehet kiváló Cm házakat venni az enyém CM Ammo, régebbi felépítésű de nagyon jó a szellőzése, csak rakni kellett bele még egy 12 es ventit ami nekem volt othon elfekvőben (silentblade), most vettem egy szép világítós CM12 est ami az elejébe is van az kerül hátulra és a silentblade pedig megy a tetejébe, és mivel járok lanra a foggantyú szinte nélkülözhetettlen
-
BemAnyó
senior tag
Zalman VF1000CU kb 2-3 fokkal jobban hűti a GPU -t mint az S1 és sokkal alacsonyabb a profilja is, viszont 2,5 x annyiba fáj, és a ramok fölé nem lóg be annyira, szerintem S1 et érdemes venni 2db 92mm es ventit rá kell kötözni és xtra szuper hűtésed lessz, a ramokat is sokkal jobban tudod ezzel a megoldással hűteni mint a másik kettővel, de mind a 3 hoz egy nagyon jó szellőzésű ház ajánlott mert ezek ugye nem fújnak ki...
-
BemAnyó
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
4870 COD2 re dx9 hez ?
olyan mint tarhonya földre ferrari
sima 8800GT amit most eldobálnak 20-22 ért bőven legendő teljesítményt biztosít COD 4 dx10 1680*1050 max élsimi meg amit akarsz és a legapróbb akadás nélkül fut, a megmaradt lóvébol meg most elég jó C2D kaphatsz... de ez csak az én véleményem.
Amúgy nagyon örülök ennek a 4xxx ATI szériának
végre bejött a számításuk, szuper kis károj, pláne ha felfele hasonlítgatod, vagy ha CF ben gondolkozol, mert arra legalább csinálnak használható (sőt elég faxxa) alaplapot, az SLI hez nem sikerült még értelmeset kiadniuk szerintem, az NVIDA összes most futó alaplapi chip-szet ével vannak gondok, pedig egy vagyonba vannak...
lényeg
4XXX rulez!
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest