Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Vásároltam 2db IKEA Linnmon 150x75 asztallapot. [link]
Régi számítógépeket, monitorokat tartanék rajta. Namost az van, hogy egy gyakorlatilag két farostlemez gondolom közötte valami léc kerettel. Nem tudom, tippelek csak. Az egyik lap mondjuk úgy érkezett meg, hogy az alján valami beszakította a farostlemezt egy helyen, ezért látszik szépen az üreges mivolta.A problémám az vele, hogy terhelés hatására "nyeklik" rendesen, nincs sok bizodalmam így hozzá. Sejtettem az árából, hogy nem lesz túl jó, de nem tudtam milyen.
Mivel a költséghatékonyság most elsődleges szempont, arra gondoltam, hogy vágatnék 150x75-ös bútorlapot és alá tenném, a széleinél körben (talán ott van valami fa keret, nem csak üreg) mondjuk 10cm-enként összecsavaroznám. Aztán a bútorlap aljához fogatnám a lábakat. Mi a véleményetek, ez segítene valamivel stabilabban tartani terhelés alatt? Így akár lehetne egy lábat még középre is berakni.Néztem konyhai munkalapokat, de 75cm széleset nem találtam sehol.
-
totoka2
tag
Sziasztok!
Nem pont fával kapcsolatos a kérdésem, de esetleg már ti is belefutottatok ilyesmibe bútorral kapcsolatban.... az edzett üveg csiszolása.
Van egy IKEA konyhaszekrényünk, és gondoltam veszek hozzá még egy edzett üveg polcot, hogy jobban elférjenek benne a dolgok.
Nos ... Tisztelt IKEA megváltoztatta a korpusz méreteket, és a polc amit most lehet kapni ... az pont 2mm-el hosszabb mint ami beférne. A kérdés hogy van valami mód, hogy az edzett üvegből 2mm-t lecsiszoljak/marjak/vágjak, vagy egyedi üveget kell csináltatnom 4x !!! áron valami üveges céggel ?
Azt olvastam, hogy nem lehet vágni az edzett üveget , de esetleg csiszolni/marni valamivel?
Vagy az eszköz többe lenne mint az új üveglap ?
(Flex/excenter-csiszoló/Dremel kisgép volna hozzá...de nem tudom mivel érdemes próbálkozni)
Csak viszonyításképpen: IKEA 2700Ft-ért adja a 2db üveget ... míg Üvegkalmárék 5000Ft+ÁFA-ért adának 1db-ot...bocs ha nagyon off a kérdés...
-
varsam
őstag
válasz
pacman_123 #52443 üzenetére
Rendeltem 10-10 darabot 80-as és 120-as papírokból, 150-es méretűt, majd kiderül ha megjön, megírom. Nekem most a 150-es tulajdonsága miatt kell, haladni szeretnék vele, lépcsőlapokat kell csiszolnom és a kis parkside nagyon lassú.
DEWALT DW682K-QS beszámoló:
Kb egy hónapja vettem egy DEWALT DW682K-QS lapostiplimarót. Saját magam akarom összerakni az összes bútort most az új házba, később szeretnék dolgozni is vele. Én most tanulom a szakmát még ugye
Gondoltam írok róla pár pro-kontra érvet, hátha valakit majd érdekel és segít a választásban.pro:
- éles gyári kés, forgácslapot és keményfát (akác) is szépen viszi.
- nagyon minimális kottyanása igaz van a háznak, de a tiplik feszesen tartanak a helyükön és nem állnak el a lapok összeillesztés után.
- porszívóval nagyon jó az elszívás, tisztán lehet vele dolgozni, semmit por nem jön ki marás közben. Parkside porszívónak a csonkja tökéletesen passzol hozzá. A porzsákját még nem használtam, szerintem nem is nagyon fogom ha tehetem.
- hosszú gumis kábel, erős műanyag doboz.kontra:
- a derékszögű állítója gyárilag nem 90 fokba áll meg végállásban, hanem szög alá megy. A skála szerinti 88 fokon van pont derékszögben, amint ezt beállítja az ember egy vinklivel, már szépen lehet vele dolgozni, de elsőre kicsit bosszantó volt. Ahogy nézem van rajta talán kalibrálási lehetőség, de még nem foglalkoztam vele
- szintén a derékszög állítónak lehetne mindkét oldalon megvezetője, nem csak egy oldalon, így hajlamos kicsit hajolni meló közben ha úgy tartja az ember. Odafigyelést igényel a munkadarabhoz illesztéskor és akkor nincs gond.A konyhánk szinte teljesen kész, minden korpuszt lamellóztunk, ahol látszik ott ragasztva, minden máshol csavarral erősítve. Összességében tetszik a gép, szépen, gyorsan lehetett vele dolgozni.
-
pacman_123
tag
Igen, nekem is az "gyanús" csak. Hogy nagyona szélén vannak. Nekem is GEX 125-150 gépem van, de a 150-es tányért még sosem használtam. Az úgy ott van a fiókban.
Persza képek még nem jelentenek semmit, sokszor ugye az "csak illusztráció". Meg Pali is írta hogy Maki papírokkal jó neki a GEX 150, csak ezek szerint ő a 150-es tányérral használja, ami azért nem mindegy.
Varsam, azt mondanám hogy ne 1000 darabot rendelj a 125-ösből, kapásból. Vegyél 1-1 különböző szemcseméretű csomagot. Aztán meglátod hogy stimmelnek-e a likak.
De amúgy elmondom, hogy nekem az OBI-ban kapható LUX (! nem vicc) csiszolópapírok is egész jól beváltak. Abszolút nem lerepülősek, és meglepően jól bírja a csiszolóanyaga is. Már az árához képest. Meg Praktikerben is kaphatsz hozzá, ott még "originál" Bosch is van.
-
válasz
razorbenke92 #52402 üzenetére
Köszi a részletes választ, a stabilitás miatt a fix magasságú asztal felé megyek és magas székkel oldom meg ha le szeretnék ülni.
-
Soká
senior tag
válasz
st6969 #52431 üzenetére
Nekem is volt parkside asztali körfűrészem. Nem kell gagyizni, szerintem. Már csak azért sem, mert sokszor tapasztalom más témákban is (pl. fotó), hogy sokan azt hiszik, hogy az eszköz dolgozik helyettük. Ellenpéldát persze lehet találni, de a barkácsgéppel általában nem az a baj, hogy nem lehet vele tisztességes pontossággal dolgozni, hanem, hogy nehézkes, körülményes elérni a kívánt pontosságot. És ha valaki kudarcot vall vele, akkor legegyszerűbb a gépet hibáztatni. Zárójel bezárva.
Miután én eleve kis tárgyakra vagyok "beállva", így nálam ritkábban jelentkezik az a probléma, amit említettél a nagy pallókkal. Ugyanakkor nekem is van ilyen gondom és ezt a kézi körfűrésszel oldottam meg. Nem készre vágással, hanem közelítő darabolással.
Ha az embernek hobbi műhelye van, kis hellyel, akkor én mindig azt javaslom, hogy a tervezést is tessék ehhez igazítani. Nyilván egy ajtónak "kötelező" 210-esnek lennie, de egy bútort nyugodtan tervezhet úgy az ember, hogy inkább több kisebb darabból álljon össze. Egyméteres elemekből már jól lehet építkezni és egy egyméteres deszkát már a kis Parkside asztali körfűrészen is lehet tolni.Természetesen azt nem állítottam, hogy ne lenne szükség asztali fűrész mellett gérvágóra. Csak annyit akartam jelezni, hogy szerintem mondjuk 80:20 az asztali körfűrész javára.
Persze, amikor ilyen gépre akarok rábeszélni valakit, akkor fontos hozzátenni, hogy egy ilyen gép feltétlenül megkívánja a forgácselszívást vagy a kültéri használatot, különben megfullad az ember.
Ma már egyébként azt mondom, hogy a kézi körfűrész a legfelejtősebb gép, inkább egy merülőfűrészt érdemes venni helyette. A technika (szemlélet) fejlődése talán ebben érthető tetten. -
varsam
őstag
sziasztok,
Bosch GEX 125-150 AVE excenterhez jó ez a papír szerintetek? A elszíváshoz használt lyukkiosztásra gondolok, hogy az stimmel-e.
[link]Akarok venni egy gépet és egyből vennék hozzá pár papírt is, ha jók.
-
st6969
őstag
Értem. Hát ezért érdemes fórumot olvasni. Akkor elengedem ezt a lézer dolgot, ha 1-2mm-nél pontosabb vágás kell nekem, egyéb esetben pedig nem baj, ha ott van.
Az asztali körfűrész témához, mint gérvágót kiváltandó: nekem van egy asztali körfűrészem, igaz a létező leggagyibb Parkside, amit az ellenségeimnek sem kívánnék. Na ezzel tényleg nem lehet pontosan dolgozni. De egy valamit megtapasztaltam általa: mivel nagyon kicsi a műhelyem, így az udvarra kell kicipelni, de az csak asztal toldás nélkül megy. Így kb. egy 40x60cm-es asztal van rajta (a toldás amúgy sem érne semmit, mert nincs síkban az asztallal, sőt, maga az asztal sem sík). És mivel sok deszkám van 4-6m-es szálakban (sőt, pallók is), na ezzel aztán szinte képtelenség darabolni. Keresztbe felrakni egy 4m-es deszkát és azt derékszögbe vágni ezzel az asztalivalNa nem
Sok ilyen vágást csinálok, amire egy kézi körfűrészt használtam/használok, de borzasztó időigényes vele a darabolás. Szóval szerintem asztali körfűrész mellett is lehet helye egy gérvágónak
Én eddig halogattam a vásárlását, mert azt gondoltam, kiváltom majd egy ilyennel.
Hát nem igazán sikerült összehozni, tekintve, hogy a kézi körfűrészem is gagyi Parkside. -
Oktaan
csendes tag
Tönkrement a fenyőrönkből készült hintaállványunk, kb.6 évig bírta. Csinálnék egy másikat, de most 10x10 cm-es fenyőgerenda lenne az alapanyag. Ha az is kibír 5-6 évet, már jó, utána csak útban lenne. A közeli fatelep vállal gyalulást és impregnálást bemártással (Bohemit QB Forte). Kérdésem, hogy kérjem-e az impregnálást, ha utána Milesi XGT viaszos vényonylazúrral festeném kétévente, vagy elég az is, ha 100-as csiszolóparírral végigmegyek, aztán két rétegben lazúrozok?
-
csudri
őstag
Gyalulatlan fenyőlécet elég rezgővel kicsit átsimogatni, hogy használható legyen és ne legyen szálkás?
-
wargabe
csendes tag
Üdvözlet!
Laminalt forgacslap asztalkat szeeetnek a falra rögzíteni. Duplungolva van, kb 120x40cm-es méretű.
Tud valaki tippet adni,hogyan lejetne ezt szakszerüen mrgoldani? -
bbalint01
csendes tag
Szia! Köszi a szempontokat!
A Makita túl van már a költségkereten, amit erre szánnék, ezért nem is foglalkoztam vele. Bár most hogy nézem a leírását, pont mindent tud, amiről eddig beszéltünk. Szóval felveszem a listámra, és átnézem ezt is.
-
mdk01
addikt
válasz
bbalint01 #52404 üzenetére
A lézer csak gyors darabolásra való, sose használtuk még. A pontosság már ott meghal, hogy a lézervonal kb. 2mm vastag.
A vágásmélység állítása viszont annál fontosabb, ha pl. gerendába akarsz lapolást/csapolást csinálni.
Makita miért esett ki a kosárból?
Azon van mélységállító(bár leírásban nem írják csak a képen látom) és lézer is ha arra izgulsz.
Hiretelen mégegy észrevétel. A dewaltnak két fogantyúja van a cipeléshez a makitát, megtudod egy helyen középen fogni, tehát egykezes cipelős.
Nagyon sok ilyen apró dolog van , írj egy listát.
Nálunk ez a kis makita 20évig bírta, most kezd meghalni kellene egy új, de ezt használtuk műhelyben és helyszínen is. -
Soká
senior tag
válasz
bbalint01 #52414 üzenetére
"Mit gondolsz?"
Azt gondolom, hogy én miután annak idején elsőnek egy kézi körfűrészt és felsőmarót vettem anno, így célszerűnek tűnt, hogy egy gérvágó legyen a következő. Aztán amikor megvettem az első asztali körfűrészemet, akkor rájöttem, hogy azzal kellett volna kezdenem.
-
Soká
senior tag
válasz
bbalint01 #52412 üzenetére
Próbállak megnyugtatni: azok a gépek, amelyek közül választani akarsz, már eleve nem barkácsgépek, tehát olyan nagyon nem tévedsz velük. Ráadásul azok a munkák, amiket említettél azok mégsem hightech melók.
De azért azt tudd, hogy a gérvágó az gyakorlatilag keresztvágásokra alkalmas célszerszám, ami azt jelenti, hogy elsősorban hosszú anyagok darabolására alkalmas. Ha egyszer veszel egy asztali körfűrészt (esetleg merülőfűrészt) akkor rá fogsz jönni, hogy az, mennyivel sokoldalúbb szerszám. Én a gérvágót gyakorlatilag csak hosszú anyagok darabolására használom, amit macerás lenne asztalon tolni. Meg képkeretezéshez. -
generatoros
tag
válasz
bbalint01 #52414 üzenetére
Szerintem a gérvágó csak meggyorsítja kicsit azt a csapolós munkát amit feltételezek az írásod alapján. A klasszikus csapolás szerszámai a z illesztőfűrész és a favéső , nagyon pontos illesztéseket csinálhatsz velük, a gépek, ha jól beállítod csak meggyorsítják a melót és eléred velük sok gyakorlattal, hogy amikor 10 vagy több csapfészket vagy csapot csinálsz az minden darab egyforma lesz. Ha mindenképp gérvágót veszel akkor mélységhatároló legyen rajta.
-
generatoros
tag
válasz
bbalint01 #52412 üzenetére
Az én sorrendem az asztali fűrész lenne és csak utána gérvágó. Nekem is pont ekkora méretű műhelyem van és elfér benne mindkét gép, sőt egy 260-as kombi gyalu is. Az igaz hogy kerekeken gurul a gyalu és a nagyobb fűrész is és van amit csak nyitott ajtóval tudok megcsinálni. Ha minden kötél szakad akkor tedd első helyre a gérvágót, megfelelően könnyű kézzel használva pontosan( na nem századokra gondolok, de talán 0,2 mm-en belül sikerülhet) is lehet vele dolgozni miután kitapasztalod a határait. A lézer olyan vastagon szórja az apró pontokból össze álló vonalszerű fényét ami kifejezetten zavaró tud lenni amikor szeretnél kifejezetten precíz vágásokat csinálni, én próbáltam állítani de akkora macera volt számomra, hogy nem teszek bele elemet. Ha lesz még hozzászólás ,elolvasod és aztán ne hallgass senkire és dönts önállóan.
-
bbalint01
csendes tag
Az jutott eszembe, hogy fordítsuk meg a kérdést: ha feltesszük, hogy nincs a gérvágómon mélységhatároló, akkor mivel tudom ezt a fajta vágást helyettesíteni? Nekem ezek jutottak az eszembe:
- Kézifűrész
- Felsőmaró (asztalba épített marógéphez sem lesz helyem jó ideig)
- Asztali körfűrész (ehhez nem lesz helyem még jó sokáig)Mivel nem sok csapolást csináltam még bútorokhoz (egyet sem), ezért a kérdés: a kézifűrész és a felsőmaró kielégítő minőséget tud-e produkálni? Ha igen, akkor alternatívája lehet a mélységhatárolónak a gérvágón.
Mit gondolsz?
-
Soká
senior tag
válasz
st6969 #52410 üzenetére
" Egy lambérián nem feltétlenül húznék vonalat mérés után, csak bejelölném."
És mivel jelölnéd be? Ácsceruzával, szövegkiemelő filctollal, karctűvel?
Persze, most viccelek és igazad van, lambériánál nyilván elég annyi pontosság, amit a lézer segítségével elérhetsz. De ez esetben különösebben nem kell problémázni a gérvágó választásban mert a pontosságát úgyis a lézer fogja korlátok közé szorítani.
De ezt úgy mondom, hogy én csak barkácsgépen használtam lézert, de kb. 10mp kellett ahhoz, hogy rájöjjek, ahhoz nem jó, amit én várnék el tőle. -
bbalint01
csendes tag
Köszi a választ! Igazad van, még sosem használtam gérvágót.
A lambéria csak példa volt, mert most ez lesz a következő projekt, de lesz még melléképület építés előtetővel, tehát ács jellegű munkák, és szeretnék egy hobbiasztalos műhelyt kialakítani, ahol a vágódeszkától a kisebb bútorokig (stoki, asztal, polcok, stb) készülnének dolgok. Eddig amit próbálkoztam, ott a fő gondom az volt, hogy pontos és egyenes vágást (max 20-30cm) nem nagyon tudtam mivel csinálni (meg hogy csak kézzel tudok gyalulni, de az egy másik probléma). Asztali körfűrészre valószínűleg legalább 5-10 évig nem lesz helyem. Ezért is gondolom, hogy talán nekem jó lenne a mélységhatároló és egy lehetőleg minél pontosabb fűrészgép. De ha az van, hogy a gérvágókon ez csak nagyjából tud pontos lenni, akkor lehet hogy nem kéne erőltetnem.
Szeretem a minőségi és pontos dolgokat, szerszám és gép terén eddig minden egyes alkalommal megbosszulta magát a gagyi. De feleslegesen fizetni sem szeretnék szükségtelen és általam nem kihasznált dolgokért.
Utálok információhiányban dönteni...Ezt a gérvágó témát is már hetek óta túrom, de kell a tanács a tapasztaltaktól.
-
bbalint01
csendes tag
Ha lenne helyem és pénzem, meg időm, biztos lehetsz benne hogy vennék egy ilyet
-
st6969
őstag
"Első körben azt javaslom, hogy a lézert felejtsd el. Az parasztvakítás, kivéve ha tényleg csak olyan munkára akarod használni a gépet, ahol 1mm nem számít. Mert a lézer arra jó, hogy szemre gyorsan lecsapkodja az ember a munkadarabokat."
Én is gérvágó vásárlása előtt állok, és alig várom, hogy a lézer a segítségemre legyen. Miért kell elfelejteni? Egy lambérián nem feltétlenül húznék vonalat mérés után, csak bejelölném. Nem ott vág, ahol a lézer mutatja? De az beállítható, nem? (Metabo KGS 216 a kiszemeltem...persze (#52407) epmd által javasolt megoldás nyilván sokkal jobban tetszene, de arra se pénzem, se helyem, a műhelyem 2,8x4m).
-
mokus1
addikt
Mekkora egy kivetőpánt teherbírása? Illetve a csavaroknak? Egy 2 méteres ajtóhoz mennyi szükséges?
-
Soká
senior tag
válasz
bbalint01 #52404 üzenetére
Megértem a dilemmádat.
Szerintem mindent az dönt el, hogy mire is akarod használni a gépet és milyenek a pontossági elvárásaid.
Feltételezem, hogy nem nagyon használtál még ilyen gépet, így kénytelen vagyok a papírformából kiindulni. De a valóság valamelyest más. Első körben azt javaslom, hogy a lézert felejtsd el. Az parasztvakítás, kivéve ha tényleg csak olyan munkára akarod használni a gépet, ahol 1mm nem számít. Mert a lézer arra jó, hogy szemre gyorsan lecsapkodja az ember a munkadarabokat. A belső világítás már olyan dolog, ami segíti azt, hogy pontos lehess ha tényleg pontosan szeretnél dolgozni. De szerintem a világítást egy külső lámpával is meg lehet oldalni, akár úgy is, hogy a gépre applikálsz valamit, de egy karos lámpával is meg fogod oldani a kérdést.
A mélységhatároló bizonyos esetekben hasznos funkció lehet, én talán nem hagynám ki, de azért ez sokban függ a felhasználótól.
Én személy szerint talán a kék Boschra szavaznék, legalábbis ennek a nagyobb gépeit, amit volt alkalmam megtapogatni jónak találtam.
Ugyanakkor azt azért tudnod kell, hogy egy asztali körfűrészen sokkal pontosabban lehet dolgozni. A gérvágóval pontosnak lenni odafigyelést igényel, mert maga a gép, konstrukciójánál fogva nem elég merev. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 1-2-3tizedmm-es pontatlanságokkal számolni kell. Van ahol ez számít és van ahol nem. Lambériázásnál tuti, hogy nem számít. De lambériázáshoz a vonó funkció is felesleges. -
válasz
#31600896 #52403 üzenetére
Lehet, hogy nem jól képzelem el az esetet, de esetleg élfólia vágóval?
-
bbalint01
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gérvágót keresek, nem sikerült döntenem.
Jelenleg három típus jön szóba:
- Metabo KGS 216M (majdnem mindent tud, de sokan leszólják hogy pontatlan és nyűgjai vannak)
- Dewalt DWS 774-QS ("a gérvágók királya", állatira szimpatikus az árnyék használata, de nincs mélységhatároló, jó kicsi)
- Bosch GCM 800 SJ (mélységhatároló és lágyindítás is van benne, de se lámpa, se lézer)Ház körüli munkákra (lambériázás, anyag leszabás, stb) szeretném használni, ÉS szeretnék majd hobbiasztaloskodni is. Tudom hogy a fórumon időnként felmerül a gérvágó téma, és szinte mindent el is olvastam belőle, de most a neuralgikus pont ez:
Mennyire használható egy ilyen mélységhatároló, érdemes-e ezt gépválasztási szempontként használni, és mondjuk emiatt kiejteni a Dewaltot? Asztalos munkákhoz mennyire lehet ezt használni, vagy inkább mondjuk asztali körfűrészt? Jelenleg egy kézi körfűrészem van, ács jellegű csapolásokhoz azt használtam, de kisebb munkadarabokhoz nem jó.
Szóval az a bajom, hogy nem tudom felmérni tapasztalat híján, hogy kell-e ez nekem, vagy nem olyan fontos.
Köszi ha tudtok válaszolni!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van két darab asztali hangfalam. Fel szeretném újítani, és már majdnem sikerült is, csak a laminálásán, vagy fóliázásán gondolkodom hogy legyen. Alapból pozdorja lemezekből van összerakva, hátlapot és az elejét nem bántanám, csak az alját, tetejét és a két oldalát.
Hogy tudnám és mivel szépen megcsinálni ezt a fóliázást? Még körbe is tudnám rajta hajtani, de levágni a széleit nem tudom hogy kéne egyenesen, hogy ne legyen kiálló, mert akkor szerintem alámegy a piszok és felválik.
-
Csináltam egy mórickarajzot a billenősugárról, ami alapján (akár ha képzeletben megcsinálod, de még jobb valós méretekkel kiszerkesztve) meglátod, mekkora stabilitást várhatsz a lábakon álló szerkezettől (ilyenkor persze feltételezzük, hogy a szerkezet merev, csak a billenés okoz instabilitást)
Szóval, amit látsz a képen: Két asztal, egy magasabb és egy alacsonyabb, egyik olyasmi, mint az IKEA-s emelhető asztalok, a másik pedig hagyományos hengerlábas.
A súlypontot (kék karika) érzésre jelöltem be, általában az asztallap síkjától valamivel lefelé helyezkedik el (valós példánál ha kell kiszámolom SolidWorksben).
Jobbról-balra billentést rajzoltam (óramutató járásával ellentétesen billen).
A súlyponttól kiinduló egyenes a zöldeknél a forgáspontba megy, azaz a láb legkülső pontjára, ami körül billen az asztal. A piros egy képzelt szűkebb láb esetét mutatja.
A forgáspontból felfelé pedig a függőlegest jelöltem be: A vonalaknak ezen kell átlépni, hogy az asztal önerejéből átbillenjen.
Ha megnézed, az az alacsony asztalnál a legnagyobb a szög, amit billenteni kell. De persze nem csak a szög a fontos, hanem az is, hogy a sugarak végpontjának mekkora a függőleges és a vízszintes elmozdulása.
A pirosnál szinte semmi függőleges elmozdulás nem kell - elég tehát csak oldalról rosszul nekidőlni/nekimenni ahhoz, hogy boruljon. Míg a többinél szükség van (legalább) minimális emelő mozdulatra is.
Röviden tehát: 110-es hengerlábak az asztallap sarkai környékén stabilak lehetnek, de persze függ az asztallap méretétől is a dolog.
Szerk: Persze mindez a merev vázat igényli. Ahogy már említetted, a BEKANT-ra sok a panasz, és az pont azért van, mert oldalirányba libeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest