- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborkik
tag
-
T J
tag
Hát, minél vastagabb csavar, minél vastagabb nyakkal, előfúrva, gépzsírba mártva, és az utolsó mm-t kézzel betekerni, érzéssel, mert már behajtáskor meg tud reccsenni. Ha kézzel nehéz, akkor nem fúrtál eléggé elő. Rozsdamentes is lehet. Nem erősebb mint a sima, csak nem rozsdásodik, és ezért nem fog bele"gyógyulni" a fába.
Ha rendszeresen kiveszed, akkor akár metrikus is lehet, menetfúróval előfúrva. Azt könnyű lesz ki-be tekerni, és nem szakad bele.#70112 Vasból van, és ékléces. Láttam hogy megvariálták, mert csak az új késtengelyről találtam videókat, a régebbiről (amilyen az enyém) nem.
-
unreg1
tag
-
ViktorSz
tag
-
ViktorSz
tag
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
-
macilaci78
nagyúr
Ezt elfogadom, logikus érv.
Társasházban lakok, a teremgarázs szintjén vannak a villanyórák, a tároló és tőle 2 méterre a beállónk is. A tárolóba vitettem áramot a saját óráról és ha már úgyis el kell vinni 3 szálat, elvitetettem mind az 5-öt. A réz úgyse lesz olcsóbb, a munkadíj ugyanannyi, a plombát sem kell mégegyszer bontani.
Egyelőre nincs elektromos autó, de lehet, nem lesz olyan szerencsém, mint a Windows 8-cal és rá fogok kényszerülni.
A tárolóban a saját áram viszont nagyon jó.
8 m2, van egy kis műhely ott kialakítva, egy kb 180 cm széles konyhaszekrényből.Esetedben én is elégnek érzem az 1×32A-t a műhelybe, ha csak konnektoros gépeid vannak. Ugye, a konnektor max 16-t bír, egy nagyfogyasztó (gyalu, csiszoló, akármi), egy elszívó (porszívó), meg az apró (világítás, rádió, telefontöltő) megy egyszerre, ha egy ember dolgozik ott. Be lehet osztani, ha egyáltalán szükség lesz rá.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
-
York
tag
-
tfe
tag
-
macilaci78
nagyúr
-
ViktorSz
tag
-
macilaci78
nagyúr
-
ViktorSz
tag
-
B_I_G
tag
-
liszi70
nagyúr
-
liszi70
nagyúr
-
liszi70
nagyúr
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
-
kavalkád
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
-
varsam
őstag
jó kérdés, több dolog is lehet.
- tényleg teljesen el van öregedve a lap, próbáld esetleg újabbal. 20 év alatt azért a műanyag kikeményszik és törékeny lesz
- rossz a forgásirány. Csináld úgy, hogy a forgásirány befelé vigye az anyagot, ne kifelé szakítsa
- Eltompult a marószár --> csere
- csak 1-2mm legyen a fogás a maróval, ne egyben az egészet, lehet több lépcsőben is. -
vlesi69
őstag
Ha van most tető a házon és kell egy új azt egy jó ács is megtervezi és megcsinálja. Megnézi hogy a szarufákat kell e cserélni, a tetőléceket azt biztos, meg milyen legyen a tető mivel burkolva. Mi 2018 cseréltünk tetőt a telken 8 méterszer 4.20 méter egy oldala, 11 szarufát rakott be após annó, azokat nem kellet cserélni, csak a tetőléceket, alá 10 centis kőzetgyapot, 07-es cserepes lemeztető. A barátom ács, a mi segítségünkel csináltuk, akkor került mindennel együtt 1 millába, ez most kb 3-5 lenne.
-
soldi3r
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
omfgk
veterán
-
Viperator
őstag
-
ViktorSz
tag
-
neil_mullen
aktív tag
az is egy megoldás. de aki hasonló cipőben jár annak írom hogy aliexpressen vagy temun vannak ilyenek.
-
Moretimer
aktív tag
-
Moretimer
aktív tag
-
pacman_123
tag
Adatlapja alapján Budapest.
@Moretimer: ha kavalkádnak valamilye nem lenne: ahogy írtam priviben, én simán körülnéznék modellező fórumokon. Ők tuti használnak hajlítható rétegeltet, és lehet hogy tudsz velük bizniszelni. Például, kis guglizás után:
https://forum.rcmodell.com/
https://www.facebook.com/groups/148744905473626
... stb. -
macilaci78
nagyúr
-
Gaborkik
tag
Meg tudom erősíteni. Pár évvel ezelőtt a szomszéd szerzett egy teherautónyi bútorlapot ingyen, tüzelni. Csak éjjel tüzelte mert a környéket beterítette a sűrű füst és a fojtó szag. Én alig tudtam aludni, még a hálószobában is fulldokoltam olyankor. Egyébként tilos a bútorlap égetése és büntethető.
-
Louro
őstag
Hello,
Budapest 11. kerület. De, ha kell, tudok közelebbi fotót is küldeni. Nem karcos darabok. Csak frontot le kellett cserélni asszony miatt (nem tetszett neki). Igazából 4 évig voltak fent.
Ár kapcsán ötletem sincs, de a 3 Egger H1714-es és a listaeleji nagy lapok talán értékesebbek, mint amin van aluprofil.
@T J: Sajnos nem tudom az alapanyagárakat, de a fentiek miatt bízok benne, hogy pár ebédnyit csak érnek a lapok. Autó hiányában én nem tudom elszállítani, de ha lenne autóm, még ezt is bevállalnám. Tűzre is sajnálnám kidobni őket.A frontról próbáltam készíteni képet. Remélem így látszik, amire kíváncsi vagy.

A fiókfrontok hátoldala így néz ki. Strong-vasalat miatt "sajnos" így tudták lecserélni az asztalosok. Gondolom bele vannak ragasztva azok a pöckök. De hátha levágva még elég szélesek valamihez.

-
st6969
őstag
Tekerősek a lábak, igen, de az nem segít sokat addig, amíg minden lap kb. külön mozog, azaz nyaklik minden sarok. Az alsó lap, amin a lábak vannak, vízszintes, nem igényel láb beállítást. Ha merev lenne a szerkezet, de a padló egyenetlen lenne, és/vagy lejtene, akkor kellene a lábakat állítani (szerintem).
Azt hiszem, ez lesz:
Plusz a falhoz rögzítés. -
liszi70
nagyúr
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
-
Met
nagyúr
-
pacman_123
tag
"nem biztos, hogy alatta a lecsökkent helyen komfortos lesz a konyhai munka."
Nekem még az is eszembe jutott (bár gondolom a kérdező is végiggondolta), hogy evőeszközöknek fiók a felső szekrény alján? Jó kis kosaras család lehet aki belelát egy ilyen fiókba
Én a 185 centimmel talán, kényelmesen.Na mindegy. Szerintem sem lesz kész megoldás ilyen "korpuszos-előlapos" fiókra. De egy jó asztalos legyártja. Vagy marad a "gagyitemus" találatokból ilyen, vagy ilyen. Mondjuk ez minden lesz csak nem az adott konyhába illeszkedő és szép. De a funkciót betöltheti.
-
Met
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Vagy levágatja a 70 mm széles csíkot és félbe vágatja.

Exodion: a 3-as opció lenne a legszebb, de laminált forgácslapból kivitelezhetetlen. A gérvágás mentén a laminátum megpattanhat, de ha nem is, éles lesz, anyagvastagság meg nincs, hogy kerekíteni tudd.
Én vékonyabb anyagot is figyelembe vennék. Például a nagy lap 10 mm vastag is lehet.A hátsó lap legyen teljes magasságú, elöl a lelógóval pedig közre zárja az oldalsót, erre a keretre ül rá a felső.
-
Exodion
senior tag
Hat ezt nem akarta megcsinalni a nappali butorhoz, ha jol emlekszem: vetemedik a lap ha tul keskenyre vagjak, azert nem vallal semmi felelosseget garanciat. Ezt en el is fogadtam, ezert lett most a mart profil, nappaliba igazabol oda az is tokeletes. A haloba viszont mindenkeppen ezt a sarokprofilt szeretnem ha hasznalva lenne, viszont mindenkeppen kell ele egy takaro.
-
York
tag
Attol fugg mit gyalulsz, ha 30-as lecet akkor nem ha 200-as deszkat akkor meg siman, persze fugg a fogasmelysegtol is. A fenyonel jellemzok ezek a nagy forgacsok, tomorfanal nem igazan talalkozom fele. Mondjuk nalam ciklon van az elszivo elott, igaz ha atmegy rajta valami akkor is fem haz fem lapat
. -
MDMA
tag
-
agyhalal
aktív tag
-
vlesi69
őstag
-
soldi3r
veterán
-
vlesi69
őstag
-
soldi3r
veterán
-
York
tag
-
pweisz
senior tag
Köszi az ötletet!
Itt az a rész látható lenne, kicsit attól tartok hogy belerug véletlen oldalról valaki akkor elmozdul, padlót nem szívesen fúrnám meg, de akkor lehet max hajlítok, vagy hegesztek, laposvasból egy U alakot, egyik szárát a lap aljához, másikat meg a korpusz oldalához csavarozni, bár ott esetleg a gép betolása lehet macerás. -
Rive
veterán
-
gedikart
aktív tag
-
ViktorSz
tag
Beltéren elhiszem,de kültéren kétségeim vannak.
Hát ebben az esetben a fő probléma talán inkább az,hogy a lazúr és a lakk ugye teljesen máshogy viselkedik.Az első rugalmasabb cucc és együtt mozog a fával,míg a lakk merev,mint a izé... tehát a kettő nem férne meg egymás mellett elvileg,ezért gondoltam,hogy a xgc43m műkódhet,mert az olyan fura lakk,azaz rugalmas és együtt tud mozogni a kültéri fával,mint a lazúrok.
Szóval nagyjából ennyi az elméletem,amiért szerintem életképesebb ez a kombó.
. -
T J
tag
-
macilaci78
nagyúr
-
ViktorSz
tag
-
pacman_123
tag
Én másfelől közelítenék. Ha bográcsod van, meg medencét fűtenél, akkor valszeg kertesházas környéken élsz. Ott csak van aki vagy fával fűt, vagy kiegészítő fűtésnek veszi, és mondjuk épp most szerzi majd be a sok köbméternyi fáját. Vagy már beszerezte tavasszal, és ott figyel a fészerben. Beszállsz a beszerzésbe térfogatarányosan (nem súlyra! asszem nagy mennyiségben amúgy sem súlyra adják el, meg gondold át, nem mindegy hogy 200 kg vizes fát veszel, ami lesz 130-140 mire fűthetsz vele, vagy "fűtésszárazból" veszel 200 kg-ot). Ez egy kisebb utánfutónyi cucc lehet. Nem? Vagy senki nincs így a környékeden?
Ez itt nem tudom súlyra mennyi, de 5 erdei m3. Bükkfa. 2.5m-es rönkök, 20-30cm átmérővel. Árban 175e + szállítás 50e. volt. Mi kugliztuk láncossal, és hasgattuk fel. 3 évig elég az ősöknek kiegészítő fűtésnek (cserépkályha, amúgy gáz+padlófűtés), meg persze jut belőle a bogrács alá is. Ha ilyen van a környékeden, csak meg tudsz egyezni egy kis utánfutónyi felhasogatott fáról. Vagy hülye ötlet?

-
SokadikML
csendes tag
-
pacman_123
tag
"amit ezen a linken meg az IGM-nél is árulnak az pont úgy néz ki mint a gyári Kreg"
Nekem ilyen pocket szettből volt unimaxos "kínai", volt Wolfcraft és volt original Kreg is (a K5 csomag). Tökugyanúgy nézett ki mindegyik fúrószára, a különbség hogy a Kregé mint kés a vajba, azzal élmény volt fúrni. A Wolfcraft ... nem volt rossz, az unimaxos kínai egy ipari hulladék. És itt már nemcsak a fúrószár volt a különbség. Pl. a persely, amiben a fúrószár forog fúrás közben, pár tucat furat után oválisra kopott az unimaxosban, vmi (túl) puha sz*r anyagból volt.
Az van, hogy szerintem hogy hosszú távon a Kreg igenis jobban megéri. De tudom, a pénztárca ...
-
MDMA
tag
-
MDMA
tag
-
st6969
őstag
Köszönöm a szemléltető ábrát. Felhajtott állapotban a tv hátulját "védi" a másik oldalon lévő ebédlőasztalon előforduló esetleges balesetektől (fröccsenés, stb...), így az, hogy a gravitáció tartja, kevés, mert ha meglökjük, annyi a tv-nek is. És igen, lehajtva síkban szeretném a pengefal tetejével.
#69169 j.bravo
Neked is köszönöm. Elgondolkodom ezen is
-
hzsolee
őstag
Ha 12 db tartja igazából a 2,5 tonnát az pict több mint 200 kiló darabonként. Ahogy nézem nincs kitöltve a zsalu így még kisebb felületen fekszik fel. Nem nyomódik bele a talajba? Főleg ha esetleg ha jön egy vihar. Nálunk mostanában többször jött özönvíz szerű eső...
Valami nekem sem ártana... van egy halom maradék anyag. Pillanatnyilag térkőre rakot raklapon van, azon meg hullámpala... Kellene egy kis tároló, de nem örökös. -
j.bravo
addikt
A pontos megvalósítás konkrét módja még nem jelent meg lelki szemeim előtt, de hacsak lehet, a kihajtáskor alá helyezendő lábakat használnám reteszként. A lap felnyitott/függőleges állapotában mondjuk 375 / 375 mm felosztásban feküdne fel a pengefalra ill. a lapra.
Offba teszem, mert nagyon nem konkrét és hirtelen nem tudom, hogyan valósítható meg üzembiztosan. -
st6969
őstag
Igazad van, a sötétkék lap nem kell.

De azt nem értem, hogyan érem el azt, hogy függőleges helyzetben megálljon, milyen kapupánt lehet erre jó? Az idő 95%-ában függőlegesen áll majd, ritkán pedig családi összejövetelekkor hajtanánk le.
A bútorlapot kb. a sarkoknál támasztanám alá lehajtott állapotban (azaz, oda szerelnék lábat). -
soldi3r
veterán
-
woodworm
veterán
Ez nem inkább húrirányú méretváltozás?
Általában a 0-30%-os nedvességtartalom közötti méretváltozást adják meg. Egy fűtött, száraz lakás és egy fűtetlen, nedves helység között lehet 5-6% különbség. Számolni ezzel kell.
Ha a panel nem teljesen sugármetszésű lécekből van, akkor sem lesz szerintem 6-7mm-nél nagyobb a mozgás. -
thomgrande
tag
-
pacman_123
tag
Mondjuk akár CNC-be, akár felsőmaróba sikerüne ilyen marószárat tenni, rohad sok és kis lépéssel kellene marni. Gondoljunk bele .... 10-12mm mélyen kell marni, 1-1.5-2mm átmérővel. Van egy ökölszabály, amit ha betartunk akkor mondjuk 1.5mm-t feltételezve, 12mm mélységben .. minimum 8, de inkább 10+ lépés kellene, hogy addig lemarj. Hogy ne törjön el a marószár mint a ropi, 10 centi marása után. Aztán: van-e 1 mm-es marószár, ami tud 12mm-re lemarni. (Biztos van).
Egyre inkább azt gondolom, hogy jó lesz az a körfűrészlap, még ha most nincs is kéznél.
-
gaboka75
tag
-
kapu2006
tag
-
Kiscsőke
aktív tag
Szia!
Karácsonyra megleptem magam egy Hikoki gérvágóval. Az akksis verziót vettem: C3610DRA.
Hát nagyon elégedett vagyok vele egyenlőre, a gyári lappal még kábelcsatornát is vágtam, elég pontos a lézer is rajta, stabil, jól rögzíthető a szögvágás, kicsit nehéz de ezt inkább pozitívum mint negatívum. Porelszívással még nem használtam, de mihelyst beköltözök a műhelybe erről is lesz tapasztalat Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mivel még csak öt hónapja van meg. Azért lett akksis, mert lehet kapni hozzá hálózati adaptert (a Hikoki 36V-os rendszerű összes gépével kompatibilis) és helyszíni munkához könnyebb telepíteni. Nem kell a kábelt kerülgetni, a műhelyben meg majd fixen adapterrel fogom használni. 90x90-es keményfa oszlopot vágtam vele, ha erőből toltam neki akkor kicsit belassult, de nem állt le. Ha valamit konkrétan szeretnél tudni kérdezz nyugodtan Holnap építünk egy hintaállvány/mászóka "komplexumot" ott is használjuk majd. -
pacman_123
tag
Rákeresve itt a fórumon: vagy nem osztják meg, vagy tényleg nincs sok Hikoki gérvágó tulaj. Egyet találtam

https://prohardver.hu/tema/asztalos_klub/hsz_66777-66777.html
https://gervago.arukereso.hu/hikoki-hitachi/c8fshg-c8fshgwaz-p506324458/Interjúvold meg, akár privátban, azóta mi a tapasztalata. Ahogy látom nem túl gyakran ír ebbe a topikba, konkrétan ez volt az utolsó posztja. De azért belépeget a pH-ra.
-
föccer
nagyúr
Nem vagyok tervezőmérnök, de ez nem annyira bonyi. De nekem nagyon sok gyerekem van, így az általam alkalmazott biztonsági tényező meglehetősen magas.
(mert ugyebár a tervezők által alkalmazott biztonsági tényező erős kollerációban áll a gyermekei számával.
)Jó eséllyel a tiplit fogja kitépni, így arra kell nagyobb gondot fordítani. Milyen anyagot szeretne használni hozzá? Milyen szélessége lesz? Mennyi konzolt szeretne? Milyen fedés lesz rajtA?
-
tfe
tag
-
liszi70
nagyúr
"a megrendelő beállított, hogy elvigye a terméket, szerinte ez nem nagy munka, majd leszedi ő. ámen
"
Meg is érdemli.
Bútorlap felületétől függően nagy szívás tud lenni a címkék leszedése. Mert némelyikre úgy tapad, mint a fene, és vésővel kell a címke papírját, és oldószerrel a ragasztót leszedni. Némelyik felületről meg a sarkoknál megkezdve szépen le lehet húzni, ha nagyon lassan csináljuk. Már van jó célhardver oldószerem egyébként, ha kell, megírom a típusát, most nem tudom fejből. A denaturált szesz sem rossz, de mindegyik vegyszerrel felületpróbát kell csinálni használat előtt, mert a fényes vagy érzékeny felületeket megmarhatja, megmattíthatja! Ha folt marad utána, még nincs veszve minden, mert némelyik folt, némi puha rongyos áttörléssel eltüntethető. -
ViktorSz
tag
Én azt a vésőt használom ehhez,amivel az ABS-t is "szintelem" csiszolás előtt(mármint,ha éppen kézzel kell utólag élzárnom)
Szóval egy jó véső ezt lehozza,a maradék ragacsot pedig (ha nem fényes-kényes cucc)Cif...Illatos-tiszta érzés=tökéletes addig,míg leadod a szajrét,aztán,ha a házisárkánynak nem tetszik,majd letakarítja jobban,ha az a mániája.
-
j.bravo
addikt
a) hőlégfúvó, óvatosan (nem nagyon magas hőfokon), vagy hajszárító?
b) céltermék, címkeeltávolító spray? Munkahelyemen a Victoria márkàjú szokott használatban lenni, van belőle olyan aminek ecsetszerűség van a szórófej végén. Rutinos kolléga azzal bekeni a címkét, hagyja ázni pár percet, utána könnyen lejön (ha a papír szétázik akkor papírtörlővel dörgöli; spakli nem szokott kepleni) -
tfe
tag
-
vlesi69
őstag
-
vlesi69
őstag
-
vlesi69
őstag
Jó még a szemem de mint lentebb írták később még több mm lehet. Én már csináltam olyan szekrényt hogy hosszabb volt és belülre beraktam pluszba még egy lapot hogy ne hajoljon meg, pl 40 cm mély és egy 20 cm plusz lapot tettem be ugyan olyan hosszon. Most is az a terv hogy amit építek kis szekrényeket, feljebb 2.8 méteres lesz egy lebegő polc 30 cm mély ugyan olyan hosszon lesz még egy 15 cm mély lap így 3.6 cm vastag lesz és a belső élére végig led szalagot teszek.
-
Pürrhosz
csendes tag
-
thomgrande
tag
-
vlesi69
őstag
-
vlesi69
őstag
Igen, csak a képek alapján rövidnek tűnik. Van nekem otthon egy de az anyához nem jó, kisebb. A mosogató elég mély a hely meg kicsi, a hátfal és a mosogató alja között korlátozott a hely felszerelve, csak ha levenném a pultot és átfordítom akkor lenne könnyebb, de ezt szeretném elkerülni most. Köszönöm!
-
macilaci78
nagyúr
-
BullZeye
veterán
Az alja őszintén nem zavar, hogy milyen, és 2 pontom van rögzítve jobb és bal oldalt a lábhoz, gondoltam aládúcolom 2db 3cm vastag, 5cm széles és 30cm hosszú léccel, hogy "lebegjen" a levegőbe és olyan legyen mintha a helyén lenne, így pedig lehet a tetejét piszkálni.
macilaci78
Szerintem is szép, ezért szeretném menteni amennyire lehet, most 7cm vastag, egy afrikai elefántot elbír, így ha a bal oldali 2 szélén, a jobb oldalinál középen 1-1cm-t leszed, akkor még talán egy indiai elefántot még elbírhat!
Sörös kupakkal az a baj, hogy karcolja a fát vagy a notebookot, egyiknek én, másiknak a cég nem örülne
woodworm
Több mint 10 éves, és azóta esőt se kapott, drasztikusan már remélem nem fog mozogni, vagy igen?T J
Igen, igazad van, gondoltam aládúcolom 1cm-t a bal oldalit és így ellensúlyoz, de most megnéztem, maximum 3-4mm-t lehet alátenni, hogy "síkba" legyen a széle.
Viszont most megnéztem széltébe is, úgy is púposodik középen, úgyhogy 2cm-t a közepéből le kell szedni egy kb 60x20cm-es részen, szélei pedig aránylag érintetlenek maradnak.Csináltam képet még délután az aljáról, még az is megfordult a fejemben, hogy fémpánttal megpróbálom összehúzatni valami vastag facsavarral:
-
j.bravo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tárolóban a saját áram viszont nagyon jó.
8 m2, van egy kis műhely ott kialakítva, egy kb 180 cm széles konyhaszekrényből.