Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3952) daninet válasza Ranger^41 (#3950) üzenetére


daninet
veterán

Pont ma jott az indiai QS ember, hogy biztos elszamoltam a schedule-ban az egyik ajtot szamoljam mar meg :DDD
Merthogy egyebkent a pakisztani/indiai power force egy tal rizsert felrajzol mindent autocad-ben, meg a tablazatokat a gerendakhoz is autocadben csinaljak :Y

Van most egy projekt amiben a beepitesi szazalekhoz hasznaltam kitolteseket a helyszinrajzon de azt leszamitvan nincs benne 2D elem.
Acel szerk jon ifc-ben, vasbetont meg neked kell megcsinalni az indiaiak dwg terveibol... amiben aztan 200 hiba van egyebkent, mert nem lehet egy ekkora projektet atlatni :) De utana meg visszakunyeralja a modellt tolem a Bentley akarmihez amivel mereteznek, szoval latjak, hogy ez jo csak nem csinaljak.

Dolgoztam Revittel is, de szerencsere vege lett egy ev alatt :) el vannak maradva a GS-hoz kepest 3-4 evvel (a motor ami pedig a modellt kezeli 10-el). Azzal a programmal nem lehet eleg eros a geped soha.

Raysen: nem csak magyarorszagon van ez igy, lasd fentebb.. pedig aztan itt a vilag legnagyobb/legmagasabb mindene :U
Mar az egy tok jo dolog hogy a GS egyaltalan magyar es a magyar informatika egyik remeke vilagszinten is mondhatjuk a legjobb epiteszeti szoftver. Az OpenBIM-el pedig ujabb eveket ugrottak mas programok ele.

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.