Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Ghoosty #8462 üzenetére

    A kabatos dologra: lehet nicns meghuzva rendesen, mindenesetre en tovabbra is inkabb kabar/anorak nelkul fogom bekotni a gyereket, es inkabb rakok a bekotes fole tobb ruhazatot, biztos ami biztos alapon. Ugy fazni sem fog.

    --------
    Most csereltettunk fozolapot, eddig abszolut nem biztonsagos , vedoszelep nelkuli gazos volt. 2008 ota van Angliaban torveny ra, hogy kotelezo flame failure devicet szerelni , es bar a lakas 2008-as epites, megsem volt benne. A kivitelezot megkerestuk, azt mondtak 2 ev utan a mi responsibilitynk, hogy csereljuk ha valami nem jo. Az, hogy nem feleltek meg a szabalyzatnak, oket nem erdekelte.

    Lenyeg a lenyeg, gondolkodtunk indukcioson es gazoson is. Vegul indukcios lett, mert nyilt lang nelkuli. Igen, mi is felnottunk gaztuzhely mellett, oke. Raadasul meg "falusi" is vagyok. Fejemhez is vagta hugom, hogy de hat nekunk is gaz volt otthon....

    De ha megoldhato, hogy picit is biztonsagos legyen valami, miert baj? Szoval vegul indukcios lett, mert ha veletlen ra is tenyerel nem fogja megegetni.

    A homokozotol mondjuk nem feltem, a nagy sterilitas sok helyen sokkal nagyobb gond....

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés