Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8601) Csaby25 válasza DeFranco (#8600) üzenetére


Csaby25
senior tag

Köszi! Már néztem az ADAC teszteket: ADAC Gyerekülés Teszt, innen az I-II-III csoport érdekelne, a Nania I-Max Isofix-et találtam ami nem annyira drága és megfelelő a biztonsága. Kérdés, hogy mindenképpen isofix-ben gondolkozzak és ha igen, akkor van-e a Nania-nál olcsóbb, ugyanakkor nem kevésbé biztonságosabb megoldás?

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#8602) DeFranco válasza Csaby25 (#8601) üzenetére


DeFranco
nagyúr

én csak "jó" vagy "nagyon jó" (a táblázatban 1-es/zöld és 2-es/sötétzöld színnel jelölt) üléseket nézek jelenleg.

a nania "megfelelő" (0-ás/bézs) kategóriában van.

érdekes kérdés, még mi sem tettük le a garast a zöldek mellett véglegesen, mert egyik oldalról nem sok minden van, ami jobban szolgálja a gyerek biztonságát a gyerekülésnél, és ebben érdemes a maximumra törekedni és áldozni.

másik oldalról viszont a gyermekmentősök azt mondták az előadáson, hogy a van/nincs gyerekülés a mérvadó, ha van gyerekülés, abból rend szerint azért élve szedik ki a gyereket, akkor is ha valami hiperes (pl. nania) gyerekülés nélkül viszont az arány fordul. kérdés, hogy mit értenek élve alatt, és milyen egyéb sérüléseket szenvedett az amúgy szerencsére élő gyerek.

(#8603) Csaby25 válasza DeFranco (#8602) üzenetére


Csaby25
senior tag

Mindenképpen isofix-est igaz?

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#8604) #76385920 válasza Csaby25 (#8603) üzenetére


#76385920
törölt tag

Ha van isofix akkor azt. :) (Magánvélemyénem, ha van top tether akkor azt is.) :)

Mi Cybex Solution X -t használunk isofix nélkül. Am ikor vettük a fő szempont a biztonság és a "károsanyag" kibocsájtás. :) A "pajzsos" verziót nem viselte el a gyerek, úgyhogy az nem jöhetett szóba. :)

(#8605) Goose-T


Goose-T
veterán

A pajzsot el nem viselő gyerekek szüleihez: ha sapkát nem akar felvenni télen, akkor azt sem adtok rá? Cipőt? Meddig érdemes ezzel elmenni? A legborzasztóbb tildy, ő már belebújós bodyt sem ad a gyerekre, csak végig patentosat, mert "nem szeret öltözködni". Csak szerintem káros ez a hozzáállás? Valahol meg kell húzni a határt a gyerek akarata és az őrület közütt, nem?

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8606) #76385920 válasza Goose-T (#8605) üzenetére


#76385920
törölt tag

Nem értek veled egyet. A gyerek ha nem érzi jól magát egy 1-2-3-4 órás autóúton akkor előbb-utóbb te sem fogod magad meg a párod sem! Nálunk is csak patentos volt, mert sokkal könnyebben lehetett kezelni, egyszerűen praktikusabb. (próbálj meg egy bespeedezett polipot felöltöztetni :DDD ) Naugye! :DD

Amúgy ha megkönnyíti a gyerek és mi életünket valami akkor alkalmazzuk/alkalmaztuk. :)

[ Szerkesztve ]

(#8607) DeFranco válasza #76385920 (#8604) üzenetére


DeFranco
nagyúr

a sloution x 15-36-os ülés, nem? ebben a méretkategóriában alapból nincs pajzs.

@Goose-T: ez nem fekete és fehér. megpróbálod az adott dolgot, figyeled a gyerek reakcióját, abból te már egy 9-12 hónapos gyereknél el tudod dönteni, hogy nyűg, hiszti, valós kényelmetlenség vagy zsigeri mélyről jövő félelem. ezt összeveted az adott dolog fontosságával és helyettesíthetőségével és ez alapján hozol egy döntést.

a sapkát ráadod, mert anélkül beteg lesz, egyszer-kétszer elfogadod, hogy nem akarja megenni a spenótot vagy a darabos ételt, ha látod, hogy nem alkalmas, aztán viszont keresztülviszed az akaratod, és nem erőlteted rá a vendéglátók gyerekének kismotorjára, ha fél tőle.

én nagyon húztam a cybex felé, mert nagyon racionális megoldásnak tartom, a 9-36-os fajlagosan olcsó is, nagyon biztonságos és egy körben lerendezhető a gyerekülés kérdés, de többször is belepróbáltuk a gyereket, és szemmel láthatóan rettegett attól, hogy rátoltam a pajzsot, pánikszerűen menekült volna. nem nyűgös volt, nem úgy reagált, mint ha lenne a dologban megszokási potenciál, hanem rendesen ütötte-rúgta a pajzsot, pedig egyébként nyugodt gyerek, egy heves reakciója nincs soha.

ezt én úgy értékeltem, hogy a félelme és ellenérzése az ő szempontjából valós és komoly és ezért és mivel emellett az adott dolog helyettesíthető, ejtettem.

persze ettől valószínűleg megszokta volna idővel, mert azt szokja meg, amit adsz neki, de itt helyesnek láttam engedni.

(#8608) tildy válasza Goose-T (#8605) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem mindig adok rá sapkát ha épp hordozom. És többnyire hordozom. Télen.

Magyarországon természetesen van rajta sapka, amikor jöttünk -2 fok volt. Londonban 10-15 fokban így télvíz idején nem mindig.

A legborzasztóbb tildy, ő már belebújós bodyt sem ad a gyerekre, csak végig patentosat, mert "nem szeret öltözködni".

Nos látod ebben mellényúltál, ugyanis nem azért adok elölgombolós, réklis bodyt rá, mert sír ha öltözik(tény, hogy nem szeret öltözni, de ettől függetlenül van egy két kapott fejen áthózós body, és nem mindig sír), hanem amiatt, mert utálom a fején áthúznia szaros bodyt. Igen, volt már, hogy a háta közepéig szaros volt.
Mellesleg, én sem kommentelem mit hogyan csinálsz a gyerekeddel, de még csak le sem szóllak, mennyire borzasztóan csinálsz valamit, úgy csinálod , ahogy nektek jó, semmi közöm hozzá. Úgyhogy a kis játszmázásból, beszólásból hagyj ki, Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8609) Melack válasza tildy (#8608) üzenetére


Melack
veterán

Ez milyen hordozó?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8610) tildy válasza Melack (#8609) üzenetére


tildy
nagyúr

Ergobaby csatos. Van egy meitaiunk is, meg egy nandu és egy natibaby kendő , de a kendős felkotesek mindig sirosak voltak, feszített kifelé, így nem tudtam koncentrálni, hogy szorosra húzzam, így nekünk a csatos meg a meitai vált be.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8611) fess


fess
őstag

Sziasztok!
Ez csak egy visszatalálós hsz, szeptember végén én is apuka leszek, addig pedig olvasgatom a topic-ot, utána pedig majd kérdezek is.

(#8612) AMD Power


AMD Power
titán

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Most múlt el a gyerek 2 éves. Bölcsődet imádja lassan beszél is minden rendben vele. Viszont mostanában azt csinálja délután és este ,hogy minden ok nélkül el kezd sírni. Ahogy kimegy az Anyuka a konyhába, fürdőbe stb.. már sír. Ma kezében is sírt vagy 10 percet. És nem tudjuk mi az oka. Nem fáj semmije, nem éhes szomjas stb....

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#8613) föccer válasza AMD Power (#8612) üzenetére


föccer
nagyúr

Hát, jó kérdés.

A korábbi tombolhatnékja alábbhagyott valamelyest?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8614) AMD Power válasza föccer (#8613) üzenetére


AMD Power
titán

Az hála Istennek igen. Sőt aranyosnak mondanám inkább az elmúlt időben. És egyre jobban szófogadó is.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#8615) emmm válasza #76385920 (#8606) üzenetére


emmm
senior tag

+1! Az új ülést imádja a gyerek, jól elvan benne és jókat alszik is az úton. Ha nyugodt a gyerek, mi is azok vagyunk.

(#8607) DeFranco : végül milyen ülést vettetek?

(#8608) tildy: jó kis hajas-baba :D

(#8616) DeFranco válasza emmm (#8615) üzenetére


DeFranco
nagyúr

még semmilyent, rágódunk még egy kicsit rajta, de 80% hogy besafe lesz, nem szól ellene semmi, azon kívül, hogy hülye a fejrész tervezése, mert a habot ráfordították a külső oldalra is. amit plusz védelmet nem jelent, viszont ott kiválóan tud a habbetét sérülni-törni, a javítása viszont horror ár.

lent írtam arról, hogy mi a dilemma ezzel kapcsolatban, de ha maradunk a felső kategóriánál, akkor szerintem a besafe marad. a cam viaggiosicuro kiesett, mert a römerhez és a besafe-hez képest egy budi, azonos árszinten, a römer pedig azért, mert képesek voltak műanyagból megcsinálni az övcsat zárnyelvét, és azért ez szerintem eléggé wtf. az az egy fél centis köröm tartja zárva az övet, én elhiszem a kemény műanyagot, de ennyi pénzért nem szeretnék kompromisszumot.

(#8617) imibogyo válasza fess (#8611) üzenetére


imibogyo
veterán

Üdv a klubban hamarosan! :R

Neked is sok szép álmatlan éjszakát és rengeteg szaros pelenkát kívánunk a feleségemmel! ;] :P

Csak viccelek természetesen. Hatalmas boldogság a gyerek, bármennyire is elcsépeltnek hangzik. A nehézségeket messze-messze ellensúlyozza az a rengeteg apró öröm amit csak egy gyerek tud adni az embernek. Én mindig elolvadok amikor hazamegyek és öleléssel vár a 2 éves fiam (Imre - negyedik a sorban -- dédipapa, papa, apa (én, legalábbis úgy tudom) és most ő :DDD ). Március elején-közepén pedig ha minden rendben lesz, akkor csatlakozik hozzá András is (első Andris a családban). Szóval üdv!

Nevet már tudtok, vagy majd kiderül?
Egyáltalán tudjátok, akarjátok/akartátok tudni a nemét/nevét előre?

[ Szerkesztve ]

(#8618) Melack válasza tildy (#8610) üzenetére


Melack
veterán

Köszi, nekünk most 3 db hordozó van, egy karikás, egy magyar, meg egy Onbu, de ebből az Onbu megy el a háztól. Meg volt egy mindenhol állítható, amit itt is hirdettem. De 1x kilóval már nem olyan egyszerű vinni őt :D Mostmár háton is lehet vinni, mert kilát, így már élvezi is az utazást. Te csak előre kötöd fel?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8619) #76385920 válasza DeFranco (#8607) üzenetére


#76385920
törölt tag

Hopsz, igazad van. Az előző kategóriás ülésünk egy Nania volt. Nania

Nagyon jó, hogy dönthető volt és ha szundbundi volt majdnem fekvőbe lehetett állítani.

(#8620) DeFranco válasza #76385920 (#8619) üzenetére


DeFranco
nagyúr

mindig igazam van ;]

(#8621) #76385920 válasza DeFranco (#8620) üzenetére


#76385920
törölt tag

Otthon is? ;]

(Nálunk mindig enyém az utolsó szó: igenis kedvesem...) :D

[ Szerkesztve ]

(#8622) tildy válasza Melack (#8618) üzenetére


tildy
nagyúr

Magyarindatok vagy liliputi van?

Kezd nehéz lenni , ezért mostanában már hátra is felkotom néha. 8kg lassan.

Emmm, köszönjük. Lassan már vágni kéne a haját .

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8623) Melack válasza tildy (#8622) üzenetére


Melack
veterán

Gremese Lillangó, sose tudom pontosan, hogy ez me-tai :/

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8624) emmm válasza #76385920 (#8621) üzenetére


emmm
senior tag

Ezt miért kérdezi meg mindenki? :DDD

(#8625) tildy válasza Melack (#8623) üzenetére


tildy
nagyúr

Az kendős mei-tai:) és szerintem eszméletlen szép :) Jaj, jobb lesz visszafognom magam, még a végén veszek:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#8626) Melack válasza tildy (#8625) üzenetére


Melack
veterán

Mi amiatt adtunk el pár dolgot, és annak az árából vettük meg azt.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8627) fess válasza imibogyo (#8617) üzenetére


fess
őstag

Köszönöm a jó kívánságokat, neked is hasonló jókat! :DDD
Ha lány lesz akkor Anna, ha fiú akkor még nem tudjuk. Még most 6 hetes, szóval még nagyon az elején járunk, de már most gyűjtöm a hasznos tippeket, ötleteket. Előtte még lesz egy házfelújítás és költözés, a tavasz kicsit zsúfolt lesz...

(#8628) imibogyo válasza fess (#8627) üzenetére


imibogyo
veterán

Hát ez ilyen. Mi az előző hétvégén költöztünk, le (vissza) vidékre egy kertes házba (munkahely váltás pedig 15-én). Ma épp a konyhát építettem (egyedi lesz teljesen, de nem felvágásból, hanem mert nem maradt pénzünk :DDD :P ) és a műhelyben próbáltam úrrá lenni a káoszon. :B

(#8629) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Elnök úr úgy döntött, hogy ennyi volt a tétlenségből, és rohamos gyorsasággal két héten belül először elkezdett ülni, majd mászni, majd a napokban fel is állt (támaszkodva ofc), ma pedig a ceo törökülését majd onnan karba tett kezét létrának használva (!) felmászott (!4) a meglehetősen magas fekvésű kanapéra. a bébiőrért (cell force one) ismétlem, két hét alatt tette meg ezt.

ugyanekkor mélyreható érdeklődést mutat a skeleton stílusú (ergo minden oldalról nyitott, pálcikalábú) számítógépasztal tartalmára, különös tekintettel a kábelezésre, így most sovány disznó vágtában keresek valami megoldást arra, hogy holnap is legyen még miről bömböltetni a sziamiaharamiát.

nem viccelek srácok, gyak 48 óra leforgása alatt vált a helyben forgó gyerekből taz, mi meg csak pillázunk, hogy egyik pillanatban a klotyót ölelné a másik pillanatban a papucs van a szájában, aztán tépi a dvi-t, majd fent van gyak a saját magasságán valamire felmászva. nem tudom most mi lesz, de úgy érzem eddig egyszerű volt a gyereknevelés.

(#8630) föccer válasza DeFranco (#8629) üzenetére


föccer
nagyúr

:DDD

Üdv, a klubban. :D

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#8631) CharlieDrop válasza DeFranco (#8629) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Jól érzed. És ha kettő lenne, vagy több csodálkoznál rendesen. :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#8632) imibogyo válasza DeFranco (#8629) üzenetére


imibogyo
veterán

Nagyjából nálunk is hasonlóan zajlott le. A kis görény még a fejét sem volt hajlandó emelni nyilvánosan (például orvos közelében, na persze pont akinek látnia kellett volna, hogy tudja, mert miért ne?!). Még fejlődés-neurológiai vizsgálatra is elküldtek minket, mondván valami baj van gyerekkel... Erre fel még aznap, amikor hazamentünk felült és bő két hétre rá már járt (!!) is. Ezután kb. 2 hónap múlva már ugrált a csúszdáról a játszótéren stb.. Ezért szoktam én most már mindenkinek mondani (főleg feleségemnek), hogy nyugi van. Attól hogy a szomszéd gyereke valamit 5 hónappal korábban csinál, még nem biztos, hogy baj van, pusztán csak másra helyezi a hangsúlyt a fejlődésében... ;)

5 nap múlva lesz 2 éves, de már hihetetlenül virgonc, szalad, motorozik, bújócskázik (konkrétan betolat hason az ágya alá amikor "keresgélőset" játszom vele). És a múlt héten elkezdtük felismerni és mondani is az órát (digitálist (sütő) és analógot (fali) is felismeri) és mondja hogy "óvva", valamint a vonat is meglesz hamarosan, mert a "vo" és a "von" már megy amikor meglátja az elguruló vonatot. Szóval nagy a boldogság, valószínűleg tud majd beszélni a gyerek. ;] :P

Feleségem pedig mostanában "fájlalja" a hasát, feszül neki esténként, szóval egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy András kivárja március 20-át a jövetellel. :B

(#8633) emmm válasza DeFranco (#8629) üzenetére


emmm
senior tag

Üdv a klubban, igen, innentől megint nehezedik a dolog ;]

Bele se gondolok, milyen lehet több gyerekkel. Atomcsapás a lakásban. :DDD

(#8634) AMD Power válasza DeFranco (#8629) üzenetére


AMD Power
titán

Jó buli lesz!! :C :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#8635) DeFranco


DeFranco
nagyúr

röhögtök, mi? :D

felkészülünk a védelemre, ahogy lehet. most a konnektorvédőket nézegetem, ezt ajánlották páran, hogy jó, mert használható marad a konnektor, és ha kihúzza a gyerek az amúgy használatban levő eszközt, automatikusan lezár, amit egy hagyományos megoldással nem tudsz elérni.

egy ismerősnél viszont előfordult (tehát élő példa, nem netes gyűjtés) hogy eltört az eszközben a rugó, és rövidre zárta az áramkört, majdnem tűz lett a vége, elfüstölt a konnektor csúnyán, így nem bízok benne, bármennyire tetszik az elv.

(#8636) Goose-T válasza DeFranco (#8635) üzenetére


Goose-T
veterán

Annyi tanácsot tudok adni, hogy sokféle gyerekzárat kipróbáltunk, egyik sem ér egy telerittyentett pelenkát sem, kivéve az Ikeásat. Az tuti. A többit vagy lazán leszakította a kölök, vagy magától esett szét. Nagyon drága, és sok kell belőle, de megéri. (Kárörvendően magunkban röhögni a kölkön, ahogy rángatja teljes erőből az ajtót mérgesen, de nem nyílik. ;] )

[ Szerkesztve ]

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8637) Möhe


Möhe
addikt

Sziasztok.
Rég voltam erre. :)
C-vitaminnal kapcsolatban kérdeznék.
A játszótéri szonda után kiderült, hogy csak mi adunk a kölöknek . A többiek nem, és nem is gondoltak rá.
Más hogy van vele?
Nekem napi 3-4g is lemegy, páromnak 2 minimum. Az 1.5 éves szervezet is tolerálja hogy naponta kap (kis adagot, nem sokat) ?

(#8638) AMD Power válasza Möhe (#8637) üzenetére


AMD Power
titán

Mi Cebion cseppet adunk minden nap a gyereknek. + Marslakócskák vitamin és IMMUNOTROFINA.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#8639) ZiD válasza Goose-T (#8636) üzenetére


ZiD
tag

Nekünk ezt - ahol eléri - már kipiszkálja :D

(#8640) Goose-T válasza ZiD (#8639) üzenetére


Goose-T
veterán

Az lehetetlen, mi is alig tudjuk kinyitni! :DDD

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#8641) Elemental válasza DeFranco (#8635) üzenetére


Elemental
addikt

Én az első linkedben lévő konnektor védőt használtam, de szerintem villamossági boltban vedd. A 6 db-os 300ft volt, ha jól emlékszem.

(#8642) bobsys válasza Goose-T (#8636) üzenetére


bobsys
addikt

Egyet en is vettem, kb masodik nap esett szet, nem ikeas volt. Aztan ugy is maradt a gyerek meg miutan masodszorra csipte oda az ujjat nagyon gyorsan megtanulta, hogy hogyan kell becsukni a fiokot.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#8643) Melack válasza DeFranco (#8635) üzenetére


Melack
veterán

Hát, most erre mit lehet írni? Nálunk nem kellettek védők meg ilyenek. Próbáltuk, de több értelmét láttuk elmagyarázni neki, hogy mit miért igen, és mit miért nem. Megértette. Azóta sem volt vele ilyen gond. Ok, az elején papagájok voltunk, de azóta se. Jelölj ki egy szekrényt, amit pakolhat (nálunk 2 is van), és ő lesz a legboldogabb.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8644) DeFranco válasza Melack (#8643) üzenetére


DeFranco
nagyúr

pont reggel gondolkodtam rajta, hogy alapvetően nálunk is ez lesz az elv, minden fiókot-ajtót nem zárhatsz le, de vannak olyan területek, ahol ezt mégis szükségesnek látom.

minden hely meg lesz neki mutatva, el lesz magyarázva, megkapja a felelősséget és a bizalmat, de a vegyszeres szekrényt pl. biztosan zárni fogjuk, a mosogatógép ajtaját zárni kell, mert ha rááll, leszakad az ajtó, már pedig legalább egyszer meg fogja próbálni, a kamraajtót zárni kell mert ott van az összes szerszám, stb. eleinte a konnektorokat is védeni kell, mert az első időszakban papolhatsz neki ahogy akarsz, nem fogja megérteni. meg sem érti, meg le is szarja, neki egy ideig a veszély ismeretlen fogalom, hiába mondod neki, nem tudja értelmezni, nem tudja mihez kötni. később lehet lazítani, ahogy látod, hogy megérti, onnantól max. a játék hevében vagy a kíváncsiságtól vezérelve hágja át a szabályokat. eleinte viszont nem tudsz neki szabályokat állítani.

a többi fiók-ajtó viszont nyitott lesz, már eleve úgy pakoltunk át mindent, hogy veszélytelen legyen.

(#8645) Melack válasza DeFranco (#8644) üzenetére


Melack
veterán

Nálunk a műanyagos szekrények a nyerők, azt pakolja át naponta többször is. De van benne egy szeletelő meg egy krumplivago, azokhoz érdekes módon nem nyúl - még egyszer sem vágta meg magát velük. Most a konnektorokon gondolkodtam, a konyhában mikor segít főzni vagy mosogatni (komolyan, nem csak játékból), a fejmagassagban lévő konnektorok még Sosem izgatták a fantáziáját. Nah, majd talán az új helyen.

Toall: Gyerekjatekok nem kellenek vkinek, vagy lányos fali fogas? Emberi topicaron, ofc.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8646) Möhe válasza AMD Power (#8638) üzenetére


Möhe
addikt

Nekünk is ez van.
köszi

Gyerekzárat mi is nézegettünk,de végül nem vettünk. Egyedül konnektorba dugót vettünk. Erősítő/NAS szabadon szabadon,alsó polcon. Volt időszak amikor kapcsolgatta,de elhagyta. "Túl könnyen" elérte és nem volt neki érdekes pár alkalom után. A ruhásfiókot viszont sokat túrja :DDD
Matatófalat sokan javasolják,hogy ott kiélheti magát a gyerek

(#8647) AMD Power válasza Möhe (#8646) üzenetére


AMD Power
titán

Szeptember közepe óta jár bölcsibe a gyerek. Azóta "mindössze" 2x volt beteg. Persze nem azt mondom ,hogy feltétlenül csak ezek miatt, de sokat számít az biztos.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#8648) Melack válasza Möhe (#8646) üzenetére


Melack
veterán

Matatófal nekünk is van, apósom csinálta.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#8649) emmm válasza DeFranco (#8635) üzenetére


emmm
senior tag

Az első linkedben lévőt használjuk otthon mi is. Van, amelyik néha kijár, ha sokat van használva, akkor cserélni kell, de mindenképpen jobb, mint a másik. Még a hosszabbítókba is tettem :). Nyugodtan lehet hagyni mellette garázdálkodni a kölköt, próbálkozik, de aztán megunja.

(#8650) CharlieDrop válasza DeFranco (#8635) üzenetére


CharlieDrop
veterán

annyira örülök, hogy nem kellett ilyesmire figyelnünk, persze volt konnektorvédőn, de egyik gyereket sem érdekelte :)

És a fürdőszobai vegyszeres szekrény se...

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.