Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13180) Nova96


Nova96
őstag

Rizelmine
Nekem a történet eleje nem tetszet meg maga a főszereplő. Az átlag főszereplőknél is hülyébb volt. De a vicces részek, és maga Rizel hozta színvonalat . A 12.résztől kezdet tetszeni a sorozat, és az utolsó 3.rész volt a legjobb. De ezt egy második évaddal szerintem elrontották volna. Nem erre a befejezésre számítottam, szerintem ezért is tetszett.
8/10

Ichigo 100%
A történet érdekes volt, sőt még értelmes is. Maga a történetnek és a részeknek szerintem a 7. részig volt értelme. Mert után szinte már csak jöttek a +x emberek. A szereplőket nagyon eltalálták ,de ezzel a túlságosan is húzom kit válasszak dolog. És a folytonos nem tudok választani és mindenki hagyjon békét dolog néha túlzásba ment. A részek még értelme is volt. Kevésbé ecchi-s kicsit földhöz ragad sorozat. De pont ezért lett olyan .
8/10

Seikon no Qwaser
A történet megfogott rendeseden ,igaz annyira nem nagy dolog. Végül is csak egy dolog körül forog ez az anime: mell . De ezt mindenűt leírják, néha átmegy kicsi hentai-ba a sorozatba de épp annyira, hogy ne lehessen annak mondani. De a harcok kicsit furcsák voltak, harcoltak 14-15 percig aztán 2 perc alatt elintézi Sasha vagy Katja, a végére elég sok mindenki lehet a harcban és mint barát. Voltak meglepő részek, amik izgalmassá tették a sorozatot. Elég sok poén van benne, a szereplők is jó, végül is egész hosszú 24.rész +2.évad 12.része +ova. Annak örülök ,hogy van második évada főleg a 24.rész legvége miatt kicsit :F .Az kicsit furcsa lett de. :DDD Ha nem tudnám van második évada azt mondanám ,nem is kell. De majd megnézzem, és biztos nem ezt fogom mondani. Nekem nagyon tetszett.
10/10

-----------------------------------------------------

Archanon
Milyen jó is, több idő jut mindenre. ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.