Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31030) jonnyjoker01 válasza tipuka (#31028) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Szia!

Én most a Millennium Wars-ra függtem rá keményen, építgetős csatázos játék, IAP is természetesen van benne, de egyáltalán nem kell a fejlődéshez, mivel a játék ontja magából a krediketet (az iap currency). A játékban egyenlőre kb 80%-ban magyarok vannak, mivel még nem nyitották meg globálisan a játékot. Ha sietsz még lehet hogy beférsz az R1-es szerverbe, ahol van egy szövetségem (Jóarcok Klubja) ahol a nevében is látszik, hogy a kapcsolatépítésre, szórakozásra tesszük a hangsúlyt és a fejlődés/PvP egy másodlagos értékrend.

Az a baj hogy nemrég nyitották az R2-es szervert és néhány játékos még az R1-be kerül, néhány pedig az R2-be. Ha a térképen úgy látod a koordinátád 2-essel kezdődik akkor sajnos nem találsz meg minket (szerverek közötti ugrálás nem egészen lehetséges).

A játék hajaz a game of warra, de rengeteg érdekes mechanizmus van benne, amit ott nem találsz meg, plusz egyértelmű, hogy azt nem lehet IAP nélkül tolni, ezt viszont igen (és rengetegen úgy vannak a top pár%-ban hogy nem költöttek semmit).

Ha kedvet kapsz és az egyes szerverre rak be, akkor jelentkezz hozzánk! (iniciálé: JAK)

Üdv. Johnny

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.