- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
CoolBoy323 #99594 üzenetére
Honor 3C-ért is szívesen adnék 100-110 eurót, de az EU-ban nem találtam sehol
1 héten belül kell vennem egy telefont (Gábor-napra ide kell érnie) , és 30-33 ezrem van , de 45-50 nincs -
cs.zs.
veterán
válasz
CoolBoy323 #99591 üzenetére
Oké, csak egy tipp volt
-
cs.zs.
veterán
válasz
CoolBoy323 #99556 üzenetére
Mindegyikkel kell valamilyen kompromisszum, de a THL T6Pro Németországból pár nap alatt itt van, és csak 100 ajró, az pedig jelentős különbség.
[link] -
petya0426
tag
válasz
aytukabozs #99581 üzenetére
Csak privát üzenetben beszeltunk..
Mindegy. DAS jogvédett vagyok, már beszéltem is velük telefonon. Ők azt mondták, hogy hiába kisértékű a dolog, akkor is érdemes feljelentést tennem, veszteni valóm nincs, meg is írják helyettem a feljelentést, nekem csak be kell nyújtanom. Tudom a nevét címét telefonszámát , bankszámlaszát. -
Jakuu
őstag
válasz
CoolBoy323 #99559 üzenetére
Biztos a Honor nem oregebb? Mert ha az alapjan zartad ki az 1s-t akkor masik is oreg lesz.
-
GIJoe
addikt
Pandán akciós lesz a Lenovo P780, akinek bika aksi kell 100$ alatt szerintem nem rossz...
-
v-man
őstag
válasz
Ez az aszfalt8 tök simán elfut az én mtk6589 1/4es star telómon is, és még csak nem is kell minimálisra levenni a grafikát 😃
-
aytukabozs
addikt
válasz
KurtCobain #99580 üzenetére
heh, mire kikerestem a linket...
(#99579) petya0426
Hardveraprós hírdatés volt vagy valami topicban futottaok össze?
Mert a fenti link csak HA hírdetés esetén használható sztem. -
petya0426
tag
válasz
janaman01 #99533 üzenetére
Most beszéltem vele telefonon.. Váltig állítja,hogy a telefonnak semmi baja nem volt. Próbál hülyének nézni, s nem hajlandó visszaküldeni a termék árát. Azt állítja, hogy én buheráltam meg és én tettem vele valamit, majd vissza akarom neki küldeni.. Ennyit ér a becsülete, 8 ezer forintot...
-
tutis
őstag
Ulefone Be Pro, Be One, Be X tulajok, érdeklődők jöhetnek ide
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #99560 üzenetére
Én az 5,5"-ost egy note3 "beledugós, fellül tépőzáras" tokban hordom és mindíg zsebben!Kabát, nadrág, kapucnis. A farzsebet nem prferálom, mert elég szétszórt vagyok és egyszer már beültem a kocsiba úgy, hogy a farzsebemben volt a teló! Az érzést amikor belémhasított a tudat , hogy alattam a teló, senkinek sem kívánom!!
-
topi66
aktív tag
A redmi2 kissé drágább lett mint ígérték[link]
-
svgyula
addikt
válasz
failed #99560 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok nagydarab és nem magas inkább mélynövésűDe az 5"-os simán elfér a farmeben, szövetgatyában tokkal együtt. Persze a latex gatyában biztosan szorulna
, de az én kínai gatyámban simán elfér még a kezem is a teló mellett. Az előző pár milliméterrel még nagyobb volt de az is simán elfért a zsebben. Persze nem tudom mi lesz ha cserélni kell mert ahogy a "trend"
mutatja már csak ping pong ütőket lehet meg szívlapátokat árulnak telefon gyanánt.
-
failed
tag
válasz
CoolBoy323 #99565 üzenetére
én is ezen filóztam, de nincs más opció... 4,7"-ra már kb francot sem gyártanak
és attól tartok, hogy egy redmi 2-vel is ugyanúgy övtasiznom kellene mint egy jiayu s3-mal :/
-
failed
tag
válasz
CoolBoy323 #99562 üzenetére
én arra gondoltam veszek hozzá egy övtasit... mert most még amíg ilyen hűvösebb idő van, elfér kabát belsőzsebben... de nyáron? öltönyt meg nem hordok, akkora király nem vagyok
-
failed
tag
Ti amúgy miben hordjátok az 5"-os telókat? mert zsebbe nem igazán férnek el gondolom
-
Zeki
nagyúr
válasz
nem csak miui van rá. Nézd meg a topikját.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Talán a honor a 2 giga ram miatt, de nekem nagyon szimpatikus volt a THL 4000! Egykézzel lehet kezelni, bitangos az akku, és nekem a kinézete is bejött.
-
CoolBoy323
nagyúr
Gyakorlatilag telefonálás és netezés. Játék az nagyon-nagyon minimális, és akkor sem Asphalt 8 és társai
Redmi 1S nem kell, mert csak MIUI van rá, és azt nem szeressem
Meg régi modell nagyon.
THL 4000 külsőre nekem bejön, olyan egyszerű, nagyszerű
T6 Pro-nál az a rohadt kicsi akksi, ami szerintem felcseszne nagyon hamar
Igazából egy Jiayu G2F bőven kielégítette minden vágyam, amikor azt használtam.
Az a baj, egyik sem tökéletes, nagy kompromisszumot kell kötnöm
De a Honor 2 év garija csábító
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99551 üzenetére
A Honor 3C hardverileg elég gyenge, gpu nem létezik kb, viszont 2GB ram, ha csak telefonálni kell és néha netezni ez oké lehet.
THL4000 szerintem ronda és vastag is, nem venném.
T6Pro racionális döntésnek számít, kellően erős, de voltak vele bugok.Amit ezek fényében vennék, az a Redmi1s, ha meg tudod oldani 1 SIM-el is, akkor pedig Moto E 2nd gen.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Attól függ mire kell.... meg milyenek a felhasználási szokások....
-
beg
veterán
válasz
Honortot.
-
CoolBoy323
nagyúr
50k alatt ti mit vennétek itthonról?
Honor 3C, THL 4000, THL T6 Pro?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Melyik naptárat javasoljátok a Google Play-ról?
Elvárások:
- egy naphoz több bejegyzés (találkozó, emlékeztető, hívás...)
- hívás bejegyzésekor a telefonban lévő személyek/számok-ból lehessen választani
- hívás értesítéskor 1 gombnyomással már hívja is a számotköszi
-
-
janaman01
addikt
a teló kamerájával készült MPO kiterjesztésű fájlokat a pc n mi az istennel lehet lejátszani ??
-
retesz147
addikt
-
klarkzone
tag
válasz
aytukabozs #99527 üzenetére
Tényleg HTC-DTC kösz, hogy felvilágosítottatok, nem szeretnék a NAV úthengere alá telefont tenni, meg egyébként is túl szép, hogy igaz legyen, és az általában nem igaz.
-
aytukabozs
addikt
onnan indultunk hogy "Nem kapcsolt be."
-
aytukabozs
addikt
válasz
petya0426 #99531 üzenetére
Meghajtóként akkor jelenne meg ha be lenne kapcsolva.
Ha megnyitod az eszközkezelőt, és feldugod a telót, akkor látszik valami mozgás ott?Írod hogy betettél másik akkut, akkor van egy ugyanilyened? (Mert akkor nem kérdem hogy nem kezd e el drivereket telepíteni a feldugás után))
-
petya0426
tag
válasz
aytukabozs #99529 üzenetére
Alapból összedugom a géppel, tudtommal a sajátgépbe meg kéne jelennie meghajtóként a telefonnak, de semmi.. 8000 forintért vettem + postaköltség. Tájékoztattam róla, hogyha nem sikerül sehogyan sem életet csiholni a telefonba, akkor visszacsináljuk a dolgot. Bár én annak örülnék a legjobban, ha sikerülne valahogy felébreszteni a telefont.
-
petya0426
tag
Sziasztok. A napokban vettem egy Blackview Jk809 tipusú telefont az egyik itteni fórumtárstól. Leejtette, hátsó kamerája meghibásodott, de ezen kívül állítása szerint működőképes a telefon. Amikor megérkezett s be szerettem volna kapcsolni, nem reagált semmire. Nem kapcsolt be. Megpróbáltam másik akksival is, azzal sem . Délután feltettem töltőre, mondván hátha az a baja, hogy fullra le van merülve. Kb. 6-8 órán keresztül volt megszakítás nélkül a töltőn, de továbbra sincs semmi életjel. Ha összedugom géppel, az sem ismeri fel.
Az eladó azt mondta, hogy február elején használta utoljára, akkor minden gond nélkül működött.
Valakinek valamilyen ötlet? -
aytukabozs
addikt
válasz
klarkzone #99524 üzenetére
Persze hogy jól néz ki, nem költöttek formatervre
(na jó nem 1:1 lopás azért)
Az hogy "bőven elég lenne a teljesítményük" azt melyikre értetted?
Mert az elephone lenne a kettőből az ajánlottabb, de ramban az gyengébb (fél gigával akadhatnak bajok ha a teló tulaja akar szocmédia alkalmazásokat futtatni), a DTC meg így ránézésre egy klóngyár, azt nem feltétlen venném meg még ennyiért sem... -
Zeki
nagyúr
Ma picit teszteltem autózás közben a ZTE S6-os GPS-ét, az ingyenes HERE térképpel. Végülis az előző telómon, a Nokián is ez a fajta térkép volt.
Jó ment, nem rakott mellé.
A GPS frissítés gyakorisága nem tudom mitől függ, a telótól, vagy az alkalmazástól, a stop lámpától indulva kb 3-4 másodpercig 0Km/h sebességet mutatott, majd hirtelen ugrott fel 28-ra. -
atee_13
őstag
válasz
customrobi #99512 üzenetére
Xiaomi MI3?
Esetleg Nubia Z7 mini.
Az aku idők kérdésesek és a felbontás FHD de hirtelen nekem ezek villantak be.
-
beg
veterán
válasz
customrobi #99512 üzenetére
Lenovo p70, 235 euró. (Bár az átlagosnál jobb kamera feltételnek lehet, hogy nem felel meg
)
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Bevallom, hogy az egész topikot nem volt erőm végigolvasni, De remélem kapok tanácsot. 5"-ig keresek telefont. Min 2gb ram, hd kijelző, átlagosnál jobb kamera, és átlagosnál jobb akkuidő jó lenne. Ár nem számít, ha nem túl drága!
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
Szívesen vennék további ötleteket. Előre is köszönöm. -
tutis
őstag
Ulefone Be Pro topik
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Egy kis segítseget kernek:
Adott egy UMI X1S telefon.
LEWA OS-el.Minden OK, egesz addig ,amig hivasinditas vagy fogadas nem tortenik.
A kepernyo elsotetedik es nem is tudom felebreszetni a telot. Kozben hallani ,hgy a hivas megy.
Csak az akku kiszedes es ujrainditas segit.A psensor benne van,de a teszt alapjan nem megy.
Az mtk tools mernok mod alatt meg nem talalom az other extra menut, ahol ujratudnam kalibralni a psensort.
A telefon rootolt.Mit tegyek, hogy lassam a kalibralo modot?
Koszonom a segitseget.
Udv
-
törölt tag
válasz
ctibor #99494 üzenetére
Hogy értsd! Új SOC lévén, kezdetben nem vala hozzá CWM, TWRP. A rootolás egyetlen módja a Marsapa -féle custom rom telepítése volt. Később lett custom recovery és a gyári rom is rootolható lett. A Marsapa féle rom TWRP -vel flashelhető. Ezért egyszerű. A használói éhesek az újdonságokra, ezért megy a romolgatás. De mindíg kiderül vmi bug, ami után visszarakják a V4 -et.
Ez nem jelenti azt, hogy bármi komoly gond lenne a gyári rom -mal. Én vártam a root -tal, amíg a gyári rom rootolható lett. Ezért soha nem volt semmilyen custom rom a telómon és nincs is rá igényem. Legalábbis nem tudok olyan ficsőrt a custom -ban, amiért nekem megérné lecserélni a gyárit. Ha root sem kell, akkor pedig egyáltalán nem kell hozzányúlni. Sőt! Nem ismerem a többi kínai telót, de ebben gyárilag is van néhány hasznos extra. Pl. task manager, jogosultság kezelő, duplakoppos ébresztés, időzített bekapcsolás és ami sztem a leglényegesebb, hogy a felhasználói alkalmazások hókuszpókusz nélkül is tudják használni a mikroSD -t, ami KK alatt nem triviális.
-
válasz
maggi1886076 #99504 üzenetére
OK! Mondjuk engem a kamera problémája jobban idegesít. (1 sim-mel lesz használva az N3 is, mint a mostani Amoi N828-mam.)
-
válasz
maggi1886076 #99500 üzenetére
Most arról a rossz hangminőségről beszélsz, amit a kolléga a két kártyás üzemnél tapasztalt?
-
v-man
őstag
Elvileg meg van a megoldás az Ulefone Be Pro jackre:
Íme
(remélem találok ebayen is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged