Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

v-man őstag 150 dollár alatt, 64 bit octa core Mlais M52 
- 

iMaverick addikt válasz  maggi1886076

üzenetére maggi1886076

üzenetéreA Plus-os változatnak már lett közben saját topic nyitva... LINK 
- 

janaman01 addikt válasz  ctibor

üzenetére ctibor

üzenetérejiayu s3 3GB változat....igazából a kamera része bibis, de kipróbáltam egy másik rendszerrel (flyme os) azzal meg tökéletes ( már amennyire egy telefontól az elvárható), megkapja és használni kell, ha esetleg a gyari romon frissitik javitják a kamera részt akkor nem rossz választás ha nem akarja valaki mókolni...nincs kinai cucc benne ,már gplay al érkezik stb...árban is egész jó szerintem.. de szerintem a ZP999 el se kell görcsölni, csak (gondolom én) a forumban olyan fanatikusok is vannak mint pl én is, és cserélgetik a romokat ( mert csak  ) )szerk : vagy vársz egy kicsit és zte s6 plus , vagy ztev5max ..stb.. 
- 

ctibor senior tag válasz  #45553408

üzenetére #45553408

üzenetéreHát, beleolvastam a ZP999 topikjába... A beírások 80 %-a ROM-csere, Marsapa, TWRP, CWM, flashelés, droidtools, és ilyenek...  Ez nem lesz jó... Ez nem lesz jó...Én még csak-csak el-mókolgatnék vele, nem ijedek meg egy ROM-cserétől (bár egyre kevesebb kedvem van nekem is az ilyesmihez, azért vettem legutoljára magamnak "out of box" telót), de nem nekem lenne a telefon! Úgyhogy továbbra is áll a kérdés: milyen high-end készülékről tudtok 5.5-ös képernyővel? A részletek EBBEN a hozzászólásomban voltak. 
- 

7Sony7 addikt válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetéreMég nem, de más telóval jó. megnézem majd. 
- 

wwhy veterán Egy kis segítséget kérnék: 5-5,2 fullHD kijelző, 4G, dual sim, vékony (!), /9mm alatt/, 80-85e kategóriában mi a bestbuy manapság? 
- 

maggi1886076 addikt Kingzone N3-ról mi a vélemény? 
- 

tutis addikt válasz  cs.zs.

üzenetére cs.zs.

üzenetéreÉn még akkor annyit kérdeznék mert a sok infó között elvesztem, hogy az Ulefone Be Pro-nak akkor CTIA vagy OMTP jackje van? Mert van egy fülesem amin jack-et kellene cserélni a szalagkábel miatt (nem érintkezik rendesen), vennék akkor jacket hozzá, csak jó lenne tudni milyen fajtát kell vennem. 
- 

janaman01 addikt itt meg adnak is hozzá...és ez nagyon jó füles az áráhozképest... 
- 

tutis addikt válasz  cs.zs.

üzenetére cs.zs.

üzenetéreebay-en lehet kapni átalakítót 
- 

Zeki nagyúr Akinek blade s6 van, kipróbálná a vibert? Engem szinte nem is hallanak vele, nekem meg üvölt a fülembe. 
- 

#79335424 törölt tag válasz  WOT-H-A-C

üzenetére WOT-H-A-C

üzenetéreÍgy van. Tulképp nevezhetjük user error -nak is. Attól, hogy a Play enged letölteni egy tűzfal, vagy hívásblokkoló alkalmazást, még nem biztos, hogy kompatibilis lesz a telóval. Nálam eléggé hazavágta a hálózati kommunikációt. Ez nem a teló hibája. Azt hittem, hogy a hívásokkal kapcsolatos problémáknak is ez az oka. Ez a lehetőség még mindíg áll, mivel csak egy gyári visszaállítást csináltam, ami nem érint minden fájlt. Majd a flashtoolos radír után felhúzott gyári romnál kiderül. Ha hardveres a hiba, akkor is egyedi. Bár évekig utazott velem két droid és nem lett bajuk, de egy teherautó szélvédőn kap a kütyü gazdagon rezgést, pofont. Nem kéne baja legyen tőle, de semmiképpen sem nevezném átlagos igénybevételnek. A topikjában eddig még senki sem jelzett ilyen hibát. 
- 

Bagira01 veterán Sziasztok! 
 Dual sim-es telefont keresek max 50k-ig(akár újat a hw apróról). Fontos, hogy üzemidőbe minél többet bírjon, jó hangminőség, elfogadható kamera, ne recsegjen-ropogjon, 4-5" méret. Xiaomi Redmi 2-t és Zte V5-öt találtam. Utánuk is néztem, de nem tudok dönteni. Ilyen árban esetleg van még valami?
- 

WOT-H-A-C veterán válasz  ctibor

üzenetére ctibor

üzenetéreSomatom kollégának a felhasználási szokásai, hogyismondjam... nem átlagossak!  Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani! Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani!
- 

ctibor senior tag 
- 

ctibor senior tag Az elmúlt hetekben nem volt időm a felhozatalt nézni, de most az egyik családtagom segítséget kért. Ami kellene neki: - felső kategóriás telefon, 300-tól max 400$-ig terjedő áron, 
 - lehetőleg fémházas, elegáns, vékony kivitel,
 - 3GB RAM és min. 16GB, de ha lehet 32GB ROM,
 - 5,5-ös képernyő,
 - 4G, ami tudja az itthoni 800-as és 1800-as frekvenciát is
 - és persze 2 SIM.Olyasmit keres, mint amilyen a Huawei Ascend Mate 7 vagy a Lenovo Vibe Z2 Pro, de a 6-os képrenyő már túl nagy neki, 5,3-5,5-öst szeretne. Én egy rövid net-kutatás után ilyet egyelőre nem találtam (vagy nem tudja a 800-as LTE-t, vagy csak 2G a RAM, stb. -- valamelyik jellemző egyiknél sem stimmel. Nektek van ötletetek, javaslatotok? Előre is köszi! 
- 

7Sony7 addikt válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetéreKöszi, megvan a menüpont, de szürke, ha összedugom is. Nem aktív. Ehhez is kell root? 
- 

7Sony7 addikt Üdv! 4.4 alatt ha összedugom a géppel a telót nem történik semmi. Mit kell csinálni, hogy lássam, mint adattárotó? ( Cubot S168) 
- 

#79335424 törölt tag Köszönöm az ötleteket! Ebből gari lesz. Előtte úgyis ráhúzom a gyári romot alapbeállításokkal. Azzal még kipróbálom, aztán repülhet Spanyolba. 
- 

cs.zs. veterán válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetére
- 

janaman01 addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetérena igen, viszont annó adtak a telóhoz fülest, pl párom s920 (lenovo) fülese olyat szól mint állat...manapság ez már " luxuscikk lett"  
- 

cs.zs. veterán Füles-rendeléssel óvatosan! Törekedj arra hogy adapteres legyen, mert egyébként 50% az esélye hogy neked pont a másik lábkiosztású kellett volna. Csak akkor már késő lesz... Sok telefonunk van itthon és sok headset, és nincs szabály. Egyikbe ilyen kell, másikba olyan. 
- 

aytukabozs addikt válasz  #79335424

üzenetére #79335424

üzenetéreBár az pont pont qualcommos teló, de a blade-en volt olyan hogy valami tamagocsi szerű játék használata után mindig megkukult a miksi. 
 De amúgy ez sztem is HW-lesz, nem tudom milyen teló, de van ahol a beszédmikrofon ilyen kis fém rugós érintkezőkkel van a helyére passzintva és simán csak kimozdul (HTC Wildfire-ön volt anno ilyen gondom).
- 

janaman01 addikt válasz  #79335424

üzenetére #79335424

üzenetéreHát max annyi hogy valami alkalmazás kavar be....legegyszerűbb , újrahúzod a gyárit és ha rossz úgy is ,már csomagolhatod is be visszaküldésre. 
 Vagy még ..de ez csak ötletelés....ha bedugod mondjuk a fülest az ugye inaktivvá teszi a mikrofont és a hangszórót...esetleg nem e ott "akadt" be valami...?
- 

#79335424 törölt tag Hallott már vki MTK -n olyan szoftveres hibáról, amitől megszűnik működni a mikrofon? Mert ha nem, akkor gariztatás lesz. Nem hallanak híváskor, nincs semmilyen hangrögzítés és az Elixír szenzor tesztelője sem mutat aktivitást. A gyári fülessel viszont működik. Arra tippelek, hogy nem bírta a teló a teherautós üzemmódot és szétrázódott benne vmi. 
- 

diegho nagyúr Van már best buy 6732, vagy 6752 teló? Olyan amelyik kamerában is jó, nincs komoly hibája és van vagy lesz rá loli. 
- 

beg veterán válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreEmellett az árfolyam mellett inkább 40 usd környékét jelölném meg ebben a témában  
- 

bocitanya csendes tag aytukabozs ment privi    
- 

Dapro senior tag Értem, tudnátok linkelni nekem ebayről EREDETI piston fülest? Jól láttam, hogy van piston 2? Vagy most melyik a jó? illetve eredeti xiaomi band is érdekel (az okoskarkötő). Ezeket vámolják vagy épp befér értékhatárban? A fülestopikba megy a kérdés, az mi bandet hagyom itt hátha. 
- 

janaman01 addikt válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéremásik kamera alkalmazással....egész pontosan    tegyél fel a playról egy camera progit és azzal próbáld meg ! 
- 

bocitanya csendes tag válasz  zolipapa66

üzenetére zolipapa66

üzenetéreTökéletes a telefon minden fél fajta módban módokban csak ha fényképezni akarok akkor zöld képet csinál...    
- 

bocitanya csendes tag Fényképezéskor csak zöld képeket csinál. Kamerázáskor tökéletes. Ez miért van??(Szoftver hiba??)Snopow M8.Esetleg valami HELP      részemre?? részemre??
- 

#39868659 törölt tag Ez meg egy muszeresz eszterga 
 Lehet elkezdem gyartani 
- 

v-man őstag válasz  zolipapa66

üzenetére zolipapa66

üzenetéreVan itthon jópár kínai fülesem, még az előző telóm miatt vettem egy csomót, mivel kb ugyanebben a folyóban voltam 2013-ban is, arra végül az OMTP-CTIA adapter lett a megoldás. 
 Most végigpróbáltam megint az összeset, persze egyik se jó.
 Viszont ezeket nem sajnálnám megfaragni, de akárhogy is nézegetem, nem a műanyag rész az ami kilöki magát, hanem maga a csatlakozó rövidsége, így egyszerűen nem is értem ezt a faragási mizériát, szerintem semmivel nem leszek előrébb ha levágok így a műanyagból, de majd kipróbálom jobbhíján.Szerk: Itt van is egy kép, úgy látom ezen is a csatlakozót magát faragták, de ehhez már valami célszerszám is kellene  Mivel a lassan érkező Pistonnal szeretném alapból használni, veszek valami rövid hosszabbítót hozzá és akkor azt kell átalakítani csak. 
- 

b0bcat addikt válasz  zolipapa66

üzenetére zolipapa66

üzenetéreÉs te ebből mit hámoztál ki? Mert én még a Gugli fordítóval sem értem sajnos.  @v-man: Köszi az infókat!  
- 

v-man őstag válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreNincsen BT headsetem, nem is akarok venni, a VOIPozáshoz nem igazán jó, meg egyébként is jobb szeretem a kábeles minőséget  
 Egyelőre annyira jutottam velük, hogy küldenek egy sajátmárkás headsetet, de adapterre még nincs megoldás.4.4.4 van rajta, rendes magyar, 1-2 menüpont angol pl. gesture sensing 
 "csirkelábas" kínai appok nem voltak rajta egyáltalán, egy db webshopos app-ot tett rá a gearbest, ahogy olvastam azt szokták rátenni a náluk vett telókra, de egyből töröltem is.A működésére nincs panaszom, gyors, gördülékeny. A fotók minőségével nem vagyok kibékülve, ill. a jack csati ami elkeserít, egyébként tetszene. Egyébként mától elérhető az Ulefone Be Pro coolicool EU raktárból is (197 dodó az indulóár), valamint az Elephone P6000 (182) is! (#99432) zolipapa66: ha jól értem a fordítót, itt is késes faragást írják megoldásnak  
- 

zolipapa66 tag 
- 

KTU addikt válasz  Vjankovics82

üzenetére Vjankovics82

üzenetéreroot 
 örüJJé 
 Csak erre rákerestem   
- 

válasz  Vjankovics82

üzenetére Vjankovics82

üzenetéreHa nem segítenek a windows-os programok, illetve a framaroot sem, akkor 2 lehetőséget látok: 
 1, insecure kernel -> ezzel adb-n keresztül már teljes root elérés van (ha támogatja a fastboot-ot a gépsárkány, akkor az insecure kernelt feltenni kb. 1 perc.)
 2, CWM + root-oló zip. (Itt vagy keresel, vagy kérsz CWM-et hozzá), a root-oló zip pedig ittTermészetesen az 1, és 2, megoldáshoz kell a readback mentés. 
- 

Vjankovics82 senior tag válasz  Vjankovics82

üzenetére Vjankovics82

üzenetéreValaki? 
- 

A programok alapesetben a z ún belső tárhelyre települnek (/data partíció) 
 Utána szokott lehetőség lenni arra, hogy áttenni sd-re alkalmazásokat ha az engedélyezett; vagy link2sd alkalmazása jöhet még szóba.Azonban nem értem, hogy mire jó "megkímélni" az adatpartíciót a programok telepítésétől, hisz pont arra való, hogy oda települjenek. 
 Ha pedig valamilyen egzotikus felosztású a 4GB ROM, akkor - lévén mt6582 - átszabható a tárhelykiosztás.
- 

kzkz őstag Van valakinek Elephone G4-e? 
 UGye ez 4GB ROM-os csak, és ebből ha használható mind a programok tárolására. Van valami trükk, hogy minden az SD-re menjen alapból, és a belsőt ne használja?
- 

v-man őstag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreUlefone Be Pro 2600 mAh-s, tegnap 5 óra 10 perc képernyőidővel (vegyes használat: böngészés, fb, instagram, telefonálás, voip telefonálás, játék és ebook olvasás) ment töltőre a nap végén 19%-os állapotban. 
- 

stmiklosi tag válasz  zolipapa66

üzenetére zolipapa66

üzenetéreSzevasz! Máig sajnálom, hogy 3-4 éve azt adtam le a cégnél. 
 Az egy klasszikus telefon, máig tökéletes lenne (volt is, amig leadtam), nem véletlen élesztik újra.
 Még tán vennék is, de az már nem Nokia.
 Kinézetért meg nem adok pénzt.
 Üdv: StMiklos
- 

- 

válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreEddig 25 perc telt el és 7%-ot csökkent az akku 91-ről 84%-ra. Ez kb 6 órás wifin keresztüli youtube videózást jelent. Azért majd megnézem egy óra után is... 
- 

zolipapa66 tag Ezen jót nevettem   
- 

FіkuszKukіsz őstag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreSemmi baja az akkunak. Tökéletes az üzemidő. 
- 

válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreÉn nem tapasztaltam akku gyengeséget. Messze jobban bírja, mint pl a ZTE Blade S6... 
 Most 91%-nál benyomtam neki egy "és megont dühbe jövünk' youtube videót, hadd csiporogjon a háttérben, aztán egy óra múlva leállítom, meglátom, mennyit merül (kijelző nagyon erős fényű, felhúztam úgy 45%-ra, de akkor az már bőven elég).
- 

válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreDupla 
- 

Sas madár őstag A kétkedők ha erre járnának  
 [Hol tartanak a kínai mobilok.]
- 

Atomcsirke aktív tag válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetére"Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is..."  Amennyire lehet, utánaturkáltam a neten, állítólag az akku az egyik gyenge pontja, a másik - mi más is lenne - a kamera!  
 Az akkut amúgy marhára nem értem, ehhez a SoC / kijelző pároshoz a 2.700 mAh korrekt párosítás lenne, elvben. Ergo vagy a valódi kapacitása nem annyi, vagy valami szoftveres elcseszés vala!
- 

Zeki nagyúr válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreJaja, kellemes kézben tartani a telót. Kár hogy szilikon tok még nincs hozzá. 
 Az elemlámpa rázós bekapcsolás nálam mükszik, nyilván nem árt begyakorolni. jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is. jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is. 
 Sőt, a felső hangerőgombos mirror trükk is mükszik.
 A másik kamerás trükk is megy, ahol a hátsó kamera lesz aktívA többit nem próbáltam 
 Sajnos a nyalóka még új a programozóknak, így csak a skype épülne be a tárcsázóba, más voip program nem.
- 

tahepa senior tag 
- 

Graphics Jómunkásember válasz  Old Gyfland

üzenetére Old Gyfland

üzenetéreMegmondom őszintén én 232 Euro-ért nem ezt venném, hanem akkor már pl egy Lenovo P70-est, vagy egy ZTE Blade S6-ot.. A THL 2015 pedig még Pre-sell.... 
- 

Hmm, N3 Plus hol kerül 50k-ba EU boltban vagy 40k-ba kinti boltból? Annyiért engem is érdekelne. Inkább a kinti boltból... Old Gyfland 
 Igen, ha presell, akkor még nincs készleten - bár nem egyszer akkor sincs, ha már azt írják, hogy "in stock" Úgy látszik, náluk ilyen sokat romlott a dollár, hogy a 231EUR az 320USD 
 Egyébként a magasabb áron kapnád meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) 

Ez nem lesz jó...
 Ez nem lesz jó... 

Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani!
 Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani!

Kérdés, pistonnal menni fog-e?
 Kérdés, pistonnal menni fog-e? 

részemre??
 részemre??