Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre az lenne a megoldás, hogy a topiklakó tulajoktól kérsz egy Flashtool-os vagy egy MTKDT-s mentést, és abból a system-et és a boot.img-t flashtool-lal fel tudod tenni.
Vagy más lehetőség is van, ha van rajta factory mode: ekkor ugyanis dd-vel a system raw img-t is vissza lehet küldeni a helyére.Módosított recovery-vel próbáltad a frissítést, vagy gyári, 3e recovery-vel?
A Linux esetén inkább az ubuntu 10.04 vagy 12.04 lts verziókból válaszz, de azért nem árt tudni, hogy mit hogyan szeretnél csatolni.
Merthogy csatolni csak akkor tud valamit a rendszer, ha valamennyire sikerül felépülnie.
Linux alatt is van már flashtool, de nekem pl el sem indult. Akinek elindult, annak meg undefined error-t dobott.
Tehát flashtool esetén marad a win7, adb-n keresztül dd-vel a linux jobb (szerintem)Ha a hibát is meg akarod találni, akkor mentést kellene csinálni.
Ha gyorsan akarsz végezni, akkor a már említett gyári rom beszerzése javasolt.Ha az adataid nem kellenek, akkor pedig egy factory reset a recovery-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- Ford topik
- Apple asztali gépek
- Peugeot, Citroën topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest