- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Gyfland
tag
Segítsetek értelmezni.
Ezen az oldalon 232.21euro a telefon ára. Amikor ráklikkelek a képre, akkor már 320 dollár. Akkor most mennyi? http://www.antelife.com/germanywarehouse.html -
maggi1886076
addikt
válasz
aytukabozs #99393 üzenetére
Szintén
-
aytukabozs
addikt
válasz
maggi1886076 #99380 üzenetére
Hjah. Én már a blademen (nem s6, hanem v880
) is torrenteztem, ku*vanagy flash volt mikor először lejött valami sorozatrész
-
gery2k14
tag
Sziasztok.
Tudtok mondani 50k ért EU raktárból telefont?
Ha nem EU raktár akkor 40K ftot szánnák rá.
Játékra használnám főként. -
törölt tag
válasz
maggi1886076 #99380 üzenetére
+1
Bár én használok "gépet" itthon (már amennyit itthon vagyok), de az is Android. Egyébként meg csak teló. Útálom a PC -t. -
-
kzkz
őstag
akinek bejöna sárga: Elephone P10
Anyámnak rendeltem egy Elephone G4-et, de ez jobb lett volna 6$-ra többért...
-
válasz
#27813376 #99339 üzenetére
ZTE Blade S6
A készülék nekem is roppant gyors, smooth, a kijelző nagyon jól érzékel. A lekerekített előlap okán nagyon kellemesen használható, élmény "simogatni".
Sajnos nekem is melegszik akár már akkor, ha a Chrome-ban meg van nyitva 10-12 ablak (ami nálam gyakori). No nem forró vagy zavaróan meleg, csak meleg.Viszont az ilyen egyedi funkciók, mint a kamera bekapcsolása a telefont felemelve és a lámpa bekapcsolása rázásra hektikusan megy. Mindemellett az árát szerintem is megérte, nagyon jó modell.
Akku nem az erőssége a készüléknek, ami részben a Snapdragon-nak köszönhető (6732 / 6752 kevesebbet fogyaszt ,mint ez), de a hétfő-keddi sok nyomogatás és gyors merülés után szerdán már nem merült annyira gyorsan (ami annak is köszönhető, hogy itt van mind a három telefon, így mind a három SIM-em más-más telefonba került)
b0bcat #99346
Az MTK6572 + 512MB RAM megfelelő lehet alap felhasználásra, de még nem biztosíték erre. Míg a Jiayu F1 előtt megemelem a kapalom, nagyon jól összerakták, addig egy nem is tudom már melyik Beex telefon ugyanazzal a hardverrel annyira rossz volt, hogy két nap múlva visszavittem a boltba. Folyton összeomlott, leállt, fagyott, egyszerűen egy szemét volt.Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is...
Old Gyfland #99352
Nem csak az akku és a 4G a különbség azért, hanem több mindent kell mérlegelni.
A Thl még mindig sokkal kidolgozottabb és jobban illesztett (szoftver - hardver) készülékeket gyárt, mint az Elephone. Bár az akku kétszeres az Elephone-ban, de tudjuk, hogy az optimalizáció sokat tud javítani, ami inkább jellemző a Thl-re. Emellett a Super Amoled panel kevesebbet fogyaszt (feleségem Acer Ace 4-ese annyit bír, mint a Jiayu F1). Az MTK6752 processzor a Thl-ben újabb, erősebb, 64 bites, az MTK6592 régebbi architektúra, 32 bites.
Én inkább a Thl-t venném... -
janaman01
addikt
péntek éjszakai műszak mikor már a nyócvanmilliomodikat forrasztgatja...lehet mellényom, mi meg ilyenkor sirunk rivunk
-
gyűrű
addikt
válasz
b0bcat #99371 üzenetére
Az a probléma a gyerekeinkkel, hogy ők a telefont nem telefonnak, hanem számítógépnek használják.
Ha van otthon pc,noteboook, tablet, stb. amin hozzászoktak a sebességhez akkor a "levetett" telefonokat, amivel te elvoltál évekig... nem használják, mert nekik ez egy őskövület. Őket nem a hangminőség, hanem a gyorsaság hajtja.
Tudom , mert átéltem párszor.Szóval nem nekünk, hanem a gyerekeinknek kell a modernebb "telefon"
-
-
-
kmisi99
addikt
Van egy leadgo lead5 telefon amiben egy telenoros kártyával simán van mobilinternet míg a vodafonossal nincs. A telenorossal azonnal működik behoz mindent! A vodafonnál mutatja, hogy hsdpa van de mégsincs internet. És nem a kártyával van gond tesztelve volt.
-
-
Terentius
őstag
Szerintetek ez a Mlais mennyire megbízható márka? Láttam,hogy jön nemsokára a Mlais M52 elég jó áron.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #99361 üzenetére
Az én gyerekeim telefon-szempontból nincsenek elkényeztetve, úgyhogy nem számítok méltatlankodásra az Y200 sebessége kapcsán.
A lányomnak ez lesz az első telefonja (amit eleinte nem is nagyon fog, legfeljebb csak otthon nyomkodni).
Telefonnak nálam teljesen bevált a modell. (Hangminőségben még mindig átlag feletti a kínai vonalon.
) Kb. másfél évig használtam, és egyedül a böngészőből való kilépegetés keserítette az életemet (amikor túlcsordult a memória), de máskülönben nem volt gondom a sebességével. Igaz, én nagyon kevés appot használok, és azok sem erőforrás-igényesek.
-
Vámbiztosításra felszámol 39$-t.
Ez akkor jelenik meg ha továbblépteted. Plusz kérnek egy olyan dologért pénzt, amit ha régen megírtál nekik, akkor úgy küldték / sample pack... not for sale.
Véleményem szerint pedig már nem új készülékeket árulnak a P780-ból, hanem manufacturer refurb.-osokat
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Atomcsirke #99348 üzenetére
" L*fa* "
EZ a sci-fi (Blade runner chinatown scene)
(És az is ebben sci-fi hogy a filmbéli jövőben egy lókupec c*gány a rendőrnyomozó aki bekíséri Deckard-ot
Mösziö, azonal kövessen engem, bitte! - - Ez egy kultusz-scifi film lehetne rég a Blade-eseknek
ööö izé offtotyik-e?? Nexus6-osok szerepelnek as filmeben, az egyik aszongya: "Time to die" ...Na?
-
válasz
aytukabozs #99363 üzenetére
"Érdekes" módon a telefon a képen homályosabb, mint a kép többi része. A zárjegyes képen látszik, hogy a zárjegyet újraragasztották.
Én tutira nem vennék tőle.
-
gzsolthy
csendes tag
válasz
aytukabozs #99363 üzenetére
Köszönöm!
-
-
gzsolthy
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék. Szerintetek ez eredeti, ennyiért?
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/lenovo_p780_dual_sim_akkubajnok_telefon_legjobb_ar_2039839592.html
Köszi előre is!
Üdv,
gzsolthy -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #99360 üzenetére
jajaj szegény, haragszol tán rá?
A gyerekek ponthogy nem csak az alap dolgokra akarják használni, hanem arra a mire a többi gyerek
(Sőt a 7 éves lányom beszólogat hogy a 6589/ 1/8-as UMI S1 telefon amit megörökölt nem tudja ugyan azokat a dolgokat amit az én ZTE v5-öm)
nálunk is volt a családban Y200, villámgyorsan lett lecserélve.
sztem az még az alap dolgokra SEM volt jó, emlékeim szerint a tárcsázóra is hosszú másodperceket kellett várni néha. -
b0bcat
addikt
válasz
#45553408 #99359 üzenetére
Minden bizonnyal.
A legelső okostelefonom, egy Huawei Y200, a mai napig megvan. (Most fogom a nagyobbik lányomnak adni, hogy ismerkedjen a technikával.) Az alap dolgokra - főként telefonálás és némi netezés - a mai napig elég az egymagos proci 256 mega memóriával és 2.3-as Androiddal.
Ráadásul nekem így 4-5 napokat bírt az 1400-as akkuval.
-
b0bcat
addikt
válasz
#45553408 #99356 üzenetére
Attól függ. Ha csak telefonálnak vele, akkor 2-3 nap is lehet az üzemidő. Mint általában az MTK procik, ez a kétmagos SoC sem fogyaszt sokat, ha nem csinál éppen semmit.
(A Qualcomm procis saját telefonom kb. 8%-ot veszít az akkuidőből egy éjszaka alatt készenlétben, míg az MTK-s telefonok kb. 1%-ot.)
-
b0bcat
addikt
válasz
#45553408 #99350 üzenetére
Telefonálni teljesen jók lesznek.
@djapor96:
Manapság a négymagos 32 bites proci (MT6582 vagy Snapdragon 400) 1 giga RAM-mal már eléggé alapnak számít. Ehhez képest a kétmagos procival (és fél giga memóriával) szerelt, sokkal gyengébb teljesítményű telefonok nem sokkal olcsóbbak.
Meg a 4 giga ROM is elég kevés.
-
beers
addikt
válasz
Old Gyfland #99352 üzenetére
Ha engem kérdezel, akkor a nagy akku!
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Eddigi érdeklődésem az Elephone iránt nem nagyon izgatta fel a közösséget, talán majd most..... Kinéztem az Elephone P5000 - et, de tegnap azonban képbe jött a THL 2015. Szinte ugyan azok a paraméterek. A két jelentős különbség az egyiknél a nagy aku, a másiknál a 4G. Szóval most tényleg jól jönnének a vélemények pro és kontra.
-
djapor96
senior tag
válasz
Atomcsirke #99347 üzenetére
Az imént le lett szólva az iNew V3C MTK6582-essel 1Gb Ram-mal és 4Gb rommal. 26300 pénzért EU-ból postázva.
Akkor most jó vagy nem?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Viktor0610 #99340 üzenetére
Galaxy S6, itt?!
Tudod, dual-SIM topic, nem pedig sci-fi!
-
b0bcat
addikt
válasz
#45553408 #99343 üzenetére
Nekem semmi bajom az MT6572 + 512 MB RAM kombóval (három ilyen készülékem is volt már, és nagyon elégedett voltam velük), de most, 2015-ben, amikor ilyen árfekvésben már nyolcmagos készüléket is lehet kapni, már nem szívesen fizetnék 30 ezer körüli összeget egy ilyen hardverrel szerelt telefonért - akkor sem, ha márkás.
35 körül már itthoni garis MT6582 + 1 GB RAM modellt is lehet kapni, például THL T6S-t vagy Cubot S168-at. Mindkettő nagyon jó készülék, és sokkal többet tudnak, mint az A319.
-
törölt tag
Majd el felejtem.... Az akku a szuk keresztmetszet. Nem bir egy teljes napot, pedig en aztan nem jatszom rajta. Igen, Blade S6
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #99340 üzenetére
Igazad van. Maskor telleg kiirom. Magambol indulok ki, nekem olyan, hogy Samsung, nem altarnativa semmilyen teren.
-
törölt tag
Épp FR, vagy ROM újrahúzás előtt állok, csak kíváncsi lennék, más tapasztalt -e hasonló hibajelenséget. Leginkább új generációs MTK -nál (6595, 67xx, stb.). Sajnos, egymás után telepítettem az AF Firewall -t (iptables -be szól bele) és egy hívásblokkolót. Azóta deaktiváltam mindkettőt, de a Dolphin továbbra sem tölti be a https oldalakat (a többi böngésző viszont igen), az A-GPS megbolondult és ráadásul katasztrófa a GSM kommunikáció (Telenor). Kicseng, felveszem, én tökéletesen hallok, de engem csak ritkán. Akkor sem változik, ha csak GSM -et engedek a telónak (a 3G -s "HD hang" kiküszöbölésére). Viszont több ismerősöm is említette, hogy az utóbbi időben náluk is problémák vannak a GSM hívással.
-
-
-
törölt tag
S6 tapasztalat, kérdés...
Tegnap beleraktam a kartyakat, ma ezt hasznalom. Leszedtem rola a foliat, igy erzekel normalisan. Ugrik, gyors. Smooth a rendszer, nincs akadozas. Melegszik, mondjuk ez engem nem zavar. Akinek van, az razassal tud vilagitani? Meg az a funkcio, hogy hivasnal fulhoz emeled es fogad, az se megy. Persze be van kapcsolva, try-nal kiprobalva jol mukodik, amugy nem megy.
Osszessegeben meg van szeretve a telefon. Jo ez is. A Sisley a konkurens formailag, az fem, ez nem. Maskepp tok jo. Vegyetek. Nekem 69.000ft volt, nemet raktarbol, ebayen rendelve. Par nap alatt megjott, valos trackinggal.
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #99336 üzenetére
-
-
b0bcat
addikt
Találtam egy szuper antelife akciót: Ulefone Be Pro 169 helyett kedvezménnyel 179 dollár.
-
djapor96
senior tag
Szerintetek ez megéri?
-
-
wocsok
tag
válasz
zolipapa66 #99326 üzenetére
KINGZONE N3 Plus-on gondolkodom, tudtok olyan helyet, ahol az áfát, meg lehet úszni?
-
bb71
őstag
Gearbest hogyan küld telefont, lesz rajta ÁFA vagy biztosan nem?
-
zolipapa66
tag
-
v-man
őstag
-
-
csferke
senior tag
-
[w]
őstag
aki rendelt már az új Kingzone N3 Plus-ból (64bit/2GB), az honnan tette? milyen megbízható helyeket ajánlotok?
-
kosadzki
csendes tag
comebuy-ról van valakinek tapasztalata, ha azt írják hogy van készleten az eu raktárukban egy adott készülék az valóban megérkezik 3-5 napon belül vagy csak random töltögetik fel ezeket?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
tobias40 #99297 üzenetére
Névjegyeknél, beállítások "gomb", importálás/exportálás, SD kártyára lemented, majd számítógépen belépsz a gmailedbe, bal felső sarokban gmailra kattintva átváltasz a címtárra, majd bal oldalt megkeresed a névjegyek importálása, majd feltöltöd az előbb SD-re mentett fájlt, ott már tetszőlegesen szerkesztheted...
Nekem a telefon is tudná egyből oda is másolni, csak megkérdi honnan-hova... -
Eastman
addikt
Még két nap és megöl a Samu S7582 . Brutál a hangereje a fülben minimumon is.
A C3322-vel maximálisan elégedett voltam, dehát kell a wifi a dolgozáshoz. Tanácstalan vagyok.
-
Zodiacus
tag
Szerintetek ennyiért ez eredeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged