Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek.Szeretnék egy telot vásárolni,lenne pár kritériumom,ebben kérném a segítségeteket.Most iocean x8 mini pro-m van,csak nagy nekem.
-Max.4.8 coll
-Full hd kijelző
-Gorilla glass
-2 gb.ram
-Snapdragon proci.Köszönöm előre is.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Killerlaca #98295 üzenetére
Szia
-
Killerlaca
senior tag
válasz
paulkaresz #98291 üzenetére
Szia
Ezt melyik webshopban lehet használni?
-
s4tch
veterán
válasz
paulkaresz #98291 üzenetére
Nna, Ulefone Be X meg nincs nekik. Abból van mindenhol 89-90 dollárért, de bevezető áron 70 körül is lehetett kapni, egy olyan akció jól jönne.
-
Beerwolf
senior tag
Köszi mind2őtöknek. Asszem rendelek egy ilyet.
Megbízható EU Warehouseban sehol sincs?
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Gigabyte Gsmart GX2-ről van már valakinek tapasztalata? Üzemidő, megbízhatóság, stabilitás, gyorsaság? Elvileg dula-active-os, ami nagy előny, viszont az aksija elég karcsúnak tűnik... -
törölt tag
válasz
Killerlaca #98272 üzenetére
Én nem értek a Lenovohoz, de kb. 5perc netezéssel találtam egy lehetséges okot. Két betü: CU
-
s4tch
veterán
válasz
Műanyag a ház. Van róla teszt a mobilarenán, ott megtalálod a jellemzőket. Kollégának múlt héten rendeltünk egyet a minidealről már ezen a $240 körüli áron, ha érdekes lesz még 2-3 hét múlva is, mesélek róla, ha megjön. Egyébként volt már a kezemben, nagyon könnyű, mégis masszív, jó a kijelző (durva a fényerő), gyors a rendszer, az árán kívül nem volt vele bajom. Ennyiért, amennyiért most a minideal adja, szerintem is qrvajó vétel.
-
Laza...
addikt
válasz
Műanyag a ház. Már kb 2 hete lement az ára, máshol van olcsóbban is
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Néztétek, hogy a Lenovo vibe x2 ára, hogy lement minideal-nél?
kb a fele. Mi ennek az oka?
Illetve van valakinek ilyen telefonja mik a vélemények róla?
Ilyen áron elég bestbuy-nak tűnik nem?
Fém vagy műanyag a háza?Köszi
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98266 üzenetére
Már nagyon bebátorodtak. Anno a Samsung ellen csatárt nyert az apple valami másolás ügyben. most mások is belevágtak.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Ez azért van mert a kínaiak pont úgy mint itthon sokan majmolják az USA-t! Ha ott most az lenne a "trend" mint előttem írták pl. a nyalóka telefon, akkor itthon is meg kínában is a sznobok egésznap szopogatnák a telefonjukat
Állítólag a megkérdezett kínai pógárok nagy része használ szifont! Pedig a nagy része csak a másolatát használja amit ugye elég nehéz ránézésre megkülönböztetni.
Sokat meg csak azért vesznek, hogy legyen mit másolni
-
törölt tag
válasz
Mindegyik hasonlít. Lapos, téglatest formák és a fényes felüket bökdösve lehet őket abcungolni. Majd ha valamelyik gyártó kirukkol a gömb alakú telóval, na, az egyikhez sem fog hasonlítani. Egy ideig.
-
Freddycom
őstag
válasz
Csillagjainkban a hiba, nem benned.
-
Én komolyan nem értem ezeket a kínai mobilgyártókat, mit esznek az Apple formavilágán, hogy csomóan lemásolják...
Lehet (biztos), bennem van a hiba, de én nem vennék meg egy olyan készüléket, ami ennyire hasonlít akármelyik "nagy" gyártó készülékére...
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
100 dollár alatt most mik az ajánlott telók?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
RVR400
veterán
-
KTU
addikt
válasz
cocus007 #98255 üzenetére
pl.: LEAGOO Lead 3S, és ebbe nem M-es cpu van
-
cocus007
tag
Valakinek van tapasztalata az új iphone-klón Blackview Ultra telóról? Vagy h mennyire megbízható márka egyáltalán.
Tetszik a telefon, ránézésre adatok alapján nem is béna...
Anyámnak kellene, bár nem fontos h csúcsteló legyen, a Samsung GIO-t kell leváltani, amit nehéz überelni
Vagy javasolhattok valami mást is ha gondoljátok, ha lehet 5"-nál kisebb legyen. -
freelancer68
tag
Edigital kupon kódok.
02.19-03.04 között érvényes. -
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem kanyarodjunk vissza a témához...
Tud valaki nekem telefont ajállani?
Kritériumok:
-"kimagasló kamerás képességek" (bár úgy hallottam a haverom szobatársának a barátnőjétől, hogy minden kínai telónak fosh a kamerája... de hátha ti tudtok!)
- Bitang erős hardver (csillió antututututu ponttal)
- Minimum FHD kijelző,de nem baj ha nagyobb a felbontás
- bírjon ki legalább 3 napot az akksi egy töltéssel mert sokat játszom és nem szeretem töltögetni( lusta vagyok)
- jó lenne ha duál aktív lenne, bár nem tudom mit jelent, de azt mondták nagyon hasznos és akkor kell nekem
- 900 mHz-re szükségem van??
- min. 3 giga ram , de nembaj ha több!!A keret: 50.000 Ft, de maximum 200$-ból szeretném megúszni a dolgot!!!!
Köszönöm előre is a válaszokat!!!!
mod. jah... és ne legyen nagyobb mint 4,5"
-
bally4
tag
válasz
bally4 #98219 üzenetére
Huh, ennyi hozzászólásra nem is számítottam, köszönöm mindenkinek!
Kicsit hibásnak érzem magam, hogy nem haladok a korral és bővített mondatokat használok, ez nem annyira szokás ma már. A nagy többség azért helyettem is értelmezte mondataim, köszönet nekik.
A sok válaszon túl kevés célirányos érkezett, ezért ha tudtok, ajánljatok telefont, az alábbi bármelyik kategóriában:
1.
Magyarországról, magyar garanciával
MAX 30.000 Ft
Fehér, hölgynek lesz
5"2.
Kínából, vagy EU-ból,
MAX 30.000 Ft (ÁFÁval, szállítási költséggel együtt)
Fehér, hölgynek lesz
5"THL T6S teljesen jó lenne tudásban, árban, sajnos nincs itthon fehérben, ahogy megjegyezte valaki itt előttem.
Békesség és vidámság mindenkinek!
-
janaman01
addikt
Oké vettem az adást...lehet aludnom kellene ha fáradt vagyok, nem itt hőbörögni...
Bocsánat mindenkitől. -
Keeperv85
nagyúr
-
punky10
addikt
válasz
janaman01 #98225 üzenetére
Nem akarok okoskodni, csak megpróbálom értelmezni:
-Ha lehetne....Tehát első szempont, mivel feltételes, így valószínű lesz második is...
-De...És itt jön a második lehetőség: kínai vagy EU rendelés...
Én így értelmezem, de lehet, hogy én tévedek.Több, mint 2 évtizede nem voltam nyelvtanórán...Azóta változhatott... -
-
bally4
tag
Hali!
Páromnak vennék 30.000 Ft-ig fehér színű, 5" méretű telefont.
Alap dolgokat tudja ennyi pénzért, nem hardcore user, legyen megbízható a készülék. Ha lehet hazai garanciával, de Kínából (ár ÁFÁval értendő ebben az esetben) vagy EU-ból is jöhet ajánlat.
Előre is köszönöm!
-
mtibi55
tag
Lehet hogy hülyeség amit kérdezek de ha nincs gyári frissítés egy telefonra akkor azt nem is lehet újabb androidra frissíteni?
-
törölt tag
MTK esetében esetleg az engineer -ben kikapcsolni az összes 3g módot és egyenként aktiválni. Amelyiknél bejön a net, az a nyerő. Itthon kettő, vagy három választási lehetőség van, úgyhogy nem kéne sokat próbálkozni.
-
-
y300fire
tag
Tudnátok esetleg ajánlani egy olyan programot androidra ami megmondja milyen frekvencián jön a 3g?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
wwenigma #98154 üzenetére
Vicces volt, tegnap hosszasan szívtam a vérét egy "nagytés" vállalati ügyfélmanagernek, és köti az ebet a karóhoz, hogy nekik még csak 1800-on van szolgáltatásuk, a lefedettségi térkép is arra vonatkozik. Sajna valami "műértő" kollégájáig nem tudtam elverekedni magam...
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Van a családban két egyforma telefon(getek v-9) az egyik az enyém a másik a fiamé. Én azt vettem észre hogy ha valamilyen programot megnyitok, teljesem mindegy hogy mit lehet az akár a setup menü is akkor abból kilépve ott marad a háttérben halványan a képe. A fiam szerint az övé nem csinál ilyet. Mi lehet a gondja az enyémnek szoftveresen rossz vagy a készüléknek van valami nyűgje? -
svgyula
addikt
válasz
fransziszko #98161 üzenetére
Szia! Hát inkább ne emlegesd az overmax-ot! Kb olyan mint anno az MK27-es magnó volt a Lendgzsel szerelőktől! 3db táblagépből 3 sz@r! és ez nem típus függő mindhárom más típus. Na nem a szoftver hanem a hardver gugolt be. Azok sajna még arra sem veszik a fáradságot, hogy a túlárazott telefonjaiknak legalább "minőségibb" alapot keressenek amire szitáztatnak
A zsák aljáról turkálják össze azokat a típusokat amiket már a kínai "noname" gyártók sem visznek, el és arra szitáztatnak "codálatos" OVERMAX feliratot.
-
pluhm
aktív tag
válasz
lazlogogola #98163 üzenetére
Harminc egy-két ezerből megkapod kínából, legyen 40 mindennel együtt. Igaz ehhez nincsen magyar garancia. A telefon jó, majdnem egy éve használom, eddig semmilyen problémám nem volt vele a gyenge akkun kívül, de az én használati szokásaimmal reggeltől estig kibírja. 2 sim kártyával használom, egyiken napközben folyamatos 3G-vel, amint hazaérek folyamatos wifi. GPS-t futásra használom. Ugyan azokat a távokat szoktam futni (11, 16, 24 km) és a végére a távolságokat 50-150 méteres eltérésekkel méri.
-
válasz
Bagira01 #98205 üzenetére
Andy a Gizchina-ról azt állítja, hogy fém a keret, ahogy a gyártó is erre utal. Egy másik tesztben azt írták, hogy a gyártó szerint fém, bár ő nem feltétlenül érzi mindezt.
Ha megjön, megmondom, mit érzek, de azért nem karcolom végig egy pengével
Bár jó időben megrendeltem, de nem kapkodták el a postázást sem az "ele", sem az "ule" esetén, így mindkettő a reptéri tárolóban ünnepelte meg az újévet.
Egyébként nekem is nagyon szimpatikus mind a két készülék. Az MTK6732-kről eddig nagyon jó híreket hallottam, és bár a "számőrültek" biztosan azt akarják látni az adatlapon, hogy octa-core, de minden általános dologhoz bőven elegendőnek ígérkezik ez a CPU.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest