- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #97336 üzenetére
Most már aztán jól össze vagyok....
Valószínüleg a kínai root kavart be,nyilván jobb lenne ha megmaradna minden adat,de akkor meg egy instabil telóm lenne. Szóval inkább nem kell semmi adat. " így a FR csak egy kósza próbálkozás lehet" Akkor ezért nem segített a factory reset? Mert ugye így sem indul. Van rajta factory mode,azt is be tudtam asszem hozni.... De azt nem piszkáltam mert nem ismerem. Na akkor ez kellene nekem!! Akkor sdk for linux. Máris keresem,aíztán hátha.... Nagy boldogság lenne ha megint működne a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest