Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #97333 üzenetére
(#97332) RVR400 Kéztől vettem. És sajnos a Prestigio nem épp egy olyan típus,aminek minden városban van képviselete....
(#97333) cappa72 Igen ez a gondom,hogy be sem bootol,nem épül fel a rendszer,ergo nem férek hozzá. Ez a mentés jó ötlet,írok is a teló topicjába mindjárt...
Gyári recovery volt rajta. Nekem sem indul linuxon a flashtool. dd?? Ez mi? Ha nem muszáj,jobb lenne most inkább ezt a linuxot hagyni,az elmúltk két napban háromszor telepítettem rendszert,és marha sokat dolgozok,alig vagyok itthon,nem igazán van időm ilyesmireDe mivel ugye csak boot jön,teljesen mindegy milyen linuxom van,mert nem látja a gép. Nem lényeg már az adatvesztés,csak induljon a teló. De hiába jön be a gyári recovery,minden wipe-ot megcsinálok,nem bootol a teló. Csak a prestigio logo jön be.
Akkor marad a mentés kérés?
"a system-et és a boot.img-t flashtool-lal fel tudod tenni." De hogy? Nem látja sehogy a gép. Flashtool ugye nem indul. Amíg csak a prestigio logóig jut,addig nem tudom gépre kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- VGA kibeszélő offtopik
- Futás, futópályák
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest