- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
-
martin555
aktív tag
válasz
terra052 #81250 üzenetére
köszi, a XIAOMI redmi kétféle kivitele közt vacillálok,
http://system-on-a-chip.findthebest.com/compare/173-428/MediaTek-MT6589-vs-Qualcomm-Snapdragon-400-MSM8228
vodafone-os vagyok, és 200 mega netem van ami nekem elég úgy, hogy a 200 (igen kétszáz mega) lefogyása után bazira belassítva de hónap végéig "ingyenes korlátlan", na értitek. vidéki vagyok nem nagyvárosi, sztem itt csak ,na, nem értek a mobilnet generációkhoz, edge, 3G lefedettség ALATTI dolgok vannak.
fog -e a Snapdragonos nekem ezzel a fajta mobiladattal menni? kis emailek beszinkronizálásához, 1-1 facebook üzenethez nekem az elég, de kell.
(persze wifi van otthon de lekapcsolom mert viszont ez a . na nemtodom hsdpa? gprs? nagyon keveset fogyaszt, mint a GPS standby, kábé, ezért is szeretem.
szóval na, segitsetek, a REDMI kétféle kivitele a snapdragon-os és a mediatek-es közt vacilálok, pro-kontra lista kéne nekem melyiket válasszam.
ACEF rulez igen, FMOD és társai! PH! is rulez ! sok segítséget kaptam itt már, most is számítok építő jótanácsaitokra.
-
törölt tag
válasz
terra052 #78889 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy az újabb oprendszer verziót nem támogatja. A JellyBean bejön neki, de ha rádobom a hátára a macskát, akkor csak tized másodpercekig fut rajta, aztán... Szóval nagyon instabil a kapcsolatuk, úgyhogy sztem Dogee -ra nem jó a CatKit....vagy KitKat....vagy mi...
-
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
terra052 #76796 üzenetére
Talán azért találta a vírusirtó veszélyesnek, mert warez programokat használsz!
Általában a módosított.apk-kat nem szokták szeretni a vírusirtók, ahogy a tört, módosított.exe fájlokat sem a win-es vírusirtók.
Ugyebár, a második (Camera2 v.2.2.0.apkmania.com.apk) nevében is benne van a warez oldal neve, ahonnan letöltötted a progit.
-
Freezee
senior tag
-
prodata2
tag
válasz
terra052 #75843 üzenetére
A doogee nem a kamerában veri a társait hanem az árában és a kijelzője is szép + a design jobban tetszik
én egy doogee DG2014 turbón gondolkoztam sokáig . De ahogy a teszteket nézegetem egy picit fentebb csúsztam az árban . De ki tudja még ...
Szeretnék legalább 2 évre tervezni .
-
Lilithin
csendes tag
válasz
terra052 #75690 üzenetére
Köszönöm. Valóban szép képeket készít árához képest.
Egy olyan kérésem lehetne, hogy szöveget letudnál fényképezni vele? Egyetemista vagyok és fontos lenne. /Nem mindig van időm elmenni a nyomdába fénymásoltatni és hamarabb megkapom öt percre más jegyzetét fényképezésre, mint egy fél napra/napra nyomtatás miatt./
-
hungobungo
senior tag
válasz
terra052 #75078 üzenetére
Igen például, de adott modellhez lehet is antenna tuningot találni a neten.
Ha a matricán áttetsző antennához hasonló alakot kivágsz rézből, és föléragasztod, biztosan segíteni fog. Ha nem gáz a gari, kicsit fel is lehet húzni óvatosan a matricát és aláhajtani a jobb kontakt miatt.Igen, legtöbbször kontakt sem kell, elég ha a közelében van.
-
b0bcat
addikt
válasz
terra052 #75066 üzenetére
"A hangminőségen először megütődtem..."
A Samsunghoz képest féláron nem várunk Samsung hangminőséget.
Több más tulajdonság mellett a hangminőség is olyan pont a kínai készülékeknél, hogy ritkább az olyan - főleg alacsonyabb árfekvésben -, ami hozza a márkás (itthon kapható) modellek szintjét. Az olcsóbb (<100 USD) készülékek közül eddig a Cubot C11 volt az egyetlen, amivel találkoztam, aminek teljesen rendben volt a hangja, a többi kissé "dobozhangú" volt.
-
-
Krinyo
senior tag
válasz
terra052 #74756 üzenetére
Nem, nem mind, pl. WhatsApp-pal is lehetnek gondok. Még arra is számíts, hogy ART-ot használva nem lehet átmozgatni az appokat az SD-kártyára, és hogy több helyet foglalnak binárisra forgatva, kb. 20-30 százalékkal. Az előre forgatás miatt kb. ennyivel nő az appok telepítési ideje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Posta, csomagküldés
- BestBuy ruhás topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged