- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo #78851 üzenetére
hungobungo, Nagya21 -
-
klogw
aktív tag
válasz
hungobungo #78851 üzenetére
Sajnos nekünk magyaroknak van egy nem tudom honnan (talán több okból is) eredő hülye szokásunk/hozzáállásunk, hogy a külföldi (nyugati) az jobb (érzetet kelt) mint a hazai. A világ nemzetei/népei között szerintem nem ez a jellemző mentalitás.
Magamon is észreveszem pl. abban, hogy egynémely zeneszám angol nyelven nagyon tetszik magyar fordítva viszont hatalmas blődségnek érzem. (Tudok angolul, érteni szoktam mit énekelnek, de ha lefordítom hirtelen borzasztó bugyuta lesz a legtöbb szám, még a magyar popslágerekhez képest is.)
(#78852) wwenigma
Én magáról a névválasztásról beszéltem, mint a márkaarculat egy fontos benyomást keltő eleméről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest