- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hungobungo #70298 üzenetére
A w450 nincs közelségérzékelő, a képernyő "vastagított" érzékelésével/"érintésével" oldották meg a fül érzékelését.
-
hungobungo
senior tag
válasz
dioka7 #70292 üzenetére
Egy magos telónál volt ilyen hibám, a közelségérzékelője volt szar. Hiváskor lezárja a gombokat és elsötétiti a képernyőt csak épp a végén ugyanezt visszafelé nem teszi... A kisegitő lehetőségeknél kapcsold be a "hivásmegszakitást bekapcs gombbal" lehetőséget, ha elsötétedne, bekapcs gombot nyomhatod az aktiválja a fenti folyamatot
-
válasz
fateless #70255 üzenetére
Sziasztok.
Nekem van egy ilyen TCL Idol X S950-ös telefonom, de nagy és ráadásul a visszagomb is bal oldalt van nem jobb oldalon ahogy a samsungokon. A lényeg maradok az S4 mini duos-nál és eladom a TCL-t.
Kérédsem:
-Rootolva van és úgy tudom, ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor marad a root. Viszont gondba vagyok a PLAY-el, mert azt rá kellen tenni az új tulajnak már, hogy tudjon google appokat telepíteni. Rootexplorer-el melyik rendszer mappába tegyem be FR után a PLAY.apk -t és a Root explore apk-t?
-Illetve a kihajtható flipp tokot, hogy a bánatba kell feltenni a telefonra? Van egy fém lap belül amit nem tudom, hogy le kell feszíteni vagy mit kell csinálni vele.Köszi.
-
dioka7
senior tag
válasz
Viktor0610 #70053 üzenetére
Szia!
Páromnak vettünk egy ilyen telefont, kizárólag a 2 SIM miatt, és kizárólag telefonálni (céges használatra). Ennél fordul elő, hetente 2-3 alkalommal, hogy nem világosodik ki a kijelző a telefon beszélgetések végén, ilyenkor csak az akku ki-be működik, ami elég zavaró munkahelyen... Tudsz esetleg valami megoldást, vagy te is ezt a fajta "reset"-et alkalmazod?
-
quasimidi
aktív tag
Esti mese az Antelife-tól, avagy hogyan is történik az egész szállítási herce-hurca.
@(#70290) Fizimiska: Korrekt, megbízható oldal. Eddig 6 telefon és 2 apróság jött tőlük, hibátlanul.
-
Fizimiska
csendes tag
Sziasztok!
A minideal mennyire megbízható oldal? Lehet tőlük bátran rendelni?
-
-
diegho
nagyúr
válasz
barrique #70284 üzenetére
Én nem ajánlom az inew-t, mert vannak vele bugok és az összeszerelés minősége is elég gyenge, volt nálam, tényleg szép, jól néz ki, de ennyi. Ha olyan telefont szeretnél, ami nincs tele bugokkal, jól össze van rakva, akkor szerintem Hongmi most a legjobb, pláne így akciózva 155$-ra mixeshop-on. Ha van időd én megvárnám az 1GB memóriás Jiayu G4S-t is, mert ha a valós ára van kint minideal-en, akkor must have lehet azzal a 165$-al, de még nagyon új, kell szerintem kb 2-3 hét mire lesznek infók róla. Az mondjuk biztos, hogy a Hongmi 155-ért egy elég jó all round telefon, mert nem túl nagy, nem is kicsi, a sebessége jó, a szoftver jó, a kamera szintén jó, van magyar tábora.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #70276 üzenetére
Remek.
-
diegho
nagyúr
A nyolcmag parasztvakitas - csak szintetikus tesztben latsz kulombseget.
Ezt mondja az, aki nem használt még 8 magosat.
barrique én eddig tmall-tól és mixeshop-tól is rendeltem. Mindkettő korrekt. Tmall-on van valamennyi paypal fee. Mixeshop euexp1 szállítás éri meg talán a legjobban, bár az akkor tuti, ha több telót veszel egyszerre.
-
Indy1
tag
válasz
-HajTömeg- #70227 üzenetére
Hongmi
Olcsobb (157 vs 199$)
Kamera sokkal jobb
GPS sokkal jobb
Gyari support MIUIre, sokkal jobG4S -elonye az akku.
A nyolcmag parasztvakitas - csak szintetikus tesztben latsz kulombseget. -
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #70269 üzenetére
Nos én meg használtam! De nem olyan mint az átlag telóknál! Itt nem egy LED van beépítve hanem a kijelzőt és a hátsó kamera led-et villantja fel percenként háromszor. Nekem ijesztő volt inkább kikapcsoltam. Ha megy és éjszaka van egy sms vagy nem fogadott hívás simán kimehetsz a klotyóra a világítás felkapcsolása nélkül!
-
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #70262 üzenetére
Elmondtad! GPS jelerősség alapján! Miért is volt az, hogy nem kell mókolni meg ROM cserére benevezni ezeket(cubot) telókat? Talán mert a gyári is tökéletesen működik?!
Nem csak THL van a világon......................... -
XmoD
senior tag
Ez elhiheto ??
-
válasz
Sanyesz. #70261 üzenetére
A különbség az, hogy én nem egy harmadikat ajánlottam neki, hanem az egyetlent
Ritkán szoktam ennyire kategorikusan kijelenteni egy készülékről, hogy ez kell neki, de most ezt mondom. Persze, ebben is lehet csalódni, mégis, ez jól ötvözi a többi készülék erényeit és nem jut eszembe semmi, ami ellene szólna a másik kettő tükrében. Nálam ez még a Honor 3C-t is üti.
-
Sanyesz.
őstag
-
citkar
addikt
-
válasz
barrique #70251 üzenetére
Ez sem igaz, pláne a fastcardteches brigádnál... mindenre azt mondják hogy van... persze ezt minden kínai csinálja, de ők nagy átlagban kamuznak... ha fehéret rendelsz küldenek egy feketét, húzzák a feladást, aztán ha rákérdezel még ők vannak felháborodva... support=nulla azaz bármi gondot-bajod van csak mikor már dispute-ot indítottál akkor reagálnak komolyan addig mellébeszélés kamuzás ezerrel...
-
svgyula
addikt
válasz
gamegod #70234 üzenetére
Szia!
Egy német oldal GPS teszt:
GPS ist Klasse, bester Empfang aller meiner Chinesen bis dato. Diese sortiert nach Signalstärke:1. Cubot X6 (MT6592)
2. Zopo 980 (MT6589)
3. Mini One (MT6572)
4. Jiayu 3GS Turbo (MT6589T)
5. iNew V3 (MT6582) --> Das schlelchteste was ich bis dato bzgl. GPS in der Hand hatte
Ennyit arról amit írnak mert a THL az a szuper csak azért mert.
CUBOT X6 Fórum (német) -
barrique
tag
válasz
diegho #70252 üzenetére
De most tényleg,egy iNew v3 adatain mit lehet kamuzni?
Tudom,hogy ezt a telót akarom megvenni,mert ismerem a specifikációit,egyszerűen csak végignéztem egy pár webáruházat és itt a legolcsóbb.
De ha tényleg van velük valami gáz,akkor légyszi írjátok meg,hogy mire vigyázzak!
Előre is kösz. -
válasz
Kowi84 #70191 üzenetére
Wayteq Talk 5H (azaz Cube Talk 5H)
50k idehaza, itthoni garanciával (olcsóbb, mint egy 200USD-s telefon ÁFA-val együtt).HajTömeg
Vegyél egy TCL Idol X S950 telefont. Kész. Pont. Nincs több kérdés, ne vegyél mást, ez kell neked!
Az a proci van benne, mint a Hongmi-ban, de ráadásul 2GB RAM és 16GB ROM van benne.
A kijelzője FullHD és gyönyörű. 5". amire azt mondhatnád, hogy az már túl nagy, de a készülék maga mégis keskenyebb (67,5mm), mint a Hongmi, tehát nem nehéz átérni. A kamerája jó (nem csak azért, mert 13MP van ráírva).
Itt olvashatsz róla bővebben.
Úton van hozzám tesztre egy Hongmi és egy G4c is, de ha magamnak kellene venni egy telefont, akkor e kettő ellenében bizonyára az Idol X-et választanám - jó technikai adatok, megbízható brand (Alcatel), jó minőség. Ne gondolkozz tovább, vedd meg. -
Dhampir
félisten
válasz
citkar #70245 üzenetére
A Doogee Dagger DG550 is szép.
-
citkar
addikt
válasz
Mottie #70246 üzenetére
Igen, 16x8 alatt van kicsit, de sok 5 colos csupán 2 illetve 1 cm-rel kisebb, ugyan nem akartam nagyobbat, a mérete nem előny már szerintem se, mégis ez tetszik a legjobban összességében.
HajTomeg: vegyél Hongmit v Inew-t.
Hungo: 13,3 colban laptopot használok, illetve már akkorában az elvárásaimnak csak 14 colos felelt meg, 13 jobb lett volna.
-
citkar
addikt
válasz
-HajTömeg- #70239 üzenetére
Nekem a legrégebbi X7-em van. A kamera nem tudom, hogy változott az újabb X7-eseknél, de az átlagot tuti megütik, valszeg van náluk jobb, de alapvetően jó, csak nehéz összehasonlítani így, hogy ki milyen körülmények között fotóz. Ami jónak ígérkezik az az Iocean X8, de csak pár napja kezdték árusítani, még kicsit drága (bár 2/32GB) és az 5,7 colos mérete nagy is, de eddigi legszebb 6592-este szerintem.
Viszont egy fórumtárs már rendelt egyet.
-
Dhampir
félisten
válasz
hungobungo #70240 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást, ezt elnéztem, citkaré a HD nélküli típus ezek szerint.
Egyébként így lehet könnyen mellélőni a kínai mobilokkal, mert annyiféle verzió van és a WCDMA meglétére is ügyelni kell.
Még az előzőhöz:
A belső tárhelye csak 4 GB és az akkumulátor lehetne nagyobb, de az ára jó. -
válasz
Metamorph321 #70224 üzenetére
Szerintem ne rendelj onnan.
Átverős kamuzós brigád... tapasztalatból beszélek.
Ha lehet hanyagold őket, vannak sokkal jobb és megbízhatóbb boltok... -
Dhampir
félisten
válasz
-HajTömeg- #70237 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-HajTömeg- #70233 üzenetére
emlékezetem szerint az iocean jó képeket csinált!! diegho dobott is fel képek párszáz hsz. al ezelőt!!
-
gamegod
senior tag
Üdvözlöm az urakat!
Sikeresen beleestem egy aranyos párharcba
méghozzá a Cubot x6 vs Thl W200s csatábaa kérdésem csak annyi hogy ti melyiket ajánlanátok?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-HajTömeg- #70230 üzenetére
Inew jó telefon de még elég bugos...de a srácok a topikjában dolgoznak rendessen a megoldásokon..
De van még lehetőség a hongmin kívül is...-thl w200s
-iocean x7 hd
-umi x1s vagy pro
-cubot x6
-lenovo s650 stb.... -
Dhampir
félisten
válasz
-HajTömeg- #70227 üzenetére
Olyat kéne találni, amely mindkettő előnyös tulajdonságait egyesíti.
Ez sem rossz, de se nem kínai, se nem Androidos, bár Dalvik van hozzá.
-
barrique
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok android vonalon,illetve még csak most szeretnék vásárolni egy telót,ezért lesznek ostobának tűnő kérdéseim...
Szóval,kinéztem a pandán egy Neken n6-ot,ami azt hiszem nekem teljesen megfelelne,főleg,hogy most 155$az ára.
Viszont OTG-t nem támogat.Meg lehet ezt valahogy utólag oldani?
Vagy inkább az iNew v3-at válasszam a Fastcardtechről 10 dodóval drágábban?
A válaszokat előre is köszönöm.Lúzer júzer
-
-HajTömeg-
őstag
Szerintetek a JIAYU G4S kamerája ugyanaz lesz,mint a G4-é?
Hongmira és G4S-re szűkítettem a kört
A fényképező a hongmi mellett szól, a száraz adatok a G4S mellett. -
Zeki
nagyúr
válasz
Victoryus94 #70221 üzenetére
A már mindent tartalmazban mi nem volt világos?
Metamorph321
a fastcardtech nem megbízható, mégtöbb a kamu mint máshol.
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
A ZTE V889S ugyanaz, mint a ZTE Blade C (V807), csak 2 SIM-foglalattal? Érintőpanelt keresgélek hozzá, és V807-re több a találat, de teljesen biztos szeretnék lenni benne, hogy jó alkatrészt rendelek hozzá (korábban már javasolta valaki a V807-es keresést, de kellene egy kis megerősítés).
A másik, hogy pl. SIM kártya olvasót cseréltem már telefonban, de érintőpanelt még soha. Nekiállhatok netes videók alapján, vagy mindenképp vigyem inkább szakemberhez? Nem akarom elrontani, szóval nem sajnálnék rá 1-2 ezer Ft-ot, de ha meg tudom oldani, akkor szívesebben csinálom magam.
Kösz!
-
Metamorph321
csendes tag
Valaki tudna segíteni nekem fastcardtech-ről rendelni?!Van 1-2 dolog amit nagyon nem értek...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Victoryus94 #70221 üzenetére
Huawei G610s van is raktáron Hungubungonál.
Csak nekem az túl nagy,de ha rögtön kell és megfelel... -
csubuka
addikt
Mi lehet az oka ha időnként megfagy a teló pár másodpercre majd ujraindul? (HikeOS, UMI X1S, lüke memóriakezelés, vagy van valami "bevett" oka ennek?) Tud böngészés, játék sms közben... nem értem...
Köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Victoryus94 #70218 üzenetére
Ha SOS, akkor keress aprón készleten lévőket!
Én pl láttam egy remek ajánlatot, egy ZP700-asat -
Zeki
nagyúr
válasz
Victoryus94 #70218 üzenetére
Hungubungo fórumos árlistája már mindent tartalmaz. 2 hét alatt nálad a készülék.
A ZOPO ZP700 elég jó készülék.
Amúgy kínából nincs utánvét.Vagy a Hardveraprón körbenézel.
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Kínai telót szeretnék vásárolni, de még nem vettem semmit külföldről.
Max 45-ezret tudnék rászánni mindennel együtt! De lehetőleg inkább kevesebbet (35 körül).Ami fontos: Minimum 1gb RAM, IPS kijelző, 4.0-4.5" legyen. Android 4.2 - 4.4; 2-4 mag, az akksi bírja legalább másfél napig!
A rendelés viszonylag sürgős, a telefonom tönkre ment.
Amit nem tudok: pontosan melyik készüléket válasszam, honnan rendeljek, van-e lehetőség valahol utánvéttel fizetni.Ui.: fotózásra elvétve használnám, nem kell tökéletes kamera, de használható legyen.
Ami tetszik pl.: JIAYU G3C -de árba picit drága vámmal, meg mindennel.
-
lac14548
aktív tag
Létezik olyan kínai telefon ami tudja az orosz műholdakat is fogni (EGNOS)?
-
svgyula
addikt
válasz
-HajTömeg- #70196 üzenetére
Szia! A te betegségedet tudod hogy hívják? Ugyanis van neve, bármilyen furán hangzik: Ez pedig a döntéshozási impotencia! De nagyon vigyázz mert ez szinte mindig áttétes és gyorsan halad lefele
-
tibcsiworld
aktív tag
Sziasztok!
Ez mennyire javallott? Vagy mennyire nem?
http://www.antelife.com/star-s1-android-4-2-mtk6589-quad-core-5-7-inch-hd-screen-1g-8g-5-0mp-8-0mp-camera-smart-phone-white.html
Olcsó 4 magos kell. Kamera nem számít és elég a QHd is! Méreténél fogva kiválthatja a tabletet is! (majdnem)
-
Ha a gyári frissítés zip-ben jön, és teljes komplett system csere van benne, nem csak pecselés, akkot azt custom recovery-ből is fel lehet tenni, és az úgyis lecseréli neked a custom reco-t, legalábbis ez a gyakorlat.
Azonban ebben az esetben én meg szoktam nézni a telepítő zip-et, hogy a csatolási pontok milyenek és hogyan vannak...
A gyári recovery-t általában a hivatalos gyári rom tartalmazni szokta... vagy megtalálható a gyári frissítéses zipben az a kis "gonosz" patch, ami induláskor legenerálja a gyári boot.img--ből a gyári recovery-t. Ez is lehet egy megoldás a gyári recovery visszarakására.
Ez persze lehet, hogy gyártótól/forgalmazótól is függ.
(Pl. a thl 100-as esetén az egyik THL-t forgalmazó cég oldalán az általam portolt CWM van fent)
-
kymco
veterán
válasz
cappa72 #70193 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert lélekben már készülök a gyári kitkat-re (tudom, bilibe lóg a kezem), és jó lenne látni, hogyan tudom majd felrakni. Baromira zavart volna az a tudat, hogy a custom recovery-vel, amit felraktam, elkaszáltam magam a gyári frissítéstől... Ezért firtattam. Most nyugodtan fogok aludni... igaz fogalmam sincs, honnan szedek gyári recovery-t... de biztos találok majd, mert custom-ot is találtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest