- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
barrique #70284 üzenetére
Én nem ajánlom az inew-t, mert vannak vele bugok és az összeszerelés minősége is elég gyenge, volt nálam, tényleg szép, jól néz ki, de ennyi. Ha olyan telefont szeretnél, ami nincs tele bugokkal, jól össze van rakva, akkor szerintem Hongmi most a legjobb, pláne így akciózva 155$-ra mixeshop-on. Ha van időd én megvárnám az 1GB memóriás Jiayu G4S-t is, mert ha a valós ára van kint minideal-en, akkor must have lehet azzal a 165$-al, de még nagyon új, kell szerintem kb 2-3 hét mire lesznek infók róla. Az mondjuk biztos, hogy a Hongmi 155-ért egy elég jó all round telefon, mert nem túl nagy, nem is kicsi, a sebessége jó, a szoftver jó, a kamera szintén jó, van magyar tábora.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest