Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmoD
senior tag
Hi!
Segitseget szeretnek kerni. Tudnatok ajanlani 60$-ig megbizhato ketkartyas telot?
-
válasz
mrkatona #69694 üzenetére
rakd fel a CM moddolt romot. Én azzal használtam.
Vagy engedd rá a legújabb mtk droid tools-t.
kagzer : itt van egy előttem.
Kellemes kis telefon, a qHD nem egyenlő a QHD-val. 960x540 felbontás, 6589M proci, teszi a dolgát. Picit gyorsabb, mint a 720p-s sima 6589-vel szerelt modellek.Kijelzője IPS, színei brutálisak. Már-már amoled szintű szaturáltság. A gyári rom egy ilyen tócsvíz koppintás, de legalább gyors. Mindent rárakva, belakva is még 400mb felett van a szabad ram. A kamerája hányás. de minden más rendben. Ja, nem. Az akksija csak 1650mAh, auto fényerőn kicsivel kevesebb, mint 4 óra kijelzőidőt tud.
-
válasz
cappa72 #69693 üzenetére
Nekem több, mint 1 hónapig volt.
Semmi gondja!
Kegyetlen gyors, 8 magosokoat szorongat...
Soha 1x nem láttam akadni
4,5-5 óra kijelzőidőt tud ( csak 2000-as akksi... )
a kamerája picit jobb a kinai átlagnál
A telefon nagyon szép, a hátlapját mindenki megcsodálta.Ellenben nem dual sim.
-
mrkatona
tag
Sziasztok,
Vowney V5 gyári romból mit lehetne kiszedni, hogy ne jöjjenek kínai értesítések? CWM van fent a telefonon és rootolt is.
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Lehet nekem nem sikerült, de próbálok infó után keresni egy a TESCO-ban kapható aTab5 telefonról.
Az akciós újság azt írj, hogy qHd felbontás, ami nem tudom mit jelent, mert az egyik a FullHD negyedének mondja a másik pedig négyszeresének.
Egyáltalán mennyire jó ez a telefon?
A leírt specifikáció alapján az lenne, de szeretnék pontosítást kapni olyanoktól, akik használják is. -
Maximum1
őstag
válasz
Pocok256 #69688 üzenetére
Gyári OTA frissítéses romot használom, made in google
Én sem buheráltam, morelocal 2 és a programok magyarul mennek, maga a menü angol marad.
Rootolni kell bármit akarsz vele csinálni, ahhoz viszont bootloadert kell nyitni, ezért ugrik a garancia.
Én nem rootoltam, csak bele tettem a kártyát és használom, lassan 3 hónapja megvan, nem éreztem hiányát semminek.
Beállítod amit kell utána nem nagyon mész a menübe.
Kivéve ha android függő vagy.... -
csampei
senior tag
Üdv!Erről a készülékről valaki valami bővebb tapasztalattal tud szolgálni?Azt látom hogy elég bika proci van benne,RAMból sincs hiány,csak ez így kevés infó.
Előre is köszi annak aki segít.
-
Maximum1
őstag
válasz
Viktor0610 #69686 üzenetére
Már akinek hátrány, nekem 8gb-os van, bőven elvagyok vele, előtte is 8gb-os telefonom volt, nem kellett több.
Amúgy meg OTG-s, vettem hozzá egy ilyen 16gb-ost, utazásnál jól jöhet.
Játékosoknak hátrány lehet. -
-
diegho
nagyúr
válasz
Pocok256 #69682 üzenetére
Miért nagy? Ha 4.3" lenne, de ugyanúgy 133mm, akkor jobb lenne? Nem a kijelző mérete a lényeg, hanem a telefon fizikai mérete! Ha kínait akarsz, akkor 140mm környékén van választék, de inkább felette, a G5 és a G4 a legkisebbek között van. Nem is tudnék mondani még egy olyan telefont, ami WCDMA, elég erős és 130mm-es a kínai mezőnyben. Ha neked nagy a legkisebb, akkor nincs is értelme tovább keresgélned itt.
Maximum: Én is ilyent fogok venni, nem bírtam dönteni a G4, G5, Mi2S hármas között, így marad a Moto G.
-
Bferibörs
addikt
Véletlenül huhgabungo kolegának írtam válaszként.
A scribem árát sajna nem kaptam vissza, adtak 2 hónap után újatígy marad egyenlőre, nem lesz Lenovó K910- em sajna
.
Mivel az előző teljesen meghalt szoftveresen, ezt szeretném valahogy lementeni tokkal-vonóval,ha szükséges újra tudjam indítani.
Ehhez kérnékszépen segítséget. -
Pocok256
veterán
válasz
-HajTömeg- #69675 üzenetére
Jó telefon, de nagy és feleslegesen erős
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #69679 üzenetére
Ha univerzális, akkor fel van tüntetve, hogy mely típusokhoz/ba.
Ha nincs, akkor sejtésem szerint típusspecifikus
-
üszök
őstag
Jó lenne ez a Star S1,de akkor most IPS
vagy nem?Vagy nem ugyanaz a két készülék?
-
-
Bferibörs
addikt
-
diegho
nagyúr
válasz
Pocok256 #69667 üzenetére
A kétmagos 1GB ramos kínaiak közül, ami jó anyagból van és kicsi, az a Jiayu G5 széria, de hamarosan lesz Jiayu G2F WCDMA verzió is, ami még kisebb 4 magos 1GB ram és ha minden jól megy 120$ környékén adják majd.
Dominó85 elolvastad mit szeretne, vagy csak random írtál valamit?
-
Bferibörs
addikt
válasz
svgyula #69655 üzenetére
Sajna ilyen telóm még nem volt,alcatel 997d,scribe,sony amit használtam,sonyn próbáltam a kikapcsolt állapotos töltést.minden telómat több órát kell tölteni ( 2-3 óra ) merülés vidéken gyenge térerővel 4-5 óra aktív használattal ( net,gps,füles) átlag használattal kb 1,5- 2 napot bír kb. egyforman mindhárom teló.
-
Pocok256
veterán
válasz
diegho #69662 üzenetére
Tudom,d e mint írtam a teljesítmény nekem nagyon másodlagos csak netezésre és levelek szinkronizálására használnám. Őszintén a mostani 1 GHz es 1 magos sok éves telom is elég lenne ha 1 GB RAM lenne benne. Viszont nincs így multi tasknál meghal. Mikor face dropbox skydrive outlook gmail és egyébb cuccok mennek a háttérben és benyitok egy komplexebb weblapot akkor azért megszenved vele mert elfogy a RAM. Viszont játszani egyáltalán nem szoktam és nem is akarok ezért teljesen fölösleges lenne nekem az atomerőmű. Aránylag kicsi telefon kéne ami kétkártyás és minőségi kinézete van valamennyire, bírja a strapát a kulcsokat és a karcokat. (nem szeretek kijelző védőfóliákkal bajlódni sem se tokba hordani a telefont) Na meg normális support
Hajlandó vagyok 300 dodot is kiadni érte, ha ezeknek a paramétereknek megfelelne.
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, 100-110 USD környékén keresek telót. Mi a legjobb választás ebben a kategóriában?
UMI X1 Pro-t nézem, 115 USD-dal még belefér (a Doogee DG350 ugyanaz, nem? A kamerában talán van eltérés). Esetleg más tipp? A Newman N2 is versenyzik még 99 USD-ért jó vételnek tűník. -
Dominó85
addikt
válasz
Pocok256 #69661 üzenetére
Hongmi-ra veszel egy szilikontokot és máris nem a hátlapot bámulod. Amúgy meg pont hogy normálisabb műanyagból van és nem a legtöbb kínai zsé kategóriás felennyibe kerülő, de azonos hardverű
telefon féle műanyag. Akinek drága vagy nem tetszik a Hongmi és/vagy MIUI, az vegyen mást. Ennyi.
-
Pocok256
veterán
válasz
Graphics #69658 üzenetére
Lenovo már batárnak néz ki így képekről és a hongmi is. Na meg a hongmit nagyon vártam régebben, de képeken annyira fröccsöntött bazári műanyag kinézete van a hátlapjának, hogy nem merném bevállalni :/
(#69659) diegho
g5s már nagyon nagy. Szeretem a telefonom a zsebemben hordani és ez alighanem már nyomna rendesen. Jó persze a mostani xperia mini méretű telefont nem fogok találni, de azért jó lenne valami kompaktabb -
svgyula
addikt
válasz
Bferibörs #69630 üzenetére
Szia! Ez a töltés dolog milyen telóra igaz? Az enyém max!! 2perc és fullon van.Amit írtál az a gyenge töltővel rendelkező telefonokra igaz ahol a töltés bekapcsolt állapotban éppen feltud kúszni 100%-ra. Nálam meg szinte mindegy az, hogy bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotban töltöm a különbség nincs 10perc! a teljes feltöltésig. A feltöltött állapotban tartás az egy másik dolog. Igaz hogy a vezérlés lekapcsolja a töltést de az akkumulátort egyben pihenteti is mert a rendszert a töltő kikapcsolt állapotban simán kiszolgálja így az akkumulátoron nincs terhelés.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok,
200 dodo körül kéne 4 max 4,5 ös telo ami 2 napot kibír átlagos használat mellett. Ezek mellé a minőség nagyon fontos és a hosszú support. Teljesítmény az nem olyan mérvadó játszani sosem játszok rajta inkább csak netezésre és emailek szinkronizálására használnám. (azért 1g ram mindenképpen kell) -
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! 65-70$ (kb. 4") árkategóriában mi most a "bestbuy"? Ismerős (hölgy) részére keresnék ilyen készüléket, de ebben az ársávban nem vagyok képben.
Pl. Jiayu F1? -
Bferibörs
addikt
-
citkar
addikt
válasz
b0bcat #69644 üzenetére
Szerintem a mai akkuknál nem jelent problémát, hogy a töltőn hagyod, állítólag úgy is hasznosabb sűrűbben tölteni, mint hagyni jobban lemerülni. A probléma ebben az esetben, hogy feleslegesen többet fogyaszt maga a töltő a konnektorban, ami persze szinte elhanyagolható, de mégis felesleges.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69647 üzenetére
Ilyen részletes infókat max nagyon bennfentesek tudnának megmondani, vagy aki szétszedett két ilyet
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #69642 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van
Nézd meg a Xiaomi MI2S tesztjét, az se "fizetett"...
/ nem kétkártyás/
Vannak szar kínai kamerák, el kell fogadni, ennyi, meg vannak jók....
@Hajtömeg: Véleményem szerint a G4 kamerája az átlag kínai szintet hozza, mossa a részleteket, de vannak kiemelkedő képek is. Aki telefont vesz , fogadja el, hogy nem fényképezőgépet vesz.
-
b0bcat
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #69638 üzenetére
Mobilarénás teszteknek balgaság hinni. Köztudottan lehúzzák a kínai telefonokat és nem is profik fotózás terén. A fizetett hirdetésekben vannak csak jobban elkészült képek...
-
Bferibörs
addikt
válasz
b0bcat #69634 üzenetére
Gyors töltésről van szó,az,hogy az automatika jelzi a 100%-os töltést nem jelenti azt,hogy az akksi fel is van töltve teljesen,telefon akkumulátor szakmai cikkben olvastam ajánlásként,így tudjuk teljesen feltölteni az akksit, egy próbát szerintem megér,érteni nem értek hozzá.A lekapcs utani töltést probáltam sonyn ,tovább bírta szuflával.
-
törölt tag
válasz
-HajTömeg- #69638 üzenetére
Engem mondjuk jobban aggaszt, hogy a G4 gyenge pontját az usb csatlakozót megerősítették-e? Mert hogy nem véletlenül árulták az biztos.
-
-HajTömeg-
őstag
JIAYU G4S -t használ valaki?
Nagyon szimpatikus teló,de nekem fontos a jó képminőség és a sima G4 mobilarénás tesztjén a fotók elég gyatrák.
javult ez valamit? -
slezakimi
senior tag
válasz
diegho #69633 üzenetére
Kicsit viccesen mükszik az oldal most
Nálam ha 4 telót összerakok, akkor sincs EUEXP1, sőt igazából semmi nincs alul ahol a szállítás van.
Ha elkezdek végigmenni a fizetésen akkor is csak EUEXP2 van.
Viszont reggel én is beszéltem velük, akkor négyet még engedett.
Érdekes -
Graphics
Jómunkásember
válasz
-HajTömeg- #69635 üzenetére
Persze, hogy használhatóak, nem láttam még ilyen kikötést, hogy csak 2 SIM-mel megy
-
-HajTömeg-
őstag
Lenne még pár laikus kérdésem.
MInden telefonnál ott van alul,hogy root 5$ (need)
Ez tényleg szükséges, érdemes kifizetni vagy könnyű rootolni?A másik,hogy 1 sim-el is használhatóak ezek a telefonok?
-
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
gamegod #69578 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok.
Jiayu G4S-t néztél?
Ha igen,azt miért lőtted ki a lehetségesek közül?dReFiX Ez tényleg nagyon jónak tűnik.
A fotói milyenek? -
Bferibörs
addikt
válasz
kiskatz #69617 üzenetére
Több próbálkozást olvastam a gyors merülésről.Az egyik ,hogy kb.minden 20. töltésnél 14-15 órát töltsük az akksit.A másik,hogy bekapcsolt állapotban töltsük fel 100%-ra majd kapcsoljuk ki a telót ne húzzuk ki a töltőt közben és így töltsük tovább.Ha van töltés jelző led jelezni fogja ha feltöltődik.Nem kell meglepődni,kikapcsolt állapotban sokáig fog még tölteni.
-
dReFiX
senior tag
válasz
DarknessHope #69627 üzenetére
THL W100 ? 134$
Rendeltem pár ismerősömnek , mindenki elégedett vele, bestbuy kategória. -
DarknessHope
senior tag
Sziasztok... még nem mostanában de szeretnék egy dual-SIM-es 4 magos legalább 1 giga ramos 4-4,5" WVGA-HD kijelző közti 200 dollár alatti telefont. az a baj hogy nagyon nehéz keresnem mert a leírásban megadottak közül csak egyiknél találtam szűrőt kijelző méretre pl.
ki mit ajánlana? tulajdonképpen volt kiszemeltem a Lenovo A820... de ebben nagy gáz hogy nincs fotó segédfény. eben az árkategóriában lenne jó ha lehet minél olcsóbban. hasonló tudás leddel.
a másik lehetőség hogy strapatelefont veszek de akkor azt csak később: Lenovo S750 a kiszemelt. de jobb lenne ha már vízálló egy teljes vízállót szerezni. nem csak olyat ami kibírja ha beleejtem 1-2percre.
ilyen ip68-at tud valaki ajánlani hogy melyik a bevált jó?előre is köszönöm.
-
svgyula
addikt
válasz
Buccer #69623 üzenetére
Szia Talán megoldás lenne ha egyszerűen kikapcsolnád a wifi-t
Ha azt akarod használni akkor meg bekapcsolod. Ha jól tudom az elsődleges kapcsolat a wifi. Mintha valahol már egyszer felmerült volna ez a gond de mivel én csak wifi-t használok nem érdekelt. De emlékezetből mintha ott sem lett volna rá igazi megoldás.
-
svgyula
addikt
válasz
kiskatz #69622 üzenetére
Azt nem írtad te milyen telót használsz. a kolléganőm szarszungja is egy napot bír.Pedig 1 éves és szinte alig használja pár perc beszélgetés meg esetleg pár sms mobilnetet nem használja mivel egész nap előtte ül. Én eddig mindig 2db akkuval kaptam a telókat és 2 havonta felcseréltem. A szolgáltatót is meglehetne kérdezni nincs-e valamilyen adókarbantartás a környéken. Gondolom egy hálózaton belül vagytok. Azért még a szomszédoknál is rákérdeznék, hogy teljes legyen a kép.
Az viszont érdekes, hogy egyszerre kezdett mindkettőtök telefonja merülni.Tudod nem vagyok semmilyen "összeesküvés" elméletnek a híve de esetleg más oldalról is meg kellene nézni ezt a két (inkább 4-6) hetet..........................
-
Buccer
tag
válasz
stmiklosi #69601 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de akkor lehet félreérthető voltam.
Nem az a baj, hogy nem csatlakozk wifihez. Sőt...
A gond inkább az, hogy ha pl elmegyek itthonról nem vált automatikusan mobilnetre, hanem kiírja azt amit mutattam.
Ez pláne ott szívás, ha olyan helyen ahol már egyszer rácsatlakoztam nyílt hálózatra (pl ahova ebédelni járunk) és csak elmegyek előtte már rá is csatlakoztam, de ha továbbmentem és nincs már jel, akkor sincs mobilnet csak ez a felirat. A meló miatt pedig fontos lenne, hogy az emailek jöjjenek folyamatosan, viszont sokszor észre sem veszem, hogy nincs semmi net (se wifi, se mobil) -
svgyula
addikt
válasz
kiskatz #69617 üzenetére
Szia! Több oka is van. Az első az hogy az akkumulátor elfáradt (ennyit bírt) a másik amit magadnak kell tudni a helyváltoztatás. Nem vagy esetleg két hete máshol, vagy jársz másfele? A hálózati kapcsolt nálam mindig hatványozottan látszik az akkumulátor merülési szintjén. Adótorony környékén nagyvárosban kevésbé merül.
Ha használsz esetleg 3G-t az is megszívja rendesen mert sok apk ha van internet folyton frissítésért kuncsorogHa nincs olyan program fent amivel figyelheted a használatot próbáld meg wakelock-ot vagy a spycpu-t lehet valamelyik apk indokolatlanul berregteti a cpu-t.
De elsősorban az akkumulátorra tippelnék. -
kiskatz
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az,hogy a telefonom kb 2 hete nagyon elkezdett merülni.
Régebben a nap végére olyan 30-40%-ot merült egy átlagos napon most pedig
80-90%-ot. Új programot nem telepítettem. Kikapcsolt kijelzővel kb 5-6%-ot merül óránként.
A telefon 4 hónapos. Wakelock szerint nem zabálja semmi. -
svgyula
addikt
válasz
Sanyesz. #69611 üzenetére
Szia! Elég karcsúra sikeredett az akkumulátor. Ha jól(?) emlékszem ezt egy brutális akksival reklámozták.Ja és valamiért ebbe sem fért el a 2GB RAM.
Persze arra csak a nagyon "fontos" embereknek van szükségük akik állandó kapcsolatba kell, hogy legyenek mindenkivel mert ha nem keresik őket állandóan legalább három üzenőfalról meg a fosbuk-ról akkor elvesztik az orientációjukat és kell futtatni a térképet is. Ha ezek esetleg kimaradnak akkor már sem a BM sem a NAV nem tudja követni és elveszik ebben a hatalmas országbanés még azt sem tudja meg mi lesz a vacsora........................
-
Sanyesz.
őstag
Zopo ZP1000-t rendelt, ne adj' Isten birtokol már valaki?
Nem írják, hogy csak "pre-sale" lenne. -
margithid
veterán
Szerintetek a JIAYU G4S miért olcsóbb mint a G5s?
Hisz specifikációban sokkal jobb.
Rendelt már valaki ilyet vagy ez még nagyon új? -
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #69606 üzenetére
Ó hát persze a MIUI a legxarabb és legoptimalizálatlanabb androidos felület.
Jó ég... Ennyi erővel 512MB is elég lenne nem?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Dominó85 #69598 üzenetére
Ez akkor helytallo ha 15-20 appot futtatsz rendszeresen. Vagy akkor sem. Egy 4 magos 1gb ramos telefonnal nem kell hogy gyorsitotarazzon processeket mert szazadmasodpercben merheto a tenyleges megnyitas meg a rambol betoltes kozti kulonbseg...szoval a 2-300 mb szabad ramot inkabb a sok szemetnek koszonheted nem a fenenagy optimalizalasnak.
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #69586 üzenetére
Na tessék. Miért?
-
stmiklosi
tag
válasz
Buccer #69573 üzenetére
Szevasz!
Tisztázzuk a fizikai körülményeket, mert anélkül nem lehet felderíteni hol a hiba.
Tedd fel a WiFi-Analyzert, nézd meg elegendő-e a térerő.
Jelzi még a -85dB erősségű (távoli) wifi forrást is, de csatlakozni is (merthogy akkor már neki is meg kell "szólalnia" és ehhez már adóteljesítmény is kell) csak a -60 alattiakkal tud. Ez kb. minden eszközömre igaz.
Stabil, gyors kapcsolathoz a -55 vagy jobb kívánatos.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest