- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuccc
csendes tag
Sziasztok, kis segítséget, javaslatot szeretnék kérni.
Dual simes telefont akarok venni de mivel ingázok két ország között, rendszeresen cserélgetem a kártyákat (a mobilinternet miatt). Emiatt olyan telót keresek, amibe két normál simkártyát lehet tenni. (a micro sim sem igazán megoldás, mert nem akarom és tudom buherálni, vagdosni a kártyákat)
További opciók: 5" körüli méret, 2 GB memória, hosszú üzemidő, ár nem számít.
A Lenovo S860-at néztem ki, de még nem jelent meg és már annyit olvastam róla, hogy abban sem vagyok biztos, tényleg két normál foglalattal jön-e. Eddig Lenovo A820-am volt és nagyon elégedett voltam vele, eltekintve a szűkös memóriától.
Ha valakinek van ötlete, javaslata, előre is köszönöm.
Cucc
-
Victoryus94
őstag
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Haier w910 34k-értVagy
Zopo ZP700 40k-ért?
Normál használat. Netezés, zene, video, telefonálás. Esetleg játék.
-
-
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Barátomnak kellene valami olcsó max80$ körüli dual simes telefon. Mit ajánlanátok ebben a kategóriában?
-
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #70457 üzenetére
Newman N2 igaz hogy 10$-al hosszabb de az N210OFF kuponkóddal lejön 10$ belőle
N2-10-off csak egybeírva. -
svgyula
addikt
válasz
Winner413 #70481 üzenetére
Szia! Nem kell a kukába dobni! Csak olyan pc kell amin a megfelelő driver van fent és nem hatszáz mindehonnan leszedett! Ez egy windows betegség! Sajna a távsegítség itt nem müxik ezt látni is kell főleg a hibaüzenetet. Viszont azt nem értem szakszerviznek ez egy sima rutinos dolog kellene, hogy legyen
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
Winner413 #70476 üzenetére
Csak lazán
Itt ketyeg mellettem a kifingott alcatel, ami meg el sem indul, az elsőt 2 hete vettem, ez már a második, de már lesz@rom, ezek után biztos lesz itthon egy jó öreg nokia, ha az andoridnak nincs kedve menni legyen akkor is mivel telefonálni.(#70479) fi:zi'k
Na, bocsi egyel lejjebb szántam, mindegy letelt a rohadék idő limit, mielőtt az eredetit törölni tudtam volna
-
-
Winner413
csendes tag
válasz
szuand1 #70474 üzenetére
FELADOM!!!!!!!!!! Nyilván túl hülye vagyok ehhez,de én már minden francot letöltöttem a szgépemre,futtattam,installáltam stb de a telefonomat akkor sem ismeri fel,meg se nyikkan.Továbbra is csak azt írja ki,hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás!"és kéri az email címem jelszóval.Szóval az egész délutánom eltelt úgy hogy minden próbálkozás kudarcba fulladt.A telóm nem hajlandó kapcsolatba lépni a szgéppel.Indulok a kalapácsért;annak legalább lesz látszatja!!!
-
RVR400
veterán
válasz
Winner413 #70462 üzenetére
Itt egy cucc a reseteléshez 7-es megoldás
Driverek itt 7zip kell a kitömörítéséhez.
-
WOT-H-A-C
veterán
Talán Hungobungo ha idetévedne tudna segíteni driver ügyben...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
aytukabozs #70461 üzenetére
Már akkor, amikor a kosárba akarod tenni.
-
svgyula
addikt
válasz
cappa72 #70458 üzenetére
Nem azért írtam, hogy belekössek! Csak amikor van 4-5 hozzászólás két próbálkozás között ráadásul úgy, hogy aki próbálkozik az egy "vak mesterlövész"
Abból nem tanulnak a többiek, mert nem is tudja pl. aki most kezdi olvasni, hogy miről szól az egész.
De jó buli mert ha itt szólnak közbe akkor érdekes dolgok derülhetnek ki! A végén meg nem is telefon lesz az hanem TANK!
(#70462) Winner413
Azért azt áruld el merre laksz, mert itt szinte az ország(és azontúl is) mindenhonnan vannak. -
Winner413
csendes tag
válasz
Köszi mindenkinek a segítséget és a türelmet!!!!!
Akkor most már csak az a kérdés,hogy tudtok-e valakit ajánlani,aki tudna nekem ebben segíteni!? -
aytukabozs
addikt
válasz
fi:zi'k #70459 üzenetére
Bocs azt én nem láttam a terméklapon....
[szerk.]
igazság szerint most sem látom, rendelés közben írja ki?(#70460) kiskatz
De hogy milyen teló azt továbbra sem árultad el(#70462) Winner413
Szerencsére még nem volt rá szükségem, de felül az apróhírdetések rovatban sok szervizes hírdetés van.. -
kiskatz
tag
Sikerült életet lehetnem a telefonba viszont a t-s kártyám nem akar életre kelni. A vodás megy szépen de a t-st bármelyik slot-ba rakom nem talál hálózatot.
-
nagyúr
válasz
Már túl vagyok rajta: This product is currently out of stock.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Winner413 #70454 üzenetére
Az nem a telefonodról hanem a szgépről hiányzik, és ahoz kéne hogy kommunikálni tudjon egymással a 2 eszköz.. :/
Valami tefonos mágus visszahozhatja a telódat, de félő hogy távsegítséggel ennyi amit segíteni tudtak az itteni szakik ...#70455) fi:zi'k
Newman @ antelife (10$-ral hosszabb mint pandán volt, és csak fehér van)
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Beszélni kellene az oldal üzemeltetőivel. Mert lehetne esetleg egy on-line szervizet csinálni ahol az éppen fent levő emberek közösen és látva a dolgokat segíthetnének egymásnak Valahogy úgy mint a teamwiever. Most nem lenne gond mert akár távolról is lehetne a hozzáértőnek a lúzergépén rpóbálni feléleszteni a telót!
-
nagyúr
A Newman N2 $110-ért jó vétel, igaz?
Esetleg bármi hasonló ár/érték arányú? -
fotosjani
aktív tag
válasz
Winner413 #70434 üzenetére
Spreadtrum chip-es telókal nem sok tapasztalatom van, de háta segít a Android Multi Tools v1.02b
A "Reset Face/PIN Lock" háha segít.
Elméletileg működik Spreadtrum chipes kütyükkel is. -
válasz
aytukabozs #70430 üzenetére
Ezt hogy? zipes romcserénél is haza lehet vágni?
Sajnos
Telepítőkészlettől függ... abban is a csatolási pontoktól és a formázás menetétől... már hogy mit és hogyan írt bele a ROM alkotója.
Egyes esetekben simán megfekteti a secro vagy protect_s partíciókat, aztán lehet vakarózni, hogy hogyacsudába történhetett ez. Persze javítható, _ha_ az nvram nem sérült. -
-
silver-pda
aktív tag
Elért a végzet, kell egy dual simes teló.
Nade melyik?
iNew v3? jiayu g4? g5?
max 5", min 1280x720, 4 mag, net és gps használat is kell + lehessen azért fényképezni is. -
válasz
Winner413 #70421 üzenetére
Na akkor a képen látható felkiáltójeles képernyő a bejárat a recovery-hez.
Valamelyik gombra (lehet a home, a hangerő le, mármelyik soft vagy hardveres gomb) be fog lépni abba a menübe, ami "Recovery".(#70422) kiskatz
Mármint úgy értettem, hogy a
*#06#
kódra előjön-e az imei szám? -
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Nem tudom hogy valós-e de egy különbséget látok a Doogee DG350 és az Umi X1 Pro között.
Az Umi X1 Pro-t a legtöbb helyen Gorilla Glass-al írják, a DG350 esetén viszont sehol sincs említve.
Ha valóban GG-os akkor elég jó vétel. -
Upo
addikt
válasz
Winner413 #70404 üzenetére
Itt vannak letöltések, a 2 dropboxos link. Az adb_usb.ini-be is be kell rakni azt hogy 0×1782, ha az a vendor id. Jó lenne ezt megtudni.
Usbdview-t le kellene tölteni, lap alján vannak a linkek, ha 64 bites a windows akkor az x64-et.
A bekarikázott alatti oszlopok a lényegesek, vendor id és product id.Telefont rá kell dugni, és megkeresni hogy a vendor id oszlopban van-e 1782. Ha van akkor kellene a vendor id és product id is. Ha több van akkor mindegyik. Ha más nem csinálunk rá egy drivert ha van usb debugging.
-
kiskatz
tag
válasz
aytukabozs #70405 üzenetére
Recovery-ből raktam fel.
Már 5-öt kipróbáltam de egyikkel sem megy. -
válasz
Winner413 #70404 üzenetére
Hát az az usb hibakeresés gyanúsan nincs bekapcsolva.
Említetted, hogy vagyn recovery mode.
(Ez általában kikapcsolt telefont feltételezve a "power+ hangerő fel" folyamatos megnyomásával érhető el)
Az valami ilyesmi?Esetleg factory mode van rajta?
(Ez általában kikapcsolt telefont feltételezve a "power+ hangerő le" folyamatos megnyomásával érhető el)Ha volna factory mode, ott általában elérhető az adb kapcsolat.
-
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70400 üzenetére
Már összedugtam és így is ugyanazt írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged