- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #68697 üzenetére
Nem beszélve az "olcso húsnak, hugy a leve" effektről. Így sem drágák a kínai telefonok, szerintem közülük sem a legolcsobbakat kéne az embereknek keresgélnie. No de persze nem az én pénztárcám, nem az életem kategoria a dolog. Umi-rol már annyi rosszat hallottam, hogy nem is vennek. A Cubot a tabletekben jokat gyárt, de a teloirol a review-ok nem éppen a legjobbat sugallják. A Neken meg annyira új...
-
margithid
veterán
Bocs, hogy itt teszem fel, de a TCL idol X S950-nek hol lehe tkapni az egykártyás változatát?
Csak azért kérdezem, mert abban van microSD bővítőhely.
Amúgy üzemidő terén hogy muzsikál ez a teló? -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lenne pár teló amit kinéztem.[link] Igaz itt nincs belőle de ilyen olcsón?
Ja és magyarnyelv sincs itt irva. Néztem több helyen is de ott drágábbak, de szerintem azok a valósabb árakat tükrözik. Lenne a következő kiszemelt[link] itt már a valósabb ár fogad de az UMI is kb hasonló árban tudnám elképzelni. Bár ha ettől olcsóbban lenne az sem lenne baj és alapból magyarnyelv is legyen benne és rootolt.Az utolsó ami még szóba jöhetne [link].Főleg fehér szinű teló lenne a kiválasztott majd. De kérdem ezek közül ki melyikre tenne a voksát? Előre is köszi a válaszokat.
A rendelés viszont csak később lenne és addigra lehet lejjebb is mennek az árak gondolom.
-
aytukabozs
addikt
Hát nem vagyok egy nagy ász mtk*android kombóban mint az látszik
szóval akkor teljesen normális hogy töltés közben teljes erővel dolgozik a gép akkor is ha épp nem használom?
Mindenesetre a köv. töltés után akkor nullázok és mutatok úgy statisztikát, ha még nem untat a lámáskodásom -
Secretknight
aktív tag
válasz
rendzso #68687 üzenetére
Szia,
szerintem nem fogsz benne csalódni,jó telefon.Nekem volt,s akinek eladtam ,azóta is szerelemes belé.A Tdeal jól ellátott kis cég sok supporttal és reagálnak mindenre.Sokat rendeltem tőlük. Viszont...2 év rendelgetés után az egyik tabletem eltünt. Szerintük én nem vettem át és ezért a posta visszaküldte nekik.Három hónap huzavona után visszakaptam a pénzem TD pontokban,tehát náluk levásárolhattam.Egyébként semmi nyoma nem volt hogy Mo.-ra eljutott volna az a tablet...
-
485
aktív tag
A powerbank tölt is, vagy csak működik róla az eszköz?
-
rendzso
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. Mégpedig a Thl T5S tipusú telefonról. Sajnos nem nagyon találni róla magyar nyelvű infókat, tapasztalatokat.
Illetve a tinydeal-ről érdeklődnék még. mennyire megbízható, rendeltetek-e már... Ott láttam a telefont, jelenleg egész jó akcióban van, sok kiegészítővel.
Előre is köszi a válaszokat! -
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68657 üzenetére
Még1x
ha töltőre tetted 2 körül, utána 5:40-kor csináltál egy screenshotot és azon 3 óra 40 perc körül van a full speed, akkor az teljesen normális.
Ha levetted a töltőről, akkor töröld a statisztikát és utána mutass eredményt.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
chinaminman #68682 üzenetére
Nem a T11-et használom. hanem a T100s-t. Gondolom, a kommunikációs chip egyezik a kettőben, így a T100s-ből kiindulva azt mondanám, hogy rendben működik.
-
EZT néztétek?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #68680 üzenetére
Nekem már csak olyan THL T1... készülékeim vannak, amiben (elvileg) 2750mAh-s akku van. Így nincs összehasonlítási alap.
-
kymco
veterán
Kiknek van még rajtam kívül THL T200C okostelefonja?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #68677 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a THL trükközik az akkukkal. Már jó előre beharangozták, hogy március közepétől nagyobb akkuval szállítják a T100s-t. Március végétől pedig kapható a T11, ami ugyanezekre az alapokra épül, külsőre (kinézetre és méretében) megegyezik, ergo ugyancsak a nagyobb akkut kapta.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #68674 üzenetére
Ha fizikálisan nem változott az akis mérete, akkor sima átszitázott/átmatricázott 2300-as a 2750-es is. Ha pedig fizikálisan maradt volna a méret és Li-Ion helyett Li-Pol-ra váltottak volna, no akkor éreztél volna jelentős különbséget.
Nagyobb aksi esetén szoktak adni egy modosított hátlapot is.
-
-
slezakimi
senior tag
válasz
Dominó85 #68662 üzenetére
Thl W200S is 2000 mah akksi.
Erős közepes használáttal, simán nem épphogy, hanem simán ugorja az egy napot.40 %.-l nem akarok nekifutni uj napnak.
Folyamatos 3g, 3 email szinkron,viber,kis böngészde, néhány hívás, néha beesik egy kis Candy Crush.
Nem járkálok faltól falig. -
Dominó85
addikt
válasz
fateless #68665 üzenetére
fateless
Vagy vesz egy erős powerbankot mellé.Sanyesz.
nálam a Hongmi 2Ah aksija bírja a 2 napot is, ha éppen nem dolgozok. De ha dolgozok, akkor az igen xar lefedettség miatt állandoan tornyokat vadászik és amint hazaértem tehetem is töltésre. Bár átlagban így is meg van az 1,5 nap. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mit tudtok a Huawei Honor 3X és 3C mobilokról, valaki netán használ ilyen gyártmányút?
-
margithid
veterán
Én azt nem értem, hogy a xiaomivel miért nem köt szerződést mondjuk egy edigital, vagy mediamarkt?
Miért nem az ilyen tipusú telefonokat forgalmazzák és miért a prestigot, concordot, wayteqet
Európában simán a haszonból fel tudnának állítani egy supportot ahol a garanciális ügyintézért végeznék.
Mindenki jól járna, már akkor is ha mondjuk 60k-ért adnák a Hongmit 2 év garanciával. -
dioka7
senior tag
Van erről valakinek valami véleménye?
Holnap a pandán akciós lesz 200 és 230 $-ért. -
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #68657 üzenetére
Másik ROM-mal nem próbáltad?
-
aytukabozs
addikt
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68654 üzenetére
és meddig töltötted, mert a harmadik képen 97% a töltöttség, és a töltés ideje alatt 100%-on pörög a processzor?
-
Dhampir
félisten
válasz
gipsztigris #68647 üzenetére
Fórumtársunk "védelmében" írom, hogy ebben az esetben viszont neki köszönhetem, hogy a Hongmi csoportos rendelésére felhívta a figyelmemet.
-
aytukabozs
addikt
No korai volt az öröm
A hibajelenség ugye ez volt:
Tegnap egész nap nyüstöltem a telefont és remekül (nem)merült az akksi, faszának tűnt minden:
de hajnalban ugyanúgy kikapcsolt mint eddig, és reggel visszakapcsolva már b@szik az MTKnoLEd-re.
Pontosabban az app azt írja hogy minden rendben, de DeepSleep újra nincs, helyette fullon pörög a proci:
ha valakinek lenne tippje ne tartsa magában...
-
Indiant
addikt
Csak figyelemfelhívás, de ezzel nem kéne kezdeni valamit az összefoglalóban?
"MT6588 MT6589 Quad-Core megjelenése hamarosan várható" -
denko
senior tag
Sziasztok! Valaki Feltudna okositani a kérdésekben:
Érdeklődnék hogy honnan tudnám megrendelni legolcsobban Lenovo p780at?
Van olyan raktár ami EU-ban van ahonnan nem kell vámozni?
DHL-el akarom hozatni, és azt meg lehet oldani hogy olyankor Cégnevére vámozom hogy elszámoljak késöbb vele? Ilyenkor a webshopnál is cégnevére kell vásárolni?Előre is köszi a válaszokat
-
válasz
gipsztigris #68647 üzenetére
Hát kb... , de hátha felfigyel már valaki erre is
-
gipsztigris
addikt
válasz
tvamos #68642 üzenetére
Azért ez nagyon gáz!....hogy egy fórumon abból, hogy egyfolytában trollkodik valaki, meg lehet élni! Persze, nem rád gondoltam.
Mást meg csip-csup f@szságokért órákra, napokra kivágnak a PH-ról, de van egy ember aki gyakorlatilag CSAK kötözködni jár a fórumra, neki el van nézve minden. -
tvamos
nagyúr
Nagyon jo telefon ez a Lenovo S650, csak... Ma is voltam setalni, es hianyzik az a Compass. Nincs valami hasonlo kvalitasu telefon, amiben van az is?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #68627 üzenetére
Szep telefon... varom mar azt, amelyik kisebb lesz mint a kijelzo!
(#68624) Dotahpakeb
Auchan... nem egy telefon bolt. Nem is latok nagy kozosseget hozza.
En nem vennek ilyesmit!
De a teveszor pulcsi a linkeden, az tetszetos... -
blueye
veterán
válasz
Dotahpakeb #68635 üzenetére
Nem erre céloztam.
(elég határozottan)@Sanyesz. ???
-
Reibek
senior tag
Tovabbra is fenn all az a problemam hogy bekapcsolast kovetoen ~5p-el meghal a hang a telefonon(ipegtop z26)
Mikrofon,hangszoro megnyekken...
A vicc az h ameddig mukodik fulessel zenet hallgatva gyonyoruen szol aztan egyszercsak recsegni kezd es vege...
Ujrainditas aksi kivetellel megint helyre rakja 5p-ig
Romot nem talaltam hozza
Lehet hogy maga a hangchip a hibas?
Javitani tudjak szervizbe vajon? -
Tetran
csendes tag
Mit ajánlotok kedves fórumtársak?
300 dollár környékén keresek készüléket
-5,5'-6" képernyő
-8 mag 2gb ram
-FullHD
-~3000 akksi
-pöpec kamera -
blueye
veterán
válasz
Dotahpakeb #68629 üzenetére
"A puccos telófetisiszták ne írják le, h 100k alatt minden szar, mert azt csak nekik eleve elhiszem!"
Ha kicsit olvasgatnál a topic-ban látnád h itt pont nem ilyenek írnak
-
válasz
Dotahpakeb #68629 üzenetére
Nem esem bele abba a kategóriába
A telefon alapvető hardveres adottságai jók, nem tudom viszont ki gyártja.Az Archos adja a telefonok alapjait, így szerencsére legalább van valami szoftveres támpont.
-
-
Crytek
nagyúr
-
válasz
Dotahpakeb #68624 üzenetére
Gyanús, hogy nulla support, max a vevőszolgálati pultnál, ha visszaviszed
Nem tudni ki gyártja / tableteket talán az Archos, legalábbis a nagyot igen... hogy ők meg melyik dzsunkából rendelik ismét passz. / Amúgy meg ennyi.
MTK6572, az már bizonyos, szerencsére ez egy jó SoC. Gondolom 512MB/4GB, és egy stock droid, nagyon nem lehet elcseszni. Lenovo A516 szint
-
junkpod
veterán
válasz
janakbacsi #68594 üzenetére
flasheld újra, úgy is van áprilisi új ROM, nézz át a topikjába.
-
Dotahpakeb
csendes tag
-
válasz
ATM_automata #68621 üzenetére
Nézz be ide, van topicja, itt hamarabb segítenek, főképp, hogy elég sok hozzászólás van már
De az első hozzászólásban is van pár hasznos infó
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68617 üzenetére
Visszapostázod a srácnak aki intézi és ő visszaküldi mivel az ő neve alatt fut minden!
Kicsit így kacifántosabb de ha magadnak rendelnéd és megfogják akkor drágábban jössz ki.És "állítólag" a Xiaomikkal nincsen ilyen téren sok gond.Nos többek között ennek megcáfolására szálltam be "én" is
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, akár privátban is jó. Nagyon hálás lennék, ha valaki rám tudni szánni egy kis időt.
Van a páromnak egy THL W100-as telefonja. Mostanában folyton jelez, hogy kevés a hely...kevés a hely...email szolgáltatás leáll stb. Rootoltam a telót, ajánlottatok egy Link2SD progit, azt feltettem, amit lehetett átraktam vele SD kártyára. Egy darabig jó is volt, most újra elkezdett sírni, hogy kevés a helye, pedig nem került fel semmilyen új program a telefonra. Se játékok se extra cuccok nincsenek a telón, csak a google meg facebook appok. Szóval nagyon nem is tudok semmitől megszabadulni.
Lehet-e valamit tenni, hogy a telefon használhatóvá váljon újra? Anno mintha szó lett volna valami telefon átpartícionálásról...de lehet rosszul emlékszem? Ebben a dologban kérnék tőletek segítséget, ha lehet.
Előre is köszönöm!
-
szunyooo
tag
Ezt a programot küldte hogy ezzel csináljam meg, de mikor eljutok oda hogy be kell tennem ezt a fájlt akkor ezt a hibát írja.. :/
-
-
szunyooo
tag
Be teszem a fájlt , de épp akkor írja ezt...
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dhampir #68611 üzenetére
Rendelt velünk csoportosan 185 dollár és ha nem tudod személyesen átvenni még 1400ft posta!
-
-
szunyooo
tag
Üdv. Tud valaki erre megoldást?
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68603 üzenetére
My pleasure.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Szerintetek a Xiaomi Hongminál jelenleg létezik jobb ár/érték arányú androidos telefon?
Érdemes lenne várni a Lenovo Golden Warrior S8-ra (habár az már phablet-szerű méretű)?
-
aytukabozs
addikt
(Bár nem nekem szóld de) Köszi a tippet!
Előtte:
Utána:Már csak arra vagyok kíváncsi hogy ezek után hogy fog alakulni az akkuidőm, valamint hogy ez megoldja-e a főképp éjszaka jelentkező problémát, ti. hogy nemes egyszerűséggel kikapcsol a telefon...
Én titkon ebben reménykedem, mert a kis ámátőr agyamban az a feltételezés él hogy ezt is a no deepsleep jelenség okozta. -
RVR400
veterán
Van egy jó kis címkézőgépük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest