- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz
paolinho #69797 üzenetére
Ezért az árért legalább 5-10 a kollégáknál már bevált, közösséggel rendelkező készülék közül válogathatsz és nem kell az ismeretlent berendelni. Kicsit mélyedj el a topicban
Én a leányzó ismerősömnek fehér THL W100at rendeltem, piros S-Line tokkal. Oda vissza van érte és csak 133$ plusz az esetleges tréfa.
-
Graphics
Jómunkásember
-
paolinho
őstag
NEO M1-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata? Talán egy kicsit kevés az akksija, de van még valami negatívuma? Egy hölgy ismerősömnek kellene, aki csak kultúráltan nyúzná.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #69794 üzenetére
Az nem derült ki, hogy hol lopták ki a telefont. A boltnak nem érdeke ilyen "hírnév" szerzése. A V3 topikban is könnyítettek a csomagon két telefonnal, de az itthon lehetett már.
Laza...: Elvileg Neked nem is kellene látnod a Kína-Belgium útvonalat (az valami rejtett szállítmány), csak a belga posta részét, amikor már ide jön. Nekem legalábbis így működött. MIX-szel amúgy sem kezdunk mondatot, főleg, ha TN.
-
Laza...
addikt
válasz
Sanyesz. #69793 üzenetére
Nekem még úton van egy nagyobb db-os szállítás, ami az első nem szállítunk mizéria idejében indult. 5 napja kaptam egy TN-t, amilyen még sesem volt, és csak a 4px-en lehet követni. ilyen formátumban: MIX2014xxxx. Hát nem tudom, nekem gyanús az egész, sehova nem megy, utolsó bejegyzés:
2014-04-17 06:21:19
Shenzhen,China
吴辉Chaten azt mondták, nem lesz vám, ha lesz, át sem veszem, refund lesz
-
Sanyesz.
őstag
ööööö, Angliából? Ezt honnan szedted?
A Mixeshop ugyanolyan kínai webshop, mint a többi ismert. Csak kitaláltak egy olyan szállítási módot, amivel részben ki lehet küszöbölni a nem EU-ból érkező csomagokra kivetendő ÁFÁ-t. (Kína - Belgium - Magyarország útvonal).
A "részben" azt jelenti, hogy ők ezt a postaköltségbe építik be. Azt, hogy mit művelnek időnként ezzel az EUEXP1-gyel, az más tészta, én sem értem.Volt már itt darabszám korlátozás, akku nélküli szállítás stb. A következő fokozat a telefon nélküli szállítás lesz.
-
01andris
tag
válasz
-HajTömeg- #69789 üzenetére
Nem Szlovák.
Szlovákiába megy EUEXP1 szállítással .Akármennyi,nincs korlátozás mint Magyarországra.
Kínai shop ez is. -
01andris
tag
Jó áron van.
[link]
De nem enged sokat venni.EUEXP1-el.
Szlovákiába,simán mehet akármennyi.
Nincs itt valaki határmenti.
Nagyon jó áron lenne akkor. -
wiggly
csendes tag
válasz
benceman00 #69783 üzenetére
Nekem nagyon bejönnek ezek a kétszínű telefonok, iOcean-nel volt versenyben annak idején a c2 is.
-
-
dioka7
senior tag
válasz
wiggly #69781 üzenetére
Szia, én tegnap rendeltem meg. Most Newman N2-m van, ezt fogom lecserélni, első sorban a dual SIM miatt. Szinte mindenhol jókat írnak róla, olvastam elég sok német/angol nyelvű tesztet, egyedül a GPS-t szokták leszólni. A mostani tel.-em is newman abban viszont olyan GPS van, hogy ilyet még nem láttam, hidegen is kb 20-30 mp alatt talál jelet, melegen pedig azonnal. Nem akarom elhinni, hogy egy újabb készülékbe a newman gyengébb GPS modult vagy antennát rakott volna, de majd meglátom. A tesztekben amúgy az akkura azt írták, hogy 1-1,5 napot ki lehet vele bírni, még a tesztelés során történő folyamatos nyomkodás mellett is. Ha megjött, majd leírom a tapasztalatokat.
-
djnice
veterán
Van valakinek már ZOPO ZP1000? Ha igen, mik a tapasztalatok vele? Most akciózzák 200$-ért geekbuying-en.
-
wiggly
csendes tag
válasz
benceman00 #69779 üzenetére
A Pandán most 200-ért akciósan dobnák utánam.
Az aksiból elég lenne a 2000mAh, jelenleg is az van a c2-ben, csak a tény, hogy nem cserélhető.
Nem tudom az ilyen aksik mennyire tartósak. Tartósabbak-e, bár kétlem.
Olvastam, hogy ezeket is meg lehet buherálni, de én bőven casual vagyok ilyen téren...Ez a Neken is elég szépen néz ki, bár nem nagyon ismerem a márkát. Jónak számít?
-
junkpod
veterán
szerintetek van érdemi különbség ha SPFlashtool firmware upgrade esetén be van kapcsolva vagy ki van kapcsolva az "Option/Download/DA DownLoad All"?
-
benceman00
tag
válasz
wiggly #69778 üzenetére
Főleg a FHD mellé. Nekem is FHD van 2ezres akksival nekem éppen elég egy napra de megvan a lehetőség, hogy cserélhessem nagyobbra ha épp kellene. Ha Te nagyon sokat használnád akkor lehet, hogy nem a legjobb választás.
Szerk.: Szerintem vársz 1-2 hetet és ezt megbírod venni 200dollár környékén és 15dodóért van hozzá 3ezres akksi.
-
wiggly
csendes tag
Nagyon nézegetem ezt a Newman K18-at.
[link]Egyedül ez a nem cserélhető aksi, ami aggaszt...
Szerintetek? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
CoolBoy323 #69776 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69775 üzenetére
Miert, szabin van a gugli?
Zopo Baltic, vagy lsd a blogomban. Telorol lassan menne a linkeles -
-HajTömeg-
őstag
válasz
CoolBoy323 #69774 üzenetére
MOndjuk most JIAYU telefont néztem ki,de akkor meglesem a zopo oldalát.
Belinkelnéd a lett zopo honlapot? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69769 üzenetére
Nem kell!
A lett zopo pl nekem bejott -
pluhm
aktív tag
Köszi! Sajnos se root, se cwm nincsen...
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #69771 üzenetére
De nézz utána annak, hogy pontosan honnan is küldik.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #69769 üzenetére
Keresd meg hungobungo-t, ő tud kedvezőbb áron rendelni.
Nem, ha EU-n belülről küldik, akkor nem kell fizetni. -
-HajTömeg-
őstag
Olvasom, hogy a zopo webshopja eu- n belül van.
Arra is kell vàmot fizetni? -
A /system/media könyvtárban a bootaudio és shutaudio mp3 fájlok a hangoskodók.
Root jogosultsággal rendelkező telefonon ezeket kell törölni, utána csönd lesz.
Ezeket halkítani csak a fájlok módosításával tudod.Nem root-olt telefonon ha van CWM, akkor egy szkripttel is megoldható.
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Néhány napja boldog tulajdonosa vagyok egy DG2014-nek. Egy apró problémám van eddig vele: a ki, és bekapcsoláskor látható, hallható animáció hangját nem lehet kikapcsolni. Eléggé idegesítő tud lenni pl. bekapcsoláskor. Beállítanék egy halk hangot ébresztésnek, de előtte magas hangerőn végig kell hallgatni az animáció hangját... Ha valaki tud erre megoldást (hogyan lehetne egyszerűen kikapcsolni a hangját, vagy magát az egész animációt kikapcsolni), azt megköszönném!.
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Egy kis olvasnivaló.
Samsung Galaxy S5 v.s. Zopo ZP998
-
Vjankovics82
senior tag
Azt tudja valaki hogy kell megcsinálni hogy 3 gb legyen a rendszer a többi 10 gb pedig felhasználható legyen?
-
svgyula
addikt
válasz
Vjankovics82 #69707 üzenetére
A pillanatragasztó ciánakrilátot tartalmaz ami úgy működik megkötött állapotban mint egy dióda (régi telefonkártyákat lehetett vele végteleníteni
) Ha telenyomod akkor nem kell utána használni. Ott inkább hajszárítóval megmelegíted és rányomod.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #69758 üzenetére
A G4S 196$, ha kettőt rendelsz. Erre a darabonként 25$ szállítás jön rá. Persze összesen 4 készüléket kell rendelni, különben nem éri meg az EUEXP1.
Laza...: nem tudom, mit kivételeznek Angliával. Nem mindegy, ki fizeti ki a vételárat.
Ez már elég OFF ebben a topikban.
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #69755 üzenetére
Igen, úgy néz ki ár/rendelés függő. Az összeg olcsóbbakból 500$ körül van, a drágábbak meg olyan 1000$. De hogy pontosan hogy van beállítva, csak ők tudják
-
-
válasz
-HajTömeg- #69745 üzenetére
-HajTömeg-:
Erre nincs "képlet". Vagy megvámolják, vagy nem. A vám elkerülésében való segítségkérés/-nyújtás alapelvek szerint tiltott.Crytek:
Igen, most próbáltam ki, négynél többre már nem dobja fel. -
Dhampir
félisten
válasz
És így lesz ez, tudom, hogy így lesz!
Ember vagyok: nem változom.
Epedni mindig: sorsom ím ez,
S tünődni elszállt álmokon.Részlet:
Reviczky Gyula (1855. április 9 — 1889. július 11.): Tantalusz -
Sanyesz.
őstag
válasz
Álljatok össze páran és rendeld meg EUEXP1-gyel a Mixeshoptól.
-
diegho
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69743 üzenetére
Várj pár hetet, lesz 1GB-os verzióban is kb 30$-al olcsóbban.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #69739 üzenetére
200USD + 54USD Áfa + 6USD postai kezelési költség
Free shipping: kb 2-3 hét (50-50%)
DHL: 3-8 nap (90%)
root - szerintem nem éri meg -
ZS3NI
őstag
válasz
-HajTömeg- #69739 üzenetére
99%; +27%; 1 hónap; nem
-
Brain75
senior tag
válasz
-HajTömeg- #69734 üzenetére
A jiayu egy ismert márka. Sok jó telefont gyártott más és a mostani telefonjaik is minőségi darabok.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #69734 üzenetére
Az ismertebb márkák:
- Zopo
- Lenovo
- Thl
- Jiayu
- XiaomiAteljesség igénye nélkül.
-
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #69733 üzenetére
jiayu ismert márka?
Köszi mindenkinek a választ,szerintem berendelem.
-
válasz
-HajTömeg- #69730 üzenetére
Amennyiben ismert márkát veszel, nem igazán fürödhetsz be vele.
Természetesen működik root nélkül is, ugyanúgy, mint az "itthoni" társai.
Elromlás esetén a visszaküldés játszik, az időtartamról, árról nem tudok nyilatkozni. -
Zeki
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #69730 üzenetére
Nem szabad olcsó telót venni, mert annak van valami gondja.
Nem kell rootolni, anélkül is használható. Visszaküldés kb 2000Ft.
Annak a jiayunak valszeg nincs hátulütője. -
-HajTömeg-
őstag
Van valami gyenge pontja a kínai telóknak,amire számítsak?
PL neki
Tudom nemrég jelent meg ,de nem értek hozzá,hogy pl ez a kijelző jó ,van-e valami ami rossz rajta és ez már az adatokból kiderül?
Korábban kérdeztem,hogy miért írják mindenhol a telefon mellett,hogy root (need) 5$
Root nélkül nem fog működni Európában?
Ha mondjuk teszemfel elromlik,akkor mi a metódus? Vissza kell küldenem?
Ez milyen összeg kb?
Sorry a sok kérdésért,csak kéne egy jó teló mihamarabb... -
Brain75
senior tag
válasz
diegho #69724 üzenetére
Én ha figyelted akkor a pillanat ragasztóra írtam hogy a száradás közben mindent megmar a keletkező "gőz".
A kétkomponensű ragasztókkal nincs ilyen probléma, de nem szoktak telefont ragasztani folyékony ragasztóval.
Rég óta csinálom de még soha nem használtam folyékony ragasztót telefon javításra.
Főleg nem kijelző visszaragasztásra. -
7Sony7
addikt
válasz
Vjankovics82 #69722 üzenetére
Amit linkeltél, arra lent azt írja, hogy üveget nem ragaszt. Szerintem inkább keress valakit, aki megcsinálja, vagy egy szervízt.
Érdeklődd meg, mennyi lenne a javítás, aztán azt, hogy mennyi lenne bele egy új kijelző+a csere, és válassz.
Van egy tippem, mire döntesz.
-
Brain75
senior tag
válasz
Vjankovics82 #69722 üzenetére
Azt a telefont szét kell szedni és rendesen újra beragasztva mindent a helyére összerakni.
A telefon javítás , szétszedés nem olyan munka amit mindenki meg tud csinálni. Szerszámok kellenek hozzá és jó sok tapasztalat.
Ha még nem csináltál ilyet akkor jobb ha nem állsz neki mert csak rombolás a vége.
A kijelzőből is és az érintőpanelból is szalagkábel jön ki amit kb egy pici megfeszítéssel is el lehet szakítani, és nem lehet javítani csak cserélni. -
Brain75
senior tag
válasz
Meg ne próbáld pillanat ragasztóval !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 oldalas vékony ragasztó. Csak olyannal próbáld. Semmi folyékony ragasztó, legfőképpen NEM pillanat ragasztó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emberek ! Javított itt már valaki mobilt a hozzászólók közül ? Szerintem nem igazán.
Soha semmilyen folyékony ragasztót nem szabad használni. A pillanatragasztó száradás közben (mivel cián akrilátot tartalmaz) olyan "gőzt" termel ami mindent megmar. -
Laza...
addikt
2 kártya, droid, telefon, magyar nyelv. Ram, ROM? van, az is. Működik? Talán pont elég arra hogy működjön
-
XmoD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #69714 üzenetére
2 kartyan van a hangsuly es a telefonalason.
Felesleges nekem a dual/quad/octa core es a tudas. 60$ a lelektani hatar. Nem csak a vam miatt, hanem mert kb ennyiert mar itt is veszek dual simes-t. De ha valasztanom kell akkor mar droid...
-
diegho
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #69715 üzenetére
Én csakis két komponensű műanyag - műanyag (vagy amiből van a 2 felület) ragasztót használnék ilyen célra.
-
7Sony7
addikt
válasz
Pillanatragasztóval vigyázz! Plexit ragasztottam vele még régen, és a ragasztás mellett pár mm re is bemattult, mintha párás lenne. Lehet, hogy a mostaniak már nem csinálnak ilyet, de előtte próbáld le valami hasonló anyagon.
-
upbuvar
tag
válasz
-HajTömeg- #69703 üzenetére
Alig egy hete kapható, ne reménykedj...
-
diegho
nagyúr
válasz
Ezen a képen aztán jó sok látszik.
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok csinálni a Inew v3 telóval 2 hete hogy kicsúszott a fliptokból [link]! sajna a kijelzője mozog a működést nem befolyásolja de úgy látom egyre jobban felválik már be is látok a kijelző alá! szerintetek pillanat ragasztóval visszatudom ragasztani? a sötétébe még a fény is látszik végig szélen!
-
gamegod
senior tag
Sikerült 3 készülékre szükitenem a kört
- Thl W200s
- Xiaomi Hongmi
- Zopo ZP780
ezek maradtak, nagyban az árak domináltak
Szerintetek melyik lenne a megfelelő választás, igazából mostanában ez után nem szeretnék új telefont ezért jól kéne választani.
Mindegyikben van valami jó ami tetszik, és durva milyen nehéz a választás. -
-HajTömeg-
őstag
Nincs valami ötletetek,hogy hol keressek a JIAYU G4S -el készült tesztfotókat?
-
csampei
senior tag
válasz
vapega #69701 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!Nem nekem kell nekem itt a Runbo X6...Az egyik ismerősnek kell mert tele van a töke az Androiddal a pénztárcája meg annyira nem,így azzal a kérdéssel fordult hozzám hogy nézzejk neki valami telót ami tutira nem fog fagyni,akadozni,azonnal reagál mindenre.Ugyebár az SGS3-4 kiesett az anyagi miatt ezt találtam neki ami ütőképesnek néz ki.Az oktacore-os MTK-s kütyükből nem nézek ki sokat,ebből inkább.
-
vapega
tag
válasz
csampei #69689 üzenetére
Ez a készülék egy kártyás.
Röccenés nélkül visz mindent, de én nem játszom. Állítólag nem minden játék indul el rajta az Intel proci miatt.
Amit belinkeltél ott nincs egy ideje, viszont a Minideal-en van nagyon jó áron.
Itt egy fórumtárs tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest