Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fateless #70255 üzenetére
Sziasztok.
Nekem van egy ilyen TCL Idol X S950-ös telefonom, de nagy és ráadásul a visszagomb is bal oldalt van nem jobb oldalon ahogy a samsungokon. A lényeg maradok az S4 mini duos-nál és eladom a TCL-t.
Kérédsem:
-Rootolva van és úgy tudom, ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor marad a root. Viszont gondba vagyok a PLAY-el, mert azt rá kellen tenni az új tulajnak már, hogy tudjon google appokat telepíteni. Rootexplorer-el melyik rendszer mappába tegyem be FR után a PLAY.apk -t és a Root explore apk-t?
-Illetve a kihajtható flipp tokot, hogy a bánatba kell feltenni a telefonra? Van egy fém lap belül amit nem tudom, hogy le kell feszíteni vagy mit kell csinálni vele.Köszi.
-
Sanyesz.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest