- sziku69: Szólánc.
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
Viktor0610 #71099 üzenetére
Nem akarták szétvágni aztmondta a nő hogy csak cserélni tudnak. (wtf)
Meg hogy vigyem be sufnigsmbe ha vágatni akarom
-
-
ZS3NI
őstag
Nekem is kellett micro sim az új bluboo x1-emhez. Bementem T-hez aztmondták 4.5k
KIRÖHÖGTEM ŐKET, hazajöttem szétvágtam ollóval, egyből jó lett.
neten van sok nyomtatható sablon.
-
klogw
aktív tag
Érdemes próbálkozni házi SIMszabászattal vagy jobb, ha befizetek SIMcserére bótba?
-
válasz
pach-adams #71082 üzenetére
Hogy kicsit többet is mondjak, eddig jutottam.
s7yler leírásának megfelelően megcsináltam az előkészületeket (root, MTK Droid Tools backup, IMEI/NVRAM backup, CWM telepítés, CWM backup)
1. próbálkozás
- CWM backupból a system.ext4.tar-t kicsomagoltam és visszazip-eltem, majd jBrart-tal sikeresen végigfuttattam a fordítást (hungobungo leírásával)
- a fordított system mappát visszamásoltam a tar-ba, töröltem a nandroid.md5 fájl tartalmát és megpróbáltam CWM-ből visszaállítani a backupot, de ezt kapom:
Restoring system...
Error while restoring/system!2. próbálkozás
- CWM backupból kimásoltam csak a system mappát, bezipel-tem és ezt küldtem át jBarton, végig is futott hiba nélkül
- visszatettem a system.ext4.tar-ba, szintén megpróbáltam CWM-mel visszaállítani, de ugyanazt a hibaüzenetet kapom3. próbálkozás
- az előző próba alkalmával (csak a system mappából) kreált fordításnak csak az apk (app és framework mapp lényegében) fájljait visszatettem a system.ext4.tar-ba, de a CWM ugyanazt a hibát dobja4. próbálkozás
- a 2. próba alkalmával (csak a system mappából) kreált fordításnak csak az apk (app és framework mapp lényegében) fájljait betettem egy aroma telepítőbe, de ez el sem indul, ezt kapom:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.A módosítás nélküli aroma telepítő simán lefut!
5. próbálkozás
- a 2. próba alkalmával (csak a system mappából) kreált fordításból a hungobungo tippjének megfelelően bemásoltam a system/app mappába a Calculator-t, de újraindítás után sem lett magyar (másolás, majd permission-ök beállítása, majd áthelyezés az app-ba)Itt már feladtam az éjszaka...
Több kérdés is felmerült bennem:
- nem jó a CWM? verzió: rua1 autoCWM v5.5.0.4, bár a backup ment szépen és simán tudok ebbe bootolni
- biztosan sikerült a fordítás? ezt tudnám valahogy ellenőrizni amúgy, h magyarok lettek-e az apk-k?
- nem megy a módosítás gyári ROM-mal?Köszi a segítséget!
-
jojoando
aktív tag
-
kaszas91
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy dual sim-es telót és lenne vele egy kis problémám.
Valamiért nem tudok vele telefonálni viszont sms-t küldeni, netezni igen. Más szolgáltató kártyájával tudok telefonálni. Kipróbáltam egy másik kártyával is azzal is tudtam használni.
Mi lehet a probléma? Valaki tud segíteni? -
klogw
aktív tag
Üdv!
Ezekre a különböző kínai telókra szoktak a gyártóik szoftverfrissítéseket közreadni?
-
válasz
pach-adams #71080 üzenetére
Kernel és hw függő.
De mtk-s cuccnál utólag nem megoldható (eddig). -
aytukabozs
addikt
válasz
Mottie #71057 üzenetére
A nyeréshez még nem kell rendelni ha jobban elolvasod, ha kisorsolnak akkor megrendeled a telót>várakozol>unboxingolsz stb..
És utána jön a refund, HA jön
Merthogy inkább ez lehet a kulcsmondat:
"Note: We preserve the right not to pay $110 back to the winner if we fail to receive the video link from him/her within 15 days"
Antéékből simán kinézem hogy letagadják hogy megkapták a videót, elég görény az aftersales supportjuk :/ -
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Az enyémen van play és tud magyarul, Minideal-től rendeltem DHL-lel egy hét alatt itt volt, természetesen ÁFÁ-t fizetni kellett!
pach-adams: van a gombnak világítása, kicsit halovány,de funkciójának hogy este vagy kevés fénynél lásd arra jó. Sajna arra, hogy jelezze a nem fogadott hívást már nem, mert nappal sok fénynél nem lehet látni.
-
pach-adams
tag
Akinek van Doogee DG350-ese az meg tudná nekem mondani, hogy az alsó érintő gomboknak van e háttérvilágításuk?
Vagy ugyanezt kérdezném a UMI X1 PRO esetén is.
Mert most ezen két telefon között vacilálok.
Esetleg mi mást ajánlanátok még ebben az árkategóriában? -
Akárhogy próbáltam magyar nyelvet csiholni a vadiúj Umi X1 Pro-ra, nem akart összejönni. Itt jobban pörög a topic, mint a jbart-osok, ezért itt kérnék egy kis segítséget.
Aki megcsinálta már, au milyen módszerrel csinálta? -
pach-adams
tag
Üdv srácok!
Olyat kérdeznék hogy ha nincs OTG jelenleg a telefonon, azt meg lehet oldani hogy legyen?
A mobil egy Jiake i9500W lenne az újabbik kiadásból (MTK6582, 1gb ram, QHD ips kijelző stb...)
4.2.2-es droiddal.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Dhampir
félisten
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #71076 üzenetére
Nem vagy ugyanott.
Mert mintha lehet 5 Euróért biztosítást venni a vámolás ellen, hogy ha megvámolnak mégis, visszatérítik.
Zollversicherung abschließen (beträgt 8% vom Warenpreis)? Mehr erfahren
Hinweis: Wenn Sie bei der Abwicklung der Zollgebühren auf Probleme stoßen, melden Sie sich bitte beim Kundenserivce unter service@efox-shop.com.
Mondjuk ez nem tudom hogy a magyar 27%-ra is vonatkozik, vagy csak a német 8%-ra? -
Zeki
nagyúr
válasz
Hunter2 #71070 üzenetére
Ez van a pandán 95 dollárért. De hiába a jó hardver, semmi közösség nincs hozzá. Ja, és csak 1 simes.
-
Zeki
nagyúr
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Nagy százalékban mindig van 27% Áfa.
Néha van 1-2 adag csomag, ami átcsúszik. Szóval erre nem lehet bazírozni. És mindegy mit ír rá a kínai a csomagra. Bekérik tőled a vásárlásról szóló dokumentumokat. -
Sanyesz.
őstag
válasz
daved14 #71071 üzenetére
OK, de a karcosodás a rendeltetésszerű használat miatt lett. Ha leejted és törik a kijelző, az nem tartozik ebbe a kategóriába.
(#71070) Hunter2: Nem az árával van baj, hanem a totál ismeretlen típusával. Az egy dolog, hogy kimondhatatlan nevű, de nem tudom, hány ember birtokol ilyet. Kihez fordulsz, ha kérdésed van a készülékkel kapcsolatban?
-
Hunter2
addikt
ilyet rendelt már valaki efox-shop-ról??
feltűnően olcsó bár ha a posta+áfa költségét ráteszem már nem is annyira akciós. -
daved14
tag
válasz
sandlerf #71035 üzenetére
Öcsém épp az előbb sikeresen leejtette a doogee dg350 ét kb fél méterről felső saroknál ért le mégis középen keresztbe repedt el az érintője... Felső fele még érez de alul halott de az a gond ahogy kerestem sehol se találtam érintőt se külön se kijelzővel együtt szerintetek attól még ha nincs az oldalon érdemes rákérdezni pl minideal-on ahol vettem hogy nem e tudnak szerezni!? Vagy akár visszaküldeni igy hátha Gariba megcsinàlják?
-
b0bcat
addikt
válasz
petyametyo #71064 üzenetére
Zopo ZP700. Van olyan webshop, ahol 115 dollár alatt van az ára.
Áfát biztosan kell fizetned utána, úgyhogy legalább 35 ezerrel számolj!
-
-
kobipeti
aktív tag
Akiknek van Doogee dg350, facebook-on szóltak hogy szoftveresen javítják a kamerát, mondjuk rontani nehéz lenne
reszkess s4 zoom JÖVÜNK!
petyametyo:ez a doogee dg350 vagy UMI X1 pro (ua a kettő),ha nem kell jó kamera, de javítás után még lehet lesz belőle valami.
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok !
Tudnátok tanácsod adni
Kéne nekem egy olyan kínai telefon ami két kártyás, tudja a 3G-t ,benne van a play áruház ( van olyan amire azt írják h benne van közbe mégse ) ,nem micro simes ,max 4.7 a kijelzője,1GB ram IPS kijelző ,4 mag,magyar nyelv van benne . 90-110 USD-ért. A szállítás lehet 2-3 hét ha nem kell plusz költséget fizetni mind pl ,szállítás ,vám, Áfa stb . Vagy ezeket mindenképp fizetni kell ? -
szente
addikt
Sziasztok.
Egy gyors kérdés:
Tudom, hogy a most kapható Jiayu G2F-nél nem tudnám itthon használni a 3G-t, de akkor mi a max adatkapcsolat amit itthon tudok vele használni? EDGE?
Erre nem adott választ a kereső.Üdv.
-
bubu126
tag
válasz
gipsztigris #71054 üzenetére
Most erre mit mondjak, megtaláltam, megosztottam, de ki nem próbáltam ez igaz.
robit1973 erre nem is figyeltem fel
-
robit1973
aktív tag
válasz
gipsztigris #71054 üzenetére
Egy ember juthat hozzá ennyiért:
Dear Friends,
We have another event in celebration of Antelife's 2nd birthday. Now you have a chance to earn iNew i8000 with only $39.99 (normally priced at $149.99).
--------------------------------------------------
How to Join and Earn?
You just write a post saying Happy Birthday to Antelife to enter. On May 5, we will randomly pick ONE winner and announce here.
What Should The Winner Do?
1. Pay the full price ($149.99) of iNew i8000 first.
2. Post an unboxing video to YouTube within 15 days after receiving the phone.
3. Send the video link to us for a check.
4. Receive a refund of $110 from us and own iNew i8000 forever.Link to iNew i8000 --> http://bit.ly/INEWI8000
Note: We preserve the right not to pay $110 back to the winner if we fail to receive the video link from him/her within 15 days.
-
bubu126
tag
Azért ennyiért már talán megéri: only $39.99 a facebook-ról rendelve [link]
-
repvez
addikt
válasz
aytukabozs #71042 üzenetére
Kössz akkor azok is kilőve
-
sandlerf
tag
válasz
aytukabozs #71042 üzenetére
A dispute-ot csak indítsam el, vagy előtte próbáljak velük egyeztetni? nem lehetséges h kialkudok egy 1x-i x dodós kedvezményt a köv. vásárlásból?
-
aytukabozs
addikt
válasz
repvez #71034 üzenetére
ők kínából, pk-t meg a rendelésnél látod náluk, ahol minden vackot be kell pipálni hogy kéred-e vagy sem afölött van egy legördülőmenü.
de amúgy:
"EMS: Normally takes 10 to 20 business days.
$ 39.00Dubai DHL: Normally takes 7 to 10 business days.
Sorry,no such service.DHL Direct Ship: Normally takes 2 to 7 business days.
$ 27.00Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
Sorry,no such service.Register Airmail: Normally takes 15 to 45 business days.
$ 20.00"(#71035) sandlerf
Ha kisebb fájdalomdíjjal is megelégszel indíts dispute-ot Paypalon hogy híbás készüléket kaptál, és a kívánt refundnál kicsit magasabb összeget adj meg mert úgyis aláalkudnak...
(#71041) mrkatona
Én újraraknám a romot, de majd jönnek a szakik a tutival..
szerk. Már itt is vannak -
mrkatona
tag
Sziasztok!
Csináltam egy hülyeséget.
Légyszi segítsetek.
Vovney V5 telefonom system mappájából töröltem a gallery2.apk-t.
Most azt látom, hogy eltűnt a kamera ikon az alkalmazások közül és így nem tudok se kamerázni, se fotózni vele.
Vissza szeretném rakni, de nem tudom pontosan hogyan kell...
Próbálkoztam de persze nem sikerült.
Mivel cwm-el volt felrakva a rom, így azt a rom zip-et kibontottam és a system/app ból az apk-t kimásoltam és root jogokkal szépen visszamásolta a telefonom system/app mappájába, ahonnan kitöröltem és újraindítottam a telefont. Így nem működik.
Próbáltam csak simán az apk-t is telepíteni, azt írja, hogy az alkalmazás telepítése nem sikerült.
Arra is gondoltam, hogy a gallery2.apk-ból kéne zipet csinálni és cwm-el install zip from sdcard-al felrakni, de így sem sikerült.
Többet nem kísérleteztem.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet visszarakni?
Köszönöm előre is. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #70989 üzenetére
A Mixeshop már annyit variál a szállítással meg a többivel, hogy egész jó idegrendszer kell hozzá most már, ha az ember csoportosan rendel...
-
sandlerf
tag
válasz
Dominó85 #71038 üzenetére
Értem, csak mire kiér 2 hét legalább, mire visszaküldik (gondolom sima postával, nem dhl-el) az megin 3 hét...uhhh rengeteg idő...miért nem látják az ilyet az összerakásnál? használat során ez a fehér bevilágítás nőhet? mert ha nem akkor nem vacakolok vele és használom így..
-
sandlerf
tag
A minideal.net ről rendeltem egy Doogee DG350 est..ami a mai nap meg is jött dhl 3 nap
a bibi csak az, hogy a kijelző jobb felső sarokban bevilágít vala fehér folt...itt egy kép róla....nem hiszem el komolyan, az newman n2 is hibás volt nekem meg most ez is szar....kezd elegem lenni ezekből, de tényleg...
Ennyire nem lehetek peches..Ha vissza küldöm megint 4600 ft ááá...nem lehet kérni valami jóváírás félét mnindeal től?
-
repvez
addikt
Az etotalk.com az honnan postáz? sehol nem találok infot róla és a postakoltségről sem.
Esetleg valaki más helyet tud még ahol 250 dollár környékén van a 980+ os zopo vagy hasonló tulajdonságú telefon és EU-ból postáz?
A zopomobil oldalról a 20k postát sokallom. -
üszök
őstag
Az Antelife-n menyit érhet 200 pont?
-
tfalcon96
aktív tag
Ha nem kell 3G, akkor milyen választás a Jiayu G2F TD-SCDMA a 100-110 USD-os kategóriában?
Eddig Umi X1 Pro és Dooggee DG350-et néztem még. -
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #71029 üzenetére
Nekem - szubjektíve
- ennyiért nem hangzik rossz ajánlatnak. Ha IPS kijelzős. Amit nem ír az adatlap.
(Volt nemrégiben ilyen felbontású, ekkora képernyővel szerelt készülék nálam, és egyáltalán nem volt zavaró a felbontása, még a "Retinás" Haier W910 után sem.
) Nekem bejön, ha egy telefon nem úgy néz ki, mint 10-ből 9 másik.
-
vapega
tag
válasz
aytukabozs #71022 üzenetére
Tisztára olyan ez az iNew mint a DooGee DG350 fejreállítva és "felfújva".
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #71022 üzenetére
Screen resolution: 960 x 540, 5,5"
És (szubjektív) baromi ronda
-
aytukabozs
addikt
Új iNew üdvöske a láthatáron.
-
klogw
aktív tag
Én egy coolpad f1 vagy huho c3 csoportba szívesen beszállnék. Sajnos túl új vagyok még, hogy magam belevágjak egynek a szervezésébe, meg nem igazán tűnik úgy, hogy lenne-e más is, akit vmelyik a kettő közül érdekelne.
-
ZS3NI
őstag
nah megérkezett a 75$ bluboo x1-em. (+áfa)
Első ránézésre bőven megérte. Kellemes telefon. Bármi kérdés van szivesen válaszolok.
-
KukkSteve
senior tag
Akik esetleg érdekel Jiayu F1, annak itt egy csoportos rendelés:
[link] -
aytukabozs
addikt
"Ez egy megbízhatónak számító oldal?"
Megbízhatóan hazudik a honlap a készletről (mondjuk melyik kínai nem?), skype-on kell Justinra rákérdezni hogy van-e ami in stock.
Ezenfelül rejtett költségekkel játszik, merhogy a free shipping NEM free nála, és még a 4% Paypal díjat is behajtja a vevőn.
Ha ezekkel tisztában vagy és tudsz vele élni akkor viszont megbízható! -
klogw
aktív tag
válasz
freelancer68 #71001 üzenetére
Köszi!
Ez egy megbízhatónak számító oldal?
-
freelancer68
tag
Tmallbox kupon kód:
"Tmallbox will have 5.1% discount for all the clients (Discount Code: BIG5.1) from May 1-10 ."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Formula-1
- E-roller topik
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest