- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nagyon nehéz megállnom, hogy ne rendeljek egy Newman N2-t, ez a 100 dolcsis ár nagyon vonzónak tűnik. Nem nagyon fogy a készlet, hogyhogy nem kell az embereknek?
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Szeretnék vásárolni egy új dual SIM-es mobilt, itthon gyári garival ezeket nézem ki, mind a három 40 k körül mozog.
Hasonló árban egyéb itthoni ajánlatot is szívesen veszek.
Három közül melyiket javasolnátok inkább ?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat előre is, esetleg ha valakinek van hasonló készüléke írja meg tapasztalatait.Samsung S7582 Galaxy S duo
Sony Xperia E1 Dual 2105
Alcatel OT 6010 Dual -
svgyula
addikt
válasz
Laza... #69044 üzenetére
Szia! Nos érdekes pont Te nem tudtad azt hogy a CUBOT Sony kamerát rak a telóiba?
A másik az x6-os ~1hónapja elérhető DE már van saját topikja és teljesen jó az információ
áramlás. Eddig az "android" alapból meglévő problémák na meg a saját hülyeség miatt voltak
megbeszélések.....................................
Lehet, hogy alacsonyak az elvárásaimde eddig (kopp kopp kopp) legalább annyira jól megy mint az ONE ment karácson óta. Persze a nagy gond az volt vele, hogy sajnos nem bírta az akkumulátora és hetente tölteni kellet
De itt szerintem 1 perc múlva jön egy zoppo. lenovó, vagy egyéb "fan" és kapásból lehurrog, hogy ez nem igaz.
De nem nagyon érdekel én használom és nem b*szogatom amit leírtak minden működik.
Többek között ezért nem írtam tesztet sem................................
Ja még egy dolog a Keeperv85-el cseteltem miközben a szobában betonfödém alatt fixált a gps szintén b*szogatás mentes állapotban. -
-
gipsztigris
addikt
válasz
diegho #69087 üzenetére
Nem én akarok venni, hanem egy ismerősöm. Egyébként ha tisztában van az emberfia ennek a korlátaival, akkor nagy meglepetés nem éri. Mindennapi használatra teljesen rendben van......ha nem akarunk vele játékrekordokat döntögetni.
Fiamnak volt Lenovo A760, most egy HTC Desire 500 van. Ugyanez a soc mindkettő, és azt mondja meg volt/ van vele elégedve.
Bár, tegyük hozzá, hogy az említett két telefonban csak qHD kijelző van, a Faea-ban pedig 1280x720-as. Azzal lehet, hogy több dolga van a socnak. -
zolee127
csendes tag
Üdv
Olyat szeretnék kérdezni, hogy a z5 MTK6577 telefonról mi a véleményetek?
Konkrétan erről van szó:
-
HTM-A6 infók, átparticionálás, CWM és ilyenek a blogomban... (még nem teljes, de míg el nem viszik, addig hekkelem "picit")
[link]Meglepetés: 3GB-ra lehet átparticionálni ennek az MT6572-es telefonnak a /data részét! Ez engem is meglepett. Igaz, számoltam hozzá eleget, de megérte...
Ja, és nem kell belső sd letiltás és/vagy csere ehhez... -
válasz
gipsztigris #69081 üzenetére
Én innen vettem először, ez a hivatalos bolt
-
junkpod
veterán
Szakértő választ kérek, a data/nvram mappa törlése baseband csere okán, indokolható lépés? Ezt újra létrehozza esetleg a telo indításkor?
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69083 üzenetére
Ha vásárlást tervezel és van kicsivel több pénzed, akkor én inkább mást választanék, oké olcsó, de az a soc elég gyenge.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Az hivatalos oldal. Csak a free dhl nem free.
-
Zeki
nagyúr
Newman N2
-10 usd kupon kód: N2100OFF -
junkpod
veterán
válasz
benceman00 #69075 üzenetére
Azérz nézd meg a wifi mac címedet, hogy kibe kapcsolás után változik-e?
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez a hivatalos oldal úgy tudom.
-
gipsztigris
addikt
INNEN vásárolt már valaki? Ez official webshop, vagy csak valami kamu Faea üzlet? Itt elvileg van készleten 99.99 USD-ért .
-
Dhampir
félisten
válasz
interstate76 #69077 üzenetére
Ali Baba és a 40 rabló...
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #69072 üzenetére
Jaj bocs kevertem a Faea F1-el.
-
interstate76
addikt
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint is ezerszer jobb eBay-ről vásárolni: minden megbízható eladó gyorsan válaszol, akkor is, ha már fizettél, míg Alin a sok gyémánt sem garancia semmire. Ráadásul utóbbi helyen volt már olyan is, hogy csak 60 nappal a postázás, kb. 70-75 nappal a fizetés után kaptam meg a visszatérítést, miközben ugyanez eBay-en max. 45 nap.
-
válasz
SárkánySzív #69074 üzenetére
Korábban 20-25USD volt a hátlappal együtt.
-
benceman00
tag
válasz
junkpod #69071 üzenetére
3 routeren próbáltam és nem volt jó. Eddig tökéletesen működött 2 napja nem akarja a dolgot
(#69074) SárkánySzív válasza fateless (#69055) 15dolcsi hátlappal együtt, de én már 200dolcsiért látom a telefont megint. Mondjuk nekem nem aktuális mert 1 hónapja ilyet használok
-
junkpod
veterán
válasz
benceman00 #69048 üzenetére
Nem lehet hogy ugrókódod mac cime van a telónak? Lehet betelt a dhcp tartomány.
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #69066 üzenetére
Én is csak hallottam, állítólag két kereke van és gurul
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #69062 üzenetére
Hát nem csepelen
-
svgyula
addikt
válasz
cappa72 #69060 üzenetére
Az a helyzet csinálhatna megint negatív teszteket
Neki amúgy egy sima betárcsázós telefon kellene mert azon ami nincs, annak legfeljebb hiányát lehetne megállapítani de szidni nem tudná.
Csak azt nem értem miért vesz egy RUMBO X6-otLegalább egy darabig csendben lenne................
-
Terentius
őstag
válasz
Crytek #69056 üzenetére
Akkor bocs!
ON:
Szerintetek ha alacsony akkufeszültségnél töltés közben ugrál kicsit a képernyő,de csak akkor ha épp mondjuk lapozok. Ez okozhat gondot a telónak,akksinak??Ha már feltöltődik kicsit akkor a jelenség megszűnik.Emellett töltés közben zizeg a töltő. Nemrég vettem az edigitalban. Cellect a márkája és 5V,1A-es. -
svgyula
addikt
válasz
blackfox #69032 üzenetére
Szia! Azontúl, hogy mindenki használhatja a "kuglit" mint fordítót és kérdezhet is. Ennyi pénzért az alapverzió is igen jó ár!
A másik mindenki saját magának rendel ha neked azt mondom vegyél egy csepel biciglit mert csak 70eFt te megveszed anélkül, hogy megkérdeznéd az eladót hány kerékkel adják?
Azok a "luzerek" akik anélkül vásárolnak hogy megnéznének más oldalakat is hát menthetetlenek -
denko
senior tag
Sziasztok,
Van tapasztalatok hogy mi a kulombseg ezek kozottt_ van egyáltalán?
Pandárol vannak..HU ba árak....
Reg Airmail By China Post $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $4.57
TNT Post $9.66
Deutsche Post $9.83 -
Crytek
nagyúr
válasz
Terentius #69052 üzenetére
Nem nekem volt hanem a bátyámnak és a haverjának is rendeltem!
Kenterbe nem veri de szerintem egész jó (Bőven vannak a képeknek hibái ,de kinai szinten egész jó)
Más: Cubot S208-ról halott valaki valamit (nyűgök, kamera, stb) ,mert nem is vészes az ára (mondjuk ez sokat sejtet
)
-
Egyeseknek talán jó hír
FHD, 2GB/32GB, BT4.0, MTK6589T, külön vásárolható 3000-es akku.Ha valaki nem a benchmark-októl vagy a magok számától alél el, annak a 155USD tetszetős ár lehet.
-
-
benceman00
tag
Telefonom nem csatlakozik fel a routerre megáll az IP cím lekérése pontnál, statikus IP-vel működik de dhcpvel nem, más routernél is ugyan ez a gond. Tudtok valami megoldást? Eddig jó volt a dhcp is.
-
fotosjani
aktív tag
Ennyire rugalmas a Doogee Turbo DG2014? videó 10:40
-
clava01
csendes tag
feltennék még egy újabb kérdést hasnolóan mint előttem szóló
Inew V3
Inew I300
vagy doogee 2014
az Inew I3000 támogatom az többihez képest "nagy" aksi miatt minidealon elivleg a 16 GB os 150 dolcsi.
-
bence562
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni telóvásárlással kapcsolatban. Az igényeim a jobb játékok futtatásában és a netezésben ki is merül ezért egy 5"-es kijelző és a hd-s kijelző az elvárásom ami biztos, viszont a 8 magban még nem vagyok biztos hogy kell-e. Konkrét típusok amiket néztem:
ThL W200
Jiayu G4C
Amoi A900W
Cubot X6
Inew V3
Ezekkel a telókkal kapcsolatban pedig hogy melyiknek van és milyen támogatottsága ha bajom lenne vele?
-
clava01
csendes tag
Sziasztok most regisztráltam az Antelifra meg néztem valami youtubos linket a csatornájukon rákkatintottam egy linkre és behozta a Newman n2 telefon 110 dolcsiért ilyen van? nem átverés?
-
blackfox
csendes tag
válasz
Dominó85 #69036 üzenetére
Igazad van,sajnos a kinaiaknál ez előfordul.Nekem eddig szerncsém volt velük(Ali 25 rendelés) viszonylag,habár nekem is volt problémás rendelésem de az Ali korrektül orvosolta mindegyiket és 3 napon belül a számlámon volt a pénz!!Az a helyzet hogy szerintem nincs 100%-os Kinai webshop sem.Régota olvasom itt a forumot de nem tudnék olyan webshopot megemliteni akivel valamelyikőnknek ne lett volna problémája.
A tanácsom,hogy azonnal indits egy vitát és kérj egy teljes visszatérítést.Ird le a megyjegyzésbe,hogy az eladó hazudik és csak hiteget,az Alinál elolvasnak állítolag minden megnyitott vitát és hamar lezárják azzal,hogy visszautalják a pénzed! -
-
blackfox
csendes tag
válasz
citkar #69033 üzenetére
Köszi,ezt én is benéztem.Amugy nem értem mert 3 helyen 6592 szerpel egy helyen 6589T,de a kis kinaiak már csak ilyenek,nem figyelnek oda ezekre a dolgokra.Ha valakit viszont érdekel a tipus akkor vásárlás előtt ugy is rákérdez,hogy akkor ez itt micsoda.A boltra visszatérve viszont van náluk egy magyar srác az ügyfélszogálatukon,én anno vele egyeztettem a vásárlás előtt!!!
-
Crytek
nagyúr
Az ilyesmi napon is tölthető cuccok érnek valamit vagy ezek bovlik?
-
-
blackfox
csendes tag
Ha valaki G5 keres megbizható eladótol akkor annak itt [link].Őket szivesen ajánlom,már vásáróltam tőlük és nagyon korrektek,e-mailra bármilyen kérdésre hamar válaszolnak és fizetés után 1 napon belül postáznak!Nekem az Inew V3 tőlük van,azóta sincs semmi baja,tökéletesen müködik.5 nap alatt itt volt DHL-el.
-
válasz
svgyula #69016 üzenetére
Amellett, amit már írtak, hogy 0 feedback, az is ott van, hogy 1/4GB verzió és 2/32GB. Tehát ha mégis elpostázna valamit az eladó és valami véletlen folytán ez a készülék lenne benne, ezért az árért akkor is az alap változatot kapnád.
De ha megnézed a többi termékét is, akkor már biztos, hogy nem ajánlanád, mert egyértelmű, hogy a szokásos csalók egyike. Árul még "olcsóbban" is ilyet. De ha lehet, senki ne rendeljen inkább... -
Graphics
Jómunkásember
-
kmarci25
veterán
válasz
Mobildeck #68993 üzenetére
Minideal, iNew v3. Rendelés pénteken, következő szerdán átadták a DHL-nek, pénteken Magyarországon volt, kedden hozta a futár. Ez ha jól számolom 12 naptári nap, 8 munkanap. Azt hozzáteszem, hogy a rendelést követő hétfőn, kedden és szerdán minden reggel azzal kezdtem, hogy chaten írtam a minideal-nek, hogy adják fel a csomagom. Minden nap megígérték, hogy aznap feladják, ez szerdára sikerült is...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
margithid #69012 üzenetére
Az első értelmes videó a Lenovo S660 hátlapját illetően!
Tehát teljes, szálcsiszolt fém hátlap 2:03-tól, kopkoppkopp.
Vegyétek-vigyétek
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Ilyenkor szoktuk elmondani, hogy kosárba rakáskor látszik a processing time, mielőtt kifizetnéd, és ha sokallod, akkor még mindig megteheted, hogy visszalépsz, és rákérdezel az eladóra. Nem az eladón múlik, hogy Te anélkül elfogadod a feltételeit, hogy elolvasnád, aztán pedig reklamálsz.
Értsd jól, én most vettem egy cuccot, de 50 nap processing time van megadva. Nem sürgős, de jó lenne, ha 2 héten belül feladná. Ha megteszi, akkor megköszönöm, ha nem, akkor szó nélkül tudok pénzt visszakérni, és nem fogom szidni a fajtáját, mivel vásárlás előtt már látszott az 50 nap...(#69016) svgyula: NO FEEDBACK SCORE.... Sok sikert a kamikázéknak!
(Jól figyeljenek, mert csak egyszer mutatom meg...
)
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak!
Ha valakit nem érdekel a magyar nyelv de a fém ház meg a 2/32Gb akkor itt az alkalom
Ennél occóbb nem lehet kíccí kínai -
Graphics
Jómunkásember
válasz
margithid #69012 üzenetére
Egyelőre még az S650 nagyobb sikert él. Ugyanaz a hardver,vas, aksi igaz kisebb, de 40$-ral olcsóbb.
S660-ról a ma kapott infóim alapján még mindig az az állítás, hogy fém hátlapos.
Próbálom feltúrni a netet. Amúgy akár fém, akár műanyag, szintén ajánlott.
Etotalk-nál kérdeztem: fém, videón is
Pandawill: fém -
margithid
veterán
A lenovo S660ról, hogyhogy nem esik annyi szó? 185$, 3000es aksi, fém. elég jó vétel.
-
WOT-H-A-C
veterán
Nekem hál' istennek semmi gondom nem volt alival...az elmúlt 3 hónapban 5 db rendelésem jött meg tőlük 4 - 200$ közt.A kommunikáció mindnél problémamentes volt és gyors.Talán annyi esetleg hogy a telefonnál amit rendeltem 2hét kellett hogy életre keljen a TN.De ez nem csak az alira jellemző...arról nem is beszélve ott az alinak a vásárló védelme ami működik.Persze hozzá tartozik hogy ez is csak egy nagy "piac"
-
Krinyo
senior tag
Megjött az arany T100S, szombaton feladták, ma kihozta a DHL. 86,5-ben állt meg összesen. Tinydealról, 2750-es akkuval érkezett, két tokkal (egy sima hátlap és egy flipes képernyővédős) szintén arany színben, egy kijelzővédő feltéve, egy plusz a dobozban.
Elképesztő a kijelző, brutális a teljesítmény. Első bekapcsolás után 1,5 GB free memória, 6 GB a programoknak dedikálva, 22 GB az adatoknak... irigylem akié lett.
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #69001 üzenetére
Szia! Nos lehet nekem mindig mákom volt? Vagy mindig szerencsém volt(
)
Velem mindig udvariasak voltak és ha valamiért nem tudtak szállítani értesítettek és
az utolsó fillérig visszautalták a pénzemet. Soha nem is vergődtek ha azt mondtam
hogy köszönöm mégsem kérem. A mostani utolsó rendelésem LED égő 3héten belül simán itt volt a kezemben. Nem lehet hogy a szakállag nem tetszik nekik -
benceman00
tag
Hello
A telefonomon (Neken N6) nem akar működni a DHCP, egyszerűen nem kér le ip-t. Ha állítok statikus IP-t akkor tökéletesen működik. Újraindítás nem segít, több routeren is próbáltam. Eddig működött de egy napja bemondta az unalmast. Szerintem szoftveres gond lesz. Köszi előre is a segítséget. -
Mobildeck
tag
válasz
kgymac #69000 üzenetére
az nem olyan vészes még így sem, itt in stock volt, és nem írtak hogy bármi akadálya lenne a szállításnak.
vámra, adókra kiváncsi leszek, azt gondolom majd helyben a dhlesnek kell kifizetni, de akármennyit is mond majd én tejelek, onnan már nem engedem sehova a kicsikét(#69001) Laza... : alin eladótól függ hogy hogy kapod meg, nem? olyan mint kb az ebay, nem? (nem tudom, csak így rémlik) de bevallom én sem rendelnék onnan
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest