- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueye
veterán
válasz
hungobungo #71581 üzenetére
Én biztos nem szedem szét.
Ha van aki meg tudja ezt a kábelt igazítani BPn, várom a PŰt -
mcll
senior tag
válasz
aytukabozs #71592 üzenetére
Egy hülye kérdés. Melyik progi csinálja ezt a tesztet?
-
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #71587 üzenetére
Értem, kipróbálom, remélem így van... kicsit befagy pár másodpercre majd reboot. Ilyenkor biztos ami biztos kiveszem az akksit egy újabb kikapcsolás után és utána következett be az akksi-kijelzés ugrás... Akkor pont ilyen volt Neked is?
Ideje lenne az aliexpresst kipróbálni nekem, lehet onnan csapok le egy akksit... ha máshol nincs
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #71587 üzenetére
juhuhuhúú akkor lehet hogy megoldódik ez:
Imádnám ha megszűnne hogy ~80%-nál egyszercsak kikapcsol, és aztán 50%-on jön vissza...
(#71589) klogw
keményen dolgoznak rajta hogy ne legyen jó hírük, március vége óta csak itt a topicban volt 4 (5?) hibás készülék, meg legalább ugyanennyi ami 'szódával elmegy'...
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #71584 üzenetére
Hehehehehe....aszongya a csatolt antutu kép, hogy hátsó kamera 8megapixel, miközben 5-nek reklámozzák.
Aszongya a csatolt antutu kép, hogy 11243pontot ér el a teszten, közben lejjebb egy teló képén 10994-et írnak.Na mi az igazság?
-
klogw
aktív tag
Hangyáséknak itt úgy látszik nincs jó híre.
-
Lenovo S660:
Szép. Nagyon.
3Ah-s akku (méretre sem kicsi), fém hátlap. A fém hátlapba "gravírozva" ott van a hátlap levételi útmutatója. És a dobozban is.
Kijelző szép, és szerintem elegendő a qHD.
Egyszerűen elegáns.
Root-olt volt, így egyből az MTKDroidTools-zal került mentésre a menthető/mentendő. A 2.4.8b nem, de a 2.5.2 már boldogult vele.
85%-ban magyar nyelvvel, Vibe felülettel került hozzám. (Még nincs feltöltődve sem.)Valami kavarás van a partíciókkal, mert egészen más, mint amit ideáig megszokhattunk.
A data és a FAT azonosnak tűnik, leginkább egy emulált FAT van az adatpartíción - meg bogozás tárgyát képezi majd. (más a dumchar_info és a partitions fájlok kimenete)Hát hirtelen ennyi. Nem t'om meddig maradhat, talán holnapig. Ha sikeredik még pl. akku tesztet csinálni az Antutuval, akkor összehasonlítási alapnak jó lehet.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
ekrisztian #71584 üzenetére
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71582 üzenetére
Ne már... ez valami UMI betegség?
-
ekrisztian
őstag
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #71578 üzenetére
Azért pontosítsuk ezt:
you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund.
Tehát az alkatrészeket vagy alkotóelemeket küldheted vissza, és akkor annak a postaköltségét állják (nem a teljes termékről, csak a hibás részekről van szó), vagy teljes pénzvisszafizetés (nyilván ekkor a teljes cuccot küldi vissza az ember)
Szóval, ha a teló visszamegy, akkor full refund van, de postaköltség kifizetés nincs. Bár, ha az első fele a teló visszaküldésre is vonatkozik, akkor cserélik a telót. Na jó, inkább rá kell kérdezni tőlük.
-
csubuka
addikt
Esetleg valakinek nincs egy elfekvő tartalék UMI X1S akkuja? Most olvastam a neten, hogy az időnkénti restartom lehet akku hiba... kiveszem és berakom és zuhan a töltés szemmel láthatóan olyankor... persze lehet, hogy tökre köze nincs hozzá... egy szétgyalázott de amúgy jól működő is jöhetne, letétbe helyeznék pénzt vagy valamit cserébe. Ám feleslegesen nem akarok új akksit venni. Épp folyik a levelezés az antéval erről. Aztán lehet, hogy nem ez a hiba, de nyomozok... régi sim nem okozhat ilyen tüneteket?
-
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #71566 üzenetére
Kösz a javítást, elsiklottam felette. Korábban 3 nap volt a határidő, ez változott 7-re, és a magam rosszindulatú módján egyből azt gondoltam, hogy nem javítottak, hanem rontottak a szolgáltatásukon.
-
RVR400
veterán
Speciel pont az Antelife volt...
(#71575) blueye: Beszélj a NAV-val. Mivel érkezéskor hibás volt a készülék, így az ÁFA visszaigényelhető.
-
blueye
veterán
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
Vagy ami még rosszabb, hogyha teljesen tisztában vannak az antésok a készülékek minőségével...
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
A kínai valszeg kurvajól alkuszik a gyártóval, hogy átveszi tőle a szart is, csak működjön valamennyire. Aztán mondjuk 100% haszonnal el is adja, akciósan.
-
aytukabozs
addikt
válasz
blueye #71567 üzenetére
A postázós topic lassan gazdagodhatna egy táblázattal hogy kit, hol, hogy és mennyire húztak le...
Az antelife mellett az én nickem is ott lenne (nekem egy használt telót bírtak küldeni, de mivel szintén egy olcsófon volt, nem küldtem vissza hanem kisírtam némi partial refundot), talán így elkerülhető lenne hogy ilyesmibe fusson bele az ember ... :/
Nagyon úgy fest hogy nem fér bele az idejükbe a postázás előtti tesztelés, vagy -ami még rosszabb- egyszerüen sz@rnak rá hogy beterítik európát (kis)hibás készülékekkel..(#71569) CineDOG1
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Ejj, nem jó, hogy a hangyások nem nézik meg, mielőtt elküldenék a kütyüket. Pedig én meg is kérem őket mindig... amúgy meg ígérgetni akkor amikor épp írsz nekik szoktak minden gyors tesztelést stb... Lehet velük egyezkedni, meg partial refundot is adnak, ha úgy van levásárolható pontok formájában pl... ámde ez lehet, hogy mély hiba. Volt egyszer hasonló jelenségem egy tabon ott azt mondták, hogy valami szórás/zavar lehet, valamelyik kábel rossz helyen megy és felszed némi zavart a készüléken belül. Persze lehet, hogy kukás a vezérlő vagy ki tudja, nem értek hozzá... meg az én esetem nem volt ennyire átütő.
-
blueye
veterán
válasz
aytukabozs #71566 üzenetére
Ezt jól látod, de a gyakorlat nem ilyen egyszerű. A "shipping cost"-ot szeretik, kuponban, pontban a következő vásárlásnál megadni (és nem annyit, amennyit igazolsz - hanem amennyiért ők postáznak).
Régen nem ígértek ennyit, mint most,de szvsz ez tök mindegy.
Ami nagyon nem tetszik h ezt a készüléket nem nézték meg, nem kapcsolták be vásárlás előtt, hiszen nyilvánvaló hibái vannak. -
aytukabozs
addikt
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
blueye (#71559)
Nem tudom ti mit néztek, de én ezt látom:
"Defective Item
* within 7 working days after you received the item
If your products purchased from Antelife. com turn out to be defective (physical damages and damages caused by incorrect usage excluded) within 7 working days(after you received the item), you may return them for replacement(the goods must be new, we will pay all shipping cost) or full refund. ( the goods which send back for replacement must be new and with whole set . ) "
[szerk.]
Vagy van valami mégapróbbetűs rész amit én nem látok? -
blueye
veterán
válasz
interstate76 #71562 üzenetére
Igen, látom h változott, volt már velük garanciális dolgom, kicsit birkózva, de megegyeztünk.
Most az a gond h ez a készülék nagyon olcsó volt (ÁFAval is) és a visszaküldés plusz költsége jelentős az árhoz képest.
-
nemethsza
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
Keresztfiam apja sikeresen gatyazsebben lévő készülékkel (CUBOT gt90 black) ült be a kocsiba... Mire kivette a zsebből, már "összefolyt" a kijelző....
Gondolom ilyet esélytelen garanciában cseréltetni, így ha tudtok valakit, aki képes "hegeszteni" rá egy új inner panetl vagy kijelzőt, küldjetek egy privit. (a készüléket még nem láttam, vidéken van, de az elmondottak alapján nem a display zúzódott, hanem az inner panel)Előre is köszi :-)
-
interstate76
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Fontos, hogy az Antelife vállalja, hogy ha vissza kell küldeni a készüléket, akkor - amennyiben a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelezted nekik a problémát - ők állják a visszapostázás díját is. Ha nem akaródzik nekik, akkor élj egy kis PayPal-ráhatással!Közben megnéztem és láttam, hogy változott a Warranty Policy-jük, szóval már nem áll, amit fent írtam. Biztos egy rahedli rossz készüléket küldtek ki és sok volt az átvállalandó postaköltség.
-
sekkcs
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy BluePanther Prometeus Dual simes telefon. [link] Az lenne a problémám vele, hogy akár a Play-ről, akár egy letöltött apk fájlt telepitek a vasra, telepítés után a főképernyőre érkezve, villog a kijelző.
Ezt követően csak a Reboot segít. Próbáltam a Factory resetet, de a hiba nem szűnt meg.Van esetleg valakinek ötlete, hogy a kukán kívül, hogy lehetne orvosolni a problémát?
Köszönöm a segítségeteket!
-
Oxy.kiraly
tag
Hali!
THL T200 octacore, WIN7-re kellene driver, hol találok? Köszi! -
csubuka
addikt
válasz
dReFiX #71553 üzenetére
Én nézegettem ennek kapcsán ilyen checklist szerűséget... minden baromságot írtak... (kissé irrelevánsnak tűntek) formázd újra az sd karid vagy ne is tegyél bele, rakd újra a gyári rendszert full formázott belső tárhelyekkel, esetleg cpu-gpu hiba, memóriakezelési para, írtak még akksit is, ha kiveszed beteszed és nagyot ugrik a töltésjelző egy ilyen befagyós eset után... Szerintem simán lehet hardveres gond vagy nehezen kideríthető legalábbis. Nekem ugyan sokkal ritkábban ,de pár naponta véletlenszerűen, nem ciklikusan újraindul az UMI...
fact reset, ilyen-olyan wipe-ok, dalvik cache recoveryből stb... másik oprendszer, másik kernellel...
Esetleg a SIM ha túl régi nem hülyítheti meg a telót? Nekem 10 évesnél idősebb kb...
UI: random appok is akaszthatják, nézz szét közöttük, ilyen-olyan csájnaszoftok, amik gyárilag csücülnek rajta pl
-
dReFiX
senior tag
Hali. Ki lehet valahogy deríteni, hogy miért indul újra a telefon kB 2-3 óránként? Pin kódot nem kér, logó aztan újra tölt . Nem értem.... Gyári W200S rom. Valami wr8 w1315 v21
Ötlet? Köszi! -
klogw
aktív tag
Ilyen áron kár volt lemaradni róla.
-
roxan
senior tag
Üdv!
Páromnak vettünk egy Qilive Q4812 dual simes Auchan-os androidos telót. Igazából nincs vele semmi baj, jól össze van rakva, megy rendesen, csak egy bosszantó dolog, amit nem sikerült megoldanom.
Van benne 2 sim. Egy T-mobile (üres a kártya, nincsenek rajta számok) és egy Telenor (számokkal). A telefon memóriájában a gmail-hez szinkronizálva van egy címtár. A kontaktoknál mindegyik megjelenik (gmailes és a telenor sim-es is), viszont bejövő hívásoknál csak a sim-en lévő számokat tudja beazonosítani és kiírni a nevet hozzá, a telefon memóriájában lévő kapcsolatokat nem. Csak a számot írja ki. Így nem mindig tudja a számról, vagy sms-ről, hogy ki hívta, írt neki.
Megpróbáltam kivenni a telenor sim-et, áttenni másik slotba a T-set, de mindegy. A memóriában lévő kontaktokat nem kapcsolja a számhoz. Akkor sem, ha csak a T-mobile sim van benne. Tehát nem a másik kártya zavar be, hanem a telefonban tárolt neveket nem kapcsolja a számhoz.
Esetleg valakinek valami tipp?
-
NoNick
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, tudnátok olyan kétkártyás telefont ajánlani, aminek a kamerája hozza egy ősöreg SE K800i szintjét, de nem kerül csilliárd forintba? Egyéb dolgok még, amit tudnia kellene: Google Play, és magyar menü. -
-
citkar
addikt
válasz
Graphics #71539 üzenetére
Valóban, akkor csak a képek voltak rosszak vagy az is lehet, hogy nekem nem tűnt fel, mert hasonló, kicsit csak frissítettek rajta, jót tett neki, így egymás mellett feltűnik, de még mindig nem az én ízlésem.
Mindemellett, ha a kamera is vállalható (és csak az) akkor ennyiért szerintem jó vétel nagyon. -
-
citkar
addikt
válasz
Graphics #71537 üzenetére
Néztem én is pár hete/hónapja, hogy ők is jó kínai módjára a külsőt meghagyták, tök ugyanúgy néz ki (ugyanaz), mint az elődje csak a SoC-t cserélik, de már akkor 170-180 USD volt (most meg 160), gyakorlatilag az egyik legolcsóbb és várhatóan jó minőségű 8 magos (igaz M-s). Gondolom a nagy méret és/vagy a viszonylag kis felbontás miatt hanyagolják páran, bár teljesen használhatónak tűnik (lehet a puszta mérete ami többeknél gond).
Nekem a külseje szimplán nem tetszik, pedig jó ár/érték arányú, az biztos. -
Teljesen más design, illetve a régebbi Lenovo rendszer helyett már az újabb VibeROM
Árban pedig közel azonos.
-
Lenovo A850+ kézben.
Woww kategória. A kijelző felbontását nem érzem kevésnek, kamera jó, rendszer villám.
-
-
mcll
senior tag
Lányomnak most 29-én megrendeltem a telefonját (Lenovo A850) Tmallboxról DHL-es kiszállítással, tegnap tett Shipped statusba téve és meg is kaptam a Tracking-et is azzal hogy 2-3 nap és megjelenik a DHL rendszerben. Miért tart 2-3 napig? Egyébként kb mikorra várhatom hogy beérkezik hozzám a futár?
Gondolom lesz Vám is (számolok vele). Mikor kell beküldenem a számlát? (gondolom az a számla megfelel ami a tmallbox honlapon a rendelésemnél PDF-ben kiettek a kici sárgák. -
PREM1Z
tag
válasz
citkar #71524 üzenetére
Hal istennek nincs nagyobb problema a telefonnal, esetleg csak annyi hogy neha neha amikor elkezdenek zenet hallgatni egyszer csak leall es kiirja a poweramp, hogy tul sok hibas fajl. Utana a fajlkezeloben nem tudok ramenni az sd kartyara. Unmountolna ilyenkor az sd kartyat? Talalkozott mar valaki hasonlo hibaval?
Es mivel nem birom ki megprobalom portolni az enyemre, ha mar custom rom nemsokara kesz lessz hozza amit csinalok.Van egy sejtesem hogy nem fog mukodni mivel nincsenek meg a 4.4 driverek hozza
Esetleg nem tudja valaki hol lelhetoek fel a Star mobilokhoz az official romok? Gondolok itt a Star forumara, tudna valaki egy linket adni hozza?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Több heti levelezés után azt hiszem nyugodtan kijelenthetem a Comebuy nem ajánlott akkor ha garancia fentforgás alakul ki.
Adják a hülyét majd mikor megnyugszanak,hogy 45napon túl vagyunk,akkor már nem válaszolnak.
Szerencsémre csak usb kábel hiba van.
És rendeltem Antelife-ról.
Remélem az is megjön
Igen speckó kábel nem standard mini/mikro usb. -
Crytek
nagyúr
-
-
PREM1Z
tag
Megerte a varakozast, de hogy az elephone legyen az elso?
Elephone P8-9 4.4.2 KK Android Mostmar remelem jon a tobbi telefonra is(de kar h Star N9800at vettem ez helyett)
-
atuci
őstag
válasz
maj-viktor #71513 üzenetére
Lehet róla szó, csak előtte meg kell érkezzen a másik
-
válasz
maj-viktor #71517 üzenetére
Igen, "gáz".
Leginkább nem én akarom kitalálni vásárlóként, hogy ők mit nem adtak meg pontosan.
Kissé férevezető.
Éles a piaci verseny. Náluk ez is beleférhet. -
maj-viktor
őstag
válasz
cappa72 #71516 üzenetére
Ohhh valóban... (azért ez a geekbuyingtól gáz), de az sokkal inkább a ROM (Flash memó) akarna lenni, mert ugyebár 4GB esetén a felhasználható 2,5GB reális... mondjuk azt a screenshot-ot tényleg nem tudom hova tenni... miért RAM, ROM helyett... (pedig a leírásukba 1GB RAM van)
-
válasz
maj-viktor #71513 üzenetére
Sajna a gyíkbájing oldalon a screenshot-oknál... [link]
-
maj-viktor
őstag
válasz
cappa72 #71499 üzenetére
Hol látsz te 2,5 GB RAM-ot!? O.o
(ezt tuti valami kamu ali-s eladó terméklapjáról jött ugye!?
)
(#71505) svgyula
Jó persze van iPhone és Samsung-nak is "koppintása", de hogy a koppintásnak is van koppintása... xD(#71508) atuci
És az a Lenovo a660 eladósorba kerül!? Régebben akartam venni, de pont lecsúsztam róla...
(bár most nincs is nagyon cash-em rá, de egy jó ár esetén kerítek rá!)
-
atuci
őstag
Sziasztok!
Vacillálok már pár napja Lenovo s660 illetve Xiaomi Hongmi között.
A Lenovo mellett a fém hátlap ill. a 3000 mAh akku szól.
A Hongi-t meg a MIUI miatt venném (bár még élőben nem láttam, de mindenki dicséri.) illetve fotókon jobban néz ki.Jelenleg egy Lenovo A660 van, nincs is vele semmi gondom, csak néha dühítően belassul a telefon névjegyes része, persze akkor, mikor fontos lenne gyorsan telefonálni.
Játszani csak max. szókereső meg snapszer, de a gyerekek miatt mindenféle vacak is fel van telepítve.
Multimédia nekem nem szükséges, de net, email és néha GPS kell.Ha minden igaz, akkor lassan lesz 4.4 a Lenovo-ra is, Xiaomi-ra meg folyamatosan van fejlesztés.
A lenovo-nak újabb a hardvere, de a Hongmi sem lassú.Lesz esetleg Cyangenmod-os ROM ezekre, vagy esélytelen?
Egy Samsung Galaxy Tab is van a családban, arra mindig van új CM ROM, pedig már vagy 4 éves. -
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #71481 üzenetére
A ZTE-nek dedikált kameragombja is van, cserélhető és nagyobb az akksija; 2300mAh (Li-ion?), míg az Asusnak nem cserélhető, valamivel kisebb 2110 mAh, viszont Polymer akksi.
Szenzorokban is jó a ZTE, az iránytű mellett még 8-féle szenzort sorolnak fel hozzá.
(#71472) csubuka
Az AsiaCenterben, vagy egy piacon nem kapható olyan, ami jó lenne?
-
svgyula
addikt
válasz
maj-viktor #71490 üzenetére
Szia! Ezen csodálkozol? A cubot one is egy másolat!(htc one) De azt is hamisítják!
Most lehet kapni az MTK6582 1/4Gb változatot DE ez a gyártó oldal szerint nem is létezik az utólsó kiadás MTK6589T 1/8Gb volt. Nagyon gyanús, hogy átcimkézett TS7-ről van bagybaszóNem volt az sem véletlen, hogy cubot feirat volt egyik másik ts7 belsejében
-
-
válasz
pach-adams #71500 üzenetére
Nem cserélgetném nagyon. Ez a Jiake nagy másolómárka... Nulla támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest