- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Metamorph321 #70595 üzenetére
minideal.net
talán rájuk még nem volt különösebb panasz.
Áraik is jók.
A többi (pandawill, geekbuying, antelife, to2c) már jobban megy a panasz, de nem téglát küldenek ők sem. -
RVR400
veterán
válasz
Metamorph321 #70595 üzenetére
Talán itt kellene keresgélned, és az összefoglaló kinyitása résznél felül.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem az a topic, de most itt erről van szó. Tegnap este szabad ég alatt, bár nagyon felhős volt az ég, net(api) nélkül a telóm gps-e nem talált jelet. (net rásegítéssel néhány mp alatt talált utána.)
Előtte kb 20 km el odébb használtam utoljára. Tényleg ennyire bezavar a vastag felhő? Más is járt már így?Snapdragon soc
-
szili.tamas1
senior tag
Kicsit kezdek megnyugodni hogy nem bennem van a hiba...
-
Metamorph321
csendes tag
Sziasztok
Valaki letudná nekem írni a jelenleg LEGMEGBÍZHATÓBB rendelő oldalakat?!Amiken tényleg bármit rendel az ember nem vágják át hogy "téglát" küldenek (képletesen téglát persze...)
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #70593 üzenetére
Én legalább nyomdafestéket tűrő módon írok, nem alpári módon, ahogy Te teszed priviben, itt pedig megjátszod Magad... Én felvállalom itt is a véleményemet, a nagyközönség előtt, Te pedig nem tudsz nem alpári módon fogalmazni, ennyi a különbség. Nevetgélj csak, de a saját mondandódon jobbakat derülnél.
-
törölt tag
Sziasztok. Erről mi a véleményetek? Nálam ez olyan szerelem első látásra dolog lett rögtön. Érdemes lenne megvenni?
[link]
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #70588 üzenetére
Ez most teljesen komoly hogy minden topicban ugyanazt kérdezgeted?
Vagy még mindig nem tudod mit akarsz venni?
-
-HajTömeg-
őstag
A xiaomiworld mennyire hivatalos oldala a xiaominak?
Egy ilyen lencsével szemezek, ha megbízható, akkor szerintem megrendelném. -
Dhampir
félisten
-
-
herdsman12
őstag
válasz
01andris #70549 üzenetére
Jól el kell olvasni az Á.SZ.F-et is, abban leírja, hogy semmi köze a vásárlásodhoz, mert csak a pénzedet akarja begyűjteni, és egyébként is "hülye a vásárló", ha nem veszi észre, hogy a feltüntetett X (x+27% ÁFA) ár valami átverés, mert az Á.SZ.F szerint még erre a vevő fizeti az ÁFA-t, stb.
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #70576 üzenetére
Nem erről szólt az egész, hanem arról, hogy az Idol X-nek min. olyan jó a gps-e mint a Hongminak. Mivel nálam mind2 van, (meg más típusok is) ki merem jelenteni, hogy igen, az Idol X gps-e jobb. Különösen, most hogy élesben is kipróbáltam. Lehet ez annak (is) köszönhető, hogy a hátlap nem levehető, másképp tudtak tervezni/beépíteni antennát.
Ugyanakkor nálam az etalon még még mindig a Hongmi, ahhoz viszonyítok mindent. A sorrend sok-sok db tesztelés után (és ami megfordult a kezeim között) ez:
TCL Idol X (9)
Hongmi (7)
ThL bármi (6)
iNEW V3 (5)Zárójelben 1-10 pontig, szerintem mennyire OK. Ez tapasztalat, és fölösleges ezen flamelni, ez csupán az én véleményemet tükrözi. Ennyi, és nem több
Peace!szerk.: itt is esett
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #70573 üzenetére
Köszönöm szépen. Tényleg nagyon jó eredmények. Viszont a különféle jelzőkkel való illetésemet mellőzd, ha kérhetem, mert kimeríti a személyeskedés fogalmát. Ennél kevesebbért is kaptak már emberek kényszerpihenőt. Megnyugtatlak nem áll módomban mod.ker-be rohangálni. Oda csak a gyenge jelleműek járnak.
-
Winner413
csendes tag
válasz
aytukabozs #70568 üzenetére
Értem.Azért köszi a sok segítő szándékú ötletet mindenkinek!
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #70566 üzenetére
Próbáltam úgy is, felajánlotta nekem is a kínai betűs formát, de nem tudtam, hogy melyik lesz a helyes
-
looser
addikt
Helló, helló, történt valami a telómmal és nem tudom, mi lehet az oka. Lenovo A820 a drága. Egy este - kb. egy év használat után - teljesen lemerült és másnap feltöltve estére már le is merült. Előtte volt, hogy ha nem sokat beszéltem rajta, akár 3 napig is elműködött és elég volt a 4. nap reggelén töltőre dugni, de most reggel 100% és este már 20% körül van, mondjuk napi 10-15 perc beszélgetéssel. Aznap nem frissítettem szoftvert és újat sem telepítettem. Akksi halt meg?
Nyilván nem eszközspecifikus a kérdés, de ide elég sokan járnak és pont illik is ide :-)Üdv!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Winner413 #70567 üzenetére
Az van hogy ide javarészt műkedvelők járnak akik mielőtt vesznek valamit, körbejárják azt alaposan hogy olyan készülék legyen amihez ha baj van lesz is segítség,
de pont emiatt egy ismeretlenebb gyártó, béna hardwerrel szerelt gépéhez (nem bántásból mondom!) nem feltétlenül tudnak nagy varázslatokat.
Cappa ráadául az egyik legsegítőkészebb fórumozó, és ha ő nem tudott további ötletekkel szolgálni akkor itt más sem fog, hiába is látná élőben a telefont.
Ahogy tegnap is javasoltam fönt az apróhírdetés fülön elindulva keresgélj, és valamelyik szervizes hírdető csak elvállalja a gyógyítást. :/(#70565) llll
-
llll
senior tag
válasz
aytukabozs #70563 üzenetére
először...másodszor...elkelt!
itt hajdúnánáson mától ezt a márkát így fogják ejteni(...esetleg még a fordító "dzsíójüü"-je is játszhat)
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #70563 üzenetére
Hát én nem tudom, de a fordito szerint...
-
-
b0bcat
addikt
válasz
monkey_ #70543 üzenetére
Sajnos eléggé ájfón kinézete van (vagy csak én látok rémeket?!
), de a specifikációja alapján ennyiért jó vétel lesz.
Tetszik viszont, hogy sokféle színben lesz. Ha sikerülne meggyőzni a feleségemet, hogy mondjon le a vízállóságról (Defy-ról váltana), akkor egy rózsaszínre be is neveznék szerintem.
-
-
gtuby
csendes tag
Jiayu G4C-t szeretnék rootolni, tud vki segíteni?
A farmroot állítólag ezen nem megy ez a módszer meg nem működik:
http://chinamobilemag.com/root-mt6582-smartphones/ -
Mobildeck
tag
válasz
Laza... #70537 üzenetére
(#70536) szili.tamas1: köszi az infot, most simán usbről a pcről töltöm, mert asszony elvitte az alcatelest
köszi a tippet, még custom romokat nem akarok felrakni, ismerkedek a rendszerrel, de azok a kis ikonok a főoldalon amik valami kínai app áruházba vezetnek idegesítenek meg az első oldalon lévő kép rotáló, ha ezeket el tudnám tűntetni jó lenne a gyári rom is.
magyar nyelvet nem néztem, mindig angolul használom a telefonokat, de megnézem gyorsan (na, a language&locale menüben van magyar nyelv)
én reggel 6 körül arra ébredtem hogy pittyeg a 4%os akksi miatt, bekapcsolva maradt a wifi éjszakára és a multi tasking menü tele volt minden szarral amit este nyomkodtam, gondolom ez rásegített a merülésre.
és sehogy sem találtam az app drawert, pedig azt olvastam hogy ha felfele húzom az ujjam az előhozza (bár nem zavar a dolog annyira)
-
monkey_
csendes tag
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #70539 üzenetére
Érvelés nélkül bármit könnyű állítani. Annyit kértem (amúgy mosolygós smile-val), hogy biggyessz be kérlek egy-két képernyő mentést.
Nem tudom ebben mi kivetni valót véltél felfedezni. Amúgy biztosan frankó telefon, csak tényleg nehéz elhinni, hogy jobb az egyébként faxa GPS-vel rendelkező és jelet nagy sebességnél is stabilan tartó Hongminál. Én BKV busz közepén állva használtam GPS Test+ és Navdroyd navi progikat. Természetesen csak ha időd és kedved van, akkor kérek screenshotokat. Nem a szavaidban kételkedem.
-
llll
senior tag
miután 3 okostelefonját lopták el, az unokatesóm vett 1 nagy levegőt és rendeltetett velem jiayu f1-et
(aliról 11! nap alatt singapore posttal, csont és vám nélkül
úgy tűnik minden oké vele, tehát valszeg szereztem 1 újabb kínai telefon rajongót
sőt sztem rá fog cuppanni a család, haverok is)
...csak azt áruljátok már el, hogy hogy kell kiejteni ezt márkanevet -
Laza...
addikt
válasz
Mobildeck #70535 üzenetére
Neked van benne magyar nyelv? A rendszer valóban nagyon smooth, kijelző időben nekem tegnap 4:40 volt, az meg nem olyan rossz
Én ezt a romot tettem fel, nincs benne 1db kínai apk sem, és marha gyors az egész teló. GPS még a Hongmitól is jobb, ami nagy szó
Ja, és én egy 2A töltővel töltöm/töltöttem, semmi baja tőle
-
szili.tamas1
senior tag
-
Mobildeck
tag
megjött a TCL s950 Idol X tegnap.
nagyon szuper, gyönyörű képe van, nagyon vékony, egy kézzel kezelhető, tényleg oleophobic a kijelző, és élénkek a színei, jó a betekintési szög, napfényben is simán látni.
böngészés gyors, wifit jól látja, hsdpa megy. real racing 3 simán fut, elég jól néz ki.2 kérdésem azért van: milyen töltővel tölthetem hogy ne tegyem tönkre az akksit? (amit adtak hozzá azt nem merem használni, egy korábbi alcatel töltőt dugtam rá, de az csak 5V/550ma, nem tudom az elég-e neki)
illetve van néhány kínai bloatware, amit nem lehet 'simán' leszedni, teló rootolva jött, és ki kéne derítenem melyik alkalmazás az pontosanakksi időről még nem tudok mit mondani, de van benne 2 féle power saving mode ha nagy gáz van.
kamera jónak tűnik, gyorsan exponál, led villanó van, majd sötétben megnézem mennyire erős, de szerintem nem vakítóan durva, elemlámpának elég
előlapon is van kamera, egész korrekt ahhoz képest hogy csak másodlagos, van értesítő led, és az egész telefon elegáns, és jó prémium megjelenésű, jó az anyaghasználat, jó kézben tartaniösszességében 'smooth' a rendszer ahhoz képest hogy fhd és 6589t dolgozik benne, nagyon jó kis teló
-
Riverboy
tag
válasz
-HajTömeg- #70531 üzenetére
Hat nem keslekedtem sokat
Lehet egybol ketto lesz
Koszi a tippet -
Riverboy
tag
válasz
-HajTömeg- #70529 üzenetére
uhuhuuu
Mikorra várhatóak?
ha ez így minden fullos, esetleg gari is? akkor jelentkezek is -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Riverboy #70528 üzenetére
210 mindennel
Külsőre nekem sem jött be igazán -
Riverboy
tag
válasz
-HajTömeg- #70523 üzenetére
Néztem néztem csak picit túlságosan iphone copy és én azt elakarnám kerülni...
ez a csoportos cucc, hogy menne? 210+áfa? -
Riverboy
tag
Hello
Most egy Jiayu G3T-m van fasza cucc de picit néha lassú itt a memóriára gondolok a 4 mag annyira nem baj szerintem bár nem vagyok olyan szaki.
Na szóval tudtok olyan telefont ajánlani ami 2GB RAM-mal rendelkezik?
maximum 5" min 720p kijelző.
beépített nem kell elég a 4GB
8/2 megapixel a min
és lehetőleg van értesítő ledje??
kb 200$ a határmost megfogott egy telefon... mindennél helyt áll és formára is oké de nincs értesítő ledje talán megbocsájtom, de kb sehol nem találtam róla magyar infót...
Coolpad F1
itt a link egész olcsóbba adja akár DHL-el is... [link]
Vélemény, tipp telefonra? -
Sajna így jártam, a hivatalos anyag szerint régiónként eltérhet a kiépítés... Belefutottam.
Pandawill nálam kiesett... Szemétség amit most leműveltek. írok nekik levelet, és kérek kártérítést. vagy valami...
Kicsit sokat megengednek maguknak mostanság... 1GB-tal jön szerintem meglepetés lenne a 2GB
-
Amikor en rendeltem akkor még 2gb-osnak hirdettek, utana modositottak 1gb-ra.
Ebbol karterites lesz a reszemrol, mert elegge atbactak.... Es jo, mert a rendelesnel latszik 2gb/16gb
Pandawill... A linkben meg 2gb... Utolso rendelesem toluk
-
Winner413
csendes tag
Én már mindent próbáltam amit itt írtatok,de semmire sem mentem,nyilván mert ehhez több ismeretre lenne szükségem ezen a téren.
Viszont: mivel nekem nem megy ez a dolog megkérdezném,hogy volna-e valaki aki segítene nekem életet lehetni ebbe a szépségbe?!?!?
Budapest - Kakucs közötti útvonalon elég gyakran járok(hetente akár többször is).
Segítene nekem valaki???? -
tolvaj!
őstag
válasz
Victoryus94 #70505 üzenetére
ha a simek száma nem számít, akkor mérlegelj másképp.
-4 vs. 2 mag ( de az a két mag krait!)
-HD vs qHD
- Android rendszer firssesége... a haierre max 4.1 van ha jól tudom, míg a zopoban MT6582-es proci van, amire készül a 4.4-es droid és a zopot ismerve valszeg meg is kapja a készülék. -
-
XmoD
senior tag
Ezt lehetseges jbart-al magyarositani ?
-
Upo
addikt
válasz
boroskóla #70498 üzenetére
Nekem eddig megjött amit rendeltem, másnap tn, rákövetkező nap despatched. Chaten amit mondanak hogy van raktáron az eddig volt is. Cikk alatt kérdeztem valamit este egy telefon fehér színű változatának kinézetéről (ez náluk kora hajnal), amint bementek dolgozni válaszoltak, sőt töltöttek fel jó pár képet a fehérről a termékismertetőbe. Garanciális ügyem még nem volt, azt nem tudom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Victoryus94 #70499 üzenetére
A Haier 1 simes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged