Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Történt egy kis update a GizChina-s Hero tesztben:
"UPDATE: As requested I have also ran Epic Citadel benchmark on the Hero which achieved 44.3FPS." @1280×720
Kíváncsiságból lefuttattam a tesztet a HTC Sensation-ön. -> 36,3FPS@960×540
Akad azért erő abban az MTK6589-ben.
Esetleg valaki futtathatná egy G3-on.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
drinker
tag
-
devast
addikt
válasz Saccco #20651 üzenetére
G3-on ez 23.5FPS.
Maradjunk annyiban, hogy elég gyenge ez a 44 is. Ha valahonnan elő tudom kaparni, belinkelem a micromax a116 tesztjét. Röviden az eredmény az, hogy a belépő szintű megoldásoknál (adreno 20x stb) azért jobb, de meg sem, ugatja 3d teljesítményben a high-end -et. Tudtommal MP1-es konfigurációban van benne az sgx544, ami túl sok jót nem jelenthet.szerk: megvan, tessék: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz sasa311 #20652 üzenetére
Szia Sasa!
Csináltam vele egy ilyet,de ezt most honnan,hová?
Ez nekem új.Köszönöm,ha segítesz!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
jano2101
tag
Hello valaki nem rendelt már véletlenül Jiayu G4-et???!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
sasa311
veterán
válasz hunaqua #20655 üzenetére
Nem igazán értem a kérdésed. De talán ez segíthet:
más:
Őszintén kíváncsi lennék rá, hogy az emberek hány %-ának számít, hogy a TELEFONJA 3D környezetben milyen teljesítményt nyújt (tippre 1% alatt...)Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
levi.hungary
tag
válasz Peaceliker #20638 üzenetére
Csak a vége más? Mert ilyen itthon is kapható 200 Ft-os átalakítóm van, [link] lehet az én Zopo zp-810-esemhez is kell majd, ugye?
-
sasa311
veterán
válasz toth.zsolt20 #20660 üzenetére
De annak 800*480 a kijelzője - nem mindegy
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Ghostdog77
tag
válasz hunaqua #20645 üzenetére
Szép Napot
UnlockRoot 23 program egy kattintásra rootolja,
http://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/p770/ itt vannak romok hozzá, regisztrálni kell de rendesen lehet letöltenihttp://forum.china-iphone.ru/lenovo-p770-mt6577-dual-core-1-2ghz-1gb-4gb-4-5-3500mah-t23583.html itt is megtalálsz mindent
[ Szerkesztve ]
"Mi az, amit megvetsz? Erről ismerszel meg igazi mivoltodban."
-
devast
addikt
Hát elég sok függ még az órajelektől. Maradjunk annyiban, hogy az mt6589-ben levő implementáció nem üti meg a exynos4412-őt, messze nem. Előző postomban belinkeltem miért.
ps: nem azt mondom, hogy sz*r, hanem egyszerűen kicsit magasabb órajelet vártam volna tőle. Vagy mp2-es konfigurációt. Igaz ez a cortex a7 magokra is. 1.2Ghz szerintem 28nm-es technológián kevés.
Először azt hittem, felkapaszkodik az mtk legalább a soc-ok középkategóriás teljesítményére, de az adatok alapján valahova a low-end és középkategória közé próbál beékelődni, low-end áron. Ami nem rossz, mert a gyártók jellemzően középkategóriás soc-okkal csak 100k+ telefonokat hajlandóak kilökni magukból. Érdekes, hogy 2012-as qualcomm termés leggyengébb eleme, az msm8225-nak kellett volna lennie a minimumnak, ami mostanában érkezik low-end vonalon. Erre mit látni ? Még mindig az msm722x vonalat erőltetik. Ameddig egy sok éves ócska technológiát csak a nevükkel el tudnak adni, ez szerintem nem is fog változni.[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
barátom feleségének rendeltem egy jiayu g3-ast és ceruzát is kért, de én nem tudom, hogy milyet kellene venni hozzá. kérek segítséget. köszönöm.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
senior tag
válasz devast #20664 üzenetére
Azt egy szóval nem mondtam, hogy egy szinten van az Exynos 4412-vel, pusztán a GPU miatt hoztam fel példaként. Összességében az Exynos 4412 egy elég jól sikerült SoC, természetesen vannak negatívumai is, amit a Newman N2-esemen is tapasztalok, de szerintem egy 1280x720-as kijelzőhöz elég lehet a MTK6589-es SoC.
-
kisda
aktív tag
válasz Ghostdog77 #20662 üzenetére
Próbáltam Star N9776-al, de nemjött össze ezzel sem... Nem rebootolja a telefont, és kiír valamiféle hibaüzenetet is a legvégén.
-
helltp
aktív tag
válasz fateless #20570 üzenetére
Az a nagy különbség az A7 meg az A9 közt, hogy amég az A9 es magok out-of-order utasításfeldolgozással rendelkeznek addig az A7 es magok in-order utasításfeldolgozást használnak, ennek több következménye van, az A7 ben sokkal egyszerűbb az IC így kisebb a fogyasztás és a hőtermelés is, de az out-of-order utasításfeldolgozás miatt az A9 jobb a többszálas programfuttatásban, emiatt szerintem a 4 magos rendszerekben már szemmel látható sebességesés lesz a többszálas nyers cpu teljesítményben. Javítsatok ki ha tévedek.
Valaki nem tudja véletlen hogy a 6589-esben az sgx544 ből az MP1 vagy az MP2 van-e?
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Terentius
őstag
OnePlus 12 16/512
-
nagyúr
válasz hunaqua #20655 üzenetére
Némi magyarázat:
A Flasthool az az eszköz, amivel az MTK657x belső memóriáját (emmc) lehet írni (égetni, flesselni)
A szükséges fájlok:
- scatter file - gyakorlatilag partícióleírás
- img (bin) fájlok, amiket majd lehet flesselni.Flashtool haszánlata szucsati tollából.
Természetesen a fájlok majd speciálisan a tieid lesznek. (A scatter és a recovery.img, jelenleg más nem kell.)Recovery telepítése:
[link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
DJGABI
addikt
-
CapBalu
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e itt valaki arról, hogy a közel jövőben lesz-e, illetve várható-e valamilyen Sony kétkártyás mobil...ami kategóriában kicsit fentebb van, mint a Tipo, illetve a Xperia E... Nem olyan rossz telefonok azok sem, de azért valljuk be, mind a kettő inkább alsó kategóriás már... Természetesen nem egy Csúcsmobilra gondoltam, de egy Középkategóriás azért jó lenne... Ha csak Külföldön lehet kapni, az is érdekelne... Sony-t Szeretnék venni és Dual-t, valami jobbat a fent említetteknél, de Sajnos nem Nagyon találok ilyet... -
Peaceliker
addikt
Na, sikerült kitúrnom 6589 linpack adatokat (gpu ról már vt teszt).
single: 36,996 /2,28sec
multi: 113,58 /1,48 sec6577
single: 37 multi: 57GSIII (ami ugye exynos 4212)
single: 57,0107 multi:189,088exynos 4412
single: 65,291 /1,28 sec
multi: 146,539 /1,15 secQualcomm MSM7227A
ami most kicsiny hazánkban elég sok 50k körüli telóban van
single: 25
multi 22szal nem egy csúcs a 6589,de ennyiért nem is kell szégyenkeznie... az is tuti, hogy az MP1es sgx544 sem vág agyon mindent, de vállalhatónak tűnik...
"Oh my Goa'uld!"
-
FalconKnight
aktív tag
Esetleg valaki egy G2S epic citadel? Csak a teljesség kedvéért.
Falcon
-
Dominó85
addikt
válasz FalconKnight #20684 üzenetére
Láttatlanban is megmondom neked, hogy ~35-38 FPS a Performance módban és ~30-32 FPS a Quality beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
janakbacsi
őstag
g2s epic results:
ave. fps 36,7
res: 960x540
perf. level: high"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Dominó85
addikt
-
Pítőr
aktív tag
válasz djnice #20677 üzenetére
Az Epic Citadel nem függ a magoktól, illetve azok órajelétől, mivel én kipróbáltam RK3066-os tableten, és 2x1,6GHz-en uagyanazt produkálta, mint 2x0,6GHz-en!
(#20670) Terentius, (#20684) FalconKnight:
g2s:
Benchmark Results
Average FPS: 37.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High PerformanceBenchmark Results
Average FPS: 29.0
Resolution: 960x540
Performance Level: High Qualityhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
kisda
aktív tag
Nemtudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni teljesen a hibakeresést? (nem USB) Ha másolok fel valami olyan fájlt, ami nem tetszik a rendszernek, egyszerűen láthatatlanná teszi az sd kártyát.
Ainol Fire táblánál is ugyan ez volt, ott viszont mivel rootolva van, csak simán fogtam és töröltem a system mappából egy fájlt, amit a hibakeresés használ. Ezzel meg is szűnt véglegesen a gond. -
Peaceliker
addikt
válasz helltp #20672 üzenetére
Igazad van, ez sem egy elhanyagolható apropó...
Mondjuk a linpack adatok szerint pont az egyszálas számításban gyenge mint harmat, többszálasban nem olyan gáz. Bár itt ugye 4 mag van, így a többszálas számítás 4 felé oszlik, de akkor sem rosszak a pontszámok. És ha tényleg keveset fogyaszt majd, akkor jó lesz ez azé, ha nem is veri agyon a high-end vasakat. Arra bőven elégnek kell lennie, hogy az átlag júzer kisebb akadások mellett (az úgyis lesz, android feature xD) vígan ellegyen vele nap mint nap és azért a gamek között sem kell nagyon hezitálni (manapság, de majd ez elmúlik), hogy melyiket tudja futtatni, melyiket nem...véleményem szerint (6589 re gondolván): KELL!
"Oh my Goa'uld!"
-
nagash
senior tag
-
nagyúr
válasz nagash #20695 üzenetére
Mint már említettem, amit lehet, azt recovery-ből mentsd. Ha nem tudod hogyan, akkor először azt tisztázzuk.
Szerintem a többit azután.Ha esetleg már ezen túl vagy, akkor:
Szerezz egy gyári rom-ot. (Mintha már linkelték volna)
Használd az SPFlashtool programot a flash-eléshez.
Sasa311 leírása segít.szerk.: mire összeszedtem a dolgokat, na ki előzött meg? Hát sasa311.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
devast
addikt
válasz Peaceliker #20683 üzenetére
GSIII (ami ugye exynos 4212)
Nem. Az európai S3 az 4412.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.