- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CapBalu
csendes tag
válasz
petymeg #20708 üzenetére
Lehet majd lesz még ilyen, de egyenlőre nem úgy tűnik... A Sony most nagyon a Csúcs modellekre ment rá...ahogy Én látom... Néztem Én is a G2S-t...de Nekem nagyon a Samu-ra hasonlít és Nekem most valahogy az nem jön be... Bár Spec. terén igen jónak tűnik a G2S...
Én most az Acer Liquid Galant Duo és az Alcatel OT 997D Ultra-t nézegettem és a Lenovo a660-at ami ugye IP67-es szabvánnyal is bír! A Lenovo tetszik is, de nem értem miért hagyták le a kamera mellől a villanót...Nem hiszem, hogy nem fért volna el vagy nem fért volna el az árban... Nekem az jól jönne, mert viszonylag sokat használom...
-
CapBalu
csendes tag
Hello
Tudtok olyan Android-os telefont, ami Dual Sim-es és tud valamilyen IP szabványt...? Én egyedül a lenovo a660 találtam, de esetleg létezik másik ilyen is...más gyártótól esetleg... Szívesen megnézném ha létezik... Eléggé réteg telefonról van szó, de hátha... -
CapBalu
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e itt valaki arról, hogy a közel jövőben lesz-e, illetve várható-e valamilyen Sony kétkártyás mobil...ami kategóriában kicsit fentebb van, mint a Tipo, illetve a Xperia E... Nem olyan rossz telefonok azok sem, de azért valljuk be, mind a kettő inkább alsó kategóriás már... Természetesen nem egy Csúcsmobilra gondoltam, de egy Középkategóriás azért jó lenne... Ha csak Külföldön lehet kapni, az is érdekelne... Sony-t Szeretnék venni és Dual-t, valami jobbat a fent említetteknél, de Sajnos nem Nagyon találok ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest