Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
cappa72 #20697 üzenetére
Szia!
Összeolvastam hozzá mindent és ugye elméletben a bekapcs+volume up-al lehet a Recovery-be jutni.
Én nem telepítettem rá és ha ezt a kombo-t tolom, akkor a döglött droid képe fogad piros felkiáltójellel.Tehát menteni nem tudok, visszaállítani nem tudok.
(egyébként leírásból tolnám, mivel nem csináltam még ilyet, de az opció híján ez tárgytalan...)Megvan a gyári ROM a Zopo oldaláról,
Megvan a Flash Tool a Zopo oldaláról.Nem sasa311 hanem a Zopo-s kínai csajszi leírása (tök ugyanez csak angolul nem tud szegény) alapján toltam, de dob egy COM port hibát amit nem tudok elhárítani, Zopo még nem válaszolt senkinek. Eddig a sárga flash-elős csíkig egyszer jutottam el, de dobta a hibát azt annyi.
Eszközkezelőben egyáltalán nem látszik ez a fos, hogy cseréljem a driver-t de a fent van az MTK-s Preload VCOM driver, meg a háromlépéses gyári szösszenet is.
A hibáról dobok majd képet, vagy linket, de az a lényeg, hogy mivel nem értek hozzá (kényszerből csinálnám most is), így csak a leírások alapján tudok menni, de azok nem működnek.
Köszi, hogy segíteni próbáltok!
sasa311: :Ha a Zopo feliratnál nem megy tovább a teló, akkor én az egész Image-et flash-eljem ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest