Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Hát elég sok függ még az órajelektől. Maradjunk annyiban, hogy az mt6589-ben levő implementáció nem üti meg a exynos4412-őt, messze nem. Előző postomban belinkeltem miért.
ps: nem azt mondom, hogy sz*r, hanem egyszerűen kicsit magasabb órajelet vártam volna tőle. Vagy mp2-es konfigurációt. Igaz ez a cortex a7 magokra is. 1.2Ghz szerintem 28nm-es technológián kevés.
Először azt hittem, felkapaszkodik az mtk legalább a soc-ok középkategóriás teljesítményére, de az adatok alapján valahova a low-end és középkategória közé próbál beékelődni, low-end áron. Ami nem rossz, mert a gyártók jellemzően középkategóriás soc-okkal csak 100k+ telefonokat hajlandóak kilökni magukból. Érdekes, hogy 2012-as qualcomm termés leggyengébb eleme, az msm8225-nak kellett volna lennie a minimumnak, ami mostanában érkezik low-end vonalon. Erre mit látni ? Még mindig az msm722x vonalat erőltetik. Ameddig egy sok éves ócska technológiát csak a nevükkel el tudnak adni, ez szerintem nem is fog változni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest