- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Pítőr #119902 üzenetére
A leghihetőbb része:
Apr 11, 2016 samsung Galaxy S4 ARM MT6592 , és mindezt 16 órával.
Mondjuk, ahol nekem az Antutu Battery Test 5 órát lenyomott a Jiayu S3-mal, és az átlagos használattal a képernyőidőm is ennyi körül alakult, ott a Geekbench Battery Testje olyan 9 óra körüli időt számolt ki valamiből.
-
törölt tag
válasz
Pítőr #111426 üzenetére
Android alkalmazások topik. Sok lehetőség van, de jó lenne tudni, hogy pontosan mit szeretél. Riasztót? Én csináltam olyat, hogy ha megmozdították a telót, akkor Maris azt mondta, hogy:
-Tegyél gyorsan vissza, mert ha a gazdám észreveszi, hogy hozzám nyúltál, akkor úgy pofán b.sz, hogy nyekkensz.
Jó kis tréfa volt. -
atala
addikt
válasz
Pítőr #110778 üzenetére
Köszi! Tegnap töltöttem, de 94%-nál megállt a kijelzés. Azt kiírta, hogy töltés, de nem ment feljebb a szint jelző. Most lemerítem teljesen, és újra feltöltöm, remélem helyre áll.
Akkor nem is kell a GearBest-el foglalkoznom, közvetlenül a gyártóhoz küldhetem? De valami papír csak kell hozzá. Garancia levelet nem szokás kintről küldeni. Ráadásul még a számlámat sem tudom letölteni, mert leszedték a gearbest-nél. Elfelejtettem letölteni. -
atala
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Pítőr #102283 üzenetére
Ezt hogy érted? Az benne van a pakliban, hogy csúszhatnak. De ha egyszer odaírták az árat, én meg kifizettem, akkor az annyi kell, hogy legyen. Szted írnak egy mélt, hogy küldjek még 70 dollárt? Vagy csak egy fityiszt küldenek és megköszönik az adományt? Az egy kicsit erős lenne.
nyisziati:
45 -ért csak elpasszolom valahogy a Zopo -t. -
beg
veterán
válasz
Pítőr #101569 üzenetére
Próbálkozott a thl is 5000 aksival. Azután bele is bukott a töltőelektronikás bakijába. Pedig az egy fokkal ismertebb cég. Szóval nem elég nagyot mondani, bizonyítani is kell. Ahhoz meg a kicsik nagyon kicsik. Minden hétre jut valaki, aki világmegváltó noname gyártó hihetetlen termékével akarja feltalálni a melegvizet. Azután meg sorra olvasni a kudarcokról, pl. Ulephone. Bocsátassék meg a szkepticizmusomért.
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr #101288 üzenetére
no
a bejegyésemben kint volt de addig szerkesztgettem még jól el..(rontottam)(majd javitom), levett fényerő mellett csak wifi használattal ki lehet belőle hozni 7,5 órát, ha már fényerő rajta, és megy a 4G is akkor 3-4 óra, átlagos használattal auto fényerőn pedig kb 5,5 óra, este pontosan 2% ot esik menetrendszerűen
( itt azért megjegyzem, hogy a coolpad F1 et leraktam este 100 al és reggel 100 on volt akár rajta hagytam a wifit akár nem...) 2 simmel használom
ha mondjuk játszok is az szivja rendesen, illetve a 4G is érezehetően többet kér enni
összességében nincs rá panaszunk ( talán mondhatom igy ,a többiek nevében is) , lévén szó 5,5 " ról és FHD..talán itt még meg lehet jegyezni, pár embernél előfordult ( nálam is az elején ) hogy mikor újrainditottam a telót mondjuk 30% nál , újrainditás után már 20 at jelzett, de ez valahogy beállt...legalábbis nálam..
szerk : az esti merülés lehet az miatt van hogy a dupla koppos ébresztés be van kapcsolva ( ez most jutott eszembe)
na majd kipróbálom, hogy leveszem
-
janaman01
addikt
válasz
Pítőr #101251 üzenetére
Hajaj valakinek beletapostam a kis lelkébe... de itt korántsem arról van szó, hogy az "elefánt" telefont lehúztam volna...
Ha egy kicsit továbbgondolnád a soraimat akkor nem vennéd személyes sértésnek, és igen ha a jiayu teszem fel miaju lenne akkor azt is elképzelnémmilyet gyárt autóban...
De minek is magyarázkodok.....Somatom:
-
Digger
senior tag
Ez már szinte nem is hasonlít az első szériás THL5000-re!
Feleannyi RAM, feleannyi pixel, M-es proci, valamiféle grafitos árnyékolás, ami a tesóban nincs. Ezeket a különbségeket látom így hirtelen. Ezekkel a modikkal és az 5000-es akkuval biztosan sokkal tovább bírja! Remélhetőleg a GPS-en is javítottak, mert a nagyobbik tesón az használhatatlan! Az 1 gigás RAM-ért kár! Azt nem kellett volna kispórolni! -
-
Bagira01
veterán
Nem jelent semmit. Csak kipróbálni akarom, nem évekre tervezek. Ami még nem jelent meg, de nagyon tetszene az a Neo N003. Igazából az Isa se lenne rossz kinézetre, ha ilyen lenne. Nem tudom miért tették annyira alulra a 3 funkciógombot. Illetve miért kellett alájuk olyan erős ledet rakni(már amit a videókból láttam)
-
Raqueia
tag
Nem, hanem ez:[link]
Emlékszem már miért nem mertem feltenni: busybox is kell hozzá, és azt mikor fel akartam telepíteni, akkor szólt hogy csak akkor ha szofveres gond esetén vissza tudom tenni az eredeti romot. na ettől betojtam, és inkább tojok az egész notification mizériára...
-
Raqueia
tag
az xda-n találtam egy progit ami direkt erre van, de nem emlékszem a nevére. aztán meg ott a Noled app, bár tudom az nagyon szívja az aksit de valamit valamiért. a végén meg arra jöttem rá hogy olyan gyakran tapogatom a telot hogy mindegy, pár percet kibir az a notification
-
tutis
őstag
A széptől ezek a képek messze vannak, átlagosnak mondanám. A templomos két képet összevetve látszik hogy a telefon küzdött a színbeállítással, A sötétebb részletek egybemosódnak (bokrok).
Persze telefonról lévén szó, megfelelő a kép, de csak az átlagos szintet üti meg. Ráadásul ezek szabadtéri képek, ahol minden telefon jobb képeket lő mint pl egy zártabb térben vagy mesterséges fényviszonyok között.. -
Jó, ezek azért erősen nagyított képek
Szerintem a hétköznapi használatban abszolút elfogadható, arra hogy kitold facebookra az aktuális baromságaidat tökéletes. Nyaralásra, hobbira meg vegyél fényképezőt. Most komolyan ki az itt közületek aki 30m-ről lefotóz valamit és utána rá akar nagyítani az autó rendszámtáblájára? Ez elég ritka eset.
-
Tefra
csendes tag
Hát ez igen tanulságos volt...
A linkeket elnézegetve az úgynevezett V1277 egy az egyben megegyezik az általam keresett Media-Tech Imperius 4.3 HQ-val... csak annyi különbséggel, hogy nem látok rajta semmiféle márkanevet. Ilyenkor mi van:A Lenovo is szimpatikus, a ZTE talán a legkevésbé.
-
Siffredi
senior tag
Szerintem is az lehet a válasz, amit előttem is írtak. Magyarán a telefon rosszul látja az akksi kapacitását, és mikor azt hiszi, hogy már lemerülőben van, valójában még elég sok szufla lehet benne. Emiatt kell törölni a beállításokat tartalmazó fájlt, és újat kreálni, amit egy program segítségével könnyedén meg lehet tenni.
Nekem itt a fórumon ajánlották a módszert, és bevált! Előtte 1(!) nap alatt lemerült a telefonom, most 3-4 napot simán kibír átlagos felhasználás mellett!
-
Siffredi
senior tag
Azért az komoly, hogy a hosszú listában 1, azaz egy telefon van 4"-es mérettel, a többi mind nagyobb! Nem beszélve a nagy felbontásokról...
Egyébként nekem a G3 akksi kalibrálás után átlag 3 napot megy, akkor is, ha használom közben (wifi állandóan be van kapcsolva, email, net). Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem kiemelkedő a mai okostelefonos mezőnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged