Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék venni valami kínai csodatelefont, de nem igazán találok az igényeimnek megfelelőt, ebben szeretnék segítséget kérni, hátha itt vannak akik ismernek sok típust és tudnak ajánlani valamit.

A minimum elvárásaim

250$-ból jöjjön ki!
    Maximum 9 milliméter vastag! (Ennél csak vékonyabb jöhet szoba, igazából ez miatt nem találok megfelelőt. Ezt biztos sokan nem értik, de nekem nagyon tetszenek a vékony telok, igazából valami 6 mm-esel lennék boldog:) Az se érdekel ha ez miatt csak kicsi akku fér bele...)
    MTK6577
    1Gb Ram!
    8Gb tárhely
    4,5 - 4,8" kijelző
    960 x 540 de inkább 1280 x 720
    Magyar nyelv!

Igazából egyet találtam ami ehhez nagyon közel van az UMI X1, de ennek a leírásába nem találok magyar nyelvet és csak 4gb a tárhely, és azt olvastam hogy elég rossz minőségű a hátlapja.

Olvastam több helyen is hogy a kínai telokon nem nagyon mennek a Gameloftos játékok, ez mennyire igaz? És ha igen akkor semmilyen mtk6577-es telon nem mennek? kevés ez a Soc, vagy más miatt? Esetleg Mtk6589-es telokon már menni fognak? Mondjuk ez nem akkora gond, de azért jó lenne 1 olyan teló amin a legtöbb játék megy.

Mtk6589-es telok szerintetek mikor lesznek gond nélkül beszerezhetőek? Mert ezért adnék több pénzt is, de van egy olyan érzésem hogy hiába előrendelhetőek, még vagy 2-3 hónapig nem fogják postázni....

Lenne még 1 nagyon off kérdésem is de azt majd mindjárt külön:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés