Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
fatal`
titán
-
F-ECT$
titán
válasz tybsen #36808 üzenetére
Nekem még nem volt vele gond (és ha jól tudom, akkor még senkinek sem), de ez semmilyen biztosítékot nem jelent a jövőre nézve. Szerintem bármilyen elektronikus vásárlás esetén óvatosnak kell lenni (limitek beállítása), mert tökéletesen biztonságos megoldás nincs.
Dive ever, work never.
-
zho-lee
addikt
válasz tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
válasz tybsen #48716 üzenetére
Én meg ezt használom.
-
-
válasz tybsen #48777 üzenetére
tybsen
Mivel a GPS használatát mellőzöm, semmi különleges.Egyébként a Llama-tól függetlenül kriminális.
:-(Most feltettem a SenstaioN 3.5-öst, hátha az alatt tényleg jobb lesz.
scapegt
Ez így normális, viszont amikor már Repülős üzemmódban vagy, a WiFi simán visszakapcsolható.
Ilyen állapotban olyan lesz a Telkó, mint egy WiFi-s PDA.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ - WanamLite V12.3 speedmod #k3-31[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz tybsen #48814 üzenetére
Nálam 3.8.16-os Play van fent. Én sem értem hogyan, amikor eddig mindegyiket késve kaptam meg. Igaz, a kiadás napján letöltöttem és feltelepítettem, majd pár óra múlva töröltem az összes frissítést (alkalmazások / mind / Play / frissítések törlése) és újra ráböktem. Ezután felfrissült.
"nincs rá lezsóidő"
-
TRob1
veterán
-
tybsen
addikt
válasz tybsen #48814 üzenetére
Na tegnap delelott mar 3.8.16-os play van nekem is. Vegre megoldottak a legidegesitobb hibat, hogy jobb oldalon felul a kereses/megosztas/google+/beallitasok ikonok azonnal betoltodnek. Engem iszonyat zavart, nem tudom, hogy mast is idegesitett-e, hogy alapvetoen csak a kereses/beallitasok ikon volt jobb oldalon felul, el a megosztas/google+ menupont par masodperccel kesobb toltodott csak be. Nekem sokszor volt, hogy valamit keresni akartam, es a "kereses" menupontra akartam nyomni, de idokozben betoltodott a "megosztas" es a "google+" menupont is es "kereses" helyett a "google+"-ra nyomtam.
Nem tudom, hogy kovetheto-e A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.
Masik kenyelmes modositas, ahogy eszrevettem, hogy felcserelodott az alkalmazasok "megnyitasa" es "deinstallalasa" gomb, igy most a megnyitas van jobb oldalon -> nem kell annyira atnyulni a huvelykujjal a kijelzo masik felere, ha az ember meg akar nyitni valamit a listabol.
Gyorsabb nem lett szerintem.
-
Probert75
addikt
válasz tybsen #48936 üzenetére
És erre hogyan lehet frissíteni, mert sehogyan nem akarja? Kiolvasztottam a Market frisítőt is, de semmi. Megpróbáltam letölteni, majd azt telepíteni, de úgy sem ment fel. Azt írja, hogy cseréli az alkalmazást, mondom igen, majd kiírja, hogy nem sikerült telepíteni. Samsung Galaxy Ace-em van.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz tybsen #49128 üzenetére
Busybox telepítéshez én ezt használom: Busybox Installer. Telepítés után elindítod, kiválasztod hogy melyik verziót akarod telepíteni (én a legújabbat szoktam) és install.
-
bepken
veterán
busybox telepítéssel egy esetben kell vigyázni, ha a rom már alapból tartalmazza. ilyen esetben tilos (persze semmi se tilos inkább csak nem ajánlott) újra telepíteni, kellemetlen dolgokat tud művelni...
ha jól értem, Te csak rootoltad a telefont, de romot nem cseréltél még. ebben az esetben szedd le a Neked leginkább szimpatikus (pl letöltési szám alapján) busybox installer-t, futtasd, kövesd az utasításokat! ez lefogja szedni a legfrissebb busyboxot.a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ...sosem próbáltam még a felhő-szinkronizációt.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz tybsen #49134 üzenetére
én abból indultam ki, hogy csak a root-ot említetted, illetve most szeretnéd menteni TB-vel a cuccokat tehát nyilván első romcsere előtt állsz (de javíts ki, ha tévedek)
ha gyári romot használsz, és sosem próbáltál busyboxot telepíteni, akkor zéró esélye van annak, hogy már fent van╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tybsen
addikt
Na megtalaltam, hogy hol kell osszehozni a dropbox/gdrive/box fiokkal a Titanium Backup-ot. Hatha valakit erdekel kesobb.
-
bepken
veterán
válasz tybsen #49145 üzenetére
a busybox is amolyan "toolbox" de a rendszer használja ezeket. a busybox gyakorlatilag nem más, mint egy parancs (command)- gyűjtemény. mivel a halandó ember nem tudja fejből az összes linux parancsot (sőt ezek szerint a TB se), ez hasznosnak bizonyulhat számukra de nyilván elsősorban a fejlesztőknek, renszergazdáknak szól...no meg talán a hackereknek
"BusyBox The Swiss Army Knife of Embedded Linux"
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
válasz tybsen #49647 üzenetére
Ikon fájlt PC a legkönnyebb szerkeszteni, de a legtöbb alkalmazásnak saját ikonja van. Van letölthető icon pack a launcherhez.
"Tehat egy 1x1 helyre több kis ikon."
Arra gondolsz, hogy egy ablakon belül több indító ikon legyen? Erre én az Apps Organizert [Apps Organizert ] használom.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Teasüti
nagyúr
válasz tybsen #49816 üzenetére
CM romokra elérhető egy PDroid nevű alkalmazás, bár CM romok (legalábbis a 7-esek) alapból is meg tudják vonni a jogosultságokat az alkalmazásoktól, PDroid ettől annyival jobb, hogy az meg tudja hamisítani az alkalmazás számára némelyik információt, így megőrizve a "kompatibilitást", ha a működéshez vmiért mindenképp szükség lenne rá).
Amúgy nem az alkalmazások miatt kell aggódni, azok alapvetően működnek majd a legtöbb jog nélkül is.
Azon kell elgondolkodni, hogy a személyes adataid mennyit érnek meg neked. -
Teasüti
nagyúr
válasz tybsen #49818 üzenetére
Igen ilyenkor mindenki rögtön a róla készülő titkos aktákra gondol, ahol csak gyűlik és gyűlik róla az infó minden hozzáférhető helyről az internetes tevékenysége alapján.
És mi van akkor, ha csak a múltad és a jelened szerepelne a képzeletbeli aktában? A jövődre vonatkozó adatokat még meg tudod védeni. -
elfelejtette
veterán
válasz tybsen #49820 üzenetére
A Droidwall azért jó, mert white list rendszerben adom meg a jogosultságot, hogy ki mehet fel a netre. Tehát adott program telepítés után annak nem lesz jogosultsága, csak mikor belépek a Droidwallba, és adok neki.
Egyéb jogosultságokat kezelő programnál pedig az az általános módszer hogy ha az adott program nem kap teljeskörű jogosultságot (allow), akkor a telepítés után azonnal beállíthatod, mondjuk a jogosultság kezelő program a notibaron jelez, hogy új alkalmazás, tessék beállítani a jogait."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest