Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
royalka
üzenetére
Az ezPDF Reader szépen olvas és könnyen beállítható. Mást nem is próbáltam, így több tippet nem tudok adni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
royalka
üzenetére
SVOX Classic
És hozzá a Magyar hang -
zeg74
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
Nekünk kék csomag van a cégnél, ami ugye flottás. Júniustól ha minden igaz, minden hónapban az első 10 perc adómentes, és utána minden megkezdett perc 2 ft. Nekünk max 2.500. ft adóteher lehet számonként. Ezt a flotta üzletkötőjétől tudom.
A kórházas előfizetést nem tudom.
-
dokee78
félisten
-
Nocsesz1
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz
royalka
üzenetére
Boccs, a legfontosabbat elfelejtettem mondani.

Hívás közben érdekel csak ez a dolog, hogy le tudjam tenni a telefont mielőtt a következő perc elkezdődik. Sok hasonló progit találtam, de mindegyik csak egy előre meghatározott idő elteltével jelez, én viszont a kis hangot vagy vibrálást számolva szeretnék tudni róla, hogy hány perce beszélek, hogy pl. 5 percnyi beszélgetés után, vagyis az 5. vibrálás után letehessem a telót. -
tboldi
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz
royalka
üzenetére
Az Ace topicjában gyorsabban kapsz választ...
Aktív témák
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem volt bepipálva a gmail szinkron..

Nem tartjuk nyilván a költségeket, mert csak sírás és megdöbbenés lenne mindig a vége.