Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
brp88k
tag
Sziasztok!
A Galaxy Ace fórumból ide irányítottak, hátha tud valaki segíteni:
A főnököm telefonja hozzám van átirányítva, de az átirányított hívásnál kb. 2 másodpercig látszik, hogy ez a hívás nem nekem szól (ergo, máshogy szóljak bele). Érdeklődnék, hogy Android 2.3.3-nál be lehet-e állítani, hogy hosszabban látszódjék, vagy van erre valamilyen app?
Az is fontos lenne, hogy a nem fogadott hívásoknál jelezze, hogy melyik volt átirányított hívás.üdv, brp88k (Samsung Galaxy Ace, 2.3.3, rootolt gyári ROM)
iPhone 5, Korábban: Galaxy Note II, Galaxy SIII, Galaxy SII, Galaxy Ace
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Olyan működő app-ot keresek, amivel számítógépről lehet sms-t küldeni. Próbáltam már a desktopsms-t, Texdro-t, dexdroid-ot de ezek közül egyik sem működik. Az egyik 4 sms-be küld el 160 karaktert, a többi pedig nem is csinál semmit.
Ötlet, vélemény?Samsung Galaxy Ace 2.3.3 root
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan app-ot ami jelez, hogy ha egy bizonyos e-mail címről érkezik e-mail?
köszi!
Ui: Továbbá keresek megbízható programot amivel lehet számítógépen begépelni az sms-t és elküldeni (valójában a telefonról megy el az sms). A MightyText jó lenne, de valamiért hol elküldi ténylegesen az sms-t, hol nem. Ha tudtok erre megoldást, az is jó lenne.
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Ismerősöm Galaxy W telóján van olyan opció, hogy ha hívnak és nem tudod/akarod felvenni, akkor alulról fel lehet húzni egy függönyt és választani, hogy milyen előre beállított sms-t küldjön a hívónak. Pl.: tárgyaláson vagyok
Ez jó lenne Ace-re is. Ötlet?
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami arra ad lehetőséget, hogy ha nem tudok felvenni egy hívást, akkor lehessen küldeni egy sablon sms-t. Pl.: megbeszélésen vagyok, később visszahívom. Néhány gyári ROM-ban alapból benne van, de Galaxy Ace-nél még nem láttam sajnos.
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Melyik kamera programot ajánlanátok sima képek készítéséhez? Nem szeretnék szűrőket, szegélyeket, mintákat variálni, csak szép, jó minőségű képeket lőni. (A gyári kamera app valamiért törlődött és nem tudom visszatenni. Próbáltam bemásolni a system/app könyvtárba, átírtam a Permissiont rw-r--r--, de így sem megy... )
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Ismer valaki akár online, akár offline magyar-spanyol, spanyol-magyar szótárat androidra?
[ Szerkesztve ]
-
brp88k
tag
válasz atillaahun #46259 üzenetére
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Ismer valaki ingyenes, de megbízható verzióban olyan programot, mint a Lookout Security? Vagyis ha elhagyom a telefont, felmegyek egy weboldalra PC-ről, azonosító, jelszó beír és töröl minden adatot a telefonról és lock-olja (amit csak jelszó beírásával lehet feloldani).
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani a Playnél, hogy egy alkalmazás frissítését ne ajánlja fel minden alkalommal? Le lehet tiltani egy bizonyos alkalmazás frissítését?
Köszönöm
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Hogyan oldható meg, hogy a Play ne jelezze állandóan, hogy frissült a Titanium Backup. Nem szeretnék a régebbi verzióról frissíteni (nem véletlenül )
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest